Customer Case Microsoft Partnership

414 views
368 views

Published on

In 2012 gaat ACE opnieuw voor de status van Microsoft Gold Partner voor de competenties ‘Web Development’, ‘Software Development’ en ‘Midmarket Solution Provider’. Zo kan ACE laten zien dat het zich als geen ander op een consistente en gedegen manier wil inzetten voor deze specifieke bedrijfsoplossingen.

Published in: Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
414
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Customer Case Microsoft Partnership

  1. 1. MICROSOFTGOLD PARTNERSHIPis Microsoft Gold Partner voordrie kerncompetentiesIn 2012 gaat ACE opnieuw voor de status van Microsoft Gold Partner voorde competenties ‘Web Development’, ‘Software Development’ en ‘MidmarketSolution Provider’. Zo kan ACE laten zien dat het zich als geen ander opeen consistente en gedegen manier wil inzetten voor deze specifiekebedrijfsoplossingen.ACE is sinds de oprichting een voor testen en ontwikkeling. Zo hoeven wesamenwerkingspartner van Microsoft er momenteel geen extra aan te kopen.België. Enkele maanden geleden werd Je hebt recht op vijftig uren technischeer een project opgestart om opnieuw en pre-salesondersteuning van Microsoft-het hoogste trapje te bereiken als consultants. Deze uren kunnen weGold Microsoft Partner. Deze status gebruiken wanneer we gespecialiseerdis vanzelfsprekend aan een aantal advies nodig hebben bij het opstellen vanvoorwaarden gebonden. offertes of voor het oplossen van complexeVoor elke competentie moet ACE minimum technische problemen bij onze klanten.vier Microsoft Certified Professional Microsoft stelt daarnaast een groot aantal ACE krijgtDevelopers (MCPD) in dienst hebben. Twee tools en trainingen gratis ter beschikking toegang tot deandere belangrijke pijlers zijn: positieve zodat een partner meer business kan laatste nieuweklantenreferenties verzamelen en een genereren en de klant optimaal kan technologieën enjaarlijks klantentevredenheidsonderzoek informeren.’ ondersteuninghouden. Microsoft legt een nieuwe van Microsoftbijkomende voorwaarde op: de Van zilver naar goud om de klantenzogenaamde ‘revenue commitment’, Om van een zilveren naar een gouden een nog beterewaarmee ACE een engagement aangaat competentie te gaan was er vooral behoefte dienstverleningom een bepaalde omzet te halen voor een aan extra gecertificeerde werknemers. aan te bieden.competentie. ‘Het was voor ons zeer belangrijk om een Gold Competence te halen om de reeds‘Er zijn een aantal redenen waarom Gold aanwezige kennis van onze werknemersPartner zijn belangrijk is’, aldus Sven De in de verf te kunnen zetten en om in Sven De BontBont (Senior Consultant en coördinator orde te blijven met de softwarelicenties. Senior ConsultantMicrosoft-certificatie). ‘Als Gold Partner Bovendien waren de voorwaardenkrijg je een heleboel softwarelicenties ter gewijzigd en we besloten om, samen metbeschikking, zowel voor intern gebruik als de consultants, een tandje bij te steken.
  2. 2. MICROSOFTGOLD PARTNERSHIPVoor de drie competenties hebben we Groep organiseert maandelijks enkele Sven De Bont neemt de coördinatie van hetimmers in totaal twaalf gecertificeerden in technische sessies, maar deze trainingen Microsoft Partnership voor zijn rekening.dienst nodig.’ kan je daar niet mee vergelijken. Ze ‘Ik verschaf de nodige informatie over hoe vragen immers veel meer voorbereiding. de consultants examens kunnen boekenDe weg naar de gouden competentie werd Het enige wat de consultant moet doen en hoe zich binnen ABC-Groep kunnenpraktisch uitgewerkt in de vorm van een in het hele proces, is hard studeren en associëren voor het partnership. ZeiPad Incentive Program. slagen voor de verschillende examens die krijgen vouchers waarmee ze zich kunnenDe consultants die op korte termijn een het certificaat uitmaken.’ inschrijven voor examens. Daarnaast volgcertificaat wisten te halen, kregen een ik op of we aan alle voorwaarden voldoen.’iPad als beloning voor hun studiewerk. Een certificaat is voor een consultantZe werden ondersteund in extra belangrijk omdat hij of zij hiermee Meer informatieavondsessies die specifiek gericht waren diepgaande kennis van een bepaalde Voor meer informatie over de beschrevenop het succesvol afleggen van bepaalde technologie of product kan aantonen. Het producten en diensten van ACE, bel naarexamens. is een objectieve maatstaf voor de mate +32 (0)3 640 01 60 of surf naar www.‘Ik focuste tijdens acht avonden op .NET van expertise en bijscholing in nieuwe ac-e.beFramework Foundation en Windows ontwikkelingen. ACE kan dat vervolgensCommunications Foundation terwijl een communiceren naar de klanten. Voor meer informatie over Microsoft,collega SharePoint Development gaf. ABC- bezoek www.microsoft.be Silver Gold Minimaal 2 MCPD’s in dienst. Minimaal 4 MCPD’s in dienst. 1 persoon in dienst die slaagde voor 2 personen in dienst die slaagden de test over Microsoft-licenties. voor de test over Microsoft-licenties. 1 persoon in dienst die slaagde voor 2 personen in dienst die slaagden de test over marketing & sales voor de test over marketing & sales Per competentie 3 unieke Per competentie 5 unieke referenties van klanten. referenties van klanten. Enquête CSAT-index voor klantentevredenheid. ACE legt zich vast voor minimuminkomsten. onderdeel van ABC-Groep Laar 179 B-2180 Ekeren +32 (3) 640 01 60 info@abc-groep.be

×