Micron associates dell ostotarjoukset 2.32 miljardin dollarin quest software
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 

Micron associates dell ostotarjoukset 2.32 miljardin dollarin quest software

on

 • 240 views

Quest Software on saanut parempi tarjous Dell Inc ostaa yrityksen hallintaohjelmisto Makerin osalta noin 2.32 miljardia dollaria, lähde lähellä asian sanoi maanantaina....

Quest Software on saanut parempi tarjous Dell Inc ostaa yrityksen hallintaohjelmisto Makerin osalta noin 2.32 miljardia dollaria, lähde lähellä asian sanoi maanantaina.
Kaksi tarjoajien on kilpaillut äskettäin ostaa Quest buyout-ryhmän johti yksityinen sijoituspalveluyritys Insight Venture Partners ja julkistamatonta tarjoavalle.
Maanantaina lähde lähellä asiasta kertoi Micron Associates mysteeri tarjoavalle oli tosiasiallisesti Dell. Quest julkistaa maanantaina, että se oli saanut $ osakkeen hintaan 27,50 parannettu tarjouksen mysteeri tarjoavalle rahaa, mutta ei paljastunut tarjoavalle tunnistetiedot.
Micron Associates raportoitava voi 25, joka Dell suunniteltu tarjoamaan $ $23–26 ostaa Quest osaketta kohden. Lähde, joka kertoi maanantaina Micron Associates pyytänyt nimettömyys, koska julkiset keskustelut ovat yksityisiä.
Dell laskenut kommentoimaan maanantaina ja Quest edustaja ei ollut välittömästi käytettävissä kommentin.
Dellin tarjouksen voittaa aiemmissa tarjouksen lähes 2.17 miljardin dollarin tai $ a Insight Venture Partners buyout-ryhmän, joka sisältää Vector pääoman osuus 25.75.
Quest osakkeet olivat 5.3 prosenttia $27.61 osoitteessa maanantaiaamuna Nasdaq, mikä viittaa siihen, että sijoittajien odottaa counter-offer tulemaan.
Quest sanoi, sen hallitus on todennut, uusi ehdotus on parempi kuin ennen tarjousten.
Viime viikolla Quest suostunut myymään itse Insight $25.75 / osake, kun yksityisiä investointeja päättäväisesti ja uusien kumppanimaiden Vector pääoman nostaa niiden hinta.
Insight-Vector-cash tarjota $25.75 osuus oli ylittänyt tekemät “strateginen tarjoavalle” että Micron Associates myöhemmin todettu Dell $ maksaa 25,50 tarjouksen.
Myös ei-hinta sopimuksen ehdot ovat samanlaisia kuin alkuperäisen ehdotuksen Delliltä, mukaan lukien ei rahoitusolojen ja maksuviranomaisen tarjoavalle hajoamiseen maksu, joka on 3,5 prosenttia.
Insight on oikeus sopeuttaa kilpailevat tarjoukset tai muuttaa omassa tarjouksessaan. Riskipääoma-sijoituspalveluyrityksellä on kolme päivää aikaa vastaamiseen tarjolla sulautuma-sopimuksessa määrättyjen ehtojen mukaisesti.
Aliso Viejo, California-pohjainen Quest johti toimitusjohtaja Vinny Smith, joka on toiminut puheenjohtaja tai toimitusjohtaja yli vuosikymmenen ajan.
Quest käsitellä on leimanneet komplikaatioita noin 34 prosenttia Quest omistaa Smith, joka otti vastatakseen helmikuun jälkeen Doug Garn askelma, vedoten huonon terveyden.
Tärkeimmät tech yritysten usein toivonut yksityisinä tunnistetiedot, alkaa heat up sotien vähimmäiserot. Tämä estää tarjoavalle pakko overpay tunne, ja spares se myös julkinen yritys on epäonnistunut julkisia embarrassment.
Yksi julkisen taisteluista oli kun Dell kilpaili kiivaasti Hewlett-Packard Co vastaan tietojen tallentamista varten yritys 3Par Inc vuonna 2010.

Statistics

Views

Total Views
240
Views on SlideShare
240
Embed Views
0

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
1

0 Embeds 0

No embeds

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Microsoft PowerPoint

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
 • I also love the images you put in here. They fit so well with what youre trying to say. Im sure youll reach so many people with what youve got to say.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

Micron associates dell ostotarjoukset 2.32 miljardin dollarin quest software Micron associates dell ostotarjoukset 2.32 miljardin dollarin quest software Presentation Transcript

 • MicronAssociates: Dellostotarjoukset2.32 miljardindollarin QuestSoftware
 • Quest Software on saanut parempi tarjous Dell Inc ostaa yrityksen hallintaohjelmisto Makerin osalta noin 2.32 miljardia dollaria, lähde lähellä asian sanoi maanantaina. Kaksi tarjoajien on kilpaillut äskettäin ostaa Quest buyout- ryhmän johti yksityinen sijoituspalveluyritys Insight Venture Partners ja julkistamatonta tarjoavalle. Maanantaina lähde lähellä asiasta kertoi Micron Associates mysteeri tarjoavalle oli tosiasiallisesti Dell. Quest julkistaa maanantaina, että se oli saanut $ osakkeen hintaan 27,50 parannettu tarjouksen mysteeri tarjoavalle rahaa, mutta ei paljastunut tarjoavalle tunnistetiedot.
 • Micron Associates raportoitava voi 25, joka Dell suunniteltutarjoamaan $ $23–26 ostaa Quest osaketta kohden. Lähde,joka kertoi maanantaina Micron Associates pyytänytnimettömyys, koska julkiset keskustelut ovat yksityisiä.Dell laskenut kommentoimaan maanantaina ja Quest edustajaei ollut välittömästi käytettävissä kommentin.Dellin tarjouksen voittaa aiemmissa tarjouksen lähes 2.17miljardin dollarin tai $ a Insight Venture Partners buyout-ryhmän, joka sisältää Vector pääoman osuus 25.75.Quest osakkeet olivat 5.3 prosenttia $27.61 osoitteessamaanantaiaamuna Nasdaq, mikä viittaa siihen, että sijoittajienodottaa counter-offer tulemaan.
 • Quest sanoi, sen hallitus on todennut, uusi ehdotus on parempikuin ennen tarjousten.Viime viikolla Quest suostunut myymään itse Insight $25.75 /osake, kun yksityisiä investointeja päättäväisesti ja uusienkumppanimaiden Vector pääoman nostaa niiden hinta.Insight-Vector-cash tarjota $25.75 osuus oli ylittänyt tekemät“strateginen tarjoavalle” että Micron Associates myöhemmintodettu Dell $ maksaa 25,50 tarjouksen.Myös ei-hinta sopimuksen ehdot ovat samanlaisia kuinalkuperäisen ehdotuksen Delliltä, mukaan lukien eirahoitusolojen ja maksuviranomaisen tarjoavalle hajoamiseenmaksu, joka on 3,5 prosenttia.
 • Insight on oikeus sopeuttaa kilpailevat tarjoukset tai muuttaaomassa tarjouksessaan. Riskipääoma-sijoituspalveluyritykselläon kolme päivää aikaa vastaamiseen tarjolla sulautuma-sopimuksessa määrättyjen ehtojen mukaisesti.Aliso Viejo, California-pohjainen Quest johti toimitusjohtajaVinny Smith, joka on toiminut puheenjohtaja tai toimitusjohtajayli vuosikymmenen ajan.Quest käsitellä on leimanneet komplikaatioita noin 34 prosenttiaQuest omistaa Smith, joka otti vastatakseen helmikuun jälkeenDoug Garn askelma, vedoten huonon terveyden.
 • Tärkeimmät tech yritysten usein toivonut yksityisinätunnistetiedot, alkaa heat up sotien vähimmäiserot. Tämä estäätarjoavalle pakko overpay tunne, ja spares se myös julkinenyritys on epäonnistunut julkisia embarrassment.Yksi julkisen taisteluista oli kun Dell kilpaili kiivaasti Hewlett-Packard Co vastaan tietojen tallentamista varten yritys 3Par Incvuonna 2010.Dell osakkeiden vähenivät 2,2 prosenttia, $11.93 maanantaina.Dell kannusti että taistella $18–osakkeen hinta mutta HP päätyiostaa yrityksen $33 a osuus.On-again, off-again neuvottelut Dell ja Quest oli keskeytyäviime kuussa, lähteiden sanonut. Dell ei ole vielä julkisestitunnustaa kiinnostus ostaa Quest.