20140520 Digitaal engagement: share to care - KLJ

954 views

Published on

Published in: Social Media
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
954
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
529
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

20140520 Digitaal engagement: share to care - KLJ

  1. 1. KomLaat Jezien
  2. 2. KomLaat jezien Het jaarthema van 2012-2013 zou draaien rond het imago en de bekendheid van KLJ. Hiervoor werd ‘Kom Laat Jezien’ in het leven geroepen. Doel 1) ‘Kom Laat Je zien’ was de boodschap waarmee KLJ haar afdelingen wilde mobiliseren om zichtbaarder te zijn in hun dorp en ver daarbuiten en om aan bekendheid te winnen. 2) Bewustmaking rond imago
  3. 3. Mobiliseren viaonlinemedia: Dewebsite
  4. 4. uitdagingen
  5. 5. 5 uitdagingen Het werkjaar werd verdeeld in blokken van 2 maanden. Iedere 2 maanden werd een nieuwe uitdaging zichtbaar op de website. Zichtbaarheid Maak KLJ zichtbaarheid in het dorp (en ver daarbuiten) Slogan Bedenk een leuke slogan voor KLJ Promofilmpje Maak een tof promotiefilmpje voor KLJ Reuzesjaaltje Het sjaaltje = ons uniform. Heel herkenbaar. Maak op een originele manier een reuze sjaaltje. In demedia Probeer zoveel mogelijk positief in de media te komen.
  6. 6. inzendingen Alle ‘bewijsstukken’ voor de verschillende uitdagingen konden geüpload worden op de website bij de juiste uitdaging. De jury kon hier telkens een score op geven van 0 tot 10. Er werd ook duidelijk meegegeven wat wel en niet kon om nog eens op het belang van imago te wijzen.
  7. 7. Mobiliseren viaonlinemedia: Facebook De leukste inzendingen werden steeds gedeeld op onze Facebookpagina om nog meer afdelingen te motiveren. Voor de start van een nieuwe uitdaging werd er ook steeds een filmpje gepost om iedereen aan te moedigen. Er werd ook geregeld een tussenstand geplaatst om de competitiegeest wat aan te wakkeren.
  8. 8. Resultaat Inzendingen We kregen meer dan 1000 inzendingen binnen van ongeveer 60 afdelingen.  ongeveer ¼ à 1/5 van onze afdelingen heeft deelgenomen aan de wedstrijd. Bewustmaking Belang van positief imago in het dorp (en daarbuiten) Belang van herkenbaarheid/bekendheid/zichtbaarheid Digitaal engagement Werkt! Afdelingen motiveren elkaar en dagen elkaar uit. Ze worden getriggerd door de posts en leuke aanmoedigingen op Facebook.

×