Queen bee 13

249 views

Published on

Published in: Travel, Entertainment & Humor
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
249
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
21
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Queen bee 13

 1. 1. Hoofdstuk 13Queen Bee: Melissa Miel
 2. 2. Harry staat net in de badkamer aan zijn Charisma te werken, als hij Melissa achter zich hoort: “Harry, draai je eens even om?”
 3. 3. Verwonderd draait Harry zich om, en kijkt recht in het gezicht van een stralende Melissa.: “Kijk eens wat meer naar beneden!”
 4. 4. Benieuwd glijdt Harry’s blik naar haar buik, en dan begint ook hij te stralen: “Hallo, kleintje! Je bent wel echt een verrassing, maar zeker niet ongewenst!”
 5. 5. Hij zoent Melissa innig: “En wees maar zeker dat ik jullie allebei goed ga verwennen!”
 6. 6. En verwennen… dat doet hij: “Leg die dweil toch even aan de kant en ga wat rusten, Lisje! Zoveel werken is niet goed voor jou en de baby!”
 7. 7. Wanneer Melissa wil protesteren, maakt hij er een spelletje van: “Vooruit kleine, zeg jij ook eens tegen mama dat ze moet rusten!”
 8. 8. Maar Melissa zit nog geen tien minuten, als Harry al bezorgd naast haar komt zitten: “Gaat het wel? Heb je geen honger?”
 9. 9. En wanneer Melissa bevestigend knikt, staat hij op: “Wacht maar. Ik ga iets lekkers voor je maken!”
 10. 10. En even later zitten ze allebei aan tafel met een heerlijk ijsje. Ze geniet met volle teugen, eindelijk eens een man die écht voor haar zorgt!
 11. 11. Al heeft het ook wel zijn nadelen. Want als Melissa – door het vreemde bioritme dan haar zwangerschap met zich meebrengt – in het midden van de nacht aan haar Lichaamsskills wil werken…
 12. 12. … staat Harry na enkele minuten al buiten! “Lisje, zou je niet gaan slapen? ‘s Nachts trainen is echt niet gezond!
 13. 13. Als ze zelf moet toegeven, heeft Harry eigenlijk wel gelijk. Maar ja, een zwangerschap brengt nu eenmaal vreemde gedragingen met zich mee!
 14. 14. Wanneer ze weer wakker wordt, staat Harry naast haar bed: “Liefje, ik moet gaan werken. Zorg een beetje voor je jezelf, hé!”
 15. 15. “… en voor onze kleine, natuurlijk!”, voegt hij eraan toe, terwijl hij zich naar Melissa’s buik toe buigt.
 16. 16. “Woeps…”, giechelt Melissa, wanneer ze haar buik opeens een heel stuk ziet groeien, “Blijf maar zitten tot je papa thuis is, hoor!”
 17. 17. Maar Harry had het toch niet kunnen laten om nog een pannenkoek voor Melissa klaar te zetten. Glimlachend om zijn bezorgdheid eet ze hem op. Harry weet tenminste hoe hij een vrouw moet verwennen!
 18. 18. En ze luistert goed naar haar vriend, want de rest van de dag brengt ze braafjes aan de piano door.
 19. 19. “Klinkt goed!”, hoort ze opeens Harry’s stem achter zich, “Muziek zou goed zijn voor ongeboren baby’s, wist je dat?”
 20. 20. Glimlachend staat Melissa op: “Je hebt gelijk. De baby heeft zich heel rustig gehouden vandaag.”
 21. 21. “En… heeft onze kleine misschien honger?”, vraagt Harry, “Want papa heeft anders nog wel een lekker ideetje!”
 22. 22. “Dat is gemeen!”, zegt Melissa op een plagerig toontje, “Je laat me niet sporten, maar je weet heel goed dat ik geen ‘nee’ kan zeggen tegen pizza!”
 23. 23. “Goed dan,” antwoordt Harry, “Dan eet ik deze heerlijke, sappige, rijkelijk met salami bedekte pizza wel alleen op!”
 24. 24. “O, jij pestkop!”, roept Melissa uit, terwijl ze gretig haar tanden in een stuk pizza zet.
 25. 25. Na nog een gezellige avond kruipen de toekomstige ouders samen in bed. Misschien wordt het kindje vannacht wel geboren…
 26. 26. Maar de volgende ochtend is Melissa nog steeds niet bevallen. Al heeft ze wel last van steken in haar buik.
 27. 27. Harry blijft bij haar op bed liggen, want hij wil absoluut zijn eerste kindje zien geboren worden. Samen praten ze over babynamen, en er wordt beslist dat Harry de naam van het kindje maag kiezen.
 28. 28. “Het is begonnen!”, kreunt ze, terwijl ze haar handen om haar buik slaat.
 29. 29. “Godverdomme, ik heb dit al zo vaak gedaan, waarom blijft het nu zo’n pijn doen?”, roept ze uit.
 30. 30. Maar dan houdt ze toch een klein baby’tje in haar armen. “Hallo kleine meid. Wat ben jij mooi, zeg! Je vaders huidskleur, maar mijn ogen. En het blonde haar heb je van ons allebei.”
 31. 31. Ze loopt naar de andere kant van de slaapkamer, en legt het kleintje in Harry’s armen. “Zo, zeg jij maar eens hoe onze schattige dochter mag heten!”
 32. 32. “Oké, dan is dit onze kleine Ella!”, zegt Harry trots, terwijl hij zijn dochtertje heen en weer wiegt.
 33. 33. “Mooie naam!”, zegt Melissa, maar dan begint ze opnieuw te persen. “Het is weer eens zover!”
 34. 34. “En jawel: het zijn weer eens een meisje en een jongen!”, zegt ze trots, wanneer ze ook haar zoontje in haar armen houdt.
 35. 35. “Dan is dit onze Marco, goed?”, vraagt ze. “Natuurlijk liefje. Al wat jij bedenkt is in orde!”, antwoordt Harry.
 36. 36. Zo staan ze met hun vieren even te genieten. Eindelijk een mooi, hecht gezinnetje!
 37. 37. *Zucht…* Het ziet er inderdaad naar uit dat Harry dé perfecte man voor Melissa is. Jammer genoeg is dit nog steeds een QB, en is Harry nog maar de derde man… *Zucht…* TOT DE VOLGENDE KEER!!!

×