Manetti Caffe Biologico Italiano - leaflet

1,466 views
1,327 views

Published on

Welkom bij Manetti.
Biologische espresso, volgens Italiaanse
familietraditie.

De allerbeste, pure espressokoffie, biologisch geteeld en met die typisch Noord-Italiaanse smaak, dat is Manetti. Liefde voor koffie doorgegeven van generatie op generatie door de uit Venetië afkomstige Manetti familie.
Een klassieke espresso op Italiaanse leest, waarvan je overal en op ieder moment kunt genieten. Dat scheelt je weer een reis!

Published in: Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,466
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
573
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Manetti Caffe Biologico Italiano - leaflet

 1. 1. The best looking espresso
 2. 2. caffè biologico ItalianoITALIAANSE KOFFIE STAAT VOOR MEER KWALITEIT DAN ANDERE. DAT IS DE BELEVING VAN DE CONSUMENT EN DE MOTOR ACHTER HET SUCCES VAN ITALIAANSE ESPRESSO.
 3. 3. The best looking espressoLaat je verleiden door Italië,Maar wel op de juiste manier. De echte manier.Het echte Italië is soms wat moeilijk te vinden.Of zelfs moeilijk te begrijpen.Manetti neemt je mee naar dit echte Italië.Manetti heeft zijn roots in Italië, vandaar dat Manetti Italië begrijpt. Het echte Italië. Maar weet ook als geenander wat wij Nederlanders willen van Italië. Waar we naar op zoek zijn. Niet met duizenden op het SanMarco maar juist dat dorpje vlak naast Venetië waar ze de beste lunch serveren. Of uitleggen waaromFausto Coppi in 1949 voor de Giro en Italië zo’n held was. Waarom ze altijd zoveel lawaai maken, of zoknap zijn. Waarom ze geen consessies doen als het om smaak gaat. Ze willen alleen het allerbeste. En hetmoet er ook nog eens goed uitzien.Laat je door Manetti verleiden. Manetti maakt koffie zoals ze dat graag drinken in Italië. Echte pure,krachtige smaak. Géén concessies aan smaak of geur. En zeker ook géén concessies aan “looks”.
 4. 4. Italië binnenhandbereik
 5. 5. Iedere Italiaan heeft verstand van koffie. Het is eenonlosmakelijk onderdeel van het leven. Je begint erje ontbijt mee en sluit je diner er mee af. En o wee alshet niet smaakt zoals het moet. Vanuit een oprechtepassie voor de lekkerste espresso werken wij aan eenfantastische koffie en hele wereld daar omheen. Deallerbeste, pure espressokoffie, biologisch geteelden met die typisch Noord-Italiaanse smaak, dat isManetti. Liefde voor koffie doorgegeven van generatieop generatie door de uit Venetië afkomstige Manettifamilie. Een klassieke espresso op Italiaanse leest,waarvan je overal en op ieder moment kunt genieten.Op onze eigen bescheiden manier maken we jouwkoffie net weer wat Italiaanser. Dat begint met tebegrijpen welke rol de koffie speelt in het dagelijkseritueel. Dat het niet alleen gaat om de hoeveelheid,maar vooral om de kwaliteit. Dat je na 11.00 ’s ochtendseigenlijk géén cappuccino meer kunt bestellen. Dat eenespressokopje niet tot de rand toe vol hoort te zitten.Dat je boos wordt als er met je koffie niet perfect is.
 6. 6. Unieke vormgevingUnieke vormgevingEen goed espressoconcept kijkt verder dan het kopje koffie e Een goed espressoconcept kijkt verder dan het kopje koffi De zakken en blikken waarin de espresso verpakt zit, laten jeje De zakken en blikken waarin de espresso verpakt zit, latenalleen. Manetti wil dat de klant bij ieder contact even aan Italië alleen. Manetti wil dat de klant bij ieder contact even aan Italië gedachten direct afdwalen naar Italië. En ook het suikerzakje gedachten direct afdwalen naar Italië. En ook het suikerzakjedenkt. Daarop isis de hele uitstraling van ons concept gericht. denkt. Daarop de hele uitstraling van ons concept gericht. geeft jeje dat gevoel. Het design van de espessomachine kan geeft dat gevoel. Het design van de espessomachine kanDe omdoos waarin de koffiepakken zitten alal een cadeautje. De omdoos waarin de koffiepakken zitten een cadeautje. alleen maar door Italiaanse ontwerpers bedacht zijn. alleen maar door Italiaanse ontwerpers bedacht zijn.
 7. 7. Italiaanser dan Manetti gaat het niet worden
 8. 8. Rocket for ManettiRocket for Manetti Iedereen heeft machines. Alléén wij hebben Rocket Espresso machines. Iedereen heeft machines. Alléén wij hebben Rocket Espresso machines. Voor ons telt design heel zwaar. Onze machines laten er géén twijfel over bestaan Voor ons telt design heel zwaar. Onze machines laten er géén twijfel over bestaan waar ze vandaag komen. Ze zijn Italiaanse designhoogstandjes. Daarom werkt waar ze vandaag komen. Ze zijn Italiaanse designhoogstandjes. Daarom werkt Manetti met Rocket espressomachines uit Milaan. Die zien er niet alleen fantastisch Manetti met Rocket espressomachines uit Milaan. Die zien er niet alleen fantastisch uit, ze zijn ook met veel oog voor detail ontworpen en worden nog handmatig uit, ze zijn ook met veel oog voor detail ontworpen en worden nog handmatig gebouwd. Maar nog veel belangrijker is dat je met de machines van Rocket gebouwd. Maar nog veel belangrijker is dat je met de machines van Rocket fantastische koffieekunt maken. fantastische koffi kunt maken. Omdat wij exclusief importeur zijn van Rocket Espressomachines kunnen wij je altijd Omdat wij exclusief importeur zijn van Rocket Espressomachines kunnen wij je altijd een goede deal voorzetten. een goede deal voorzetten. Opleiding en training Opleiding en training Koffie e is hét visitekaartje van iedere cafe of restaurant. Klanten waarderen kwaliteit, presentatie en Koffi is hét visitekaartje van iedere cafe of restaurant. Klanten waarderen kwaliteit, presentatie en worden steeds veeleisender. Perfecte espresso en cappuccino die met kunde && passie zijn bereid worden steeds veeleisender. Perfecte espresso en cappuccino die met kunde passie zijn bereid kunnen het verschil maken. Daarom verzorgen wij verschillende cursussen voor personeel van kunnen het verschil maken. Daarom verzorgen wij verschillende cursussen voor personeel van cafe’s en restaurants. Van een introductie met espresso tot en met officiële barista opleidingen. cafe’s en restaurants. Van een introductie met espresso tot en met officiële barista opleidingen.
 9. 9. DuurzaamheidDuurzaamheidManetti zet zich in om koffie te ontwikkelenManetti zet zich in om koffie te ontwikkelen die het milieu zo min mogelijk belast die het milieu zo min mogelijk belast
 10. 10. Biologische teeltBiologische teeltAlle bonen die wij gebruiken voor het maken van onze espresso worden Alle bonen die wij gebruiken voor het maken van onze espresso wordenbiologisch geteeld. Er wordt dus géén kunstmest en géén bestrijdingsmiddelen biologisch geteeld. Er wordt dus géén kunstmest en géén bestrijdingsmiddelengebruikt. Dat isis niet alleen beter voor onze planeet en je gezondheid, maar ook gebruikt. Dat niet alleen beter voor onze planeet en je gezondheid, maar ooknog eens veel lekkerder. nog eens veel lekkerder.ISO 14001 ISO 14001Manetti produceert haar koffiee conform een ISO 14001 certificering. ISO 14001 Manetti produceert haar koffi conform een ISO 14001 certificering. ISO 14001isis een internationaal milieumanagementsysteem.. Het houdt ten eerste in dat een internationaal milieumanagementsysteem.. Het houdt ten eerste in datje voldoet aan wet- en regelgeving en alle milieurisico’s beheerst. Ten tweede je voldoet aan wet- en regelgeving en alle milieurisico’s beheerst. Ten tweedemoet je voor deze norm ook aan kunnen tonen dat je constant werkt aan het moet je voor deze norm ook aan kunnen tonen dat je constant werkt aan hetverbeteren van de milieuprestaties binnen het bedrijf. verbeteren van de milieuprestaties binnen het bedrijf.RecyclebaarheidRecyclebaarheidDe folie waarin we onze koffiee verpakken geheel van kunststof. Dat kost minder De folie waarin we onze koffi verpakken geheel van kunststof. Dat kost minderenergie om te produceren en verwerken dan aluminium. Onze verpakkingen energie om te produceren en verwerken dan aluminium. Onze verpakkingenmogen na gebruik inin de Plastic Hero container of zak. mogen na gebruik de Plastic Hero container of zak.Groene energieGroene energieKoffiebranden en verpakken kost energie die CO2 uistoot veroorzaakt. Bij de Koffiebranden en verpakken kost energie die CO2 uistoot veroorzaakt. Bij deproductie van Manetti espresso gebruiken we groene stroom en biologisch productie van Manetti espresso gebruiken we groene stroom en biologischopgewekt gas. opgewekt gas.
 11. 11. Iedere Italiaan heeft verstand vankoffie. Het is een onlosmakelijkonderdeel van het leven. Je beginter je ontbijt mee en sluit je dinerer mee af. En o wee als het nietsmaakt zoals het moet.Manetti BVAadijk 417602 PP AlmeloThe Netherlandswww.manetti.nl

×