1r A ulls i mans per imprimir

714 views

Published on

Published in: Technology, Travel
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
714
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
5
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

1r A ulls i mans per imprimir

 1. 1. SANT JORDI 2010 PROJECTE DE POESIA VISUAL Sant Jordi 2010
 2. 2. SANT JORDI 2010 PROJECTE DE POESIA VISUAL JUSTIFICACIÓ DEL PROJECTE: Aquest curs 2009 - 2010, a més de la responsabilitat de la Biblioteca, també m’encarregava de la Coordinació d’Audiovisuals. Llavors he pensat lligar les dues coses i fer aquest projecte de Poesia Visual, on fotografia i educació literària (Poesia) intervinguessin! Aquest projecte de Poesia Visual és el 3r que realitzem a la Biblioteca per Sant Jordi. Els alumnes aprenen què és el ritme, els haikus japonesos, les metàfores ... a comptar síl·labes... El projecte està inspirat en el llibre de la Mercè Escardó, bibliotecària de Canbutjosa, “Els ulls de la Marina” (que ha tingut la gentilesa de regalar-nos pel nostre fons bibliotecari). Els i les alumnes de Primària, havien de triar què volien que un company o companya els hi fotografiés, si les mans o els ulls. La consigna era molt simple: expressar somnis, dubtes,alegries, pors ... “Digues amb els ulls o explica amb les mans, quelcom que tu vulguis molt, molt!”. Un cop les fotos descarregades, el Taller d’Audiovisual del CS les van preparar i copiar, amb el nom de cada un, a les fitxes individuals que veureu aquí. I començava el treball de creació, partint d’una imatge dels seus ulls o mans! Cada alumne ha escrit versos, ha format haikus (5+7+5) o altres estructures poètiques, amb o sense rima , però SÍ han cuidat molt, com diu la Poeta Joana Raspall, EL RITME! Esperem que us agradi a tots i a totes! Marisa Bermúdez Malagón Sergio Taller d’audiovisuals CS
 3. 3. SANT JORDI 2010 PROJECTE DE POESIA VISUAL Els meus ulls diuen, les meves mans expliquen... Las meves dos mans toquen arbres i una rosa i... un gos!
 4. 4. SANT JORDI 2010 PROJECTE DE POESIA VISUAL Els meus ulls diuen, les meves mans expliquen... Les meves mans són grans i amb els dits ben llargs i són molts bonics.
 5. 5. SANT JORDI 2010 PROJECTE DE POESIA VISUAL Els meus ulls diuen, les meves mans expliquen... Les meves mans són molt grans i molt llargues i molt guapes.
 6. 6. SANT JORDI 2010 PROJECTE DE POESIA VISUAL Els meus ulls diuen, les meves mans expliquen... Les meus ulls estan mirant la càmera amb un hola pel món!
 7. 7. SANT JORDI 2010 PROJECTE DE POESIA VISUAL Els meus ulls diuen, les meves mans expliquen... Les meves mans grans, les meves mans et donen una pilota!
 8. 8. SANT JORDI 2010 PROJECTE DE POESIA VISUAL Els meus ulls diuen, les meves mans expliquen... Les meves mans estan contentes d’ acariciar! Si és un Hàmster pelut estan molt contentes!
 9. 9. SANT JORDI 2010 PROJECTE DE POESIA VISUAL Els meus ulls diuen, les meves mans expliquen... Les meves mans grans són tant boniques com jo igual que el món.
 10. 10. SANT JORDI 2010 PROJECTE DE POESIA VISUAL Els meus ulls diuen, les meves mans expliquen... a Els meus ulls son verds. Expressen felicitat i són ben bonics! 5t
 11. 11. SANT JORDI 2010 PROJECTE DE POESIA VISUAL Els meus ulls diuen, les meves mans expliquen... Els meus ulls estan per demanar un desig : i miren les llums.
 12. 12. SANT JORDI 2010 PROJECTE DE POESIA VISUAL Els meus ulls diuen, les meves mans expliquen... Els meus ulls estan mirant la natura i són els millors del món.
 13. 13. SANT JORDI 2010 PROJECTE DE POESIA VISUAL Els meus ulls diuen, les meves mans expliquen... Els meus ulls diuen que m’agrada el color platejat fluixet!
 14. 14. SANT JORDI 2010 PROJECTE DE POESIA VISUAL Els meus ulls diuen, les meves mans expliquen... Els ulls són bonics Els ulls són com estrelles... Ells ho miren tot!
 15. 15. SANT JORDI 2010 PROJECTE DE POESIA VISUAL Els meus ulls diuen, les meves mans expliquen... Els meus ulls estan molt contens i miren tot color verd!
 16. 16. SANT JORDI 2010 PROJECTE DE POESIA VISUAL Els meus ulls diuen, les meves mans expliquen... Els meus ulls brillants brillen de nit, de dia giren com el món.
 17. 17. SANT JORDI 2010 PROJECTE DE POESIA VISUAL Els meus ulls diuen, les meves mans expliquen... Un ull està viu: en quan ho mira tot molt sap llegir molt bé!
 18. 18. SANT JORDI 2010 PROJECTE DE POESIA VISUAL Els meus ulls diuen, les meves mans expliquen... Els meus ulls ploren i les meves llàgrimes són de color blau.
 19. 19. SANT JORDI 2010 PROJECTE DE POESIA VISUAL Els meus ulls diuen, les meves mans expliquen... Els meus ulls brillen. Un cel marí fosc i blau als meus ulls plora.
 20. 20. SANT JORDI 2010 PROJECTE DE POESIA VISUAL Els meus ulls diuen, les meves mans expliquen... Les meves fan “rum”! Les mans estan contentes. Són mans petites.
 21. 21. SANT JORDI 2010 PROJECTE DE POESIA VISUAL Els meus ulls diuen, les meves mans expliquen... El meu coll gira. La meva cara gira. El meu cap pensa.
 22. 22. SANT JORDI 2010 PROJECTE DE POESIA VISUAL Els meus ulls diuen, les meves mans expliquen... Els meus ulls ploren... I les meves mans piquen amb alegria!
 23. 23. SANT JORDI 2010 PROJECTE DE POESIA VISUAL Els meus ulls diuen, les meves mans expliquen... Els meus ulls són brillants! Els meus ulls són marrons.
 24. 24. SANT JORDI 2010 PROJECTE DE POESIA VISUAL Els meus ulls diuen, les meves mans expliquen... Els meus ulls són grans i també són molt bonics. Marrons com el bosc...
 25. 25. SANT JORDI 2010 PROJECTE DE POESIA VISUAL Els meus ulls diuen, les meves mans expliquen... Tinc els ulls bonics marrons com el meu cabell, brillants com el sol !
 26. 26. SANT JORDI 2010 PROJECTE DE POESIA VISUAL Els meus ulls diuen, les meves mans expliquen... Els meus ulls són com un mar, molt grans i “xulos” i els ulls dormen.

×