Starta webbföretag

306 views

Published on

Bästa tipsen för hur man gör för att starta webbföretag.

Published in: Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
306
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
16
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Starta webbföretag

 1. 1. Starta webbföretag
 2. 2. Webinars i praktiken för småföretagare Målet med utbildningen är: Färdiga webinars med tillhörande marknadsföring samt ha hållit webinar.
 3. 3. Ett webbföretag med digitala produkter eller tjänster ger dig all den frihet du vill ha. Det är låga uppstartskostnader, inget lager, du skapar produkten en gång och säljer den många gånger.
 4. 4. En sak jag lärt mig är att snabbaste vägen till att lyckas med sitt webbföretag är att lära av de som gjort det. En annan är att umgås med likasinnade. Det ger kraft och fokus att starta företaget.
 5. 5. En affärsmodell är hur du tjänar dina pengar. I grunden finns två affärsmodeller: 1. att tjäna pengar på egna produkter eller tjänster 2. att tjäna pengar på andras produkter eller tjänster
 6. 6. Några grundläggande digitala affärsmodeller är: • mäkling • annonsering i • informationsprodukter • butik • tillverkare • affiliate • gemenskapsföretag • prenumeration
 7. 7. För att ha en affärsidé som du vet säljer behöver du göra två saker: 1. Välja din idealkund 2. Göra en idealkundsundersökning
 8. 8. Du kan starta med enskild firma, för att senare växla upp till AB. Använd verksamt.se för att starta upp ditt företag.
 9. 9. Räkna med att det tar tre gånger så lång tid som du tror och kommer att kosta tre gånger så mycket.
 10. 10. Starta ditt webbföretag den 27 oktober - http://simplesignup.se/event/42723-starta-ditt-webbfoeretag Pris 1500 kr plus moms, 1875 kr inkl moms. Vill du lägga till 10 tillfällen gruppcoaching förutom självstudierna kostar det totalt 3000 kr plus moms, 3750 kr inkl moms. Observera att det är begränsat antal platser till gruppcoachingen.
 11. 11. Noffice - https://annaaberg.simplero.com/page/9921-noffice Digitala kontoret för småföretagare som skapar mer frihet och fler affärer på webben! Målet i Noffice är att jobba mindre och tjäna mer. I Noffice får du: - En digital mötesplats med kollegor - Föreläsning varje månad - Plats i en Mastermindgrupp med de som ska starta företag - Plats i en Joint Venturegrupp med de som ska starta företag Just nu, 1500 kr plus moms för ett helt år! Om du kliver på nu, så behåller du det bra priset kommande år, även när priset höjs.

×