Your SlideShare is downloading. ×
English grammar test # 8: Misused forms – Using a Wrong Preposition
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×
Saving this for later? Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime – even offline.
Text the download link to your phone
Standard text messaging rates apply

English grammar test # 8: Misused forms – Using a Wrong Preposition

158
views

Published on

English grammar test # 8: Misused forms – Using a Wrong Preposition. Common Errors in English - Free English grammar exercises, rules, lessons, worksheets, games, quiz and tests online. Learn English …

English grammar test # 8: Misused forms – Using a Wrong Preposition. Common Errors in English - Free English grammar exercises, rules, lessons, worksheets, games, quiz and tests online. Learn English grammar & practice.

Published in: Education

0 Comments
2 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total Views
158
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
14
Comments
0
Likes
2
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

  • 1. EnglishGrammarPass.com http://englishgrammarpass.com Learn & Practice English Grammar
  • 2. Question 1: While you drive, you should be careful ____ other cars. (a) from (b) of (c) by (d) in *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  • 3. Question 2: The scientist was absorbed _____ in his researches. (a) with (b) into (c) of (d) in *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  • 4. Question 3: The sick man could not go there ____ foot. (a) in (b) by (c) with (d) on *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  • 5. Question 4: The child died ____ blood cancer. (a) in (b) of (c) with (d) to *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  • 6. Question 5: They went to school ____ motor car. (a) on (b) into (c) by (d) with *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  • 7. Question 6: We will be punished if we do not conform ____ this new act. (a) to (b) with (c) of (d) on *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  • 8. Question 7: The officer was accused _____ taking bribe. (a) in (b) to (c) of (d) with *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  • 9. Question 8: Why are you angry ___ me? (a) with (b) to (c) at (d) on *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  • 10. Question 9: The poor man carries his goods _____ a donkey. (a) with (b) by (c) in (d) on *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  • 11. Question 10: The criminal was shot in the chest. He died ___ his wounds within an hour. (a) of (b) with (c) for (d) in *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  • 12. Answers 1. (b) 2. (d) 3. (d) 4. (b) 5. (c) 6. (a) 7. (c) 8. (a) 9. (d) 10. (a) Visit the following URL for interactive exercise: http://englishgrammarpass.com/exercises/test/1/8.html Thanks!