Auto Moto d'Italia 2013 - Rosmalen - Brochure

798 views

Published on

In het weekend van 19 en 20 oktober staat het Autotron Rosmalen in het teken van Italië. Italiaanse
auto’s, motoren en volop Italiaanse lifestyle zullen het Autotron omtoveren tot een bijzonder sfeervolle
beurslocatie. Iedere Italië liefhebber gaat hier zijn of haar hart ophalen! Deze 23e editie wordt na een
lange traditie in de Expo Houten voortgezet in het Autotron Rosmalen. 402 Automotive neemt het stokje
over van Martin de Vries Promotions die de beurs in 1991 voor het eerst organiseerde.

Italiaanse Lifestyle Exposanten kunnen zich inschrijven via Tom Bey / tom@emigratiebeurs / 06-43887846

Published in: Automotive
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
798
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
366
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Auto Moto d'Italia 2013 - Rosmalen - Brochure

  1. 1. Auto Moto d’Italia laat werkelijk alle facetten van de Italiaanseauto- en motor industrie zien. Als afsluiting van het ‘buiten-seizoen’ haalt de nieuwe organisatie alles uit de kast. De velestandhouders en de deelnemende merkenclubs laten bezoe-kers van de beurs kennis maken met het allernieuwste én hetmeest zeldzame op Italiaans autogebied. Het feestje wordtomlijst met vele specialisten, die Italiaanse auto’s te koopaanbieden óf onderhouden en standhouders met onderdelen,automobilia en kunst. De beurs is dé ontmoetingsplaats vooralle liefhebbers met een passie voor Italië. Een uitgelezenkans om in contact te komen met uw doelgroep!Lamborghini50jaarIn de voorgaande 22 jaren heeft Auto Moto d’Italia veelbijzondere auto’s laten zien: de wederopstanding van Bugatti,de primeur van Pagani, thematentoonstellingen van De To-maso of Abarth. Dit jaar staat o.a. het 50 jarige jubileum vanLamborghini in de spotlight. U kunt getuige zijn van een helebijzondere verzameling van exoten van dit illustere merk.CentoMigliaDe Mille Miglia behoeft geen verdere uitleg voor autoliefheb-bers. De ‘duizend mijl’, die 24 keer werd georganiseerd tus-sen 1927 en 1957, is een van de bekendste en belangrijksteraces in Italië en heeft veel betekend voor het Gran Turismoracen. Tijdens het weekend van Auto Moto ‘Italia wordt eenkleinere versie, de Cento Miglia, georganiseerd, een bijzonde-re roadchallenge die start op een aantal locaties in Nederlanden finisht in het Autotron te Rosmalen. Een van de startloca-ties is de bijzondere showroom van Louwman Exclusive Carsaan de A2 bij Utrecht.NognooitineenFerrariofLamborghinigereden?Dan is nu de kans! Uiteraard tegen betaling kan deze ervaringworden gerealiseerd. Beleef het gevoel! Aanmelden kan bin-nenkort via de website.Inhetweekendvan19en20oktoberstaathetAutotronRosmaleninhettekenvanItalië.Italiaanseauto’s,motorenenvolopItaliaanselifestylezullenhetAutotronomtoverentoteenbijzondersfeervollebeurslocatie.IedereItaliëliefhebbergaathierzijnofhaarhartophalen!Deze23eeditiewordtnaeenlangetraditieindeExpoHoutenvoortgezetinhetAutotronRosmalen.402AutomotiveneemthetstokjeovervanMartindeVriesPromotionsdiedebeursin1991voorheteerstorganiseerde.
  2. 2. KleurrijkeshowpaddockEen groot deel van de bezoekers aan Auto Moto d’Italia heb-ben de gewoonte om met hun Italiaanse auto of motor naarde beurs te reizen. Op de showpaddock rondom het Expo-dome van het Autotron staan ook weer vele auto’s en motorenopgesteld. Dit levert prachtige en unieke fotomomenten op!Neemdusgerustjemeisjemee!Auto Moto d’Italia ruikt niet alleen maar naar testosteron, olieen benzine. De geur van Espresso en de pizzaoven is allesoverheersend. Natuurlijk is geen Italiaans feestje compleetzonder Italiaanse producten als kleding, delicatessen, wijn,muziek, cappuccino en pizza. Neem dus gerust je bella mee!StandhuurTijdens Auto Moto d’Italia kan uw bedrijf aanwezig zijnmet een stand, ongeacht uw doelstelling; directe verkoop,promotie of branding. U kunt kiezen uit standruimte pervierkante meter, eventueel aangevuld met de plaatsing vaneen verkooptafel, tent, standbouw of trussbouw, wel of geenstroomaansluiting. De tarieven staan vermeld op het inschrijf-formulier.EventsponsoringAls sponsor bent u bij ons partner met gegarandeerd promi-nente aandacht en merkbeleving! Daarnaast heeft de beurshaar eigen website, mediapartners en community. Zowel inreal life als online. Op ieder front zijn er diverse effectieveexposuremogelijkheden voor uw merk die zeker binnen uwbegroting vallen!We hebben voor u een aantal extra voordelige sponsorpak-ketten samengesteld, die we u graag en vrijblijvend op aan-vraag toezenden. U kunt kiezen uit hoofdsponsorschap mettoevoeging van uw merknaam en logo aan de beursnaam. Ofu kunt co-sponsor worden waarbij u als partner wordt meege-nomen in de gehele marketingcampagne. Daarnaast kunt u erook voor kiezen om bijvoorbeeld een onderdeel of een themate adopteren, zoals de clubpaddocks buiten of op de vide vanhet Expodome.PraktischeinformatieHet evenement vindt plaats op 19 en 20 oktober van 10.00uur tot 17.00.Tickets kosten €15,- per persoon. In de voorverkoop heeftmen een korting van €3,- en betaalt men slechts €12,-. Kinde-ren tot en met 12 jaar hebben gratis toegang.Opbouwdag 18 oktober van 10.00 tot 21.00 uur. Afbouw 20oktober na 17.00 uur. Ophalen auto’s 21 oktober van 09.00 –12.00 uur.
  3. 3. 402Automotive.com organiseert sinds 1996 automotiveevenementen in verschillende marktsegmenten. De evene-menten kenmerken zich vaak door een gevarieerd doe- enkijk programma. Met tal van activiteiten op de paddocks vande evenementenlocaties, te weten het Circuit Park Zandvoort,het TT Circuit Assen, RDW Circuit Lelystad, Airport Weeze enhet EventCenter Beekse Bergen. Maar ook programmaonder-delen op het circuit of de race arena, waaronder Dragraces/Sprints, VrijRijden, Time Attack of autoraces.Autoclubs vormen een belangrijk onderdeel van de events; opieder event zijn vele tientallen clubs en verenigingen aanwe-zig met de mooiste auto’s. Daarnaast bieden de events eenuitmuntend platform voor het bedrijfsleven, of het nu gaat omverkoop van accessoires of voor branding en merkbelevingvan merken.402 werkt met een kernteam op het kantoor in Hoeven, vlak-bij Roosendaal en Breda. Dit team verzorgt de marketing ensales van alle events, onderhoudt de contacten met bedrijven,media, clubs en de bezoekers. Ieder event heeft haar eigenwebsite en communitie. Overkoepelende sites en media (on-line en print) als VolkStyle, AutoMaxx , Classic & Youngtimermet haar sociale media profielen op onder meer Facebook enTwitter verstevigen de band met de betreffende doelgroep.Daarnaast wordt ook de productie van de events volledig ineigen huis gecoördineerd, waarbij 402 wordt ondersteunddoor een grote groep freelancers en vrijwilligers, elk met huneigen specialiteit zoals Track, Paddock, Kassa, Entertainment,Presentatie.402automotive werkt daarnaast altijd met een aantal professi-onele toeleveranciers op het gebied van security, audiovisuelemiddelen en produktiemiddelen als barriers, stroom, cateringe.d. Voorts een groep moderatoren/newsmakers die actiefzijn op de sociale media profielen, de fora en op de Facebookprofielen.40automotive is ook uitgever van het magazine AutoMaxx,marktleider in de tuningbranche met duizenden abonnees enlosse verkoop via tal van kiosken en tankstations in Nederland.Sinds juli 2012 is 402 ook uitgever van VolkStyle Magazine,een tijdschrift voor liefhebbers van de VAG-merken.Vanaf 2013 is 402Automotive nu ook de trotse organistor vanAuto Moto d’Italia.Gors11NL-4741TAHOEVENVanuitbuitenland+(31)-88-0402402VanuitNederland088-0402402info@402automotive.comwww.402automotive.comwww.automotoditalia.nl

×