Portofoliu Scoala Adc 2009 Ana Vasilache

822 views

Published on

Portfolio ADC School 2009. Selection from the campaigns can be seen on www.scoalaadc.ro.

Published in: Travel, Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
822
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
10
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Portofoliu Scoala Adc 2009 Ana Vasilache

 1. 1. ANA MARIA VASILACHE vasilacheanamaria@gmail.com
 2. 2. PRINT: DEFENDER Brief: Defender, modelul vârf de lance al seriei Land Rover, binecunoscut pentru performanţele 4X4, înseamnă the ultimate off-road experience
 3. 3. OUTDOOR: LOCTITE Brief: Loctite, lipiciul universal, care lipeste orice de orice
 4. 4. Panouri stradale, Bus sheltere
 5. 5. TV: BERE PLUG Brief: Berea Plug, o bere destinată bărbaţilor, cu un conţinut mare de alcool (15%) Idee: O bere tare îţi poate da mai mult curaj/încredere în forţele proprii
 6. 6. Spot TV 30” VO: Pentru toţi papa-lapte. VO: Pentru cei slabi de înger. VO: Pentru cei cu frica în sân. VO: Pentru cei fără sânge-n vene. VO: Pentru cei cu inima cât un purice. VO: Pentru cei băgaţi în sperieţi. VO: Pentru cei cărora le stă inima-n loc. VO: Pentru cei albi ca varul. VO: Pentru cei speriaţi de bombe. VO: Pentru cei cu coada între picioare. VO: Pentru cei care mor de ruşine. VO: Pentru cei fără vlagă. VO: Pentru cei fără nerv şi fără zvâc. VO: Pentru toţi cei care pot, dar le e teamă. VO: Berea Plug, cu 15% alcool. Face din ţânţar armăsar.
 7. 7. VO: Pentru toti papa-lapte.
 8. 8. VO: Pentru cei slabi de inger.
 9. 9. VO: Pentru cei cu frica in san.
 10. 10. VO: Pentru cei care privesc cu sfiala.
 11. 11. VO: Pentru cei cu inima cat un purice.
 12. 12. VO: Pentru cei bagati in sperieti.
 13. 13. VO: Pentru cei carora le sta inima-n loc.
 14. 14. VO: Pentru cei albi ca varul.
 15. 15. VO: Pentru cei speriati de bombe.
 16. 16. VO: Pentru cei carora li se face parul maciuca.
 17. 17. VO: Pentru cei care mor de rusine.
 18. 18. VO: Pentru cei fara vlaga.
 19. 19. VO: Pentru cei fara nerv si fara zvac.
 20. 20. VO: Pentru cei care vor, dar le e teama.
 21. 21. • Packshot + VO: PLUG 15% alcool Berea Plug. Face din tantar armasar.
 22. 22. RADIO: STUDIOUL LUI MIKI Brief: O idee radio, care sa convinga agentiile de publicitate/producatorii AV si creativii, ca acum gasesc la Miki la studio, tot ce au nevoie: si scule, si atmosfera si oamenii potriviti. Idee: Pentru ca are oamenii si sculele potrivite, Miki poate face orice spot sa sune impecabil.
 23. 23. Spot Radio – 40” FVO: “Daca vrei sa iesi mereu in avantaj si sa economisesti in vara aceasta, acum este momentul sa cumperi 3 produse la pret de 1, in orice hypermarket “Superproduct” din Bucuresti, numai in perioada 1 iunie – 30 iulie si sa profiti de aceasta oferta imbatabila, ca sa poti merge la mare cu prietenii tai, sa te distrezi fara probleme, fara sa stai cu gandul ca ai ratat o promotie de milioane care iti poate salva pusculita, ci mai degraba sa stai pe plaja, sa te bronzezi, sa bei un cocktail cu umbreluta. MVO: La Miki la studio, orice spot iese bine. Pana si unul scris prost. www.studioulluimiki.ro Asta-i tot ce trebuie sa stii.”
 24. 24. ONLINE: JIZZY JIZZ Brief: Jizzy Jizz este o băutură energizantă, care îţi dă energie fără limite. Idee: Oricine bea Jizzy Jizz, devine foarte vioi.
 25. 25. Promovare pe: youtube, trilulilu, futureshorts, site-uri online ale unor reviste, ziare, posturi tv (de ştiri sau de muzică) - site-uri cu filmuleţe, clipuri, ştiri, înregistrări Filmuleţele de pe site-uri vor fi vizionate în varianta fast-forward. În momentul apăsării butonului Play, cursorul se transformă într-o cutie de Jizzy Jizz. Cu ajutorul unui soft sau aplicaţii, odată activat butonul play, clipurile se văd în varianta foarte rapidă. Opţiunea de fast-forward va fi activată doar la prima vizionare a filmuleţului / la prima intrare pe site sau eventual, doar pe timpul nopţii, între anumite ore. Pentru utilizatori va fi o experienţă amuzantă, care transmite direct beneficiul produsului: când bei Jizzy Jizz, eşti foarte rapid si energic.

×