Европейска Бизнес База Данни - фирмена регистрация
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Like this? Share it with your network

Share

Европейска Бизнес База Данни - фирмена регистрация

 • 857 views
Uploaded on

Европейска Бизнес База Данни е иновативна и бързо развиваща се интерактивна бизнес платформа, създадена с цел да улесни установяването на контакт и ефективна комуникация между фирми, предприемачи и......

Европейска Бизнес База Данни е иновативна и бързо развиваща се интерактивна бизнес платформа, създадена с цел да улесни установяването на контакт и ефективна комуникация между фирми, предприемачи и частни лица от Европа и света.

More in: Business
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Be the first to comment
  Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
857
On Slideshare
844
From Embeds
13
Number of Embeds
2

Actions

Shares
Downloads
4
Comments
0
Likes
0

Embeds 13

http://www.linkedin.com 10
https://www.linkedin.com 3

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  No notes for slide

Transcript

 • 1. Уважаеми дами и господа,Ние от Европейска Бизнес База Данни имаме удоволствието да Ви представим единизцяло нов проект, както за Европейския, така и за Българския интернет пазар. С негоможе да се запознаете на уеб адрес www.europeanbusinessdatabase.com, а също така и чрезтози информационен пакет. Предлагаме Ви да станете наши клиенти, като създадетефирмен профил в Европейска Бизнес База Данни.За проектаЕвропейска Бизнес База Данни е иновативна и бързо развиваща се интерактивна бизнесплатформа, създадена с цел да улесни установяването на контакт и ефективнакомуникация между фирми, предприемачи и частни лица от Европа и света.Платформата е разработена с цел преодоляване на езиковите бариери, стимулиране наадекватното онлайн присъствие на компаниите и подобряване на информираносттаотносно възможностите за развиване на Бизнес дейност.Защо да създадете фирмен профил?Ако се регистрирате в Европейска Бизнес База Данни, на първо място Вие ще увеличитемаксимално експозицията на Вашата компания в интернет, което ще създаде новивъзможности за развитието и отличното й представяне в света на бизнеса.Ако настоящата Ви онлайн активност се свежда до стандартното – създали сте уеб сайт,който се обновява от време на време - можете да бъдете сигурни, че сте се „удавили” внай-дълбокиа океан на Земята, наречен World Wide Web, и сайтът Ви, Вашата виртуалнавизитна картичка е изпаднал някъде на дъното, например стр. 102 в Гугъл.Ние ще подобрим Вашата интернет репутация и ще Ви направим "откриваеми" забъдещите Ви клиенти, партньори и инвеститори, които в този момент най-вероятно Витърсят някъде из мрежата.Като клиент на ЕББД , Вие ще можете да сърфирате и да се осведомявате за другитерегистрирани в тази мрежа. Сами ще можете да инициирате установяване на плодотворнибизнес контакти, да се информирате за последните новини и оферти, да получавате важнисъобщения и да ползвате още много други полезни опции.
 • 2. Как работи?Създаване на профил, за да представите своя бизнесСъздаването на корпоративен профил в Европейска Бизнес База Данни е още еднавъзможност за насърчаване на Вашата дейност и популяризиране на марката, продуктитеи услугите Ви по цял свят. Всичко, което трябва да направите е да се регистрирате,активирате акаунта си, да влезте в системата, и с помощта на нашата леснаадминистраторска платформа, която не изисква никакви технически познания, дасъздадете своето професионално представяне така, че да се откроите в очите напотенциалните партньори, които посещават или вече са регистрирани в ЕББД.Основно предимство е, че без усилие можете да редактирате, актуализирате и обогатитесъдържащата се информация по всяко време. Вие определяте правилата тук!Вашата фирмена електронна страница в Европейска Бизнес БазаДанни ще съдържа следните раздели:Профил начало: тук можете да качите логото си и да предоставите детайли заВашата фирма - име, вид, дейност, година на създаване и друга търговска информация законтакт, която считате, че е важно да споделите.История на компанията: За всички, които проявяват интерес, тук можете даизградите по-добра представа кой сте, как е възникнала Вашата бизнес идея и как се еразвила към днешна дата. Също така можете да се похвалите със значимите постижения,съпътствали компанията Ви през годините и какви са плановете Ви за нея в близкото идалечно бъдеще.Собствениците на млади фирми с по-кратък бизнес път, могат да изберат да включатнякаква лична история или да изтъкнат своя професионален опит в сферата.Продукти и услуги: Има специална страница добавена към Вашия профил, която Випозволява да представите продуктите и услугите си по най-добрия възможен начин. Вняколко лесни стъпки можете бързо да създадете и визуализирате Вашиа продуктовкаталог или опишете услугите, които предлагате.По този начин ще се увеличи броят на запитванията за оферти получени от по-далечнидестинации и пазари, на които все още не сте стъпили.
 • 3. Новини и оферти: Корпоративните новини са неразделна част от дейността на всякакомпания затова ние, от Европейска Бизнес База Данни, сме разработили специалнастраница, където можете да обявите откриване на новия офис, получаването на новсертификат, пускането на нов продукт, стартирането на промоционална кампания и другиновости.Свободните работни места: Намирането на качествен персонал често се оказватрудно, скъпо и поглъщащо много време предизвикателство. Секцията „ЕИЧ АР обяви”в Европейска Бизнес База Данни е идеалното място за провеждане на кампании занабиране на персонал, съкращаване на разходите по тях и пестене на време.Фирмени награди: този раздел е посветен на славните моменти от историята наВашия бизнес, когато сте получили признание за високите си постижения в сферата и стеудостоявани с награди за приноса си.Фирмено видео: Тук можете лесно да прикачите видео презентация на фирмата,реклами , интервюта и т.н.Допълнителни функционалности на профила:Абонамент за получаване на известия: екипът на Европейска Бизнес БазаДанни, въведе тази функция за всички заинтересовани от намирането на повече, по-детайлна и скорошна информация за новорегистрираните фирми в бизнес сектора от техенинтерес, текущи търговски оферти, предстоящи изложби и много други.ЕББД абонатите получатват известие директно в електронните си пощи всеки път, когатоима новини около избраните теми.Уеб изложения – това е нова услуга, предлагана от Европейска Бизнес База Данни,която позволява на всяка регистрирана компания да промотира своите продукти и услугив Интернет. Имате възможност да избирате между две форми на участие: пасивно – катопосетител или активно – като изложител.Като доставчик на услуги за насърчаване на бизнеса, Европейска Бизнес База Данни имаотговорността да Ви информира своевременно за текущи уеб изложби, където най-успелите в бизнеса ще бъдат представени на посетителите.
 • 4. Необходима информация за регистрация.Е-мейл за вход и регистрацияПаролаИме за контактОфис телефонен номерОфис факсУеб сайтИме на фирматаБулстатДържаваГрадПощенски кодАдресДейностиУслугиОписаниеНеобходима информация за отлично фирмено представянеЗа фирмата:История:Продукти:Услуги:Награди:Обяви:Човешки ресурси и обяви за работа:Фирмени новини:Запазени марки и лога:Фирмено видео:Фирмени връзки в други сайтове:Запознайте се с демо акаунт на адрес:https://europeanbusinessdatabase.com/companies/Active_demo_accountЗа да започнете регистрирайте се на Английски език тукНие сме на Ваше разположение от Понеделник до Петък от 9:00 часа до 17:00 часаУеб портал: www.europeanbusinessdatabase.comЕ-майл: support@europeanbusinessdatabase.comТелефон: +35924233087Мобилен: +359877701177Успех във всички бизнес начинания