Scintilla image in the dark

236 views

Published on

Stills uit de psychedelische video scintilla in the dark. Toelichting op de beelden.

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
236
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
5
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Scintilla image in the dark

  1. 1. ‘Scintilla’ Image in the dark.Het leven kent vele podia en we willen toch op zijn minst op een van hen staanschitteren.Momenteel is vrijwel alles en iedereen vierentwintig uur per dag bezig metpresentatie en prestatie.Alleen, onze schaduw holt vooruit en werpt de spiegel in de menigte.Het spel heeft zo zijn eigen regels en laat vele gezichten zien. De meesten vanons zijn hier niet mee bekend.De wereld rolt dan ook niet voor hun voeten, maar eerder over hen heen.
  2. 2. Chaos is eerder regel dan uitzondering en toch menen we te leven in eenwereld van systeem een structuur.Niets is minder waar, we baseren onze waarneming op de evaring van hetgrote geheel. Instinctief gaan de details op de grote hoop en onder het juk vanonze persoonlijke conditionering geven we onze belevenissen een persoonlijkedraai op basis van eigen kleur.Het is dus een kwestie van perspectief, klaarheid, kennis en tijd.Met name zelfkennis laat de spiegel tot het eigen innerlijk keren, waardoor debehoefte tot etaleren een stuk bescheidener wordt.
  3. 3. Toch ligt er veel meer verborgen dan waar licht ooit schijnen zal.De video’s zijn deels gebaseerd op stilstaand beeld (fotografie) wat opnieuw in beweging is gezet.

×