Reserves online per al sector turístic

553 views
487 views

Published on

0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
553
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
5
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Reserves online per al sector turístic

 1. 1. Sistemes de reserves i e-marketing del sector turístic Arbúcies 23 d’octubre del 2010 www.slideshare.net/alteregoweb www.alteregoweb.com AlbertAlemany Montiel Consultor web
 2. 2.  El sector turístic a internet  El sector i la competència  Sistemes de reserves  Captació de clients  SEM - Estadístiques i rendiment.  Seguiment objectius  Anàlisis de webs
 3. 3.  El sector turísitc a internet
 4. 4.  El sector té un gran impacte al PIB i per tant en els esforços publicitaris a la xarxa.  Molt de SPAM per contingut.  L’especialització és el camí.  Think Global Act Local
 5. 5.  Sistemes de reserves:  Gestionats per altres.  De lloguer.  Sistema de reserves propi.
 6. 6.  A tenir en compte:  Inversió (lloguer o compra)  Nº reserves / mes.  Gestió integrada.  Fàcilitat d’ús.  Comunicació amb el client.  Sistemes de pagament.
 7. 7.  On són els meus potencials clients?  Portals especialitzats  Webs d’opinió  Buscadors  Xarxes Socials  ….
 8. 8.  Campanya amb tres flancs:  SEO ▪ La nostra web ha de ser funcional i ben optimitzada.  SEM ▪ Ens anunciarem per aquelles paraules que ens poden crear més conversió amb un cost mesurat.  SMO ▪ Buscarem aquells canals on els nostres potencials clients s’informin.
 9. 9.  Sistemes de pagament d’anuncis online.  Pagament per click (PPC)  Pagament per Objectiu (PPA)  Pagament per anunci (independent dels clicks) Pot ser penalitzat.  Comissió sobre venda  Intercanvi d’enllaços (anuncis) Pot ser penalitzat pels buscadors.
 10. 10.  PPC:  D’on sabrem les millors paraules? El SEO.  Quantificar sempre cada campanya i cada anunci segons els objectius marcats.  Optimitzar els anuncis i els seu cost….
 11. 11.  Disposem d’una inversió que realitzem per millorar les nostres reserves, però com sabem si anem bé? ROI  Gràcies a eines com el Google Analytics podem saber quines paraules són les que més negoci ens generen tant d’adwords com directament de Google Orgànic.  Si venem online, hem d’analitzar el cost per cada visita i la rendibilitat que ens aporta.  Hem de ser selectius amb el nostre target (públic objectiu – optmitzar la web per ells)
 12. 12.  I si dubtem a la fer la modificació?  Solució:Test Multivariant  Podem analitzar el comportament de l’usuari en cada tipus de modificació i encarrilar el camí correcte que volem.
 13. 13.  Funcionament: (SEM Landing)
 14. 14.  Es compleixen els nostres objectius:  Quantificables  Un número determinat  Temporalitat  Mesurables  i… fàcils de conèixer e identificar per tots els membres involucrats en el projecte.
 15. 15.  PPC en Xarxes Socials?  Rendiment del pagament a webs especialitzades.  Suport dels enllaços. PR.  Boca a Orella – Actualització de la web.  Sistemes de fidelització dels clients.
 16. 16. Perquè? On volem arribar? Quins són els nostres objectius? Arbúcies 2 d’octubre del 2010 www.slideshare.net/alteregoweb www.alteregoweb.com AlbertAlemany Montiel Consultor web

×