Drama 3 orang sunda

11,771
-1

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
11,771
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
82
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Drama 3 orang sunda

  1. 1. BURUKEUN KAWINMarlan : Marhan (Ayah)Desi : Ani (Ibu)Cahyono : Candra (putra Marhan dan Ani)Candra: Ibu naha kasampak nguluwut kitu Bu?Ibu: Ibu lieur mikirin manéh, umur ges saumur gunung seuneuan tapi masih waé alim nikah.Ayah: nya manéh tuh na, heran Bapa naha da manéh teu pengen-pengennya nikah padahal kecapibu tadi umur manéh ges seumuran gunung berantai.Ibu: Gunung Seuneuan PakAyah: Baruk.. nya, éta maksud Bapa, gungung seuneuan.Candra:Owww.. hartosna gungung seuneuan éta kabéhanana umurna kira-kira 30-an warsih enyaBu/Pak? Hartosna gunung-gunung seuneuan éta ogé kabéhanana masih dina jomblo?Ibu: Ibu kurang weruh da, tapi keur naon ogé Ibu mikirin gunung, daékna Ibu anu penting putraIbu lekas nikah.Ayah: nya, bener kecap Ibu manéh. Urang teu daék weruh soal gunung berantai. Anu pentingputra tercinta Bapa geura-giru meunangkeun pasangan.Candra: nya Ayah, sabaraha kali kudu dibejakeun?!Ayah: Enya mangkana manéh geura-giru nikah kajeun teu loba anu perlu manéh bejakeun kaBapa.Candra: Maksud kuring lain éta Pak. Éta tu..Ayah: Éta naon?Candra: Gungung seuneuan, lain gunung berantai.Ayah: Baruk.. nya, maksud Bapa gunung seuneuan.
  2. 2. Ibu: Éh.. geus geus.. Can, manéh burukeun téang aww enya? Teu alus lo lamun terus sorangan,Ibu pan hayang boga momongan.Candra: Pan Ibu udah boga kuring, keur naon masih mikirin momongan deui?Ibu: Maksud Ibu éta, Ibu hayang boga incu kitu.Candra: Anu lucu plus imut kitu enya Bu?Ibu: nya. Anu imut, lucu sarta resep dahar sambal.Ayah: Ah.. Ibu ieu, masak hayang incu waé kudu anu doyan ama sambal.Ibu: Terus lamun Bapa daékna anu kumaha?Ayah: Enya anu luhur kitu atuh kajeun katempo perkasa!Candra: Luhur Pak, emang saluhur naon?Ayah: Saluhur tihang listrik CanCandra: Baruk.. kitu enya Pak, enya udah deh mimitian ayeuna Candra baris néangan pasanganpikeun kuring jadikan pamajikan, sarta geura-giru méré momongan jieun Ibu sarta Ayah, anulucu, imut, doyan sambal, sarta luhur jiga tihang listrik.

×