Your SlideShare is downloading. ×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×

Introducing the official SlideShare app

Stunning, full-screen experience for iPhone and Android

Text the download link to your phone

Standard text messaging rates apply

Använda Bilder på LinkedIn

570
views

Published on

Man kan lägga upp bilder på olika ställen på LinkedIn och här är det olika storlekar som gäller på olika ställen. Läs Marketinghouse tips på hur och var du kan lägga in bilder och vilka storlekar.

Man kan lägga upp bilder på olika ställen på LinkedIn och här är det olika storlekar som gäller på olika ställen. Läs Marketinghouse tips på hur och var du kan lägga in bilder och vilka storlekar.


0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
570
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

  • 1. (© Marketinghouse samt källor på LinkedIn. Materialet får ej kopieras utan tillstånd)Bildstrategi på LinkedIn- Att tänka på när det gäller Bilder på LinkedInLinkedIn erbjuder jämfört med t ex Facebook inte alls lika många möjligheter attaddera till bilder. Men det finns faktiskt en del ställen där du kan använda bilder.1. Vad ska jag tänka på när jag lägger in en bild på LinkedinDu kan inte addera till bilder i din statusrad likt Facebook utan vill du hänvisa till någonform av bild måste du lägga in en länk till där den bilden finns. De ända ställena du kanlägga till en bild är på:ü din profilbildü Logotype på företagsprofil sidanü under Översikt på företagsprofilsidanü produkt/tjänstesidorna på företagsprofilenü applikationer som Event och Polls samt Portfolio1.1 ProfilbildÄr det på dig själv (se till att det är du som äger den så du har rätt att lägga in den).Är den tagen av Pressfotograf, stäm av i avtalet vart dina bilder får användas och attsociala media inkluderas1.2. Hur ska profilbilden se ut?Profilbilden bör vara likt ett passfoto, dvs. en närbild. Så att de som tittar på din profilser vem det är! (Undvik helt bilder där du står med flera andra, står för långt bort, haren privat karaktär, är en illustration eller skämtbild.1.3. Övriga bilderAndra produkt/miljöbilder som läggs upp på företagets profilsida gäller samma sak försom i punkt 1 & 2.2. Bildstorlek på bilder på LinkedInPå Linkedin kan du ladda upp formaten .jpg, .Gif och .PNG. Filen får vara max 4 MB.Pixel storlek är minimum 80 x 80 och maximum 500 x 500. Om din bild inte laddas uppspara om den till. PNG och försök igen. Lägg alltid upp lågupplösta bilder i 72 pixlar.Det räcker för Internet3. Hur ändrar jag bildenDu kan addera eller ändra din profilbild under Konto-delen under Inställningar. Klickapå bläddra för att hitta ett foto från din dator som du vill lägga upp. Klick därefter Laddaupp!Lycka till!LinkedIn lovers på MarketinghouseMarrketinghouse – en del av The Surprisehouse Company ● Döbelnsgatan 65 ● SE-113 52 Stockholm ● Tel: 0709-16 93 00 ● Epost: info@surprisehouse.se 1VATnr: SE6516407-2125● Webbplats: www.marketinghouse & www.surprisehouse.se ● Företaget innehar F-skattsedel ● Bankgironummer: 718-2850