Connexions sense cable_i_dispositius_mobils

571 views

Published on

Published in: Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
571
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
7
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Connexions sense cable_i_dispositius_mobils

 1. 1. Connexions sense cable i dispositius mòbils Connexions sense cable i dispositius mòbils
 2. 2. Index Encriptació WEP Encriptació WPA Bluetooth SMS, 2G, WAP GPRS, 3G, 4G Palms, pocket PC Smart phones
 3. 3. Encriptació WEP WEP, acrònim de Wired Equivalent Privacy o "Privadesa Equivalent a Cablejat", és el sistema de xifrat inclòs en l'estàndard IEEE 802.11 com a protocol per a xarxes Wireless que permet xifrar la informació que es transmet. Proporciona un xifrat a nivell 2, basat en l'algoritme de xifrat RC4 que utilitza claus de 64 bits o de 128 bits. Els missatges de difusió de les xarxes sense fils es transmeten per ones de ràdio, el que els fa més susceptibles, enfront de les xarxes cablejades, de ser captats amb relativa facilitat. Presentat el 1999, el sistema WEP va ser pensat per proporcionar una confidencialitat comparable a la d'una xarxa tradicional cablejada.
 4. 4. Encriptació WPA WPA és un sistema per protegir les xarxes sense fils, creat per corregir les deficiències del sistema previ WEP. Els investigadors han trobat diverses debilitats en l'algorisme WEP. WPA implementa la majoria de l'estàndard IEEE 802.11i, i va ser creat com una mesura intermèdia per ocupar el lloc de WEP mentre 802.11i era finalitzat. WPA va ser creat per "The Wi-Fi Alliance".
 5. 5. Bluetooth El Bluetooth és una especificació industrial per les Xarxes d'Àmbit Personal sense fil, bàsicament és refereix a que serveix per connectar els dispositius que podem portar a sobre o a una distancia pròxima.
 6. 6. SMS, 2G, WAP El servei de missatges curts o SMS és un servei disponible en els telèfons mòbils que permet l'enviament de missatges curts entre telèfons mòbils, telèfons fixes y altres dispositius de mà. SMS fou dissenyat originàriament com una part de l'estàndard de telefonia mòbil digital GSM, però en l'actualitat està disponible en una àmplia varietat de xarxes, incloent les de tercera generació 3G. Es coneix com telefonia mòbil 2G a la segona generació de telefonia mòbil. Wireless Application Protocol o WAP és un estàndard obert internacional per a aplicacions que utilitzen les comunicacions sense fil, p.ex. accés a serveis d'Internet des d'un telèfon mòbil.
 7. 7. GPRS, 3G, 4G GPRS és el sistema que, afegit al GSM permet l'ús de la commutació de paquets. D'aquesta manera es millora la capacitat de la tecnologia mòbil 2G a l'hora de transmetre paquets de dades no vocals. 3G és el diminutiu de la tecnologia de tercera generació i s'utilitza en els estàndards de telèfon mòbil. Els serveis associats amb el 3G comprenen la capacitat de transmetre simultàniament dades de veu i dades no de veu. 4G són les sigles de la quarta generació de tecnologies de telefonia mòbil.
 8. 8. Palms, pocket PC Ordinadors de mà Palm són assistents personals digitals que corren el sistema operatiu Palm. dispositius Palm han evolucionat a partir d'ordinadors de mà als smartphones que funcionen Palm OS, WebOS i Windows Mobile. Aquesta pàgina descriu la gamma de dispositius de Palm, a partir de la primera generació de màquines de Palm conegut com el pilot a través dels últims models que actualment es produeixen per Palm, Inc com la seva nova línia de telèfons intel ligents Palm Pre consumidor. PocketPC és un ordinador de butxaca, també anomenat PDA. Es tracta d'un petit ordinador, dissenyat per ocupar el mínim espai i ser fàcilment transportable que executa el sistema operatiu Windows CE de Microsoft entre d'altres, el qual li proporciona capacitats similars als PC d'escriptori.
 9. 9. Smart phones El telèfon intel ligent és un terme comercial per a denominar a un telèfon mòbil que ofereix més funcions que un telèfon mòbil comú. Gairebé tots els telèfons intel ligents són mòbils que suporten completament un client de correu electrònic amb la funcionalitat completa d'un organitzador personal. Una característica important de gairebé tots els telèfons intel ligents és que permeten la instal lació de programes per incrementar el processament de dades i la connectivitat. Aquestes aplicacions poden ser desenvolupades pel fabricant del dispositiu, per l'operador o per un tercer. El terme "Intel ligent" fa referència a qualsevol interfície, com un teclat QWERTY en miniatura, una pantalla tàctil, o simplement el sistema operatiu mòbil que posseeix, diferenciant el seu ús mitjançant una exclusiva disposició dels menús, tecles, dreceres, etc.
 10. 10. Bibliografia Text: http://es.wikipedia.org/wiki/Wired_Equivalent_Privacy http://es.wikipedia.org/wiki/Wi-Fi_Protected_Access http://ca.wikipedia.org/wiki/Bluetooth http://ca.wikipedia.org/wiki/SMS http://ca.wikipedia.org/wiki/2G http://ca.wikipedia.org/wiki/Wireless_Application_Protocol http://ca.wikipedia.org/wiki/GPRS http://ca.wikipedia.org/wiki/3G http://es.wikipedia.org/wiki/Telefon%C3%ADa_m%C3%B3vil_4G Imatge: http://www.inforsecuritel.biz/biz/images/41604-PDA_ACER_N35_GPS.jpg http://img238.imageshack.us/img238/8061/airoscriptopcion1kv7.jpg http://1.bp.blogspot.com/_mAJDMuyu_WI/Rp4D63V9VII/AAAAAAAAAFk.gif http://bindapple.com/wp-content/uploads/2009/08/iphone-2g.png http://www.vipbroker.net/trgovanje/slike/e_wap.jpg http://www.conniq.com/images/Access_GPRS.gif http://www.ivci.com/images/videoconferencing_tandberg_3g_gateway_photo.jpg http://www.wifinotes.com/wimax/images/4g.jpg Video: http://www.youtube.com/watch?v=PEo9aeDpDUI&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=sQk60Ftw-d4&feature=player_embedded

×