Organitzacio No Governamental
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 

Organitzacio No Governamental

on

 • 2,128 views

 

Statistics

Views

Total Views
2,128
Views on SlideShare
1,636
Embed Views
492

Actions

Likes
1
Downloads
3
Comments
0

1 Embed 492

http://agora.xtec.cat 492

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Adobe PDF

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

Organitzacio No Governamental Organitzacio No Governamental Presentation Transcript

 • Organització  No Governamental ONG
 • Índex ONG......................................................Dispositiva 3   Història de les ONG....................................Dispositiva 4   Tipus de ONG...........................................Dispositiva 5   Activitats afrontades per les ONG's (a nivell internacional)..........................................Dispositiva 6   Campaña "Por Ser Niñas" -ONG Plan España-.......Dispositiva 7   Enllaços externs........................................Dispositiva 8
 • ONG És una organització privada, independent de governs i organismes internacionals, que no és creada pels estats.   El terme sovint s'utilitza de manera restringida als grups de defensa o protecció: social, cultural, legal i ambiental (les metes dels quals no són comercials).   Les ONG poden ser d'àmbit internacional o regional.   Aquest terme generalment sovint està associat amb les Nacions Unides, i les organitzacions que designa.
 • Història de les ONG Han existit aproximadament des del segle XIX, una de les més antigues és la Creu Roja. El reconeixement formal de les ONG és a partir de l'article 71 de la Carta de les Nacions Unides:   El Consell Econòmic i Social de les Nacions Unides podrà fer arranjaments adequats per celebrar consultes amb organitzacions no governamentals que s'ocupin d'assumptes de competència del Consell.
 • Tipus de ONG 1. Organitzacions voluntàries 2. Agències i organismes de serveis no lucratius 3. Organitzacions comunitàries o populars 4. Organitzacions no governamentals per al desenvolupament (ONGD) 5. Organitzacions d'Immigració
 • Activitats a nivell internacional, afrontades per les ONG Garanties de l'aplicació de tractats internacionals humanitaris. Promoció i denúncia dels abusos dels drets humans. Habitatge social. Ajuda humanitària. Protecció del medi ambient. Laborals i mediambientals. Cooperació per al desenvolupament. Ajuda i orienta a la Gent Gran i a la infància. Immigració. Gestió de riscos de desastres. Comunicació per al desenvolupament. Participació ciutadana.
 • Campaña "Por Ser Niñas" -ONG Plan España-
 • Enllaços externs NGO Global Network     Asturies per Àfrica Behar Bidasoa ONG Fundación Puentes de Solideridad