20100427 apestaartjaren3 fake_03

569 views
433 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
569
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
30
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

20100427 apestaartjaren3 fake_03

 1. 1. “Uiterlijke schoonheid is belangrijk omdat als je lelijk bent er niemand naar je kijkt. Aldus de maatschappelijke redenering... Ik vind dat je niet alle mensen 'een label' mag geven voordat je ze echt kent.”
 2. 2. “Om eerlijk te zijn houd ik mij niet zo bezig met het oordelen of bepaalde bekende mensen nu mooi zijn of niet…”
 3. 3. “ Ik ken niet direct mooie mensen, alhoewel ben geen homo ofzo hoor, maar Urbanus ziet er nog cool uit voor zijne leeftijd…”
 4. 4. “ Als ik al vet heb, dan hangt het allemaal aan mijn billen. Ik vind mijn billen dus lelijk, maar er zou ook niet te veel vet vanaf mogen, want dan kan geen enkele leuke jongen nog in mijn billen knijpen ;-)”
 5. 5. “Raar maar waar, ik ben trots op mijn armen, en ik weet niet goed waarom. Ik ben zeker niet slap, maar je ziet ook niet dat ik enorme spierballen heb of zo, want dat heb ik niet.”
 6. 6. “Ik denk dat iedereen wel met iets niet tevreden is. Als je dat wel bent, getuigt dat van een enorme hoeveelheid zelfvertrouwen. Wat heel erg goed is.”
 7. 7. “Mijn stijl is losse kleren en niet te opvallend. Ook toon ik dat ik rondingen heb en dat mensen met rondingen mooi kunnen zijn in hun eigen stijl.”
 8. 8. “Enkel mensen die ik ken wil ik graag mijn foto’s laten zien, vreemden liever niet. Soms krijg je dan van die vervelende opmerkingen als: ‘sexy’, ‘knappe griet’. En dan weet je nooit of ze dat echt menen.”
 9. 9. “ Orlando Bloom? Is die fake? Kan toch nie anders?”
 10. 10. “ Fake? Lady Gaga, Paris Hilton. Prinses Mathilde ook wel een beetje.”
 11. 11. “Fake mensen zijn mensen die zich anders voordoen en zich schamen voor wie ze echt zijn.”

×