Tutti Italia Denekamp - Info 2012

1,546 views
1,446 views

Published on

Eerste Pinksterdag zondag 27 mei “Tutti Italia” op het Nicolaasplein in Denekamp
Op zondag 27 2012 is het weer zover. Voor het vierde jaar op rij is er op het mooie Nicolaasplein in Denekamp een dag die geheel in het teken staat van Italië. In samenwerking met de gemeente, ondernemers met Italiaanse producten, plaatselijke horeca, het MKB en evenementenbureau “The Event Factory” en wellicht u als deelnemende ondernemer beloofd het weer een dag te gaan worden waar de leuke en mooie dingen uit Italië een plaatsje op het plein verdienen. Er is voor elk wat wils om kennis te maken met “Bella Italia”. Het evenement start om 12.00 uur en zal om 18.00 uur eindigen.
Eerste Pinksterdag 2009 was de succesvolle aftrap voor “Tutti Italia” met zo’n 7000 bezoekers uit het hele land. De kranten omschreven het evenement als “SCHOT IN DE ROOS”. In 2010 was het natuurlijk spannend. Na afloop konden we wederom terugkijken op een supergezellige Italiaanse dag met nog meer bezoekers dan in 2009. In 2011 zijn we weer gegroeid met nog meer exposanten en meer bezoekers. De organisatie is ervan overtuigd dat we zeker nog kunnen gaan groeien de komende jaren.

Published in: Entertainment & Humor
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,546
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
538
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Tutti Italia Denekamp - Info 2012

  1. 1. Eerste Pinksterdag zondag 27 mei “Tutti Italia” op het Nicolaasplein in DenekampOp zondag 27 2012 is het weer zover. Voor het vierde jaar op rij is er op het mooie Nicolaasplein in Denekamp een dag diegeheel in het teken staat van Italië. In samenwerking met de gemeente, ondernemers met Italiaanse producten, plaatselijkehoreca, het MKB en evenementenbureau “The Event Factory” en wellicht u als deelnemende ondernemer beloofd het weer eendag te gaan worden waar de leuke en mooie dingen uit Italië een plaatsje op het plein verdienen. Er is voor elk wat wils omkennis te maken met “Bella Italia”. Het evenement start om 12.00 uur en zal om 18.00 uur eindigen.Eerste Pinksterdag 2009 was de succesvolle aftrap voor “Tutti Italia” met zo’n 7000 bezoekers uit het hele land. De krantenomschreven het evenement als “SCHOT IN DE ROOS”. In 2010 was het natuurlijk spannend. Na afloop konden we wederomterugkijken op een supergezellige Italiaanse dag met nog meer bezoekers dan in 2009. In 2011 zijn we weer gegroeid met nogmeer exposanten en meer bezoekers. De organisatie is ervan overtuigd dat we zeker nog kunnen gaan groeien de komendejaren.Een impressie kunt u krijgen door op de volgende link te klikken (mocht onderstaande link niet werken dan kunt u het ookkopiëren en plakken in uw browser of gewoon even tutti italia Denekamp intoetsen op de pagina van Youtube)http://www.youtube.com/watch?v=XhaQHR5tHM8Wat kunt u zoal verwachten van 12.00 uur tot 18.00 op het Nicolaasplein; • gedurende het evenement livemuziek door diverse bands; • ondernemers uit het hele land die hen typisch Italiaanse product promoten met een eigen stand of een door ons geregelde marktkraam of een exclusief houten huisje (in totaal 12 stuks beschikbaar en op het moment van schrijven nog 3 stuks beschikbaar); • Pizzaworkshops voor kinderen; • Springkussens en andere leuke attracties voor de kids; • sfeervolle Italiaanse aankleding van het plein; • toertochten op Italiaanse scooters; • eigenaren van Italiaanse Ducati-motoren uit het land parkeren hun stalen ros op het plein en vertellen de bezoeker over hun bezit. Mede tot stand gebracht door de samenwerking met de grootste Ducati-club ter wereld! • bestuurders van Italiaanse auto’s, uit het gehele land • vermaak op t plein • en de Ferrari ontbreekt natuurlijk ook niet op deze dag. Er komen deze dag meerdere klassiekers op het plein te staan.We hopen met zijn allen weer op een mooie samenwerking en een succesvol evenement…het Italiaans weer is in ieder geval alvast besteld voor het Pinksterweekend!AanmeldingsformulierHuur Standplaats Tutti Italia te DenekampWanneer: zondag 27 mei 12.00 uur – 18.00 uur (u kunt vanaf 10.30 uur beginnen met opbouwen, het is niettoegestaan om eerder dan 18.00 uur uw handelswaar in te pakken voor vertrek)Naam:……………………………………………………………………………………………….
  2. 2. Adres:………………………………………………………………………………………………..PC en Plaats:………………………………………………………………………………………..Telefoon:…………………………………………………………………………………………….Activiteit: (graag uitvoerig vermelden, zodat kramen met hetzelfde aanbod niet naast elkaar worden geplaatst.Er wordt gekeken naar volgorde van binnenkomst!)………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………Stroom: ja/nee (zo ja, waarvoor………………………………………………………………….)Zonder overleg is het niet toegestaan drank en etenswaar te verkopen. Bakken/braden allen op gasbranderstoegestaan. Indien stroom nodig kabelhaspel zelf meenemen.Uw bijdrage voor een plaats op het festivalterrein bedraagt € 150,00 per plek. U kunt dit via een eenmaligemachtiging betalen. Er wordt vanuit gegaan dat u zelf uw kraam of verkoopauto meeneemt. Wij kunnen ook eenkraam voor u regelen en hiervoor brengen we u 50 euro in rekening.Naast een prima algemene promotie van het evenement kunnen we uw bedrijf ook meenemen in een op uwbedrijf toegespitste promotie, de deelname hieraan is 50 euro per onderneming. U kunt uw logo verwachten opgrote posters verspreid in onze regio en ook bedrukt op 10.000 flyers die mede verspreid gaan worden bij delokale en Duitse VVV kantoren. Uw naam met omschrijving van uw product wordt genoemd in “DeDinkellandvisie” met een oplage van meer dan 10.000 exemplaren. (Uw logo kunt u opsturen in PDF, AI, Esp, ofPS formaat opsturen naar onderstaand mailadres.)Graag onderstaand schrijven te beantwoorden met ja/ neeDeelname “Tutti Italia” a 150 euro JAHuur Marktkraam/huisje a 50 euro…............Deelname Reclame Campagne a 50 euro…………Eenmalige machtiging om totaal………………………...euro af te boeken van rekeningnr…………………Handtekening…………………………….U kunt dit formulier op 3 manieren toezenden:-ingevuld en ondertekend inscannen en opsturen per mail naar carlovalletta@hotmail.com-per post opsturen naar; eetcafé Eigenwijs / Eurowerft 1 / 7591DE Denekamp- mailtje sturen mag ook Veel Succes!!

×