Toetssite Estafette nieuw

36,294 views

Published on

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
36,294
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
33,460
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Toetssite Estafette nieuw

  1. 1. <ul><li>Volledig scherm modus </li></ul><ul><li>klik op de pijltjes rechts </li></ul><ul><li>Volledig scherm modus sluiten </li></ul><ul><li>klik op Esc </li></ul>
  2. 2. Toetssite Estafette Met de Toetssite verwerkt u de Cito-toetsresultaten van uw leerlingen snel en efficiënt. De Toetssite geeft op basis van de toetsresultaten adviezen over de Aanpak en het niveau waarmee de leerlingen het beste kunnen gaan werken.
  3. 3. Invoerscherm Het invoeren van de toetsresultaten is erg eenvoudig. Per toetsmoment is er één invoerscherm waarin u de resultaten van alle toetsen van dat moment kunt invoeren. Wanneer u resultaten hebt ingevoerd ziet u gelijk op welk niveau de leerlingen gescoord hebben. Daarnaast ziet u in de doortoetskolom of u met de leerling klaar bent met toetsen of dat er meer toetsen moeten worden afgenomen om een advies te genereren.
  4. 4. Invoerscherm methodegebonden toetsen Ook de resultaten van de vloeiend & vlot controle en observatietaken kunt u in de toetssite invoeren. Deze methodegebonden taken zijn facultatief en de resultaten hebben geen invloed op de aanpak- en niveau-adviezen. Ze bieden u een extra mogelijkheid om de ontwikkelingen van uw leerlingen op het gebied van technisch lezen te volgen
  5. 5. Adviezenoverzicht Het Adviezenoverzicht biedt altijd per leerling het meest recente aanpak- en niveau-advies. Daarnaast biedt het overzicht individuele extra adviezen en adviezen voor de hele groep.
  6. 6. Individueel leerlingoverzicht De individuele overzichten bieden per leerling een overzicht van alle ingevoerde resultaten van eind groep 3 tot en met groep 8. U kunt dus in één oogopslag zien hoe uw leerling zich door de jaren heen heeft ontwikkeld.
  7. 7. Landelijke vergelijking Per toets kunt u zien hoe uw groep scoort ten opzichte van het landelijk gemiddelde.
  8. 8. Schooloverzicht Het schooloverzicht toont van alle leerlingen van de school het meest recente aanpak- en niveau-advies. Handig bij het maken van klasoverstijgende werkgroepjes.

×