South-East Europe (Documentele necesare pentru aplicare)

480 views
452 views

Published on

South-East Europe (Documentele necesare pentru aplicare)

0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
480
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
145
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

South-East Europe (Documentele necesare pentru aplicare)

 1. 1. ProgramulTransnațional Sud Estul Europei 2007-2013 Licitație adițională pentru partenerii IEVP din Republica Moldova Pachetul de aplicare Chisinau, Republica Moldova 23 aprilie 2013
 2. 2. Documentele necesare a fi completate de către Partenerul Lider:
 3. 3. Documentele care trebuie să fie îndeplinite de partenerul MD ENPI
 4. 4. Statutul sau Actul de Constituire a organizaţiei partenerului !!! În cazul în care solicitantul este un organism public creat prin lege, Statutul sau Actul de constituire nu sunt necesare. În astfel de cazuri, partenerul trebuie să depună o declaraţie referitoare la actul juridic relevant.
 5. 5. Statutul sau Actul de Constituire a organizaţiei partenerului Trebuie să fie depuse în limba originală, fiind însoţit de un scurtă prezentare, în limba engleză, (max. 1 pagină), reflectând conţinutul principal, după cum urmează: - denumirea organizaţiei - statutul juridic - obiective principale şi tipuri de activităţi - înregistrarea şi amplasarea sediului central şi, - dacă este cazul, al filialelor/sucursalelor.
 6. 6. Copiile unor documente oficiale  Monitorul Oficial,  Înregistrarea societăţii,  Hotărîre,  Lege,  Decret sau decizie care să ateste înfiinţarea entităţii de către autorităţile naţionale
 7. 7. Documente contabile contabile – a) conturile de venit i cheltuieli sau echivalentulș acestuia şi – b) bilanţul contabil pentru anul financiar precedent, pentru care au fost închise conturile. În cazul în care solicitantul nu poate oferi o copie a ultimului bilanţ efectuat, din motiv că nu dispune de un an financiar finalizat, acesta trebuie să prezinte o declaraţie cu explicaţiile corespunzătoare.
 8. 8. Documentele trebuie remise electronic
 9. 9. În cazul în care documentele de suport lipsesc 10 zile lucrătoare !!!
 10. 10. În cazul în care partenerul IEVP este selectat Va remite documentele în original La solicitarea

×