Bankrabszolgaság magyarországon riport kásler árpád-dal 2.

385 views
326 views

Published on

http://bigideamastermind.com/accidental710k/?id=aleon
http://www.empowernetwork.com/aleon/?id=aleon

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
385
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Bankrabszolgaság magyarországon riport kásler árpád-dal 2.

  1. 1. Bankrabszolgaság Magyarországon,riport Kásler Árpáddal 2. Magyarországnak, több mint két évtizede nincsenek felelős Magyar politikusai, illetve kormánya, ugyanis ha lettek volna, akkor ez az ország nem lett volna kifosztva, nem lett volna az állami vagyon szétrabolva!!
  2. 2. Folytatjuk a Bankrabszolgaság Magyarországon – riport Kásler Árpád-dal első részét.Ezt a mentális prést, amit Magyarországon a lakosságrakényszerítenek, azt egyik országban sem találjuk meg.Ezeket a banki törvénytelenségeket nem tehetik meg példáulNémetországban, ahol 0,5% a jegybanki alapkamat.Hogy lehet az, hogy a mi felelős Magyar politikus-ok eztmegengedték, hogy 3,5 millió ember – aki aztán potenciálisszavazóbázist jelenthet Kásler Árpád számára – adósrabszolgaságba süllyedjen?Kásler Árpád magánvéleménye, hogy Magyarországnak,több mint két évtizede nincs felelős Magyar politikusai,illetve kormánya, ugyanis ha lettek volna, akkor ez az országnem lett volna így kifosztva, nem lett volna az állami vagyon szétrabolva.Köztiszteletben levő milliárdos politikusok egy része nem a saját tudásából lett milliárdos,hanem az állami vagyon szét-rablása által.
  3. 3. Miután az állami vagyon nagyját elvitték, majd jöttek az egyéb botrányok, mint olajszőkítés,postabank botrány, egyéb dolgok, majd ezek is kifulladtak, most a magánember vagyonajött soron, az emberek hajlékára vetettek szemet, mert már nincs mit ellopni.Ezt a sleppet, aki egyre növekszik továbbra is fenn kell tartani, etetni kell.Kitelepítési folyamat zajlik Magyarországon, nem elvándorlás, mint ahogy sokan aztbeállítják, ugyanis rákényszerülnek az emberek a hazájuk elhagyására, azért hogy onnanfizessék a hazai uzsorakamatot, vagy már elvittek mindenüket és letiltják a jövedelmüketezért itthon már nincsen életterük.Kásler Árpád ismer olyan tűzoltót, rendőrt, tanárt, akik leszereltek és Angliábanmosogatnak, mert nem tudják másként eltartani a családjukat.Nem biztosítja a jogállam az embereknek, ami egy civilizált, demokratikus országbanalapvetően megadatik, hogy újra kezdhessen.Ha egy köztörvényes bűnözőt elítélnek, amint letöltötte a büntetését, újra kezdhet. Azadósok nem kezdhetnek újra, mert ez egy visszafizethetetlen folyamatosan duzzadótartozás.
  4. 4. A magáncsőd intézménye sincs bevezetve Magyarországon, tehátegy rejtőzködő életmódra kényszerítik az embereket, illegálisbevándorlók szintjére degradálva a Magyar állampolgárokat.Törvénytelenségekbe hajszolva őket a túlélés reményével.Az öngyilkosságok száma iszonyatos méreteket ölt. Itt nincs valódi hatalommal rendelkező jogrendszer, igazságszolgáltatás, hanem egy árnyékhatalommal rendelkező és azt kiszolgáló ország vezetés van.Ezt az országot ki akarják pucolni az itt levő lakosságtól.Nem a pénzünk kell nekik, hanem a Kárpát-medence az ingóságaival és az életterévelegyetemben.Milyen megoldási lehetőségek vannak, hogy ez ne következzen be?Mindenre van megoldás. Ez az ország, ez a nép több mint 1.000 éve itt él minden baj éskeserűség ellenére. Túlélve Tatárt, Törököt és egyéb veszedelmet.
  5. 5. Eddig látható ellenséggel vívott a Magyar, ma láthatatlan azellenség. Az eddigi csaták véresek és pusztítók voltak külsőlegis, ma pedig mit látunk?– díszburkolatokat tesznek a nagyobb városok főterére, folyik aszépítés és a felszín alatt megy az iszonyatos rombolás.Az uniós pénzeknek nevezett összeget is mi fizetjük, hiszen a tőlünk beszedett adó kétszerven át visszavándorolva improduktív beruházásokra költhetve kerül vissza.Aki a TV-t nézi, az hallva a hazugságokat, azt látja, hogy minden rendben folyik, pedig azegyik legveszélyesebb háború zajlik a Magyarság ellen.Izlandon ugyanez folyt kicsiben, hiszen ott 340.000 ember lakik, de a bankárok börtönbekerültek.Ha van egy országnak nemzeti identitás tudata, felesküdött bírái vannak, kik az államhozhűségesek és nem a külföldi hatalmakat szolgálják ki, akkor van megoldás.Nem az utcáról kellene ezt a problémát megoldani.Milyen megoldások lehetnek, az indított mozgalom által 3,5 millió károsodott van amozgalom hátterében.
  6. 6. Kásler Árpád véleménye szerint egyetlen megoldásként az utca merülfel, mivel kimerítettünk minden más lehetőséget.2013.március 9. én több ezer ember aláírásával felhatalmazta KáslerÁrpádot, hogy szervezze meg alkotmányozó nemzetgyűlés összehívásátahol célul tűzték ki, hogy a történelmi Magyar alkotmányjogfolytonosságát visszaállítják. Ez egy alkotmányozó Nemzetgyűlésnek bárki lehet a tagja,bármelyik Magyar állampolgár, és az elcsatolt területek Magyar Nemzetiségű ember, akiönakaratából részt akar venni ebben a munkában.Több millió embernek kell kijönnie és egyöntetűen kifejezni az akaratát, hogy elég voltabból, ami több mint 60 éve zajlik Magyarországon.Miben reménykedett Kásler Árpád, amikor a Hágai bírósághoz fordult, miért gondolja, hogyott nem azok az erők működnek, mint Luxemburgban?Ezek a bírók, akik itt ülnek a Magyarországban, mind felesküdtek a Magyar nemzetre ésmégis lábbal tiporják a szerencsétlen emberek jogait, akik az életüket vesztik el. Hányember lett fedél nélküli, hány fagyott meg a télen, és az a 3 ezer körüli, aki öngyilkos lett –ami itt folyik az globális és nemzetközi szintű gengszterizmus. A Hágai bíróság sem fogkiadni elfogató parancsot valamelyik bankigazgató ellen.Az emberek csak önmagukban bízhatnak. Végig kell járnunk az utakat, még akkor is, haúgy tűnik, hogy zsákutca.
  7. 7. Ha Kásler Árpád nem ment volna a Magyar jogrend szerint végig a törvényes úton, akkornem tudná ma, hogy járhatatlan.Be kellett bizonyítani, dokumentálni az eseményeket.Jelenleg több mint 450 területen vannak alapszervezeteik.A jogállamiság és a jogrend helyreállítása érdekében mindent megpróbálnak.Mióta Kásler Árpád kivitte az utcára az embereket, véleménye szerint a próbáljákkülönböző módon a szelet a vitorlájukból kifogni.Ettől függetlenül két megoldási lehetőség van – vagy egy Fidel Castro féle forradalom –amit Kásler Árpád szerint el kellene kerülni, vagy az alkotmányos keretek között részt vennia választásokon.Van egy harmadik megoldás is amelyen Kásler Árpádék most dolgoznak – a TörténelmiAlkotmány helyreállítása, az Alkotmányozó Nemzetgyűlés összehívása. Még ez évjanuárjában hét szervezet 150 embert tudott kivinni az utcára, ma havi 10 ezer ember adjameg a felhatalmazást Kásler Árpádnak.Kásler Árpád úgy vélekedik, hogy az emberek fogják eldönteni,hogy ki alkalmas a vezéri pozíció betöltésére.Nemzeti szinten kell összefogni, ha megvan a kritikus tömeg,akkor győzhetünk.Rengeteg szinten van támogatottság. 2013.április 21. én gyülekezőt hirdetnek, ÖSSZEFOG A NEMZET címmel, mely 11 órakor kezdődik LEGYEN ERŐNK A HAZA VISSZAFOGLALÁSÁRA!!
  8. 8. Változtassuk meg együtt az Online Marketing világát. Csatlakozz hozzám!http://bigideamastermind.com/accidental710k/?id=aleonHonlapunkon olvashatod egyéb témájú cikkeinket is:http://www.empowernetwork.com/aleon/?id=aleon

×