Micron associates kysyy on saksan vs. ranska euroalueen seuraava suuri taistelu

383 views

Published on

EU: N johtajat käsittelee tällä viikolla keskustelu ehdotuksia euroalueen maiden välistä tiiviimpää yhtenäisyys niiden pyrittävä siten ulos kriisistä. Mutta suurempi yhdentyminen voitaisiin mitä puhaltaa vihdoin toisistaan euroalueen?
Jos olet ajatellut, Kreikan tai Espanjan kriisien oli huono euroalueen maissa, Kuvittele tätä: euroalueeseen jakaa niin perusteellisesti tulevaisuudessa Saksan ja Ranskan tarkoituksessa ylös eri puolille – ja riidan tallentamisesta yhteisen rahan, joka johtaa rivien tietoja sanoa, onko Ranska pitää ydinaseita.
Se on skenaarion Euroopan johtajat olisi julkisesti ainakin hylkää kuin ludicrous. Ranska ja Saksa kumppanuus on ollut Euroopan sydämessä. Estää konflikteja kyseisten kahden maan välillä oli miksi Euroopan yhdentymisen alkoi toisen MAAILMANSODAN jälkeen.
Mutta kuunnella kärki Harvard poliittisen tiedemies Dani Rodrik, joka ajattelee, että, road, vahvistetaan viiden vuoden satelliitti on pienentää ytimen ryhmään keskellä Saksa, with a “50 % chance Ranska jäljellä olevat”.
Ja David Marsh, historioitsija ja euron ja yksi ryhmän keskuspankkien ja rahoituslaitokset, sanoo taistelu yli yhteisen rahan “liitettävä Reinin yli. Miten Ranskan päättää mennä, joissa tavoin saksalaiset päätetään mennä en tiedä.”
Se on linkitetty, paradoksaalisesti tapaa, jossa Euroopan johtajat voivat yrittää ratkaista euron kriisiin suuri harppaus kohti tiiviimpää taloudellista ja poliittista unionia kanssa.
Taulukon kahden päivän EU: n huippukokous Brysselissä on valtuudet Euroopan valtion suunnitelma kansallisista talousarvioista.
Rahoitusmarkkinoiden niiden painostamaan ja koskevan kurinalaisuuden jumissa populaatiot tullut enemmän epätoivoinen, kaikki samaa mieltä, että muutos on tarpeen.
Mandelson, former EU commissioner ja johtava British kannattaja euron, Herra sanoi minulle: “en usko kansainvälisissä rahoituslaitoksissa, kuten tällä hetkellä rakennettu ja suunniteltu, ja sen jäsenet ovat yhteensopivia… -Joko sen jäsenten on muutettava tai sen toimintatapoja.”
Kaikki silmät ovat Saksa, euroalueen taloudellinen tulivoima – rahoittaja ja jonka varmuuskopioiminen on ratkaisevan tärkeää uskottavia tulevalle yhteisen rahan maahan.
Saksan liittokansleri Angela Merkel on sanonut, että hänen maa on sitoutunut säilytetään jäsenmaihin ennalleen. Tämän vuoksi satelliitti on inching kohti tiiviimpää julkisen talouden unionin euroalueen maiden velkojen vastuun kanssa.
Saksa kuitenkin sijoittamalleen kova halvemmalla – yksi merkittäviä poliittisia seurauksia, jotka Ranska, muun muassa löytää voida hyväksyä.
Saksan keskuspankki puheenjohtaja Jens Weidmann – entinen taloudellinen neuvonantaja liittokansleri Merkel – ja yhä vaikutusvaltainen Playerin euroalueen kriisissä on ollut ilmoittaa Saksan vaatisi halvemmalla laji.
Hän articulates mitä monet saksalaiset huomioon olennaisen tärkeää, jos kaikki on tehtävä ja puheessa tässä kuussa Dr. Weidmann hallinnointitapojen mitä tapahtuisi maihin uuden euroalueen maissa, joka ei ollut toistaa sen säännöt.

Published in: Business
2 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Admiring the hard work you put into your website and detailed information you

  provide. It’s good to come across a blog every once in a while that isn’t the same out of

  date rehashed material
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • You got a really useful blog I have been here reading for about an hour. I am a newbie and your success is very much an inspiration for me.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
383
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
2
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Micron associates kysyy on saksan vs. ranska euroalueen seuraava suuri taistelu

 1. 1. EU: N johtajat käsittelee tällä viikolla keskusteluehdotuksia euroalueen maiden välistä tiiviimpääyhtenäisyys niiden pyrittävä siten ulos kriisistä. Muttasuurempi yhdentyminen voitaisiin mitä puhaltaa vihdointoisistaan euroalueen?Jos olet ajatellut, Kreikan tai Espanjan kriisien oli huonoeuroalueen maissa, Kuvittele tätä: euroalueeseen jakaaniin perusteellisesti tulevaisuudessa Saksan ja Ranskantarkoituksessa ylös eri puolille – ja riidan tallentamisestayhteisen rahan, joka johtaa rivien tietoja sanoa, onkoRanska pitää ydinaseita.Se on skenaarion Euroopan johtajat olisi julkisestiainakin hylkää kuin ludicrous. Ranska ja Saksakumppanuus on ollut Euroopan sydämessä. Estääkonflikteja kyseisten kahden maan välillä oli miksiEuroopan yhdentymisen alkoi toisen MAAILMANSODANjälkeen.
 2. 2. Mutta kuunnella kärki Harvard poliittisen tiedemiesDani Rodrik, joka ajattelee, että, road, vahvistetaanviiden vuoden satelliitti on pienentää ytimen ryhmäänkeskellä Saksa, with a “50 % chance Ranska jäljelläolevat”.Ja David Marsh, historioitsija ja euron ja yksi ryhmänkeskuspankkien ja rahoituslaitokset, sanoo taistelu yliyhteisen rahan “liitettävä Reinin yli. Miten Ranskanpäättää mennä, joissa tavoin saksalaiset päätetäänmennä en tiedä.”Se on linkitetty, paradoksaalisesti tapaa, jossaEuroopan johtajat voivat yrittää ratkaista euron kriisiinsuuri harppaus kohti tiiviimpää taloudellista japoliittista unionia kanssa.Taulukon kahden päivän EU: n huippukokous
 3. 3. Rahoitusmarkkinoiden niiden painostamaan ja koskevankurinalaisuuden jumissa populaatiot tullut enemmänepätoivoinen, kaikki samaa mieltä, että muutos ontarpeen.Mandelson, former EU commissioner ja johtava Britishkannattaja euron, Herra sanoi minulle: “en uskokansainvälisissä rahoituslaitoksissa, kuten tällä hetkellärakennettu ja suunniteltu, ja sen jäsenet ovatyhteensopivia… -Joko sen jäsenten on muutettava taisen toimintatapoja.”Kaikki silmät ovat Saksa, euroalueen taloudellinentulivoima – rahoittaja ja jonka varmuuskopioiminen onratkaisevan tärkeää uskottavia tulevalle yhteisen rahanmaahan.Saksan liittokansleri Angela Merkel on sanonut, ettähänen maa on sitoutunut säilytetään jäsenmaihin
 4. 4. Saksa kuitenkin sijoittamalleen kova halvemmalla– yksi merkittäviä poliittisia seurauksia, jotkaRanska, muun muassa löytää voida hyväksyä.Saksan keskuspankki puheenjohtaja JensWeidmann – entinen taloudellinen neuvonantajaliittokansleri Merkel – ja yhä vaikutusvaltainenPlayerin euroalueen kriisissä on ollut ilmoittaaSaksan vaatisi halvemmalla laji.Hän articulates mitä monet saksalaiset huomioonolennaisen tärkeää, jos kaikki on tehtävä japuheessa tässä kuussa Dr. Weidmannhallinnointitapojen mitä tapahtuisi maihin uudeneuroalueen maissa, joka ei ollut toistaa sensäännöt.

×