0
Eliminate Recurring Payment    Headaches    Featured Guest: Merchant e-Solutions1
Meet the Panel    Kuldeep Misri             Kevin Gallagher Product Management          General Manager     Z-Payments    ...
Multi-Channel              All Cards Types        US and InternationalOur Mission: All-In-One, Superior Payment Processing...
Building the Next Great                          Enterprise Software CompanyZuora Signs Over $1 Billion InSubscription Rev...
The World is Shifting From Products to Services  Technology   Transportation?   Retail?     Music?                        ...
The Subscription Economy Requires a Completely                 Different Approach to Building Businesses                  ...
This is Why We’ve BuiltGROW:                         FLOW:                          KNOW:To help you build your        To ...
The                             Subscription Management Platform         Quotes                       Commerce            ...
6 Common Recurring    Payment Headaches9
Headache 1:  “It takes me way too long to get  approved for a merchant account.”  • Solution: MeS offers Zuora customers  ...
Headache 2:  “I need to contact 3 different parties when a  payment fails.”  • Solution: MeS is a full stack payment    se...
Headache 3:  “I have signed up a new customer, but  their first payment fails due to an invalid credit  card number or fai...
Headache 4:  “My payments operations processes are too  manual and cannot scale.”  • Solution: Zuora offers basic and adva...
Headache 5:“My payment acceptance cost are too high”• Solution: MeS and Zuora offer the ability to  accept ACH which is ch...
Headache 6:  “I don’t have full visibility into my  accounts receivables”  • Solution: Zuora & MeS provides complete    vi...
Q&A16
Get Your Free Analysis today!                                                                Call Toll Free (888) 898-7693...
Sign Up for a Free Trial at www.zuora.com
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Cure recurring payment headaches (webinar)

706

Published on

Subscription payments always will be an ever present management headache, especially when trying to grow your business. From dealing with expired credit cards, to handling payment disputes accurately and efficiently, there are many pain points to deal with. Do you want to learn how to eliminate your payment processing headaches?

View Webinar Here: http://info.zuora.com/PaymentGatewayWebinar_ArchiveLP.html

0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total Views
706
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
19
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Transcript of "Cure recurring payment headaches (webinar)"

  1. 1. Eliminate Recurring Payment Headaches Featured Guest: Merchant e-Solutions1
  2. 2. Meet the Panel Kuldeep Misri Kevin Gallagher Product Management General Manager Z-Payments E-Commercehttp://www.zuora.com www.merchante-solutions.com Twitter: @Zuora Twitter: @_M_E_S
  3. 3. Multi-Channel All Cards Types US and InternationalOur Mission: All-In-One, Superior Payment ProcessingDevelop: Complete: Serve:State of the Art Payment Payment Gateway, Award winning,Processing platform- not Merchant account and 24x7x365 In-houseoutsourced. reporting all-in-one Customer SupportWe look forward to improving your payment processing experience.
  4. 4. Building the Next Great Enterprise Software CompanyZuora Signs Over $1 Billion InSubscription Revenue In Q1 Built by Experts Used by Leaders
  5. 5. The World is Shifting From Products to Services Technology Transportation? Retail? Music? A Video? Voice? Legal? Healthcare?We call this the Subscription Economy™
  6. 6. The Subscription Economy Requires a Completely Different Approach to Building Businesses BUY NOW Customer Focus is to Sell Units (Long-term, adoption, loyalty) Plan BasedBilling/Pricing is SKU Based (Editions, Bundles, Usage) Commerce is One-Time Recurring Transactions (Subscription, add-ons, renewals) Finance is Backwards Forward Looking Looking Metrics (ARR, MRR, Churn, Renewals)
  7. 7. This is Why We’ve BuiltGROW: FLOW: KNOW:To help you build your To help you run and To give you the rightsubscription business and flow your subscription metrics to optimize yourgrow revenue. business processes. subscription business.Our Mission: Help you succeed in the Subscription Economy Built with the Foundational Elements Every Subscription Economy Company Needs
  8. 8. The Subscription Management Platform Quotes Commerce Billing Finance Pricing, Quotes, Subscription Orders, Rating, Invoicing, Advanced Accounting Close, Audit Add-Ons, Renewals Amendments, Renewals, Billing, Payments & Payment Controls, Summary Journal inside Salesforce Hosted Commerce Pages Operations, Taxation Entries, Deferred Revenue Platform Account Management Administration (Users & Roles) APIs AppExchange Certified 360 Subscription Catalog Customization (Custom Fields) Notifications & Callouts Managed Packaged Reporting & Metrics Multi-Currency & Locale Data Export & Import PCI Level 1 Compliance SAS 70 Type II Ecosystem CRM Systems Payment Gateways Accounting/GL
  9. 9. 6 Common Recurring Payment Headaches9
  10. 10. Headache 1: “It takes me way too long to get approved for a merchant account.” • Solution: MeS offers Zuora customers a responsive, transparent approval process to speed up the on-boarding of new merchants. Reviewed & Approved
  11. 11. Headache 2: “I need to contact 3 different parties when a payment fails.” • Solution: MeS is a full stack payment service provider, with a single point of contact and white glove service.
  12. 12. Headache 3: “I have signed up a new customer, but their first payment fails due to an invalid credit card number or failed address verification.” • Solution: Pre-authorize credit card before saving it in Zuora using verification only & enhanced AMEX.
  13. 13. Headache 4: “My payments operations processes are too manual and cannot scale.” • Solution: Zuora offers basic and advanced payment capabilities, custom payment terms, credit balances & other advanced payment operations out of the box.
  14. 14. Headache 5:“My payment acceptance cost are too high”• Solution: MeS and Zuora offer the ability to accept ACH which is cheaper than credit cards. Plus, there is no additional gateway cost.
  15. 15. Headache 6: “I don’t have full visibility into my accounts receivables” • Solution: Zuora & MeS provides complete visibility from invoice to cash, including payments, refunds, exceptions & credits.
  16. 16. Q&A16
  17. 17. Get Your Free Analysis today! Call Toll Free (888) 898-7693 The All-in-One Payment Processing Solution! If we cannot save you money, we will give you a $100 VISA Gift Card.  FULLY INTEGRATED - No additional coding required Contact US  SPECIALIZED- In card not present & recurring payments Today!  COMPLETE - Gateway and payment processing in one  ALL CARD TYPES- Authorization and settlement for Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Diners & China Union Pay  EASY RECONCILIATION- Authorization, gateway and funding are provided by one vendor  YOUR APPROVED- Applications approved in 2 business days or less  FREE GATEWAY- No set up fee, monthly fee or per item fee  ONE CALL- For service, chargebacks & training  SUPERIOR REPORTING- 5+ years real-time guaranteed  AWARD WINNING SERVICE For more information call 1 (888) 898-7963 or email ecommerce@merchante-solutions.com
  18. 18. Sign Up for a Free Trial at www.zuora.com
  1. A particular slide catching your eye?

    Clipping is a handy way to collect important slides you want to go back to later.

×