Presentació AMPA

226 views
197 views

Published on

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
226
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Presentació AMPA

  1. 2. L’A.M.P.A. (Associació de Mares i Pares d’Alumnes) del Col.legi Lestonnac es va fundar l’any 1975. Està constituïda legalment i disposa d’uns estatuts propis. L’A.M.P.A. som TOTS els pares i mares dels nens i nenes de l’escola.
  2. 3. Cada any, a principi de curs, es convoca l’Assemblea General on tots hi podem assistir. En ella es presenta l’estat dels comptes, es fa la valoració del curs anterior i es debaten les propostes pel curs vigent. També s'aproven les quotes i els preus de les activitats Extraescolars. A l’Assemblea es revisen els càrrecs de la Junta i celebrem quan entren nous vocals.
  3. 4. La Junta de l’A.M.P.A. està formada per un grup de pares i mares de nens i nenes de diferents cursos i que col·laboren de forma completament altruista en totes les activitats i tasques que es fandes de l’associació. Aquesta Junta es reuneix una vegada al mes per tractar els temes en curs.
  4. 5. L’A.M.P.A., entre d’altres, ofereix els següents serveis: - Gestió de les activitats extraescolars - Futbol - sala - Natació - Iniciació a l’esport - Escacs - Música - Plàstica - Bàsquet - Activitats diverses - Gestió de comandes i distribució de llibres per a major comoditat de les famílies - Organització Festa fi de curs
  5. 6. També hi ha altres tasques organitzades des de l’A.M.P.A.: - Patge Reial al pati l’escola que recull les cartes als Reis - Carrossa de Reis , participant a la Cavalcada de Mollet - Rifa de Nadal i de Fi de Curs L’A.M.P.A. també col·labora econòmicament en la Festa de la Solidaritat que se celebra cada dos anys i està organitzada per l’escola.
  6. 7. Econòmicament som autosuficients, o ho hem sigut fins ara. Amb les quotes dels socis, el pagament directe de les extraescolars, la distribució dels llibres i les Rifes de Nadal i de Fi de curs podem: - Pagar els monitors a càrrec de les activitats extraescolars - Comprar material esportiu i cultural pels equipaments de l’escola - Col.laborar amb altres necessitats de l’escola com per exemple: * Beques i Ajuts a famílies * Socialització dels llibres - Organitzar la Festa de Fi de curs
  7. 8. Busquem pares i mares amb ganes de treballar per l’escola dels nostres fills. Una Junta reduïda implica molta feina per a pocs... però si som més... serà poqueta feina entre tots!
  8. 9. Moltes gràcies a tots/totes per la vostra atenció i us animem a participar activament a l’A.M.P.A. L’AMPA SOM TOTS I SÓN ELS NOSTRES NENS I NENES QUI SE’N BENEFICIEN !!!!

×