Question No. 1: (Calculus)What is the first derivative of          ln(cos x)?          Answer:           -tan(x)
Question No. 2: (Physics)What type of wave is produced in the stem when a tuning fork vibrates?          Answer:     Longi...
Question No. 3: (Physics)“For every action there is an equal and opposite reaction.” This statement is         known as __...
Question No. 4: (Algebra)Find the sum of the first five terms in the            sequence whose          general term is (2...
Question No. 5 (Physics)What is the process of changing from solid state to                   liquid state?               ...
Question No. 6 (Physics)4800 mils is equivalent to _______ degrees?                Answer:                  270
Question No. 7 (Chemistry) What is the unit of molar mass?          Answer:        grams/mole
Question No. 8 (Analytic Geometry)How far is the intersection of the lines      4x-5y=26 and 3x+7y+2=0           from the ...
Question No. 9 (Chemistry) What is the second most abundant element in the      atmosphere?         Answer:         Oxygen
Question No. 10 (Analytic Geometry)What conic section is represented        by the equation            4 x2 8x y 2 4 y 15 ...
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Easy questions and answers

655

Published on

Published in: Education, Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
655
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Easy questions and answers

  1. 1. Question No. 1: (Calculus)What is the first derivative of ln(cos x)? Answer: -tan(x)
  2. 2. Question No. 2: (Physics)What type of wave is produced in the stem when a tuning fork vibrates? Answer: Longitudinal Wave
  3. 3. Question No. 3: (Physics)“For every action there is an equal and opposite reaction.” This statement is known as ________. Answer: Third Law of Motion
  4. 4. Question No. 4: (Algebra)Find the sum of the first five terms in the sequence whose general term is (2n-1). Answer: 31
  5. 5. Question No. 5 (Physics)What is the process of changing from solid state to liquid state? Answer: Melting
  6. 6. Question No. 6 (Physics)4800 mils is equivalent to _______ degrees? Answer: 270
  7. 7. Question No. 7 (Chemistry) What is the unit of molar mass? Answer: grams/mole
  8. 8. Question No. 8 (Analytic Geometry)How far is the intersection of the lines 4x-5y=26 and 3x+7y+2=0 from the origin? Answer: 4.47 units
  9. 9. Question No. 9 (Chemistry) What is the second most abundant element in the atmosphere? Answer: Oxygen
  10. 10. Question No. 10 (Analytic Geometry)What conic section is represented by the equation 4 x2 8x y 2 4 y 15 0 4x2+8x-y2+4y-15=0 ? Answer: Hyperbola
  1. A particular slide catching your eye?

    Clipping is a handy way to collect important slides you want to go back to later.

×