Presentasi melayu toneexcel tunetalk -

920 views

Published on

Published in: Business
2 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • mohon untuk share
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Pernahkah anda mendengar bahawa hanya dengan menjadi pengguna handphone anda boleh mendapat pendapatan sampingan yang lumayan, tanpa mengubah kerja yang anda lakukan sekarang, tanpa menjual apa-apa barangan, malahan ada yang sudah mencecah kelima angka pendapatan setiap bulan?

  Pernahkah anda mendengar satu talian handphone yang memberikan banyak kelebihan kepada para penggunanya?

  Jika belum lagi, disini saya ingin menawarkan kepada anda untuk menggunakan talian Prabayar (Prepaid) TuneTalk melalui program ToneExcel.

  Kelebihannya ialah:

  1. Dalam sebulan ada hari-hari dimana TuneTalk akan memberikan panggilan percuma kepada anda. Anda boleh membuat panggilan kemana sahaja tanpa dikenakan apa-apa bayaran.

  2. Sebagai pengguna prabayar TuneTalk, anda akan diberikan Insuran Kemalangan rm100K melalui agensi insuran Oriental Capital Assurance Berhad - Tertakluk terma dan syarat.

  3. Setiap kali anda topup anda akan mendapat point tiket AirAsia. Mata ganjaran ini tiada tarikh luput dan boleh dikumpulkan sehingga cukup untuk anda
  menaiki kapal terbang AirAsia secara PERCUMA. Jika point terkumpul anda sudah cukup, anda boleh pilih destinasi mana yang ingin anda pergi

  4. Anda boleh kekalkan no lama, iaitu nombor handphone yang anda pakai ketika ini menjadi no di simkad tunetalk ini. Anda tidak perlu risau untuk kehilangan nombor kesayangan anda itu. - Tertakluk terma dan syarat.

  5. Anda boleh top-up dimana2 dan juga secara online. Walaupun TuneTalk masih baru berbanding dengan telco yang lain, tetapi kemudahan untuk mendapatkan Topup adalah setaraf dengan mereka. Anda boleh topup di mana-mana kedai yang ada menjual top-up seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Pergi sahaja ke kedai tersebut dan katakan yang anda ingin membeli topup TuneTalk. Malahan anda boleh topup secara online melalui Maybank2u, CimbClick, dan juga menggunakan kredit kad anda.

  6. Cabutan bertuah RM200 setiap bulan untuk 20 pemenang. Setiap bulan ToneExcel akan mengadakan cabutan bertuah dimana setiap nombor yang bernasib baik akan memenangi hadiah RM200 tunai yang akan dimasukkan terus kedalam akaun bank anda.

  7. Anda boleh mendapat komisyen kepada sesiapa yang anda tawarkan menggunakan talian tunetalk. Setiap kali mereka top-up, anda akan dapat komisyen. Komisyen yang berpanjangan. Malah pendapatan ini boleh diwariskan kepada generasi anda yang akan datang. Komisyen ini akan dimasukkan terus kedalam bank anda setiap ~21hb. Sudah seperti menjadi sumber gaji ke-2 anda.

  8. Anda diberikan website percuma untuk mempromosikannya melalui facebook, twitter, linkedin dan berbagai-bagai social networking yang anda gemari. Anda juga akan memiliki website member area sendiri (Back Office) untuk melihat perkembangan network anda, maklumat terperinci komisyen yang anda perolehi dan berbagai-bagai lagi.

  9. Untuk mempercepatkan supaya anda boleh mendapatkan komisyen yang dijanjikan,keluarga anda bertukar kepada talian TuneTalk anda boleh meminta ahli melalui Program ToneExcel ini. Ini bermakna setiap kali mereka topup, anda akan mendapat komisyen.

  10. Anda juga berpeluang memenangi hadiah bulanan sebanyak Rm 500.00 jika anda pada bulan tersebut mempunyai paling ramai downline.

  UNTUK INFO LANJUT!
  http://alturl.com/ja36v
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
920
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
21
Comments
2
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Presentasi melayu toneexcel tunetalk -

 1. 1. ---------- Menjana pendapatan lumayan dengan MURAH, MUDAH & PANTAS! WangBesar.com 1 TUNETALK TONEEXCEL REFERRAL FROGRAM “ Revolusi perniagaan terhebat di dalam sejarah. Tiada yang setandingnya!” Dibawakan oleh : INFO PROGRAM HUBUNGI wangbesar.co
 2. 2. TuneTalk ToneExcel | WangBesar.com Menjana pendapatan lumayan dengan MURAH, MUDAH & PANTAS! 2 2008 2008 2009 2009 2010 Pemegang Syer Tune Talk - Celcom (38%) - Tune Ventures (35.7%) - lain-lain individu (selebihnya) Tone Excel Sdn Bhd ditubuhkan Perjanjian antara Tune Talk dan Tone Excel untuk menawarkan peluang bisnes yang amat menakjubkan ini! Tune Talk secara rasmi melancarkan servis komersial kepada seluruh penduduk Malaysia Tune Talk menandatangani perjanjian bersama Celcom sebagai Mobile Virtual Network Operator (MVNO) Latar Belakang Tune Talk & Tone Excel Segalanya bermula di sini ----------------------------------------------------
 3. 3. -------------------------------------- Contoh: 1,000 ‘Direct Downline’ x RM20 = RM20,000 Pendapatan Lumayan 1. Bonus ‘Fast Track Direct Referral’ TuneTalk ToneExcel | WangBesar.com Menjana pendapatan lumayan dengan MURAH, MUDAH & PANTAS! 3 untuk setiap ’direct downline’ yang anda sponsor! RM20 Sebanyak mana yang anda mahukan! ---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- RM20 RM20 RM20 RM20 RM20
 4. 4. -------------------------------------- Contoh: 20% jumlah komisyen sehingga 3 peringkat Pendapatan Lumayan 2. Komisyen ‘Top Up’ Bulanan TuneTalk ToneExcel | WangBesar.com Menjana pendapatan lumayan dengan MURAH, MUDAH & PANTAS! 4 komisyen untuk setiap ’top up’ yang ’downline anda buat setiap bulan! 20% ---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- 6% 3% 11% Potensi pendapatan sehingga RMxx,000 setiap bulan!
 5. 5. ---------------------------------------------------- TuneTalk ToneExcel | WangBesar.com Menjana pendapatan lumayan dengan MURAH, MUDAH & PANTAS! 5 ---------------------------------------------------- Berapa besarkah potensi perniagaan ini? Pengguna ‘Handphone’ di Malaysia 201034,456,000 2009 2008 30,144,000 27,713,000 99% pengguna ‘handphone’ masih belum mengetahui kehebatan perniagaan ini!
 6. 6. 6 TAHUKAH ANDA? KELEBIHAN – KELEBIHAN LAIN TUNE TALK TONE EXCEL TuneTalk ToneExcel | WangBesar.com Menjana pendapatan lumayan dengan MURAH, MUDAH & PANTAS!
 7. 7. 1 RM100k insurans kemalangan 7 8 sebab kenapa anda harus menukar ke Tune Talk Tone Excel sekarang Diantara kadar terendah 2 3 4 8 7 6 5 Hadiah wang tunai untuk Top Referral Pendapatan boleh diberi kepada waris Pendapatan LUMAYAN setiap bulan! Penerbangan AirAsia PERCUMA Top up di kebanyakan tempat ‘Lucky Draw’ bulanan Menjana pendapatan lumayan dengan MURAH, MUDAH & PANTAS! TuneTalk ToneExcel | WangBesar.com
 8. 8. Tips untuk menjana pendapatan lumayan 8 AA $$$ 010 30 10 Kumpul mata ganjaran setiap kali anda melakukan ‘top up’ untuk penerbangan PERCUMA AirAsia ke mana sahaja Untuk permulaan, hanya cari 10 orang dan pastikan mereka juga melakukan perkara yang sama. Digalakkan menggunakan nombor yang sama. Dapatkan juga kad sim ‘extra’ untuk memudahkan perniagaan anda Dapatkan seramai ‘downline’ yang mungkin untuk 30 hari pertama dan anda akan melihat hasilnya dengan pantas Cuma lakukan empat perkara di atas dan anda akan lihat sendiri pendapatan anda semakin bertambah setiap bulan! ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ TuneTalk ToneExcel | WangBesar.com
 9. 9. ---------------------------------------------------- TuneTalk ToneExcel | WangBesar.com Menjana pendapatan lumayan dengan MURAH, MUDAH & PANTAS! 9 ---------------------------------------------------- Cukup senang! Cuma dengan 3 cara yang sangat mudah! Bagaimanakah caranya untuk menyertai? 2 31 Beli dan daftar kad sim dengan hanya RM80 sahaja Dapatkan orang di sekeliling anda untuk melakukan yang sama Duduk dan lihat wang masuk ke dalam akaun bank anda setiap bulan! ----------- ----------- ---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- ----------------------------------------------------
 10. 10. ------------------------------------------------19 ----------------------------------------- ------------------------------------------------- ------ ---------------------------- --------------------------- PERHATIAN: JANGAN TUNGGU LAGI. DAPATKAN KAD SIM ANDA SEKARANG DAN MULAKAN PENJANAAN IMPIAN HEBAT ANDA. TuneTalk ToneExcel | WangBesar.com
 11. 11. 11 ------------------------------------- ------------------------------------- ------------------------------------- ------------------------------------- ------------------------------------- ------------------------------------- “Sebaik-baik jalan ialah jalan yang memberi kebaikan terhadap orang lain” 010 – 5252 869 Email: impianhebat@yahoo.com Twitter.com/ImpianHebat Youtube.com/user/tonehebat2 SILA TELEFON/SMS KE: INTERNET: ------ HUBUNGI KAMI! www.WangBesar.com TuneTalk ToneExcel | WangBesar.com Menjana pendapatan lumayan dengan MURAH, MUDAH & PANTAS!

×