• Share
 • Email
 • Embed
 • Like
 • Save
 • Private Content

Loading…

Flash Player 9 (or above) is needed to view presentations.
We have detected that you do not have it on your computer. To install it, go here.

Like this document? Why not share!

FrontRange Solutions komt met nieuwe Service Catalogus oplossing

on

 • 483 views

 

Statistics

Views

Total Views
483
Views on SlideShare
481
Embed Views
2

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

1 Embed 2

http://www.linkedin.com 2

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Microsoft Word

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

  FrontRange Solutions komt met nieuwe Service Catalogus oplossing FrontRange Solutions komt met nieuwe Service Catalogus oplossing Document Transcript

  • PersberichtRotterdam, 1 december 2010FrontRange Solutions komt met nieuwe Service Catalogus oplossingFrontRange Solutions, één van de toonaangevende aanbieders van IT service management, ITasset management en customer service management, introduceert een nieuwe service catalogusmodule, die een krachtige en betaalbare oplossing biedt om service offerings te ontwikkelen,workflows voor de uitvoering ervan te ontwerpen en bovendien snel en gemakkelijk een portfoliovan diensten te publiceren.“De Service Catalogus is van grond af aan ontwikkeld om optimale functionaliteit met optimalegebruiksvriendelijkheid voor bedrijven te ontwikkelen. Daarnaast is de oplossing gemakkelijk teonderhouden, waardoor de investeringen ook snel terugverdiend kunnen worden”, licht CEOMcCloskey van FrontRange toe. “De oplossing is gebouwd op het FrontRange Platform engebaseerd op de Microsoft.Net technologie. Daardoor biedt de Service Catalogus bijzonder veeltoegevoegde waarde en een snelle return on investment voor een fractie van de prijs van deoplossingen van de traditionele aanbieders.”“Met talrijke out-of-the-box templates, die een snelle toepassing mogelijk maken, kunnen IT- enniet-IT dienstverleners zoals facility managers en office managers met behulp van de servicecatalogus oplossing van FrontRange in enkele minuten nieuwe services toevoegen. Zij kunnendaarvoor gebruik maken van een aantrekkelijke en op maat te maken user interface en eenintuïtieve grafische workflowtool. Onze Service Catalogus maakt het mogelijk om een standaarddienstenportfolio op te zetten compleet met daarbij behorende service levels, kosten enlevertijden. Tegelijkertijd kunnen de gebruikers van de oplossing alle benodigde dienstenafnemen, hun kosten beperken en de klanttevredenheid verhogen.”De service catalogus oplossing van FrontRange Solutions omvat: • een geavanceerde multi-user interface om een snelle acceptatie door gebruikers te bewerkstelligen • talrijke out-of-the-box templates voor een snelle start en een flinke tijdsbesparing • een krachtige grafische workflow tool voor het snel definiëren van werkprocessen • een complete functionaliteit voor een efficiënt fulfilment • intuïtieve templates voor het ontwerp van services voor een snelle uitrol • gemakkelijk te configureren functionaliteit voor self service, service level management en kostenbeheersing • geavanceerde analysetools voor het meten en optimaliseren van prestatiesTroy DuMoulin, vice-president Product Strategy bij Pink Elephant zegt: “We kijken met respectnaar het commitment dat FrontRange aan de dag legt bij de continue verbetering van deondersteuning van applicaties voor IT Service Management best practices. Een servicecatalogus is een kritisch element voor deze best practices en voorziet in een belangrijketoegevoegde waarde door het beter op elkaar afstemmen van de IT-dienstverlening op debedrijfsvoering en door het beschikbare dienstenportfolio beter te communiceren en te beheren.
  • Pink Elephant heeft bij de ontwikkeling van bedrijfsstrategieën en de implementatie van servicecatalogi intensief samengewerkt met toonaangevende bedrijven. We hebben FrontRange tijdensde ontwikkeling van de oplossing aanbevelingen gedaan en we hopen, dat bestaande entoekomstige klanten daarvan zullen profiteren.” “Terwijl veel IT-bedrijven hun investeringen in R&D tijdens de economische recessie hebbengereduceerd, hebben wij juist ons budget verhoogd om sneller nieuwe producten op de markt tekunnen brengen”, zei Michael McCloskey, CEO van FrontRange. “Onze service catalogusoplossing biedt een aantrekkelijke oplossing voor bedrijven voor een fractie van de kosten en meteen fractie van implementatietijd, die nodig zijn voor de traditionele oplossingen.”De Service Catalogus van FrontRange ondersteunt bedrijven vanaf het ontwerp en de uitrol vandiensten tot en met fulfilment. De oplossing is ontwikkeld voor toepassing in combinatie met deandere IT-oplossingen van FrontRange, maar ook met producten van andere aanbieders. Deoplossing kan zowel stand-alone of geïntegreerd gebruikt worden.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Noot voor de redactie: meer informatie over FrontRange Solutions kunt u vinden opwww.frontrange.com of u kunt ons volgen bij ‘FrontRangeSols’ op Twitter. U kunt ook directcontact opnemen met Cees Broer via (+31) (0)6-10983087 of (+31) (0)10-2045772 of per mail:cees.broer@frontrange.com.Indien u persberichten over FrontRange Solutions op een ander adres wenst te ontvangen of nietmeer wenst te ontvangen, dan kunt u dat via een reply op deze mail aangeven.Over FrontRange SolutionsFrontRange Solutions (www.frontrange.com) is een van de toonaangevende aanbieders vanoplossingen voor IT Service Management, IT Asset Management en Customer Service. Met dezeoplossingen, die een groot gebruiksgemak en een snelle return on investment bieden, zijnorganisaties in staat hun IT-diensten en -infrastructuur te optimaliseren. De oplossingen vanFrontRange hebben tal van awards gewonnen en Frontrange wordt ook door de analisten als eenvan de marktleiders gekwalificeerd. De oplossingen van FrontRange worden gebruikt door meerdan 16.000 klanten in meer dan tachtig landen en in tal van sectoren. Zij zetten de oplossingen inom de interactie met hun externe en interne klanten te optimaliseren en betere bedrijfsresultatente behalen.