Zeist - Koppelweg 86

232 views
141 views

Published on

ZEIST WEST
DE KROOST BEST…

In het westen van Zeist ligt de oude wijk ‘De Kroost’. Een gezellige, gevarieerde buurt waar tot de jaren ’70 van de vorige eeuw veelal vooroorlogse woningen stonden. Die staan er anno nu nog steeds maar zij worden omringd door de recente nieuwbouw in de vogelwijk en de al wat langer bestaande wijken Nijenheim en Crosestein. De Koppeldijk en de Koppelweg zijn historische wegen in Zeist waarvan de naam is ontleend aan het woord ‘coppel’. Het geeft gelijk een poëtisch beeld van hoe het er hier vroeger moet hebben uitgezien want ‘coppel’ betekende zoiets als een gemeenschappelijk stuk grond, toebehorend aan meerdere bewoners. Al in 1347 wordt gesproken over een weide voor koeien op de plek waar nu een bijzonder jaren ’70 huis op zijn toekomstige bewoners wacht.

Wonen in Zeist heeft vele voordelen! Het ligt lekker centraal in een zeer bosrijke omgeving; op de fiets ben je altijd binnen 10 minuten in het groen en wanneer je iets langer op de pedalen staat, zit je lekker aan een gracht in de binnenstad van Utrecht. Het universiteitscentrum van Utrecht, De Uithof, is fietsend in een kwartier te bereiken. Fiets je richting de Zeist binnenstad (het ‘dorp’) dan tref je na zo’n 10 minuten een gezellig centrum met een heel divers winkelaanbod. Ook scholen en sportverenigingen zijn ruimschoots vertegenwoordigd in deze stad zonder stadsrechten.

Als je in de Kroost woont doe je je dagelijkse boodschappen vooral in het nabijgelegen winkelcentrum De Clomp. Hier vind je, naast een Albert Heijn en een Blokker, bijvoorbeeld ook een bloemist en een drogist. In het nieuwe medisch centrum vinden onder andere tandarts, huisarts, fysiotherapeut, verloskundige en apotheek onderdak.

De twee-onder-een-kapwoning aan de Koppelweg 86 is een huis met achterstallig onderhoud. Dit betekent dat de prijs navenant is en je dit huis tot een volledig eigen thuis kunt omtoveren. Je bent er van alle kanten welkom want deze woning heeft twee voordeuren: een aan de zijkant en een aan de voorkant die je gelijk toegang biedt tot de woonkamer. Deze living is ruim en licht dankzij een groot raam aan de voorkant waar door je uitkijkt op de voortuin. De achtertuin is groot en heeft een vijver. De woning en de garage is ca. 4 jaar geleden geheel geschilderd door een erkend schildersbedrijf.

Op de benedenverdieping bevindt zich naast een woonkamer met schouw, ook een slaapkamer met wastafel, een zeer eenvoudig toilet met douche, een gedateerde gesloten keuken en een bijkeuken. De eerste etage biedt momenteel ruimte aan twee slaapkamers: aan de voorkant een met dakkapel en ramen over de gehele breedte van het huis en aan de achterkant een grotere met een wastafel. Ook vind je op deze verdieping een berging. Aan de achterkant van de woning kan over de hele breedte eveneens een dakkapel worden gemaakt en de hele eerste verdieping kan zo verbouwd worden dat er weer drie slaapkamers en een badkamer worden gerealiseerd.

Published in: Real Estate
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
232
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Zeist - Koppelweg 86

 1. 1. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl ZEIST WEST DE KROOST BEST… Koppelweg 86, 3704 GJ Zeist Vraagprijs € 250.000,- kosten koper
 2. 2. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl Inhoudsopgave • Omschrijving • Kenmerken • Bijzonderheden • Contactgegevens • Indeling per verdieping o Plattegrond o Foto’s • Plaatsinformatie o Landmark Omgevingscan • Kadaster • Lijst van Zaken • Woningmarkt TV: onafhankelijke tips en informatie over het (ver)kopen van een huis • 10 meest gestelde vragen bij het kopen van een huis • 10 meest gestelde vragen over het inschakelen van een aankoopmakelaar Heeft u toch nog vragen of wilt u dit huis bezichtigen? • bel 088 966 46 42 (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur) • mail naar welkom@woningadviseurs.nl • via Live chat (op de website), dagelijks van 9:00 tot 23:00 uur http://woningadviseurs.nl • via Twitter @Woningadviseurs • via Facebook http://facebook.com/woningadviseurs
 3. 3. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl Koppelweg 86, Zeist Omschrijving In het westen van Zeist ligt de oude wijk ‘De Kroost’. Een gezellige, gevarieerde buurt waar tot de jaren ’70 van de vorige eeuw veelal vooroorlogse woningen stonden. Die staan er anno nu nog steeds maar zij worden omringd door de recente nieuwbouw in de vogelwijk en de al wat langer bestaande wijken Nijenheim en Crosestein. De Koppeldijk en de Koppelweg zijn historische wegen in Zeist waarvan de naam is ontleend aan het woord ‘coppel’. Het geeft gelijk een poëtisch beeld van hoe het er hier vroeger moet hebben uitgezien want ‘coppel’ betekende zoiets als een gemeenschappelijk stuk grond, toebehorend aan meerdere bewoners. Al in 1347 wordt gesproken over een weide voor koeien op de plek waar nu een bijzonder jaren ’70 huis op zijn toekomstige bewoners wacht. Wonen in Zeist heeft vele voordelen! Het ligt lekker centraal in een zeer bosrijke omgeving; op de fiets ben je altijd binnen 10 minuten in het groen en wanneer je iets langer op de pedalen staat, zit je lekker aan een gracht in de binnenstad van Utrecht. Het universiteitscentrum van Utrecht, De Uithof, is fietsend in een kwartier te bereiken. Fiets je richting de Zeist binnenstad (het ‘dorp’) dan tref je na zo’n 10 minuten een gezellig centrum met een heel divers winkelaanbod. Ook scholen en sportverenigingen zijn ruimschoots vertegenwoordigd in deze stad zonder stadsrechten. Als je in de Kroost woont doe je je dagelijkse boodschappen vooral in het nabijgelegen winkelcentrum De Clomp. Hier vind je, naast een Albert Heijn en een Blokker, bijvoorbeeld ook een bloemist en een drogist. In het nieuwe medisch centrum vinden onder andere tandarts, huisarts, fysiotherapeut, verloskundige en apotheek onderdak. De twee-onder-een-kapwoning aan de Koppelweg 86 is een huis met achterstallig onderhoud. Dit betekent dat de prijs navenant is en je dit huis tot een volledig eigen thuis kunt omtoveren. Je bent er van alle kanten welkom want deze woning heeft twee voordeuren: een aan de zijkant en een aan de voorkant die je gelijk toegang biedt tot de woonkamer. Deze living is ruim en licht dankzij een groot raam aan de voorkant waar door je uitkijkt op de voortuin. De achtertuin is groot en heeft een vijver. De woning en de garage is ca. 4 jaar geleden geheel geschilderd door een erkend schildersbedrijf.
 4. 4. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl Koppelweg 86, Zeist Op de benedenverdieping bevindt zich naast een woonkamer met schouw, ook een slaapkamer met wastafel, een zeer eenvoudig toilet met douche, een gedateerde gesloten keuken en een bijkeuken. De eerste etage biedt momenteel ruimte aan twee slaapkamers: aan de voorkant een met dakkapel en ramen over de gehele breedte van het huis en aan de achterkant een grotere met een wastafel. Ook vind je op deze verdieping een berging. Aan de achterkant van de woning kan over de hele breedte eveneens een dakkapel worden gemaakt en de hele eerste verdieping kan zo verbouwd worden dat er weer drie slaapkamers en een badkamer worden gerealiseerd. Dit is echt een knus huis. Maar voordat het weer volledig tot zijn recht komt vraagt het wel de nodige aandacht. Eenmaal naar eigen smaak en inzicht verworden tot jouw thuis, heb je er een heerlijke eigen plek in een groene en gevarieerde omgeving waarin wonen en bedrijvigheid een soepele combinatie vormen. Je auto kun je er voor de deur parkeren maar ook op je eigen oprit is daarvoor plek. De ruime garage biedt vele mogelijkheden. Mocht je echter van plan zijn deze te verbouwen of te slopen, dan moet je absoluut rekening houden met het asbest die in het plafond is verwerkt. … inkoppeltje!
 5. 5. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl Koppelweg 86, Zeist Kenmerken: Type: Eengezinswoning Bouwjaar: 1953 Woonoppervlakte: 94 m² Perceeloppervlakte: 335 m³ Kamers: 4 Bijzonderheden: - Grote tuin - Ruime oprit - Ruime garage - Veel lichtinval in de woonkamer - Voor een echte klusser Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: € 250.000,- kosten koper Een kijkje nemen in deze woning? Bel 088-9664642 Mail welkom@woningadviseurs.nl Rechtstreeks contact met makelaar René Hoksbergen over deze woning? Bel 06-50641697 Mail rene@woningadviseurs.nl
 6. 6. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl Koppelweg 86, Zeist Begane grond: Indeling: Begane grond entree, hal, ruime woonkamer met groot voorraam waardoor er veel lichtinval is met schouw, slaapkamer met wastafel, zeer eenvoudig toilet met douche, gedateerde dichte keuken, bij keuken. De plattegronden zijn ter indicatie en geproduceerd voor promotionele doeleinden. De maatvoering kan afwijken van de werkelijkheid en de gestelde nauwkeurigheid van NEN2580. Aan de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
 7. 7. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl Koppelweg 86, Zeist Woonkamer Woonkamer
 8. 8. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl Koppelweg 86, Zeist Woonkamer
 9. 9. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl Koppelweg 86, Zeist Keuken Keuken
 10. 10. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl Koppelweg 86, Zeist Slaapkamer Slaapkamer
 11. 11. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl Koppelweg 86, Zeist Achtertuin Achtertuin
 12. 12. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl Koppelweg 86, Zeist Voortuin
 13. 13. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl Koppelweg 86, Zeist Eerste verdieping: 1e verdieping Een slaapkamer met ramen over de gehele breedte (dakkapel). Nog een grote slaapkamer met wastafel en een berging. De plattegronden zijn ter indicatie en geproduceerd voor promotionele doeleinden. De maatvoering kan afwijken van de werkelijkheid en de gestelde nauwkeurigheid van NEN2580. Aan de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
 14. 14. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl Koppelweg 86, Zeist Slaapkamer Slaapkamer
 15. 15. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl Koppelweg 86, Zeist Slaapkamer
 16. 16. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl Koppelweg 86, Zeist Garage De plattegronden zijn ter indicatie en geproduceerd voor promotionele doeleinden. De maatvoering kan afwijken van de werkelijkheid en de gestelde nauwkeurigheid van NEN2580. Aan de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
 17. 17. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl Koppelweg 86, Zeist Wonen in Zeist Gemeente Zeist bestaat uit Zeist en de dorpen Den Dolder, Bosch en Duin, Huis ter Heide en Austerlitz. De verschillende woongebieden hebben een rijke historie met veel unieke monumenten en een unieke identiteit. Ook is de oorspronkelijke sfeer terug te vinden in de prachtige buitenverblijven van rijke kooplieden uit het begin van de 19e eeuw. Gemeente Zeist is bosrijk en heeft een omvangrijk grondgebied van maar liefst 50 km2. Doordat een groot deel van de natuurgebieden is overgedragen aan het Utrechts Landschap (Panbos, Zeisterbosch), is het groene karakter van de gemeente Zeist gewaarborgd. Vanwege de vestiging van het slot Zeist wordt de gemeente ook de Slotstad genoemd. Scholen Winkels Huisartsenpraktijken Tandartspraktijken Apotheken Bibliotheken Kadastrale kaart
 18. 18. Koppel w eg 86, 3704GJ, Zeist 121308748 23 m ei 2014 O m gevingscan Adres: Referentienu m m er: D atu m: 23 mei 2014
 19. 19. Datum: 23 mei 2014 Referentienummer: 121308748 Pag. 2 Adres: Koppelweg 86 Zeist I nhoud Le es w ijzer 1 Foto's in de stra at 2 Luchtfoto en k a art 3 Regionale ligging en bereikba arheid 4 Pla atselijk e voorzieningen 4.1 Scholen en kinderopvang 4.2 Gezondheidszorg 4.3 Winkels en dienstverleners 4.4 Ontspanning en cultuur 5 Buurtbe w oners Contact & I nform atiebronnen Verant w oording Data en kwaliteit Disclaimer Algemene voorwaarden Vragen Koppel w eg 86 3704GJ Zeist I N H O U D
 20. 20. Datum: 23 mei 2014 Referentienummer: 121308748 Pag. 3 Adres: Koppelweg 86 Zeist L E E S W I J Z E R Le es w ijzer De Omgevingscan informeert u over de omgeving van bestaande woningen, gebaseerd op digitaal beschikbare gegevens. Als fundament gebruikt Nazca IT Solutions B.V. gegevens van het Kadaster en van de Nederlandse gemeenten. Daarnaast gebruikt Nazca IT Solutions B.V. data van bedrijven en het publiek toegankelijke internet. Met behulp van de informatie kunt u doeltreffend de kwaliteit van de omgeving van een woning in kaart brengen. Daarmee heeft u effectief gereedschap in handen om bij verkoop, aankoop en taxatie de voor- en nadelen van de omgeving te bespreken. De Omgevingscan is niet bedoeld voor toepassing op bedrijfsmatig onroerend goed. De informatie in de Omgevingscan is verdeeld in vijf hoofdstukken: 1. Foto's in de stra at: toont foto's van de woning en de straat. 2. Luchtfoto en k a art: toont een luchtfoto en kaart van de omgeving met de woning in het centrum. 3. Regionale ligging en bereikba arheid: toont een kaart van de omgeving met de woning in het centrum. 4. Pla atselijk e voorzieningen: toont kaarten van de omgeving met daarin opgenomen de voorzieningen opgesplitst in categorieën. 5. Buurtbe w oners: informeert over kenmerken van de bevolking in de directe omgeving. Alle kaarten in de Omgevingscan zijn op het noorden gericht. De Verant w oording behandelt de kwaliteit van de informatie, de aansprakelijkheid en de algemene voorwaarden van Nazca IT Solutions B.V.
 21. 21. Datum: 23 mei 2014 Referentienummer: 121308748 Pag. 4 Adres: Koppelweg 86 Zeist F O T O ' S I N D E S T R A A T Hoofdstuk 1 Foto's in de stra at Stra atbe eld links van het adres Zicht in richting van het adres Stra atbe eld rechts van het adres De foto’s hieronder zijn uitsneden van 360° panoramafoto’s. De foto’s zijn automatisch uit een landsdekkende database geselecteerd: één met zicht op de gevel aan de straatzijde van adres, één gericht op het straatbeeld links van het adres en één gericht op het straatbeeld rechts van het adres. De foto’s zijn op een standaardmanier vanaf de weg of de straat genomen. Daardoor kan het voorkomen dat de woning of de straat niet goed in beeld is. Voorbeelden: - bij een woning in een nauwe straat wordt alleen de onderste verdieping van een woning afgebeeld; - bij een woning met een lange oprit wordt de woning helemaal niet afgebeeld.
 22. 22. Datum: 23 mei 2014 Referentienummer: 121308748 Pag. 5 Adres: Koppelweg 86 Zeist L U C H T F O T O E N K A A R T Hoofdstuk 2 Luchtfoto en k a art Koppel w eg 86 3704GJ Zeist 2012 Adres Schaal luchtfoto circa 1: 3.000 Afstand tot adres 100 m Afstand tot adres 200 m Opnamejaar: Schaal overzichtkaart circa 1: 50.000 kader luchtfoto
 23. 23. Datum: 23 mei 2014 Referentienummer: 121308748 Pag. 6 Adres: Koppelweg 86 Zeist R E G I O N A L E L I G G I N G E N B E R E I K B A A R H E I D Hoofdstuk 3 Regionale ligging en bereikba arheid Adres Bebouwing Water Bos Sportterrein Rijksweg Provinciale weg Secundaire weg Spoorweg NS station Enkel spoor, metrolijn Onderstaande kaart toont het gebied waarin het adres ligt. Op de kaart zijn de aanwezige wegen en snelwegen, waterpartijen en regionale voorzieningen afgebeeld. De legenda geeft een verklaring voor de gebruikte kleuren en symbolen. Koppel w eg 86, 3704GJ, Zeistschaal circa 1 : 60.000 adres:
 24. 24. Datum: 23 mei 2014 Referentienummer: 121308748 Pag. 7 Adres: Koppelweg 86 Zeist P L A A T S E L I J K E V O O R Z I E N I N G E N Hoofdstuk 4 Pla atselijk e voorzieningen 4.1 Scholen en kinderopvang Kinderopvang Basisonderwijs Voortgezet onderwijs Universiteit/HBO Onderwijs (overig) afstand tot adres 200 m afstand tot adres 400 m In de afbeelding hieronder vindt u nabijgelegen scholen en voorzieningen voor kinderopvang. Hiermee heeft u een overzicht van de mogelijkheden die de buurt biedt. Adres Koppel w eg 86, 3704GJ, Zeist Nr. N a a m Adres Postcode Pla ats O mschrijving 1-2 1-3 1-4 1-43 1-44 1-45 1-57 1-58 DE SLUIS, CHRISTELIJKE BASISSCHOOL DE GRIFFEL DE KOPPEL MINOES, BUITENSCHOOLSE OPVANG BEESTENBOEL, KINDERDAGVERBLIJF KIDS, BUITENSCHOOLSE OPVANG KOERSING VAN BUSSEL TRAINING EN BEGELEIDING KOPPELWG 131 DE CLOMP 2002 DE CLOMP 2006-2008 DE CLOMP 2006 DE CLOMP 9002 DE CLOMP 9004 BRUGAKKER 6221 BRUGAKKER 6229 3704GG 3704KC 3704KC 3704KC 3704KZ 3704KB 3704RD 3704RD ZEIST ZEIST ZEIST ZEIST ZEIST ZEIST ZEIST ZEIST Basisonderwijs voor leerplichtigen Basisonderwijs voor leerplichtigen Basisonderwijs voor leerplichtigen Kinderopvang Kinderopvang Kinderopvang Bedrijfsopleiding en -training Bedrijfsopleiding en -training Schaal circa 1: 9.000
 25. 25. Datum: 23 mei 2014 Referentienummer: 121308748 Pag. 8 Adres: Koppelweg 86 Zeist P L A A T S E L I J K E V O O R Z I E N I N G E N 4.2 Gezondheidszorg Apotheken Huisartsenpraktijk Tandartsenpraktijk Ziekenhuizen afstand tot adres 200 m afstand tot adres 400 m In de afbeelding hieronder vindt u nabijgelegen voorzieningen in de eerste- en tweedelijns gezondheidszorg. Hiermee heeft u een overzicht van de mogelijkheden die de buurt biedt. Adres Koppel w eg 86, 3704GJ, Zeist Nr. N a a m Adres Postcode Pla ats O mschrijving 1-1 1-61 KRING-APOTHEEK DE CLOMP CLAASSEN, A C DE CLOMP 3144 NYENHEIM 6407 3704KA 3704BN ZEIST ZEIST Apotheken Praktijken van tandartsen Schaal circa 1: 9.000
 26. 26. Datum: 23 mei 2014 Referentienummer: 121308748 Pag. 9 Adres: Koppelweg 86 Zeist P L A A T S E L I J K E V O O R Z I E N I N G E N 4.3 Wink els en dienstverleners Winkels Levensmiddelen-winkels Cafés Eetgelegenheden Hotel restaurants Hotels, pensions Banken Postkantoren / -agentschappen Politie Benzinestations afstand tot adres 200 m afstand tot adres 400 m In de afbeelding hieronder vindt u alle nabijgelegen voorzieningen als winkels en dienstverleners. Hiermee heeft u een overzicht van de mogelijkheden die de buurt biedt. Adres Koppel w eg 86, 3704GJ, Zeist Nr. N a a m Adres Postcode Pla ats O mschrijving 1-21 1-59 1-60 1-104 1-105 1-106 1-107 1-108 1-109 1-110 1-111 1-112 1-113 1-114 1-115 BLUE NILE ALBERT HEIJN BV EDAH SUPERMARKT BV ERICA RECREATIE BV THESHARO NEL HIGH SOCIETY SCHOENENWINKEL KILLY BLANKEN FOTO BLOKKER BV D.I.O. DROGISTERIJ PARFUMERIE ANNELIES LA MAR, DAMESMODEWINKEL ORI-NT TAPIJT EN KUNST CHECK-DIT T PARKETHUYS GALL & GALL WATERHOENLN 85 DE CLOMP 3132 DE CLOMP 3104 AALSCHOLVERLN 5 ROERDOMPLN 56 NYENHEIM 8107 DE CLOMP 3206 DE CLOMP 3314 DE CLOMP 3310 DE CLOMP 3138 DE CLOMP 3318 NYENHEIM 7119 BRUGAKKER 5356 KWIKSTAARTLN 34 DE CLOMP 3208 3704GW 3704KA 3704KA 3704GZ 3704XH 3704TC 3704KB 3704KB 3704KB 3704KA 3704KB 3704BS 3704MJ 3704GS 3704KB ZEIST ZEIST ZEIST ZEIST ZEIST ZEIST ZEIST ZEIST ZEIST ZEIST ZEIST ZEIST ZEIST ZEIST ZEIST Cafes e.d. Deth. in voedings- en genotmiddelen algemeen assortiment Deth. in voedings- en genotmiddelen algemeen assortiment Detailhandel in caravans Detailhandel in bruingoed Detailhandel in bovenkleding algemeen assortiment Detailhandel in schoeisel Detailhandel in fotografische artikelen Detailhandel in huishoudelijke artikelen algem. assortiment Detailhandel in drogisterij-artikelen Detailhandel in damesbovenkleding Detailhandel in tweedehands goederen (excl. kleding) Deth. in witgoed, bruingoed en geluidsdragers algemeen ass. Detailhandel in parket-, laminaat- en kurkvloeren Detailhandel in dranken Schaal circa 1: 9.000
 27. 27. Datum: 23 mei 2014 Referentienummer: 121308748 Pag. 10 Adres: Koppelweg 86 Zeist P L A A T S E L I J K E V O O R Z I E N I N G E N 4.4 O ntspanning en cultuur Musea Theaters, bioscopen, concertgebouwen Bibliotheken Dieren/plantentuinen, kinderboerderijen Religieuze gebouwen en organisaties Zwembaden afstand tot adres 200 m afstand tot adres 400 m In de afbeelding hieronder vindt u nabijgelegen voorzieningen die te maken hebben met ontspanning en cultuur lokaal. Hiermee heeft u een overzicht van de mogelijkheden die de buurt biedt. Adres Koppel w eg 86, 3704GJ, Zeist Nr. N a a m Adres Postcode Pla ats O mschrijving Schaal circa 1: 9.000
 28. 28. Datum: 23 mei 2014 Referentienummer: 121308748 Pag. 11 Adres: Koppelweg 86 Zeist B U U R T B E W O N E R S I n w oners Le eftijdsa m enstelling ( % ) Huishoudens Culturele achtergronden ( % ) Motorvoertuigen Totaal Mannen (%) Vrouwen (%) Dichtheid (aantal per km²) 0 - 15 15 - 25 25 - 45 45 - 65 65+ Totaal Met kinderen (%) Zonder Kinderen (%) Eénpersoons (%) Gemiddelde grootte (personen) Autochtoon Westers Allochtoon Marokko Antillen, Aruba Suriname Turkije Overig Aantal auto's Aantal auto's per huishouden Aantal auto's per km² Aantal bedrijfs- wagens Aantal motortwee- wielers Nijenheim Zeist 2740 60370 49 48 51 52 7825 1245 Nijenheim Zeist 21 18 12 12 28 27 26 27 13 17 Nijenheim Zeist 1140 27280 38 30 31 29 31 40 2.4 2.1 Nijenheim Zeist 68 79 9 10 16 5 1 1 2 1 1 1 - 3 Nijenheim Zeist 985 33525 0.8 1.2 2809 691 60 4165 45 1715 Centra al Bure au voor de Statistie k Buurt Dekking (% adressen in buurt waarop gegevens zijn gebaseerd) Nijenheim > 90% Hoofdstuk 5 Buurtbe w oners Dit hoofdstuk geeft inzicht in de kenmerken van de bevolking in de buurt van het adres. De informatie is afkomstig van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Nazca IT Solutions B.V. vergelijkt informatie over de buurt met informatie over de gehele woonplaats.
 29. 29. Datum: 23 mei 2014 Referentienummer: 121308748 Pag. 12 Adres: Koppelweg 86 Zeist C O N T A C T & I N F O R M A T I E B R O N N E N Contact De Omgevingscan is een product van Nazca IT Solutions B.V. Telefoon E-mail Internet I nform atiebronnen De Omgevingscan bevat informatie van 030-6005353 helpdesk@nazcai.nl www.nazcai.nl www.weetwatukoopt.nl
 30. 30. Datum: 23 mei 2014 Referentienummer: 121308748 Pag. 13 Adres: Koppelweg 86 Zeist Verant w oording V E R A N T W O O R D I N G (helpdesk@nazcai.nl of 030-6005353). D ata en k w aliteit Disclaim er Alge m ene voor w a arden Vragen Kwaliteit staat bij Nazca IT Solutions B.V. hoog in het vaandel. Nazca IT Solutions B.V. test de kwaliteit van de datasets vóór gebruik uitvoerig. De datasets zijn in de regel eigendom van andere partijen. Nazca IT Solutions B.V. richt de datasets dus niet zelf in en houdt deze ook niet zelf bij. Wel overlegt Nazca IT Solutions B.V. zonodig met de beheerders van de datasets over het verbeteren ervan. Bij onvolkomenheden in de data zal Nazca IT Solutions B.V. de betreffende leverancier op de hoogte stellen. De omstandigheden waarover Nazca IT Solutions B.V. rapporteert, zijn aan verandering onderhevig. Het duurt altijd even voordat deze veranderingen in de datasets zijn verwerkt. Dit kan de juistheid, de volledigheid en de zorgvuldigheid van de rapporten beïnvloeden. Het is raadzaam hiermee rekening te houden bij beslissingen die op basis van de rapportage worden genomen. Nazca IT Solutions B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die het gevolg mocht zijn van een onjuistheid of onvolledigheid in dit rapport. Op dit rapport en de dienstverlening van Nazca IT Solutions B.V. zijn de algemene voorwaarden van Nazca IT Solutions B.V. van toepassing. Deze voorwaarden zijn te downloaden van www.nazcai.nl. Een kopie van de Algemene Voorwaarden wordt op verzoek toegezonden. Bij vragen over de inhoud van dit rapport kunt u contact opnemen met de helpdesk van Nazca IT Solutions B.V.
 31. 31. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl Koppelweg 86, Zeist
 32. 32. Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en Vastgoeddeskundigen NVM Lijst van Zaken Voor de onderstaande zaken -ongeacht of ze roerend dan wel onroerend zijn- geldt dat ze soms wel en soms niet in de woning achterblijven. Wilt u aangeven wat in uw situatie het geval is? ZAKEN blijft achter gaat mee kan worden/is *) overgenomen niet van toe- passing tuinaanleg / (sier- )bestrating/beplanting/erfafscheiding ! " " " buitenverlichting ! " " " tuinhuisje/buitenberging " " " ! broeikas " " " ! vlaggenmast " " " ! voet droogmolen " " " ! antenne ! " " " brievenbus ! " " " (voordeur)bel " " " ! veiligheidssloten ! " " " alarminstallatie " " " ! rolluiken/zonwering buiten ! " " " zonwering binnen ! " " " gordijnrails ! " " " gordijnen ! " " " vitrages ! " " " losse horren/rolhorren ! " " " rolgordijnen ! " " " vloerbedekking/linoleum ! " " " " " " ! " " " ! parketvloer/kurkvloer " " " ! warmwatervoorziening, te weten ! " " " " " " ! c.v. met toebehoren ! " " " klokthermostaat ! " " " " " " ! (voorzet)open haard met toebehoren, te weten: " " " ! " " " ! " " " ! " " " ! " " " ! kachels ! " " " isolatievoorzieningen (voorzetramen,radiatorfolie etc.) te weten: ! " " " " " " ! " " " ! " " " !
 33. 33. ZAKEN blijft achter gaat mee kan worden/is *) overgenomen niet van toe- passing keukenblok met bovenkasten inclusief verlichting ! " " " keuken (inbouw)apparatuur, te weten: " " " ! " " " ! " " " ! " " " ! " " " ! inbouwverlichting/dimmers, te weten: ! " " " Overige verlichting ! " " " " " " ! " " " ! " " " ! opbouwverlichting, te weten: " " " ! " " " ! " " " ! " " " ! " " " ! Losse kasten ! " " " Spiegelwanden " " " ! Boeken-, legplanken " " " ! wastafels met accessoires ! " " " toiletaccessoires (toiletrolhouder, toiletbril, spiegel etc.) ! " " " " " " ! " " " ! badkameraccessoires (planchet, spiegel, kranen douchescherm etc.) ! " " " sauna met toebehoren, te weten: " " " ! " " " ! veiligheidsschakelaar wasautomaat " " " ! (huis)telefoontoestellen " " " ! " " " ! " " " ! " " " ! zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen (keukens, open haarden, c.v.-ketels, boilers, geisers): " " " ! " " " ! " " " !
 34. 34. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl Woningmarkt TV: onafhankelijke tips over het (ver)kopen van een huis Elke week zendt Woningmarkt TV een nieuwe video uit met praktische en onafhankelijke informatie over het kopen of verkopen van een huis. Dit wordt afgewisseld met actuele informatie over de woningmarkt, bijvoorbeeld de WOZ en Open Huizen Route, maar ook elk kwartaal de kwartaalcijfers die de NVM publiceert. Woningmarkt TV heeft 3 categorieën: • Actueel • Verkopen huis • Kopen huis Deze categorieën zijn onderverdeeld in de rubrieken: • Algemeen • Tips • Kijkersvraag • In gesprek met • Verhaal van de straat Bekijk de video’s op http://woningmarkt.tv.
 35. 35. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl De tien meest gestelde vragen bij het kopen van een huis Vanaf het moment dat uw interesse gewekt wordt in een woning tot het moment waarop u het contract van uw nieuwe huis tekent, loopt u tegen allerlei vragen aan. Niet zo vreemd, want een huis kopen doet u niet elke dag. En NVM makelaar Woningadviseurs doet dat wel, daarom kunnen we u op de meeste vragen snel een goed antwoord geven. Hieronder beantwoorden we de 10 meest gestelde vragen zodat u weet waar u staat wanneer u op zoek gaat naar uw nieuwe huis. 1. Wanneer ben ik in onderhandeling? 2. Mag een makelaar doorgaan met bezichtigingen als er al over een bod onderhandeld wordt? 3. Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen? 4. Kan de verkoper de vraagprijs van een woning tijdens de onderhandeling verhogen? 5. Hoe komt de koop tot stand? 6. Mag een makelaar van de NVM tijdens de onderhandeling het systeem van verkoop wijzigen? 7. Mag een makelaar van de NVM een belachelijk hoge prijs vragen voor een woning? 8. Wat is een optie? 9. Moet een makelaar als eerste met mij in onderhandeling gaan als ik de eerste ben die belt voor een bezichtiging of als ik als eerste een bod uitbreng? 10. Zit de makelaarscourtage in de ‘kosten koper’?
 36. 36. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl 1. Wanneer ben ik in onderhandeling? U bent pas in onderhandeling als de verkopende partij reageert op uw bod door een tegenbod te doen. U bent echter nog niet in onderhandeling als de verkopende makelaar aangeeft dat hij uw bod met de verkoper zal bespreken. 2. Mag een makelaar doorgaan met bezichtigingen als er al over een bod onderhandeld wordt? Ja, dat mag. Een onderhandeling hoeft namelijk nog niet tot een verkoop te leiden. Bovendien kan het zijn dat de verkoper graag wil weten of er meer belangstelling is. Vaak zal de verkopende NVM-makelaar aan belangstellenden vertellen dat een pand, zoals dat heet, ‘onder bod’ is. Als belangstellende mag u dan wel een bod uitbrengen, maar de makelaar mag dan pas met u in onderhandeling treden als de onderhandeling met de eerste geïnteresseerde beëindigd is. De NVM-makelaar doet geen mededelingen over de hoogte van biedingen. Dit zou namelijk overbieden kunnen uitlokken. 3. Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen? Nee. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs moet worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als u de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus nog beslissen of hij uw bod aanvaardt of niet, of dat hij zijn makelaar een tegenbod laat doen. 4. Kan de verkoper de vraagprijs van een woning tijdens de onderhandeling verhogen? Ja, de verkoper kan besluiten de vraagprijs te verhogen of te verlagen. Daarnaast kunt u als potentiële koper echter ook besluiten om tijdens de onderhandelingen uw bod weer te verlagen. Zodra de verkopende partij een tegenbod doet, vervalt namelijk uw eerder gedane bod. 5. Hoe komt de koop tot stand? Als verkoper en koper het eens zijn over de belangrijkste zaken (zoals de prijs, de opleveringsdatum en de ontbindende voorwaarden), legt de verkopende makelaar de afspraken schriftelijk vast in een koopakte. Ontbindende voorwaarden zijn hierin een belangrijk onderwerp. U krijgt als koper niet automatisch een ontbindende voorwaarde. Wilt u bijvoorbeeld een ontbindende voorwaarde voor de financiering, dan moet u dit melden bij het uitbrengen van uw bod. Het is dan ook belangrijk dat de partijen het eens zijn over aanvullende afspraken en ontbindende voorwaarden voordat de koopakte wordt opgemaakt.
 37. 37. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl Zodra beide partijen de koopakte hebben ondertekend en de koper een afschrift van deze akte heeft ontvangen, treedt voor u als particuliere koper de wettelijke bedenktijd van drie dagen in werking. Binnen deze tijd kunt u als koper alsnog afzien van de aankoop. Doet u dit niet, zijn de financiën rond en vormen ook eventuele andere ontbindende voorwaarden geen obstakel meer, dan zal op de afgesproken opleveringsdatum de overdracht plaatsvinden bij de notaris. 6. Mag een makelaar van de NVM tijdens de onderhandeling het systeem van verkoop wijzigen? Ja, dat mag. Soms zijn er zo veel belangstellenden die de vraagprijs bieden of benaderen, dat het moeilijk te bepalen is wie de beste koper is. In dat geval kan de verkopende makelaar - in overleg met de verkoper - besluiten de lopende onderhandelingen af te breken en de biedprocedure te wijzigen om vervolgens te kiezen voor bijvoorbeeld een inschrijvingsprocedure. Hierbij hebben alle bieders een gelijke kans om het hoogste bod uit te brengen. Alvorens het systeem te wijzigen, dient de makelaar uiteraard eerst de eventueel gedane toezeggingen na te komen. 7. Mag een makelaar van de NVM een belachelijk hoge prijs vragen voor een woning? De verkoper bepaalt in overleg met zijn NVM-makelaar waarvoor hij zijn woning verkoopt. De koper kan onderhandelen over de prijs, maar de verkoper beslist. 8. Wat is een optie? Een optie in juridische zin geeft een partij de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een andere partij te sluiten. Partijen zijn het dan wel eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie nog wel gebruikelijk. Bij het aankopen van een bestaande woning niet. Het begrip ‘optie’ wordt daarbij vaak ten onrechte gebruikt. Dan heeft het de betekenis van bepaalde toezeggingen die een verkopende NVM-makelaar kan doen aan een belangstellende koper tijdens het onderhandelingsproces. Zo’n toezegging kan bijvoorbeeld inhouden dat een belangstellende koper een paar dagen de tijd krijgt om na te denken over een bod. De makelaar van de NVM zal in de tussentijd proberen niet met een andere partij in onderhandeling te gaan. De belangstellende koper kan deze tijd gebruiken om een beter inzicht te krijgen in zijn financiering of in de gebruiksmogelijkheden van de woning. Een optie kunt u niet eisen; de verkoper en de verkopende NVM-makelaar beslissen zelf of er in een onderhandelingsproces bepaalde toezeggingen worden gedaan.
 38. 38. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl 9. Moet een makelaar als eerste met mij in onderhandeling gaan als ik de eerste ben die belt voor een bezichtiging of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee. De verkopende makelaar bepaalt samen met de verkoper de verkoopprocedure. Hij heeft wel de plicht u daarover te informeren. Hebt u serieus belangstelling, vraag de makelaar dan wat uw positie is. Dat kan teleurstelling voorkomen. 10. Zit de makelaarscourtage in de ‘kosten koper’? Nee. Onder ‘kosten koper’ vallen de kosten die de overheid koppelt aan de overdracht van een woning. Dat zijn de overdrachtsbelasting (6%, nu tijdelijk tot 1 juli 2012 verlaagd naar 2%), de notariskosten voor het opmaken van de leveringsakte en de kosten voor het inschrijven daarvan in de registers. Daarnaast dient de koper rekening te houden met de (notaris)kosten voor de opmaak en inschrijving van de hypotheekakte. Heeft de verkopende partij een makelaar ingeschakeld om de woning te verkopen, dan komen de kosten hiervan voor zijn rekening. De verkopende makelaar is immers belangenbehartiger van de verkoper en niet van u als koper. Om deze reden is het doorgaans ook verstandig om zelf een aankoop-makelaar van de NVM in te schakelen. De makelaarscourtage voor een aankopende makelaar komt voor rekening van de koper.
 39. 39. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl 10 meest gestelde vragen bij het inschakelen van een aankoopmakelaar Een huis kopen doet u niet elke dag. U kunt een aankoopmakelaar inschakelen om u te helpen bij het kopen van een huis. Hieronder beantwoorden we de 10 meest gestelde vragen zodat u weet wat een aankoopmakelaar voor u kan betekenen. 1. Wat bespaar ik als ik een huis koop met behulp van een eigen aankoopmakelaar? 2. Bezichtigen kan ik zelf, maar kan ik een makelaar inschakelen die voor mij onderhandelt? 3. Wanneer moet ik mijn aankoopmakelaar betalen? 4. Kan mijn aankoopmakelaar taxeren voor de financiering van mijn woning? 5. Kan ik de kosten van mijn aankoopmakelaar meefinancieren? 6. Kan ik mijn aankoopmakelaar inschakelen voor de aankoop van een huis dat niet te koop staat bij een NVM-makelaar? 7. Kan ik een eerste bezichtiging alleen doen? 8. Als er een verkoopmakelaar is, heb ik dan toch een aankoop makelaar nodig? 9. Kan mijn aankoopmakelaar ook de hypotheek regelen? 10. Wat doet de aankoopmakelaar nog meer?
 40. 40. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl 1. Wat bespaar ik als ik een huis koop met behulp van een eigen aankoopmakelaar? Door deskundigheid, ervaring en marktkennis bespaart een aankoopmakelaar voor u duizenden euro’s, maar ook veel tijd en problemen. De kosten van een eigen makelaar verdient u terug in: • een lagere koopprijs dan uzelf zou kunnen realiseren • inzicht in de waarde van de woning • essentiële informatie over de woning, zoals: erfdienstbaarheden, vereniging van eigenaars, bouwkundige staat (moet er wel of niet bouwkundig worden gekeurd, onder welke voorwaarden en met welke omschrijving), bestemmingsplan e.d. • het op het juiste moment in de onderhandelingen naar voren brengen van de voorwaarden van de koop, overname roerende zaken, transportdatum etc. • tijdwinst door deskundige afwikkeling van alle zaken. 2. Bezichtigen kan ik zelf, maar kan ik een makelaar inschakelen die voor mij onderhandelt? In overleg met uw aankoopmakelaar zal dit zeker tot de mogelijkheden behoren. Op het moment dat u uw toekomstige huis heeft gevonden, zal uw makelaar de woning gaan opnemen en u informeren en adviseren over de belangrijke aspecten. Vanaf dat moment kan uw makelaar het aankooptraject oppakken en begeleiden. 3. Wanneer moet ik mijn aankoopmakelaar betalen? Het inschakelen van een aankoopmakelaar is meestal op basis van no cure no pay. Als er uiteindelijk geen koopovereenkomst wordt gesloten, rekent u er in principe niets over af. Overleg als u een aankoopmakelaar inschakelt over het tijdstip van betaling. De meeste makelaars zullen met u afrekenen op de datum dat u eigenaar van de woning wordt. Werkelijk gemaakte kosten (bijvoorbeeld van een bouwkundige keuring) worden uiteraard wel direct in rekening gebracht. 4. Kan mijn aankoopmakelaar taxeren voor de financiering van mijn woning? Nee, de taxatie voor de financiering dient te geschieden door een makelaar/taxateur die onafhankelijk is, dus een makelaar die niet betrokken is geweest bij de aan- of verkoop van de woning. U kunt natuurlijk wel uw aankoopmakelaar vragen om een taxatie te regelen. 5. Kan ik de kosten van mijn aankoopmakelaar meefinancieren? Ja, dat is mogelijk (Deze kosten zijn echter niet aftrekbaar). De hoogte van het te verstrekken hypotheekbedrag dient uiteraard wel toereikend te zijn.
 41. 41. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl 6. Kan ik mijn aankoopmakelaar inschakelen voor de aankoop van een huis dat niet te koop staat bij een NVM-makelaar? Ja, dat kan. Bij iedere woning die te koop wordt aangeboden, kan een aankoopmakelaar voor u bemiddelen. 7. Kan ik een eerste bezichtiging alleen doen? Natuurlijk kan dat. De eerste indruk is belangrijk. Als het huis u bevalt, belt u met een NVM-aankoopmakelaar om een afspraak te maken voor een tweede bezichtiging. Uw aankoopmakelaar bezichtigt het pand dan met u en met de verkopende makelaar. Vervolgens bespreekt uw aankoopmakelaar alles met betrekking tot het pand met u en bepaalt u gezamenlijk het te volgen traject. 8. Als er een verkoopmakelaar is, heb ik dan toch een aankoop makelaar nodig? De makelaar die de woning in de verkoop heeft, behartigt de belangen van de verkoper. Hij of zij mag u dus niet helpen bij het te volgen onderhandelingstraject. U doet er goed aan om zelf een aankoopmakelaar in te schakelen. Uw aankoopmakelaar is een deskundige, heeft kennis van de plaatselijke markt en het belangrijkste: hij behartigt úw belangen. Ondanks de informatieplicht van de verkopende partij, heeft de koper ook een onderzoeksplicht. Uw aankoopmakelaar kan u daar nader over informeren. 9. Kan mijn aankoopmakelaar ook de hypotheek regelen? Uw aankoopmakelaar is (meestal) geen hypotheekadviseur, maar kan – indien u dat wenst- wel een afspraak voor u maken met een deskundige hypotheekadviseur. 10. Wat doet de aankoopmakelaar nog meer? Op de dag van de overdracht (transport bij de notaris) zal uw aankoopmakelaar regelen dat u samen met hem of haar uw nieuwe huis kunt inspecteren. Is deze inspectie niet in orde dan zal uw aankoopmakelaar actie ondernemen voordat de akte wordt getekend bij de notaris. Meestal worden tijdens deze inspectie ook de meterstanden voor gas, licht en water opgenomen en meldt uw aankoopmakelaar u aan bij de nutsbedrijven. Zijn er problemen nadat u de sleutel van uw nieuwe huis heeft ontvangen, dan kunt u altijd terecht bij uw aankoopmakelaar. Indien nodig zal hij of zij contact opnemen met de verkoper (via de verkopend makelaar) en de problemen voor u trachten op te lossen.

×