Presentació genèrica aqa 3.0

659 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
659
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Presentació genèrica aqa 3.0

 1. 1. “R ES P ON E M A LES N EC ES S ITATS C AN VIAN TS D E LA IN D ÚSTRIA TURÍSTIC A C ATALAN A E N F RON T A LA COMP E TÈ N CIA IN TE RN AC ION AL”
 2. 2. N O S A L T R E SaQa, la nova generació de consultoria turística Creativa, amb noves maneres de pensar, de fer, d’encarar els reptes i d’aportar solucions. Som un grup de professionals joves, dinàmics, amb una forta vocació i una dilatada experiència dins el sector turístic que treballem sota una marca comuna; una nova manera de treballar basada en les experiències comunes. Oferim un servei integral i complet, dirigit tant a professionals privats com a institucions públiques, sempre des d’una perspectiva 3.0: Social, Sostenible & Tecnològica. Amb seu central a Barcelona, aQa la formem persones multinacionals expertes en diferents disciplines, que composem oficines mòbils per tot Europa, adaptant-nos a cada projecte, a cada realitat, a cada client.
 3. 3. LA NOSTRA MARCA La nostra marca, aQa consulting 3.0, respon a les inicials del proverbi llatí “Age Quod Agis”, la traducció del qual al català seria “fes el que fas”, “el que facis, fes-ho bé”, i és que per a aQa, i fent al·lusió a un gran eslògan català, “la feina ben feta no té fronteres”. El nostre 3.0 defineix i caracteritza la nostra consultoria de nova generació:  Amb una veritable implicació social per la millora del benestar de les persones.  Respectuosa envers el marc mediambiental, per la sostenibilitat de les fonts de riquesa.  Aprofitant totes les innovacions tecnològiques al nostre abast i posant-les al servei de la societat.
 4. 4. E L S N O S T R E S VA L O R S Dinamisme i flexibilitat, per això el networking amb nadius de cada mercat emissor ens permet una ràpida capacitat d’adaptació als requeriments d’un món global i constantment canviant. Eficàcia i eficiència, per a assolir les fites i els objectius establerts, tot optimitzant la utilització dels recursos disponibles. Sostenibilitat i responsabilitat de cara a les generacions futures, racionalitzant l’ús dels recursos, començant per la nostra pròpia organització. Implicació social, perquè creiem en les persones i en el seu potencial, mitjançant l’aprofitament de les innovacions tecnològiques. Emprant una forta metodologia tipus “puzle”, clau de l’èxit dels nostres projectes, que ens permet constituir l’equip interdisciplinari més adequat a cada un d’ells. Realitzant tours d’horitzó i prospeccions tècniques, que aportin una visió completa de la transversalitat del turisme. Col·laborant estretament amb les autoritats regionals i locals, per tal de copsar les realitats específiques de cada demarcació i treballar en sintonia amb elles.Perquè creiem en el desenvolupament sostenible dels negocis però sempre desd’una vessant competitiva.
 5. 5. P R O J E C T E S La nostra comunitat aQa consulting 3.0 fou creada la primavera de l’any 2008. Malgrat la nostra joventut, ja hem tingut ocasió de desenvolupar projectes importants sota aquesta marca.- -
 6. 6. Fes clic al projecte…P R O J E C T E SAixí, sota la marca aQa consulting 3.0 hem: Estudiat els perfils dels turistes i els canals de comercialització que visiten els atractius culturals de la regió francesa del Languedoc- Roussillon, per al Comitè Regional de Turisme del Languedoc- Roussillon(2010). Analitzat la visibilitat de la província de Barcelona com a destinació turística als mercats turístics emissors d’Alemanya, del Regne Unit, de França i d’Espanya, per a la Diputació de Barcelona (2009-2010). Representat comercialment al Patronat de Turisme de Lleida al Workshop del Buy Catalunya i efectuat el seguiment comercial amb els turoperadors entrevistats (2010). Elaborat un curs de formació en màrqueting turístic aplicat als museus i equipaments patrimonials per a la Xarxa de Museus i Equipaments Patrimonials de l’Alt Pirineu i Aran (2010). Concebut, dissenyat i elaborat la proposta comercial de RACC per al Futbol Club Barcelona (2010).
 7. 7. Fes clic al projecte…P R O J E C T E S Dissenyat i elaborat les noves presentacions corporatives i comercials de serveis i prestacions professionals per a l’agència de viatges RACC Travel (2010). Gestionat l’acció promocional de l’Aeroport de Lleida (Alguaire) mitjançant un viatge de premsa de periodistes francesos, per al Patronat de Turisme de Lleida (2010). Estudiat l’Impacte i el Posicionament Mediàtics de Catalunya a França per al Centre de Promoció Turística de Catalunya a França (2008-2009). Adaptat la comunicació de la cadena hotelera Relais du Silence als mercats emissors alemany, italià i espanyol (2009-2010). Desenvolupat, per compte de la societat Integra – TourismForGood, un programa d’optimització de les relacions professionals amb turoperadors durant els salons internacionals pels estats mexicans de Campeche i DF: Top Resa, WTM, Fitur, ITB (2008-2009).
 8. 8. EXPERIÈNCIES PROFESSIONALS PRÈVIES“L’ EXPERIÈNCIA QUE APORTEM ALS NOSTRES PROJECTES COMUNS I A LA NOSTRAMARCA , TAMBÉ S ’ ALIMENTA DE LES EXPERIÈNCIES PROFESSIONALS QUE CADASCÚDE NOSALTRES HA DESENVOLUPAT ANTERIORMENT O EXECUTA PEL SEU COMPTEACTUALMENT .”
 9. 9. EXPERIÈNCIES PROFESSIONALS PRÈVIESProjectes més remarcables portats a terme pels membres del nostre equip: Suport al desenvolupament informàtic i implantació del sistema de comercialització ARS: un sistema B2C online per grans comptes i col·lectius d’empresa, per a Viatges Iberia Business Travel. Organització d’una agenda comercial amb els principals turoperadors de producte MICE a França, per al RACC. Renovació de la imatge corporativa de la cadena de televisió catalana “TV3”. Participació a l’elaboració del “Plan Maestro de Desarrollo Turístico Sostenible de Panamá 2007 – 2020” Estudi: “Impacte econòmic d’implantació de marques de qualitat de Turisme de Catalunya i proposta de quotes” Formació de la divisió Business Travel de Viatges Iberia en temes comercials (CRM Customer Relationship Management). Desenvolupament de Turisme Sostenible i Pla Estratègic de Màrqueting Operacional de Fes (Marroc): pla de màrqueting operacional & implementació mitjançant training a un grup local. Implementació del certificat ISO 9001:2000, per a Viajes Iberia.
 10. 10. EXPERIÈNCIES PROFESSIONALS PRÈVIES Concepció de la imatge corporativa de la cadena de televisió espanyola “cuatro”. Estudi d’Impacte i de Posicionament Mediàtic de Catalunya a França (2004 – 2008) per al Centre de Promoció Turística de Catalunya a França. Comunicació pel Greater Miami Convention & Visitors Bureau a Alemanya, Àustria i Suïssa (2003-09). Organització d’agendes de contactes i representació comercial de l’agència de viatges México con Amistad (Viajes Meca) en fires internacionals: WTM, ITB, Fitur (2007-2008). Pla Estratègic de la Neu als Pirineus Catalans (Espanya): estudi de benchmarking. Representació del Ministeri de Turisme d’Eslovènia a Alemanya, Àustria i Suïssa (2005-09). Estudi: “Anàlisi del perfil i evolució dels membres dels Clubs de Producte de Turisme de Catalunya” Concepció, projecció i implementació d’un nou format de fires per a l’Agència Catalana de Turisme a França, mitjançant la presència i comercialització activa de producte turístic tangible. Concepció, desenvolupament i actualització de bases de dades premsa i trade per al Centre de Promoció Turística de Catalunya a França (2005 – 2008).
 11. 11. EXPERIÈNCIES PROFESSIONALS PRÈVIES Elaboració, posada en línia, anàlisi i tractament de resultats d’un triple baròmetre Actors, Habitants, Visitants per compte de l’empresa Comanaging, per al Comité Régional du Tourisme de la regió francesa de Picardie, en el marc de la posada en funcionament de l’estratègia de màrqueting 2005-2010. Coaching en l’organització del “Buy Catalunya”: esdeveniment de gran format per a la promoció i venda de l’oferta turística catalana a operadors i periodistes europeus (2006- 2008). Estudi de les expectatives i necessitats dels usuaris de les platges de Petit et Grand Travers (Hérault, França) per compte del Conservatoire du Littoral Délégation Languedoc- Roussillon. Estudi: “Imatge turística de Catalunya”, per a Turisme de Catalunya. Anàlisi financera i previsió de resultats, per Salerm Cosmètics (EEUU). Elaboració de plans de comunicació.
 12. 12. ELS NOSTRES ÀMBITS DE TREBALL
 13. 13. ELS NOSTRES ÀMBITS DE TREBALL INTERNACIONALITZACIÓ DE SERVEIS INICIACIÓ A LA PROMOCIÓ I COMUNICACIÓ ALS REPRESENTACIÓ COMERCIAL ALS TURISME 2.0 AL SERVEI DEINTERNACIONALITZACIÓ DE SERVEIS MERCATS EMISSORS MERCATS EMISSORS L’EMPRESA TURÍSTICAAuditoria d’internacionalització Plans de màrqueting operatiu Anàlisi i obertura de nous Desenvolupament i plans de mercats màrqueting onlineImatge i disseny: Identitat Representació a fires turístiques,corporativa, material gràfic, workshops i altres esdeveniments Consolidació de mercats Disseny i elaboració deestands, etc. pàgines web multilingües Presentacions a operadors Suport a la comercialitzacióTraduccions turístiques turístics Anàlisi de la presènciaAdaptació del producte als nous online Road-shows i agendes comercialsmercats potencials Posicionament en buscadors Plans de comunicacióRecerca i tramitació d’ajudes i Aprofitament de novessubvencions a l’exportació de Newsletters i notes de premsa tecnologiesserveis Publicitat i Pla de mitjans Relacions Públiques
 14. 14. ELS NOSTRES ÀMBITS DE TREBALL POSICIONAMENT DE DESTINACIONSINFRAESTRUCTURA I INTEL·LIGÈNCIA MÀRQUETING OPERATIU D’ALT COMUNICACIÓ I PUBLICITAT TURISME 2.0 DE MÀRQUETING IMPACTE Estratègia i posicionamentConcepció, creació i Plans de màrqueting operatiu comunicatiu Desenvolupament idesenvolupament de bases de plans de màrqueting Representació a fires turístiques Plans de comunicaciódades, bancs d’imatges i check-lists online Plans d’aprofitament de fires Imatge i disseny: Identitat corporativa,Anàlisi, investigació i estudis de Disseny i elaboració de internacionals material gràfic, estands, etc.mercats emissors pàgines web 2.0 Presentacions a professionals Traduccions turístiquesAnàlisi de catàlegs de tur Anàlisi de la presència turístics onlineoperadors Pla de mitjans Road-showsEstudis d’Impacte i de Press-trips 2.0 tripPosicionament Mediàtic Agendes comercials Newsletters i notes de premsa Aprofitament de novesEstudis d’Identitat Territorial Workshops tecnologies Relacions Públiques Fam-trips Organització d’esdeveniments
 15. 15. ELS NOSTRES ÀMBITS DE TREBALL CONSULTING 3.0Benchmarking Identificació de potencialitats Plans de màrqueting estratègic Labels de producte /Plans estratègics de Plans de viabilitat Desenvolupament de producte turístic territoridesenvolupament turístic Creació de rutes Analisis del perfil del consumidor Enquestes i tractament de dadesPlans de dinamització FORMACIÓ I SISTEMES DE QUALITAT Implantació de sistemes de Formació de professionals Coaching a professionals del Gestió de recursos humans qualitat: ISO, Calidad Turística, turístics: cursos, jornades, turisme SICTED conferències, etc.
 16. 16. L’EQUIP, LES PERSONES d’aQa 3.0U N EQUIP 3.0aQa consulting dedica a cada missió un equip multidisciplinari,compost per especialistes del sector turístic i d’altres disciplinesde diferents àmbits, entre d’altres:  la comunicació turística,  el màrqueting operatiu,  les ciències ambientals,  el disseny gràfic,  la creació d’imatge corporativa...
 17. 17. ELS VOSTRES CONTACTES Adrià FLOR VILLENA + 34 627 545 068 aflor@aqa-consulting.eu Jordi ROFÍN SERRÀ + 34 695 524 786 jrofin@aqa-consulting.eu
 18. 18. “B RIN GIN G TOURIS M TO A D IF F E RE NT LE VE L (3.0)”contact@aqa-consulting.eu www.aqa -consulting.eu
 19. 19. w w w. a q a - co n s u l t i n g . e uco n ta c t @ a q a - co n s u l t i n g . e u

×