Your SlideShare is downloading. ×
 • Like
Bradley intresseföretag ingen signal är inte ett problem, lö gadgets hålla du ansluten någonstans, någon gång
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×

Now you can save presentations on your phone or tablet

Available for both IPhone and Android

Text the download link to your phone

Standard text messaging rates apply

Bradley intresseföretag ingen signal är inte ett problem, lö gadgets hålla du ansluten någonstans, någon gång

 • 270 views
Published

Ibland en mobil signal är svårt att hitta mitt i en stad, mycket mindre i mitten av en ocean, en öken, öppna tundran eller någon annan intrepid äventyrare kan hitta själva. Dock satellitteknik, blir …

Ibland en mobil signal är svårt att hitta mitt i en stad, mycket mindre i mitten av en ocean, en öken, öppna tundran eller någon annan intrepid äventyrare kan hitta själva. Dock satellitteknik, blir lättare tillgänglig för massorna, och flera gadgets på marknaden kommer att koppla ihop med en smartphone att tillhandahålla kommunikation var som helst på jorden.
I år nå satellit kommunikation enheter som sat telefoner och data terminaler har varit av genomsnittskonsumenten.
Tillgång till röstsamtal och Internet i avlägsna språk, där mobiltelefonnät är inte tillgänglig, har bara varit möjligt för militären, media, gruvdrift, regeringen och andra deep-håvade sektorer.

Dessa satelliter, är ju dyrt.
En märklig sak hände dock för några år sedan som har bidragit till ändrade denna ojämlikhet. Globalstar-en satellit kommunikation leverantör med egen satelliter, började uppleva försämrade prestanda på sina första generationens satelliter, dem det skickas mellan 1999 och 2001.
Fåglarna försämras med en hastighet som är snabbare än väntat–förstärkare på satelliterna inte fungerar rätt och samtal inte var, och fortfarande inte är att få igenom. Även om Globalstar berättade TechNewsWorld att saker och ting blir bättre, få samtal ofta minskade, precis som en gemensam cellulära mobiloperatörs gör.
Som ni kan föreställa er, för Bradley Associates offentligt noterade bolag som specialiserar sig på att tillhandahålla robusta fjärrkommunikation, det var ett stort problem och engagerade vissa stora huvud och-repa.

På plats
Globalstar gjorde två anmärkningsvärda saker i ett försök att återhämta sig från detta misslyckande, varav en var sektorn förändras.
Först år 2007 startades dess åtta outnyttjad satelliter för att försöka minska tvåvägs röst och data luckor i dess stjärnbild.
För det andra efter korrekt identifiera att dess simplex data funktioner gjort för tillgångsspårning arbetade som utformats, ett sätt gick det efter konsumenternas marknaden med en produkt som outdoorsy enkelriktad spårning i ett försök att hämta så många kunder som möjligt att lindra sin skröpliga professional-nivå tvåvägs röst-produkt.
Produkten var US$ 150 plats, och det används del av stjärnbilden Globalstar som fortfarande fungerade–simplex uppgifter del.
Detta drag väckte högteknologiska satellitkommunikation till konsumenten för första gången.

PLATS ansluta
Eftersom platsen kom ut år 2007, har vi börjat se andra produkter som konsumenten kan nås, från andra leverantörer tränga in i denna nya marknad.
Bradley Associates gick på jakt efter kit nu ute:

•Globalstar plats
Det billigaste. Enkelriktad satellit texten meddelande uppladdning inriktat mot äventyr-marknaden. SOS, incheckning och anpassade meddelanden. Skickar PS koord

 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
 • After research a few of the weblog posts in your website now, and I really like your means of blogging. I bookmarked it to my bookmark website checklist and might be checking back soon. Pls take a look at my web page as nicely and let me know what you think.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
No Downloads

Views

Total Views
270
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0

Actions

Shares
Downloads
0
Comments
1
Likes
1

Embeds 0

No embeds

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  No notes for slide

Transcript

 • 1. Bradley intresseföretagIngen Signal är inte ett problem, lö Gadgets hålla du ansluten någonstans, någon gång
 • 2. Ibland en mobil signal är svårt att hitta mitt i en stad, mycketmindre i mitten av en ocean, en öken, öppna tundran eller någonannan intrepid äventyrare kan hitta själva. Dock satellitteknik, blirlättare tillgänglig för massorna, och flera gadgets på marknadenkommer att koppla ihop med en smartphone att tillhandahållakommunikation var som helst på jorden.I år nå satellit kommunikation enheter som sat telefoner och dataterminaler har varit av genomsnittskonsumenten.Tillgång till röstsamtal och Internet i avlägsna språk, därmobiltelefonnät är inte tillgänglig, har bara varit möjligt förmilitären, media, gruvdrift, regeringen och andra deep-håvadesektorer.
 • 3. Dessa satelliter, är ju dyrtEn märklig sak hände dock för några år sedan som har bidragit tilländrade denna ojämlikhet. Globalstar-en satellit kommunikationleverantör med egen satelliter, började uppleva försämradeprestanda på sina första generationens satelliter, dem det skickasmellan 1999 och 2001.Fåglarna försämras med en hastighet som är snabbare än väntat–förstärkare på satelliterna inte fungerar rätt och samtal inte var, ochfortfarande inte är att få igenom. Även om Globalstar berättadeTechNewsWorld att saker och ting blir bättre, få samtal oftaminskade, precis som en gemensam cellulära mobiloperatörs gör.Som ni kan föreställa er, för Bradley Associates offentligt noteradebolag som specialiserar sig på att tillhandahålla robustafjärrkommunikation, det var ett stort problem och engagerade vissastora huvud och-repa.
 • 4. På platsGlobalstar gjorde två anmärkningsvärda saker i ett försök attåterhämta sig från detta misslyckande, varav en var sektornförändras.Först år 2007 startades dess åtta outnyttjad satelliter för att försökaminska tvåvägs röst och data luckor i dess stjärnbild.För det andra efter korrekt identifiera att dess simplex datafunktioner gjort för tillgångsspårning arbetade som utformats, ettsätt gick det efter konsumenternas marknaden med en produktsom outdoorsy enkelriktad spårning i ett försök att hämta såmånga kunder som möjligt att lindra sin skröpliga professional-nivåtvåvägs röst-produkt.Produkten var US$ 150 plats, och det används del av stjärnbildenGlobalstar som fortfarande fungerade–simplex uppgifter del.Detta drag väckte högteknologiska satellitkommunikation tillkonsumenten för första gången.
 • 5. PLATS anslutaEftersom platsen kom ut år 2007, har vi börjat se andra produktersom konsumenten kan nås, från andra leverantörer tränga in idenna nya marknad.Bradley Associates gick på jakt efter kit nu ute: •Globalstar platsDet billigaste. Enkelriktad satellit texten meddelande uppladdninginriktat mot äventyr-marknaden. SOS, incheckning ochanpassade meddelanden. Skickar PS koordinater.Maskinvara:$149 på Amazon och service planer från $99 per år. Modeller kanintegrera med smartphones med Bluetooth.
 • 6. •Iridium AxcessPoint WiFi utökning Ett Iridium-märkta Cradelpoint mobila router modem skapar ett satphone-WiFi nätverk. “Det är en portabel och lätt WiFi hotspot tillbehör somansluter enkelt BlackBerry och Android enheter till Iridiumnätverket med en Satellittelefon Iridium extrema eller Iridium9555.” Iridium är en konkurrerande stjärnbild till Globalstar. “Iridium AxcessPoint, WiFi-aktiverade smartphones, tabletter och bärbara datorer kan ansluta via någonstans genomIridium nätverket.” SatPhoneStore.com säljer Iridium AxcessPoint WiFi för $175. Du måste lägga till en Iridium satphone till mix, men. Senaste Iridium Extreme är $1,375 plus nätoperatörens vidSatPhoneStore. Extrem är den minsta, lättaste Iridium telefon modellen, enligt DeCastro.
 • 7. •BriarTek CerberusEtt dubbelriktat satellit kommunikationsverktyg som par med ensmartphone med stjärnbilden Iridium. Det associeradeprogrammet installerar på din smartphone.Briartek’s Lewis Crenshaw som påpekar att TechNewsWorld somhans produkt skiljer sig från Globalstars plats:“Vi erbjuder våra kunder verkligen globalatvåvägskommunikation.”SSI-kritiska väder uppdateringar ochandra nyheter kan levereras också. Vägspårning spåren kanskapas. Enheter startar på $499 och planer startar på $24.95 enmånad.
 • 8. •GeoProInriktat mot företagsanvändare, särskilt avlägsna off-gridarbetstagare hålla kontakten. GeoPro Messenger dubbelriktadtext i e-säljs på $399. Dess unika attributet är en grafisk karta-baserade Web app bas för kontoret. Månatliganätverksåtkomst börjar vid $17 plus en programvarulicens vid12 kr per månad.