Startzondag.Ochtenddienst

1,466
-1

Published on

Kerkdienst gericht op kinderen, thema kleuren en veelkleurigheid

Published in: Spiritual
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
1,466
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Startzondag.Ochtenddienst

 1. 1. WE LK O M IN D E KERK
 2. 2. Mededelingen: •Na de middagdienst zijn de jongeren van 12 t/m 15 jaar uitgenodigd voor een broodmaaltijd en de start van hun verenigingsseizoen. •Morgenavond 22-09 begint Bijbelstudievereniging "Rondom de bron" .De samenwerkings Bijbelstudieclub CGKV. Aanvang 20.00 uur in de kerk. Onderwerp is: Offers toen en nu. Uit WegWijs mei/jun'08 . Voor nieuwe leden: vraag na de dienst een kopie aan Margriet. Inleiding: Margriet van Buren. •Volgende week is er geen koffiedrinken na de dienst
 3. 3. WE LK O M IN D E KERK
 4. 4. Startzondag 21 september 2008 K LEUR EN
 5. 5. P s a lm 8 , Intochtslied, staand: Psalm 8, vers 1 ve rs 1 Heer, onze Heer, hoe heerlijk en verheven Hebt Gij uw naam op aarde uitgeschreven- machtige God, Gij die uw majesteit ten hemel over ons hebt uitgebreid
 6. 6. Psalm 8, vers 2 Wel doet de hemel hoog uw glorie blinken maar in de mond van kind’ren doet gij klinken uw machtig heil, zo maakt G’uw vijand stil en doet uw haters buigen voor uw wil
 7. 7. S t il g e b e d V o t u m , g e m e e n t e z in g t : G ro e t G e m e e n t e z in g t : A m e n
 8. 8. Wie komt er bellen blazen, (jongste kinderen) blaas ze maar omhoog. Bellen in de kleuren van de regenboog. La la la (…) Bellen in de kleuren van de regenboog. Wie komt er liedjes zingen, zing ze laag en hoog. Liedjes in de kleuren van de regenboog. La la la (…) Liedjes in de kleuren van de regenboog. Bellen blazen
 9. 9. Kleuren Samenzang: Vrede voor jou Melodie gezang 415 Vrede voor jou, hierheen gekomen, zoekend met ons om mens te zijn. Jij maar alleen, jij met je vrienden, jij met je last, verborgen pijn. Vrede, genade, God om je heen, vergeving, nieuwe moed. Voor jou en iedereen.
 10. 10. Bijbel Geroepen om te leven Gods leefregels
 11. 11. Samenzang: Gezang 1 vers 13 gereformeerd kerkboek Geef dat wij trouw uw wet betrachten. Gedenk ons in barmhartigheid. Schenk ons in Christus nieuwe krachten tot liefdedienst uit dankbaarheid.
 12. 12. Ge be d
 13. 13. Bijbel Genesis 9: 8-17 8.Ook zei God tegen Noach en zijn zonen: 9 ‘Hierbij sluit ik een verbond met jullie en met je nakomelingen, 10 en met alle levende wezens die bij jullie zijn: vogels, vee en wilde dieren, met alles wat uit de ark is gekomen, alle dieren op aarde. 11 Deze belofte doe ik jullie: nooit weer zal alles wat leeft door het water van een vloed worden uitgeroeid, nooit weer zal er een zondvloed komen om de aarde te vernietigen. 12 En dit,’ zei God, ‘zal voor alle komende generaties het teken zijn van het verbond tussen mij en jullie en alle levende wezens bij jullie:
 14. 14. Bijbel 13 ik plaats mijn boog in de wolken; die zal het teken zijn van het verbond tussen mij en de aarde. 14 Wanneer ik wolken samendrijf boven de aarde en in die wolken de boog zichtbaar wordt, 15 zal ik denken aan mijn verbond met jullie en met al wat leeft, en nooit weer zal het water aanzwellen tot een vloed die alles en iedereen vernietigt. 16 Als ik de boog in de wolken zie verschijnen, zal ik denken aan het eeuwigdurende verbond tussen God en al wat op aarde leeft. 17 Dit,’ zei God tegen Noach, ‘is het teken van het verbond dat ik met alle levende wezens op aarde gesloten heb.
 15. 15. Rood en groen Rood en groen, (oudste kinderking) geel en blauw, oranje erbij en ook nog paars en toen… Alle kleuren tegelijk: en licht werd het toen! Alle kleuren vertellen de naam van God, alle kleuren vertellen de Naam. Alle kleuren vertellen de naam van God, alle kleuren vertellen de Naam! (2 x)
 16. 16. Rood en groen Alle kleuren vertellen de naam van God, alle kleuren vertellen de Naam. Alle kleuren vertellen de naam van God, alle kleuren vertellen de Naam! Alle kleuren vertellen de naam van God, alle kleuren vertellen de Naam. Alle kleuren vertellen de naam van God, alle kleuren vertellen de Naam!
 17. 17. Bijbel Schriftlezing Openbaring 4:1-3 1 Hierna had ik een visioen. Er stond een deur open in de hemel. De stem die me eerder had toegesproken met het geluid van een bazuin, zei nu: ‘Kom hierboven, dan laat ik je zien wat er hierna gebeuren moet.’ 2 Op hetzelfde moment raakte ik in vervoering. Er stond een troon in de hemel en daarop zat iemand. 3 Degene die daar zat had een uiterlijk als van jaspis en sarder, en rond de troon was een regenboog die eruitzag als smaragd.
 18. 18. Kleuren Samenzang: Psalm 89: 3 en 4   macht bezingen, HEER, de engelen in koor. Uw Het loflied van uw trouw weerklinkt de hemel door. Geen enkel schepsel, HEER, hoe hoog in 't licht gezeten, hoe bovenaards in glans, kan met uw macht zich meten. Ja Gij zijt zo geducht, dat al de hemelingen in eerbied en ontzag uw grote troon omringen
 19. 19. Kleuren Vers 4   is van al wat leeft, o God, aan U gelijk? Wie Met trouw zijt Gij omgord, grootmachtig is uw rijk. De overmoed der zee, haar trots kunt Gij vertreden, de golven en de wind brengt uw bevel tot vrede. Wat ooit aan vijandschap de kop heeft opgestoken is door uw sterke arm geslagen en gebroken
 20. 20. Bijbel Kleuren Preek
 21. 21. Hemelsblauw Kimberly, Larissa en Melanie : Ik maakte pas een tekening, met rood en geel en groen. Toen was mijn blauwe potlood weg... En 'k moest de lucht nog doen!
 22. 22. Hemelsblauw Allen: Blauw, blauw, hemelsblauw De hemel kan niet zonder jou! Blauw, blauw, hemelsblauw Zo zonde zonder jou!
 23. 23. Hemelsblauw Jochem: Mijn leven is een tekening, waarin ik zoek en speur. Naar vrienden zoals jij, mijn vriend: Mijn allermooiste kleur!
 24. 24. Hemelsblauw Allen: Blauw, blauw, hemelsblauw De hemel kan niet zonder jou! Blauw, blauw, hemelsblauw Zo zonde zonder, zonde zonder, zonde zonder jou JOU!
 25. 25. Bijbel Kleuren Preek
 26. 26. Kleuren De zanggroep zingt: Wit Zwart Rood en Geel
 27. 27. wit zwart rood en geel (2x)
 28. 28. Jezus houdt van alle kinderen
 29. 29. Alle kinderen van de wereld
 30. 30. zwart wit rood en geel van allemaal evenveel!
 31. 31. zwart en wit geel en rood
 32. 32. klein en groot
 33. 33. Kind’ren van de wereld
 34. 34. wit zwart rood en geel (2x)
 35. 35. Jezus houdt van alle kinderen
 36. 36. Alle kinderen van de wereld
 37. 37. zwart wit rood en geel van allemaal evenveel!
 38. 38. zwart en wit geel en rood
 39. 39. klein en groot
 40. 40. Alle kinderen die er zijn! (2x)
 41. 41. wit zwart rood en geel (3x)
 42. 42. Alle kinderen die er zijn!
 43. 43. Gebed en voorbeden
 44. 44. Regenbogen Samenzang: Mensen maken huizen van wit en zwart en grijs, maar soms kan ik verlangen naar 't hemels paradijs. Want om de troon van God in de hoge zijn regenbogen. Paars en geel, oranje, rood en blauw en groen. Honderdduizend kleuren, misschien wel een miljoen. Om de troon van God in de hoge zijn regenbogen.
 45. 45. Regenbogen En soms wanneer de zon schijnt en 't regent tegelijk, dan zie 'k een heel klein stukje van 't hemels koninkrijk. Want om de troon van God in de hoge zijn regenbogen. Paars en geel, oranje, rood en blauw en groen. Honderdduizend kleuren, misschien wel een miljoen. Om de troon van God in de hoge zijn regenbogen.
 46. 46. C o lle c t e
 47. 47. Slotlied Gezang 337: 5 en 7   Met Noach en zijn regenboog, Mozes die uit Egypte toog en Jona uit het hart der zee, bidt heel uw kerk aanbiddend mee.
 48. 48. Slotlied Gij heft de aarde aan het licht door diepte heen en door gericht, eens zal zij bloeien als een roos, een dal van rozen, zondeloos!  
 49. 49. Zegen
 50. 50. Zegen Zingen:
 51. 51. Blijft u nog iets drinken?
 52. 52. Mededelingen: •Na de middagdienst zijn de jongeren van 12 t/m 15 jaar uitgenodigd voor een broodmaaltijd en de start van hun verenigingsseizoen. •Morgenavond 22-09 begint Bijbelstudievereniging "Rondom de bron" .De samenwerkings Bijbelstudieclub CGKV. Aanvang 20.00 uur in de kerk. Onderwerp is: Offers toen en nu. Uit WegWijs mei/jun'08 . Voor nieuwe leden: vraag na de dienst een kopie aan Margriet. Inleiding: Margriet van Buren. •Volgende week is er geen koffiedrinken na de dienst
 1. A particular slide catching your eye?

  Clipping is a handy way to collect important slides you want to go back to later.

×