(3) Kako izvršiti-uplatu-na-svoj-neteller-račun

1,556 views

Published on

Ovo je 3 nastavak priče o Netelleru! Nakon što ste otvorili račun i možda u vremenu već povezali s nekim od poslovnih sistema, kao što su ptc (Neobux, Clickfair) , sada je vrijeme da izvršite uplatu na svoj račun.


Više informacija na sajtu:
http://www-ptc-moneyfactory.almirb.com

Priduzite nam se i na facebooku:

FB stranica: http://on.fb.me/19eBD6K

FB grupa: http://on.fb.me/1bEU8F0

Zahvala autoru Damiru Strajniću na ustupljenom materijalu za ovu prezentaciju!

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,556
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
113
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

(3) Kako izvršiti-uplatu-na-svoj-neteller-račun

  1. 1. www.mojnetworkposao.com 1 Kako izvršiti uplatu na svoj Neteller račun? Ukoliko ste se registrirali u Neteller, VERIFICIRALI svoj račun i izradili Net+ karticu (Mastercard), vrijeme je da naučite i kako izvršiti UPLATU na svoj račun. To ću objasniti u ovom kratkom PDF-u. Samo da spomenem da se povlačenje novca na Net+ karticu događa automatizmom. Dakle, kada na svom Neteller računu imate, recimo, 100$, taj iznos ne morate „prebacivati“ na svoju Net+ karticu jer se taj novac već nalazi na njoj. Ovo sam spomenuo zato što se kod nekih drugih sličnih procesora novac mora „prebaciti“ sa računa na karticu. Ovdje to ne morate. KORAK 1 Prvo se trebate logirati u svoj Neteller račun, koristeći se, naravno, login podacima koje ste sami kreirali kada ste se registrirali u Neteller (nadam se da ste te podatke spremili na sigurno). Kada ste se logirali, sa lijeve strane vidite jedan IZBORNIK. Kliknite na MONEY IN (pogledaj sliku ispod).
  2. 2. www.mojnetworkposao.com 2 KORAK 2 Sustav Vas je sada doveo na stranicu na kojoj trebate izabrati TIP KARTICE koju želite koristiti za prebacivanje sredstava (pogledaj sliku ispod). Imate odličan izbor mogućnosti, pa čak i VISA Electron karticu. To je kartica koja se obično dobiva kada otvarate tekući račun. Kao što vidite, postoje dvije Mastercard kartice: debitna i „ova druga“. Ta druga se odnosi na kreditnu Mastercard karticu, pa tu pravilno izaberite. Ukoliko tu pogriješite, nećete moći izvršiti uplatu sredstava. KORAK 3 Kada ste kliknuli na odabrani tip kartice, stigli ste na stranicu na kojoj trebate upisati svoje podatke. Tu posebnu budite oprezni jer svi podaci moraju biti 100% točni. Kod upisivanja IZNOSA vodite računa o tome da taj iznos ne može biti manji od 20$ i veći od 100$. Ukoliko trebate prebaciti, recimo, 150$, ne možete to učiniti u jednom prijenosu. U tom biste slučaju napravili jedan prijenos od 100$ i jedan od 50$.
  3. 3. www.mojnetworkposao.com 3 KORAK 4 Nakon što ste kliknuli na CONTINUE, sustav Vas je doveo na stranicu na kojoj trebate još samo POTVRDITI Vašu namjeru prijenosa sredstava. To ćete učiniti vrlo jednostavno sa samo jednim klikom miša (pogledaj sliku ispod). Ovdje još jednom možete provjeriti jesu li svi podaci točno upisani i ako jesu tada idite na CONFIRM. Ukoliko uočite pogrešku i želite natrag, kliknite na EDIT. S time ste završili proces prijenosa sredstava na Vaš Neteller račun. Sredstva su odmah vidljiva na računu.
  4. 4. www.mojnetworkposao.com 4 NAPOMENA Ukoliko, iz bilo kojeg razloga, sustav ne može izvršiti Vaš zahtjev o prijenosu sredstava, dobiti ćete ovakvu poruku: To može značiti nekoliko stvari ali najčešće to da nemate dovoljno sredstava na Vašoj kartici ili da ste nešto krivo upisali u procesu. Možete se vratiti na početak i pokušati ponovno. Svakako provjerite imate li dovoljno sredstava na Vašoj kartici.

×