Zamisli

782 views
557 views

Published on

Published in: Travel, Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
782
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
22
Actions
Shares
0
Downloads
27
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Zamisli

 1. 1. ZAMISLI Nepoznat pisac
 2. 2. Zamisli da je ovog trenutka Božji anđeo tu pokraj tebe.
 3. 3. Tišina . Budi miran i prisjeti se svih poteškoća koje bi htio riješiti .
 4. 4. Prisjeti se svega što te tišti , svega što te čini nesretnim , što te zabrinjava , svega što te čini potištenim . Prisjeti se čak i svoga straha od budućnosti , straha od toga da ćeš učiniti nešto pogrješno , da ćeš izabrati krivo .
 5. 5. Razmisli ovaj tren baš o svemu . Otvori svoje srce i zamisli da sve to predaješ sada Bogu .
 6. 6. Uporabi svoje ruke kao sredstvo prijenosa . Zamisli to uručivanje sada , kao netko tko nosi veoma tešku torbu drugoj osobi da joj ta osoba taj teret ponese .
 7. 7. A sada , zamisli sve dobro što bi htio da ti se dogodi, za čim čezneš ili pomisli na nešto lijepo što ti se već dogodilo u životu. Prisjeti se svih trenutaka sreće, radosti , prijateljstva , uzbuđenja , mira , ljubavi…
 8. 8. Smjesti sve to u svoje ruke , onako u mislima , i učini korak da to čvrsto zadržiš u svom srcu kao netko tko čuva svoje dragulje u maloj kutijici. Smjesti to blago duboko u sebi i zahvali , s puno vjere, iskreno od sveg srca .
 9. 9. Budi zahvalan za sve dobro što ostaje i za sve loše što odlazi . Broji do tri i diši duboko . A sada zamisli da je anđeo poletio i ponio tvoje molbe Bogu.
 10. 10. Sa zahvalnošću pošalji ovaj blagoslov svima za koje misliš da bi ga trebali primiti i da im je možda potreban. Uključujući i one osobe koje se pretvaraju da se izuzetno dobro osjećaju i da su sretne.
 11. 11. I… Bog te blagoslovio DANAS , SUTRA ,  i ZAUVIJEK!

×