Brosura Schultz EntertRaining

452 views
410 views

Published on

SCHULTZ ENTERTRAINING este un program dinamic, interesant și original, adresat adolescenţilor cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani.

SCHULTZ ENTERTRAINING te scoate din mulțime și te învață lucruri practice și utile, într-un cadrul non-formal, fără profi și fără catalog.

SCHULTZ ENTERTRAINING înseamnă un cocktail de fun și knowledge, înseamnă un mixaj de veselie și de seriozitate care îţi aduce în final dezvoltare personală și însuşirea de abilități practice.

SCHULTZ ENTERTRAINING înseamnă traininguri de 2 zile care transformă învățarea într-un proces distractiv și facilitează întâlnirea dintre liceeni și experții noştri, într-un cadru relaxat de sharing experience și transfer of knowledge.

SCHULTZ ENTERTRAINING te provoacă să experimentezi învățarea fără școală și fără profi!

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
452
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Brosura Schultz EntertRaining

 1. 1. SCHULTZ ENTERTRAINING Împinge volumul la maxim!
 2. 2. NOI SUNTEM SCHULTZ ...  9 ani de experienţă în training şi în dezvoltarea de produse de training la nivel naţional şi internaţional  10 traineri SCHULTZ CONSULTING care lucrează permanent la dezvoltarea și îmbunătățirea produselor de training  80 de traineri colaboratori la nivel național  peste 10.000 de zile de training livrate  8.500 de absolvenți ai trainingurilor SCHULTZ CONSULTING  25 de produse de training originale create  parteneriate cu firme și cu instituții de prestigiu din Danemarca, Portugalia, Germania sau Marea Britanie  proiecte cu bugete cumulate de peste 6 milioane de euro gestionate de SCHULTZ CONSULTING prin asigurarea managementului şi implementarea cu experţi proprii Despre noi pe scurt:  SCHULTZ CONSULTING este o companie care activează pe piaţa de training din România începând cu 2005  Echipa SCHULTZ CONSULTING se caracterizează printr-o diversitate de experiențe și abordări, ceea ce asigură valoarea și calitatea serviciilor pe care le oferim  Misiunea SCHULTZ CONSULTING se rezumă astfel: “NOI FORMĂM CARACTERE!”, demers reuşit prin crearea unui spaţiu de dezvoltare a competențelor la standarde de excelenţă  SCHULTZ CONSULTING integrează în produsele sale cele mai noi metode și instrumente de training internaţionale şi le adaptează la specificul şi nevoile clienţilor săi SCHULTZ ENTERTRAINING Împinge volumul la maxim!
 3. 3. SCHULTZ ENTERTRAINING este un program dinamic, interesant și original, adresat adolescenţilor cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani. SCHULTZ ENTERTRAINING te scoate din mulțime și te învață lucruri practice și utile, într-un cadru non-formal. SCHULTZ ENTERTRAINING înseamnă un cocktail de fun și knowledge, înseamnă un mixaj de veselie și de seriozitate care îţi aduce în final dezvoltare personală și însuşirea de abilități practice. SCHULTZ ENTERTRAINING înseamnă traininguri de două zile care transformă învățarea într-un proces distractiv și facilitează întâlnirea dintre liceeni și experții noştri, într-un cadru relaxat de sharing experience și transfer of knowledge. SCHULTZ ENTERTRAINING te provoacă să experimentezi învățarea fără școală, fără profi și fără catalog! SI TE INVITAM LA ... SCHULTZ ENTERTRAINING Împinge volumul la maxim! CINE POATE PARTICIPA? Liceenii (14-19 ani) interesați de dezvoltarea personală, activi, deschiși și puși pe cucerit lumea! CE CÂȘTIGI?  abilități manageriale și antreprenoriale  creșterea șanselor de a studia în străinătate CUM NE GĂSEȘTI? Telefon: 021.315.65.47 E-mail: office@schultz.ro Web: www.schultz.ro CUM PARTICIPI?  trimiți formularul de aplicație (disponibil pe www.schultz.ro) * și copie după CI în perioada de Open application (valabilă pentru fiecare sesiune conform agendei)**  ești selectat (vezi Rezultatele selecției pentru fiecare sesiune conform agendei)***  participi la training * Aplicațiile se trimit electronic pe adresa office@schultz.ro. ** În fiecare sesiune, trainingurile se desfășoară în paralel, astfel încât fiecare participant poate opta pentru pentru un singur training pe sesiune. *** Participanții selectați vor fi anunțați prin e-mail.
 4. 4. ANTREPRENORIAT SÂMBĂTĂ 10.00 - 11.30 Icebreak, Să înțelegem ce sunt micile afaceri 11.30 - 11.40 pauză de suc 11.40 - 13.00 Ești făcut pentru afaceri? 13.00 - 13.30 pauză de prânz 13.30 - 14.40 De la idee la plan 14.40 - 14.50 pauză de suc 14.50 - 16.00 Cum facem un business plan - 1 DUMINICĂ 10.00 - 11.30 Cum facem un business plan - 2 11.30 - 11.40 pauză de suc 11.40 - 13.00 Cum să faci rost de bani 13.00 - 13.30 pauză de prânz 13.30 - 14.40 Cum să-ți conduci afacerea 14.40 - 14.50 pauză de suc 14.50 - 16.00 Cum să-ți conduci afacerea AGENDĂ SCHULTZ ENTERTRAINING Împinge volumul la maxim! Antreprenoriat este un trai- ning interactiv și dinamic, care foloseşte un mix de abordări româneşti cu cele de ultimă oră din Marea Britanie. Participanții vor realiza în cele 2 zile de curs un business plan și vor simula gestionarea unei companii. Cursul este util pentru dezvol- tarea competențelor antrepre- noriale ale tinerilor care vor să-și pună în practică ideile de afaceri sau vizează continuarea studiilor în străinătate. Număr de participanți: 12
 5. 5. Absolventă a Academiei de Studii Economice - Relații Economice Interna- ționale, cu o experiență de zece ani în activitatea bancară, din care cinci ani în calitate de director de sucursală ban- cară, unde a analizat dosare de credit, bonitatea bancară a companiilor și sus- tenabilitatea planurilor de afaceri. Cunoaște foarte bine serviciile pentru finanțarea afacerilor, pre- cum și rigorile instrumentelor de evaluare a business-ului. Deține experiență teoretică, dar mai ales practică în management, vânzări, customer care și managementul resurselor umane. MARIUS DONȚU RALUCA RĂDESCU Antreprenor, acționar majoritar și Manager General la Schultz Consulting și Schultz Knowledge (Londra), de profesie ju- rist. Marius deține 23 de ani de experi- ență în management de proiect pentru companii, structuri guvernamentale, programe ale Uniunii Europene, pro- grame ale Băncii Mondiale, Programul Națiunile Unite pentru Dezvoltare și programe guvernamentale. A desfășurat proiecte internaționa- le cu parteneri din Germania, Marea Britanie, Finlanda, Danemarca, Franța, Portugalia, Austria sau Italia. Trainer certificat la nivel național și internațional, are o experință de peste 20 ani în formare, perioadă în care a dezvoltat numeroase programe de trai- ning în diferite domenii: antreprenoriat, comunicare, start-up business, resurse umane, training of trainers, manage- ment, leadership, procurement, etc. ENTERTRAINERI SCHULTZ ENTERTRAINING Împinge volumul la maxim!
 6. 6. PROJECT MANAGEMENT SCHULTZ ENTERTRAINING Împinge volumul la maxim! SÂMBĂTĂ 10.00 – 11.30 Ce sunt proiectele 11.30 – 11.40 pauza de suc 11.40 – 13.00 Structura proiectului 13.00 – 13.30 pauza de pranz 13.30 – 14.40 Riscuri în proiecte 14.40 – 14.50 pauza de suc 14.50 – 16.00 Bugetul proiectului DUMINICĂ 10.00 – 11.30 Implementarea proiectelor 11.30 – 11.40 pauza de suc 11.40 – 13.00 Promovarea proiectului 13.00 – 13.30 pauza de pranz 13.30 – 14.40 Monitorizare și evaluare în proiecte 14.40 – 14.50 pauza de suc 14.50 – 16.00 Rezultatele proiectului AGENDĂ Ai o mulțime de idei pe care vrei să le concretizezi în proiecte şi nu ştii cu ce să începi şi cu ce să închei? Project Management te provoacă să ocupi pozi- ția de manager de proiect și să derulezi proiecte încă din sala de curs! Vei afla ce sunt proiectele, cum se structurează ele, la ce trebuie să fii atent când pui în practică un proiect și care sunt dificultățile pe care le poți întâmpina atunci când le conduci. Sesiunile sunt interactive şi bazate pe metoda serious games, dezvoltată de SCHULTZ CONSULTING îm- preună cu parteneri din Marea Britanie, Germania și Portugalia, iar participanții sunt încurajați să își pună în aplicare propriile idei și proiecte. Număr de participanți: 12
 7. 7. SCHULTZ ENTERTRAINING Împinge volumul la maxim! Lui Daniel îi plac provocările, reu- șind în cei opt ani de activitate în do- meniul managementului de proiecte să facă față cu succes situațiilor ivite. A acumulat o experiență variată prin implicare în proiecte educaționale dezvoltate și derulate cu și pentru tineri şi finanțate din programe ale Uniunii Europene (PHARE, Leonardo da Vinci, Fonduri Structurale) și guvernamen- tale (domeniul Cercetare-Dezvoltare- Inovare). A colaborat atât cu instituții din mediul public (guvernamental și neguvernamental), cât și cu firme pri- vate românești și internaționale. Principalele domenii de specializa- re ale lui Daniel sunt: managementul de proiect, comunicarea organizațio- nală, managementul imaginii institu- ționale și managementul crizelor. OANA PREDA DANIEL MĂCIUCĂ Oana este o persoană deschisă și dinamică, cu experiență de peste șase ani în elaborarea, coordonarea și im- plementarea de programe și proiecte naționale și internaționale (FSE - POS- DRU, Leonardo da Vinci, Grundvig, Socrates-Lingua, AFCN). A lucrat ca expert în proiecte pu- blice și private pentru tineri, liceeni, ONG-uri, administrație și mediul de afaceri din domenii diferite: tineret, educație, cultură, antreprenoriat. Deține o experiență de peste opt ani în susținerea și dezvoltarea cursu- rilor în sistem non-formal. Domenii de specializare: mana- gement de proiect, managementul echipelor, comunicare interpersonală și comunicare organizațională. ENTERTRAINERI
 8. 8. JURNALISM SÂMBĂTĂ 10.00 – 11.30 Introducere în jurnalism 11.30 – 11.40 pauza de suc 11.40 – 13.00 Redactarea de articol / stire de presă 13.00 – 13.30 pauza de pranz 13.30 – 14.40 Interpretarea manifestărilor nonverbale 14.40 – 14.50 pauza de suc 14.50 – 16.00 Intervievarea unei surse ostile DUMINICĂ 10.00 – 11.30 Practici jurnalistice de print şi online 11.30 – 11.40 pauza de suc 11.40 – 13.00 Practici jurnalistice de audiovizual 13.00 – 13.30 pauza de pranz 13.30 – 14.40 Tehnici de investigaţie 14.40 – 14.50 pauza de suc 14.50 – 16.00 Deontologia jurnalistului AGENDĂ SCHULTZ ENTERTRAINING Împinge volumul la maxim! Dacă vrei o carieră în Jurnalism, nu te grăbi să investeşti într-un reportofon! Află înainte de toa- te cum acţionează un jurnalist. Învaţă mai întâi cum să pui întrebări, cum să-ţi documentezi su- biectul şi cum să storci totul dintr-o sursă. Pentru toate acestea, te aşteptăm la şcoala fără profi ca să descoperi cum să ajungi pe val în această alu- necoasă profesie. Te vom pune în cele mai ticăloase situaţii în care se poate regăsi un jurnalist, totul prin serious games şi abordări experienţiale. Vei trăi palpitant ca un jur- nalist timp de două zile, simţind presiunea termene- lor de predare a ştirilor şi nevoia permanentă de in- formaţie. Ca bonus, vei avea ocazia să afli trucuri pe care nu le poţi regăsi în vreun manual de jurnalism! Număr de participanți: 12
 9. 9. În cei 17 ani de jurnalism, Doru Gheorghiu a încercat cam toate rolu- rile în această profesie, atât în presa scrisă cât şi în audiovizual, benefici- ind de practică aplicată în instituţii mass-media de prestigiu, cum ar fi Prosport, Gazeta Sporturilor, Co- tidianul, Jurnalul Naţional sau posturile TV cu acoperire naţi- onală GSP TV şi Sport.ro. Exerciţiul ca jurnalist, editor, redactor-şef sau moderator TV l-a pus per- manent în contact cu prac- ticile jurnalistice de ultimă oră şi cu secretele acestei complicate profesii. DORU GHEORGHIU ENTERTRAINER SCHULTZ ENTERTRAINING Împinge volumul la maxim!
 10. 10. LEADERSHIP AGENDĂ SÂMBĂTĂ 10.00 – 11.30 Ce este leadershipul? 11.30 – 11.40 pauza de suc 11.40 – 13.00 Tipuri de lideri 13.00 – 13.30 pauza de pranz 13.30 – 14.40 Surse de putere 14.40 – 14.50 pauza de suc 14.50 – 16.00 Caracteristicile liderului DUMINICĂ 10.00 – 11.30 Liderul și echipa 11.30 – 11.40 pauza de suc 11.40 – 13.00 Comunicare în leadership 13.00 – 13.30 pauza de pranz 13.30 – 14.40 Liderul și decizia 14.40 – 14.50 pauza de suc 14.50 – 16.00 Trăsăturile liderului Vrei să fii urmat sau urmezi? Aceasta este întrebarea… Noi te așteptăm la cursul de Leadership care îți propune să îți dezvolți abilitățile menite să-ți permită să gestionezi situații din viață, echipe sau găști, folosind propriile surse de putere. Te întrebi ce înseamnă sursa de putere personală? Locul în care vei găsi răspunsul este sediul SCHULTZ CONSULTING în zilele în care este organi- zat cursul de Leaderhip! Cursul te va pune, în funcție de si- tuație, în papucii sau sneakers-ii unui leader și, astfel, te va ajuta să înțelegi mai bine o serie de conjuncturi și să găsești soluții practice pentru ele, pre- cum și răspunsuri concrete, chiar și la între- barea "ce tip de leader sunt eu?" Număr de participanți: 12 SCHULTZENTERTRAINING Îm pinge volum ulla m axim !
 11. 11. ENTERTRAINER Ana are o experiență de nouă ani în compa- nii și ONG-uri, cu care a colaborat pe proiecte de leadership și comunicare. A absolvit un program TOT (Training of Trainers) și are o experiență de șapte ani în training, livrând programe în arii precum: for- mare de formatori, leadership, lucrul în echipă comunicare, cultură orga- nizațională, managementul timpu- lui, managementul echipei etc. Ana a activat într-un mediu mul- ticultural atât pe pozițiile de leader- ship deținute în mediul corporatist, cât și în organizațiile neguvernamen- tale. Situațiile cu care s-a confruntat în aceste contexte i-au adus experiența colaborării și comunicării excelente cu categorii profesionale diverse, de la stu- denți până la directori internaționali. ANA RĂCARU SCHULTZ ENTERTRAINING Împinge volumul la maxim!
 12. 12. SCHULTZ CONSULTING www.schultz.ro Pentru întrebări sau informații suplimentare ne puteți găsi la: Telefon: 021.315.65.47 E-mail: office@schultz.ro Web: www.schultz.ro

×