• Share
 • Email
 • Embed
 • Like
 • Save
 • Private Content
Italiaans Zomerfeest - Zaterdag 01 jun 2013 - Anderlecht Belgie - Marktdeelname
 

Italiaans Zomerfeest - Zaterdag 01 jun 2013 - Anderlecht Belgie - Marktdeelname

on

 • 431 views

Op 1 juni wordt er een zomers feest gehouden in het historische centrum van Anderlecht. Op initiatief van schepen van Economie en Middenstand Christophe Dielis, met de hulp van handelaarsverenigingen ...

Op 1 juni wordt er een zomers feest gehouden in het historische centrum van Anderlecht. Op initiatief van schepen van Economie en Middenstand Christophe Dielis, met de hulp van handelaarsverenigingen Formanoir, d’Aumale en Wayez, en in samenwerking met het steunpunt Atrium Center en l’Escale du Nord, wordt er heel wat animatie voorzien voor het hele gezin.
Eerst is er van 7u tot 13u de wekelijkse markt op het Verzetsplein. Vanaf 8u is het dan weer tijd voor een grote rommelmarkt, georganiseerd door de handelaarsvereniging Formanoir en wijkcomité Bospark, in de Formanoirstraat en de d’Aumalestraat.
Ook de handelaars uit de Auberlaan en de handelaarsvereniging Wayez-St.- Guido-Shopping doen mee met een grote braderij in de Wayezstraat. Vanaf 10u kunt u op het Dapperheidsplein dan weer genieten van smaken uit Italië en ambachtelijke producten, maar ook de reuzen en hun vrienden komen langs. Verder zorgt orkest Retro Band voor een streepje muziek en de hele dag door worden er allerlei activiteiten voor kinderen voorzien, zoals de foor op het Verzetsplein en het Dapperheidsplein.
De durvers kunnen zich wagen aan de klimmuur of een ritje meepikken in de kantelwagen van de politie. Daarnaast is er ook een ballonnenclown aanwezig en kunnen kinderen zich in de namiddag laten schminken. In de namiddag treden talrijke artiesten op, op het podium in de d’Aumalestraat, voor het cultureel centrum Escale du Nord, met een Italiaanse groep die om 14 uur een waaier aan Italiaanse hits zal brengen.

Statistics

Views

Total Views
431
Views on SlideShare
431
Embed Views
0

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

0 Embeds 0

No embeds

Accessibility

Upload Details

Uploaded via as Adobe PDF

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

  Italiaans Zomerfeest - Zaterdag 01 jun 2013 - Anderlecht Belgie - Marktdeelname Italiaans Zomerfeest - Zaterdag 01 jun 2013 - Anderlecht Belgie - Marktdeelname Document Transcript