Núria i Marc
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Like this? Share it with your network

Share
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Be the first to comment
  Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
309
On Slideshare
280
From Embeds
29
Number of Embeds
3

Actions

Shares
Downloads
0
Comments
0
Likes
0

Embeds 29

http://religiobalmes.blogspot.com.es 25
http://religiobalmes.blogspot.com 3
http://emdiverteixlareligio.blogspot.com.es 1

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  No notes for slide

Transcript

 • 1. Núria Caldera i Marc Sanchez.
 • 2. Índex:- Entrada de Jesús a Jerusalem- La traïció de Judes- El Sanedrí- Jesús interrogat per Pilat- Burles dels soldats- Els sepulcre buit- Jesús s’apareix a Maria Magdalena
 • 3. Entrada de Jesús aJerusalem. Hosanna!L’endemà, la gentada quehavia a la festa, quan vasentir que Jesús arribava aJerusalem, van agafarpalmes i sortiren a rebre’lcridant.
 • 4. La traïció de Judes.Jesús va dir als deixebles:Us ben aseguro que un devosaltres m’ha de trair.Tots es miraven als uns alsaltres, perquè no sàvia aqui o deia.Volien saber a qui eraaleshores ell va dir:Es aquell a qui donaré eltros de par que ara sucaré.I li donà a Judes.
 • 5. El Sanedrí.Els qui havien detingut aJesús se’l van endur a casade Caifas, el gran sacerdot,on s’havien reuinit elsmestres de la Llei i elsnotables. Pere el seguia delluny, fins que va arribar alpati del palau del gransacerdot.
 • 6. Jesús interrogatper PilatPortaren a Jesús al pretoriPilat sortir a trobar-los idigué:Quina acusació porteu contraaquest home i ellscontestaren:Si aquest no fos un criminalno te lhauríem entregat.Pilat sentornà a l’interior icridar a Jesús i li va preguntarsi era el reis dels Jueus. Jesúsva contestar que era rei i queavia vingut per donartestimoni de la veritat.
 • 7. Burles dels soldatsEls soldats del governadores van endur a Jesús dinsdel pretori i reuniren alseu voltant tota la cohort.El van despullar, el cobrienamb una capa de colorescarlata i li posaren alcap una corona d’espiguesque havien trenat, i a lamà dreta una canya.
 • 8. Crucifixió de JesúsDugueren a Jesús a unindret anomenat Gòlgotaque vol dir lloc de laCalavera. Li oferien viadobat amb mirra però noen prengué.Llavors el van crucificar ies repartien la seva robajugant-se’ls als daus.
 • 9. Mort de JesúsArribat el migdia, es nanestendre per tota la terrauna foscor que va durarfins a les tres de la tarda. Ia les tres de la tarda, Jesúsva cridar Amb tota laforça:- Deu meu, Deu meuperque m’has abandonat.
 • 10. El costat de Jesus,traspassatQuan els soldats van anarper treure el cos de Jesúsvan veure que ja estavamort, i un dels soldats litraspassà el costat amb uncop de llança i a l’instanten va sortir sang i aigua .
 • 11. El sepulcre buitMaria Magdalena i elsdeixebles van arribar alsepulcre i estava buit.No havien entès quesegons l’escriptura haviade ressuscitar entre elsmorts. I els dos deixebless’entornaren a casa.
 • 12. Jesús s’apareix aMaria MagdalenaMaria es quedà plorant a Pujo al meufora, a la vora del sepulcre pare, que essajupi i mira a dins i veié el votredos àngels un al cap i un pare, al meualtre als peus. Al darrere Deu, que es el votre Deu.va veure la imatge deJesús i li digué perquèplorava ella li responguéperquè shavien emportata Jesús. I jesús li exclama:Maria!, i ella el vareconeixer i li va dir:Mestre!