Slovenian

229 views
214 views

Published on

Published in: News & Politics
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
229
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Slovenian

 1. 1. 28. februar 2012 Kaj Združene države Amerike kongresu / medije se skriva: ZDRUŽENE DRŽAVE AMERIKE / predsednik Barack Hussein Obama II je v težavah!Za tiste, ki morda ne veste: 1. 10. januarja 2012, je Združene države Amerike predsednik Barack Hussein Obama II ("predsednik Barack Obama" ali "Predsednik Obama") zahtevala k odstopu do petka, 10. februar 2012:http://www.slideshare.net/VogelDenise/011012-pink-slip-president-barack-obamasigned~~VUnited States Postal Service ("USPS") dokazilo o mailing Prejemki - Podpora računa, na ali okoli 17. januarja2012:http://www.slideshare.net/VogelDenise/011012-usps-mailing-receipts-obamapaulmullen Vendar se zdi, predsednik Obama poskušal imajo potrjene Mail "zelena karta" uniči - to je kazenski aktov: Oviranje pošto, pošto nedovoljenih posegov, ki ovirajo pravičnost, itd - tako da ne bi bilo zabeleženih podatkov o njegovem prejemu. Šele po dogaja JAVNO / GLOBAL na ali januar 27, 2012 thru 2. feb 2012, da je predsednik Barack Obama se zdi, je potrdilo, Mail "zelena karta" - žigosano "Bela hiša OFFICE, Washington DC 20500" posnet spet skupaj in vrnil na Vogel Denise Newsome ("Newsome"): http://www.slideshare.net/VogelDenise/011012-usps-mailing-receipts-green-cardreturned~~V Predsednik Obama, njegov pravni svetovalec / svetovalka (Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz ["Baker Donelson"]), njegova uprava in drugi zarotniki / CO-zarotniki (tj. kot trdno Garretson skupine Resolucijo ["Firm Garretson"]), ker 10. januar 2012 servis PINK SLIP so bili z uporabo svojega časa, da podpre: "Prijava za prenehanje - ZAHTEVEK ZA obtožbi predsednika Baracka Husseina Obame II - ODGOVOR NA napadih na FLORIDA A & M University o domnevni Šikaniranje incident - zahtevo za mednarodno vojaško posredovanje je to potrebno"http://www.slideshare.net/VogelDenise/022712-updated-links-for-obama-eviction-notice-011012final iz mnenju JAVNEGA / WORLD, saj zagotavlja nekaj imen in obrazov v ozadju bela Supremacist / judovske sionističnega za korupciji in kriminalnih dejanj Združene države Amerike državnih uradnikov
 2. 2. in napadov izravnana pred Vogel Denise Newsome, razen ameriških državljanov in Bližnjega vzhoda narodov / držav. 2. Na ali petek, 3. februar 2012 (tj. približno enem tednu od časa - petek, 10. februar, 2012 Rok - Predsednik Obama je zahteval k odstopu), se zdi, predsednik Obama, njegova uprava, njegov pravni svetovalec / svetovalka Baker Donelson in drugi zarotniki / Co-zarotniki obrnil podjetju Garretson vložiti tožbo proti Voglu Denise Newsome ("Newsome") razlog kršitev avtorskih pravic itd v Hamilton County (Ohio) sodišče skupne Tožbeni - Case št A1200831. Da bi bili razočarani, Vogel Denise Newsome vložila ustrezne naslovom vlog,"PREDLOG po izpraznitvi se ugodi PREDLOGU začasno odredbo za omejitev premikanja in / ali podredno,PREDLOG ZA Opusti"http://www.slideshare.net/VogelDenise/020912-garretson-resolution-group-motion-to-vacate-stamped"Obvestila ne UDELEŽBI NA 15. februarja 2012 SLUHA"http://www.slideshare.net/VogelDenise/020912-notice-ofnonattendancehearinggarretsonstamped in ni sama izpostavitvijo na ZLONAMERNEGA in placebo / neresno tožbo, vloženo proti njej in se ne podrejajo pristojnosti sodišča Ohio. 3. 15. februarja 2012, Vogel Denise Newsome predložiti za vložitev v ameriškem kongresu preko e-pošte in Združenih držav POŠTE PREDNOSTNE njeno vlogo z naslovom, "Pritožba (S); STATUS zahteva; in OBVESTILO vložitve:" http://www.slideshare.net/VogelDenise/021512-us-congress-complaint-newsome-v-obamafinal- signed~~V Opozori ZDA senatorjev: Herb Kohl (po pošti pa tudi v ZDA), Chuck Grassley, Barbara Boxer (po pošti pa tudi v ZDA), Johnny in Isakson Opozori ameriškega predstavniškega doma: Lamar Smith (po pošti pa tudi v ZDA), Jerrold Nadler, Josiah Bonner (po pošti tudi ZDA) in Linda T. Sanchez za distribucijo izvodov svojih kolegov. Glede na ameriške poštne službe informacije Sledilne so bili dokumenti, prejeti od februarja 21, "Pritožba, STATUS ZAHTEVA in OBVESTILO vložitve", ki se predloži javnih uslužbencev vlade - torej imajo javne funkcije, ki vključujejo zadeve interesov JAVNIH / WORLD! 4. 10. januar 2012, "PINK SLIP" in "OBVESTILO za prenehanje - ZAHTEVEK ZA obtožbi predsednika Baracka Husseina Obame II - ODGOVOR NA napadih na FLORIDA A & M University o domnevni Šikaniranje incident - zahtevo za mednarodno vojaško posredovanje je to potrebno", zakoniti in vezavo dokumentov, ki podpirajo DRUGO pravočasno vložena pritožba opozori Združenih držav Amerike kongresu v podporo že vloženih pritožb:
 3. 3. a. 31. avgust 2011, "Združene države KENTUCKY SENATOR RAND PAUL: Vprašanje statusa PREISKAVE (S) Zahtevek glede ZDA predsednik Barack Obama in vladnih služb / Uradniki, pomoč pri pridobivanju peticijo za izredni pisanje Pila in pomoč, ki prejema pomoč Danes / TAKOJ Zaradi Newsome - pisni odgovor Zahtevana Z četrtek, september 15, 2011: " http://www.slideshare.net/VogelDenise/083111-ltr-senatorrandpaulcorrected- versionwithmailingreceipts Denar Odredba nenamerno izpuščena - zagotavljanje Kentucky Residency: http://www.slideshare.net/VogelDenise/083111-rand- pauluspsmokyinforedacted-forwebsiteversionb. 3. maj 2011, "Odziv na marec 17, 2011 in aprila 27, 2011, Vrhovno sodišče Združenih držav pisem - opredelitev Izredni pisanje (i) je treba vložiti in pisanje (i) Pri vseh vabil Zakon je treba vložiti:" http://www.slideshare.net/VogelDenise/050311-ltr-justicerobertssuterfinal Združene države KENTUCKY senator Rand Paul je zagotovila izvod zagovora: http://www.slideshare.net/VogelDenise/050311-rand-paulletter DOKAZILO od oddaje in prihodkov: http://www.slideshare.net/VogelDenise/050311-usps-mailingreceiptsc. 12. marec 2011, "Peticija za IZREDNI poteka sodni postopek zahteva PROTI predsednik Barack Obama, njegov pravni svetovalec / svetovalka Baker Donelson Bearman Caldwell in Berkowitz in drugi zarotniki / CO-zarotniki, itd DOKAZILO od oddaje in prejema: http://www.slideshare.net/VogelDenise/031211-usps-mailingreceiptsd. 30. januar 2011, "preiskava v ameriški predsednik Barack Obama - je senator Paul nujno pomoč zahtevajo." http://www.slideshare.net/VogelDenise/013011-email-senator-randpaule. 9. oktober, 2010, "v sili Motion Za bivanje; sili Predlog za širitev časa in drugi korektivni Združene države Vrhovno sodišče šteje za primerne ukrepe za spremembo pravne krivic oziroma krivic tukaj zabeleženi:"
 4. 4. http://www.slideshare.net/VogelDenise/100910-emergency-motion Da je Kongres Združenih držav Amerike in Združenih držav Vrhovno sodišče poskušali ovirala pravosodne / sodnimi postopki in preiskave, pa tudi uničenje in / ali ovirati PRAVOSODJE pri pregonu kaznivih / CIVILNA krivic poročali.5. Tu so skoraj leto dni kasneje in »Peticija za IZREDNI pisanje" ni bil docketed (to čeprav je bil zagotoviti denar za FEE Vložitev) in ustrezne pravne ukrepe proti predsedniku Baracku Obami, ki svojemu pravnemu svetovalcu / svetovalec Baker Donelson in drugi zarotniki / so-zarotniki ni bila vložena. Še in še vedno imajo Audacity vložiti še ZLONAMERNEGA in placebo / neresno tožbo (tj. je prva začela z fronting Baker Donelson Trdno Manes Schwartzovi Ruby in Slovin na ali okoli 20. januarja 2009 v imenu Stör-All Alfred, ki je začel marca 12, 2011 "Peticija Za izredni sklep"), zdaj pa 3. februar 2012 pritožb, ki jih fronting Firm skupine Garretson vložena po, januar 10, 2012 JAVNO ukrep upravičen, "Prijava za prenehanje - ZAHTEVEK ZA obtožbi predsednika Baracka Husseina Obame II - ODGOVOR NA napadih na FLORIDA A & M University o domnevni Šikaniranje incident - zahtevo za mednarodno vojaško posredovanje je to potrebno" v prizadevanjih posegala v pristojnost v ameriškem kongresu in ustavnimi pravicami in drugimi pravicami Vogel Denise Newsome zavarovane po zakonih Združenih držav Amerike.6. Zdi se, da Vogel Denise Newsome, da se je 3. februar 2012 zlonamerne in placebo / neresno tožbo vložil fronting Firm predsednika Obame (Garretson Group) je prinesel tudi spodbuditi Newsome predložiti jurisdikcijo države sodišča in se odpovedati kongres ukrep - torej, ki niso bili uspešni, doseči in Newsome se je zmanjšala, da predloži v pristojnosti sodišča države Ohio.ZAKAJ DRŽAVE AMERIKE / predsednik Barack Hussein Obama II je v težavah!A. Namesto da bi uporabili 30 dni podaljša po izpraznitvi Združene države Amerike Beli hiši, se zdi, predsednik Barack Obama, njegov pravni svetovalec / svetovalka Baker Donelson, njegova uprava in zarotniki / CO-zarotniki (tj. kot Garretson Group), so uporabili to čas, da se zlobno maščevali Vogel Denise Newsome za uveljavljanje svoje prve in štirinajsta Predlog spremembe pravic iz Združenih držav Amerike ustavo in drugimi zakoni Združenih držav Amerike v razkrivanju Criminal / Civilna krivic iz Združenih držav, državnih uradnikov in njihovih zarotniki / sopredsedujoča zarotniki izravnati PROTI Newsome kot tudi drugih ameriških državljanov in tujih narodov / držav in njihovih prebivalcev. Seveda, kot povračilni ukrep, ki ga predsednik Barack Obama, njegov pravni svetovalec / svetovalka Baker Donelson ni prvi in je le del Dolgoletne "Pattern-Of-brutalnih napadov" proti Voglu Denise Newsome:
 5. 5. i. PO december 2008 izlet z Vogel Denise Newsome v Washingtonu, če želite izvedeti statusa svojega 14. julija 2008, "SILI pritožbe in zahteve za zakonodajalca / kongres INTERVENCIJSKEGA; TUDI Zahteva za preiskavo, ZASLIŠANJE in ugotovitve:" http://www.slideshare.net/VogelDenise/071408-emergency-complaints-withexhibits- reversedorderreduced Faksov senator Patrick Leahy, ki kongresnik John Conyers, nato senator (sedaj podpredsednik) Joseph Biden MEMORIALIZING decembra 2008 Izlet v Washington, DC za odpravo krivic in statusa avgusta 2008 PRITOŽBE V SILI: http://www.slideshare.net/VogelDenise/~~HEAD=pobj faksi-toleahyconyersbiden- memorializingdec08dc potovanje Zdi se, pravni svetovalec predsednika Obame / svetovalec Baker Donelson začela novo napad in je prišla po tem, ko svoje delovno mesto v judovski Law Firm - tj Les in sijalke. Dolgoletne povezava predsednik Barack Obama in / ali njegov pravni svetovalec / svetovalka z Vogel Denise Newsome je mogoče na naslednji "KRONOLOŠKO TABELI:" http://www.slideshare.net/VogelDenise/021812-chronological-chartfinal-11664990ii. Najlepša hvala z vlado Pakistana za uničevanje domnevno COMPOUND: http://www.slideshare.net/VogelDenise/pakistan-destroy-obl-compound~~V http://www.slideshare.net/VogelDenise/pakistan-obl-compound-destroyed~~V da Združene države Amerike predsednik Barack Obama trdi, da je Osama Bin Laden je bil na ko je bil ubit v maju 2011: http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-050111-speechosama-binladen Po poročanju - torej ne z ZDA MEDIA - Osama Bin Laden se zdi, da so umrli v začetku leta 2002 približno za zdravstvene zaplete: http://www.slideshare.net/VogelDenise/pakistan-obl-has-been-dead-for-years http://www.slideshare.net/VogelDenise/pakistan-obl-has-been-dead-for-seven-years Ni ujema, da je v maja 2011 Govor predsednika Obame, ki trdi, da so zagotovljene z inteligenco že avgusta 2010, približno dva tedna po prejemu Email Vogel Denise Newsome je z naslovom "Ameriški predsednik Barack Obama: padcu / DOOM O Obamova administracija - Korupcija / Conspiracy / Cover-Up / Kazniva Dejanja objavil " http://www.slideshare.net/VogelDenise/071310-email-toobamaholder~~dobj kar je povzročilo predsednik Barack Obama maščevanja in pošiljanje svojo lincc mob račun banke po Newsome stranke (i) za preživnino otrok, ko Newsome nima otroka (otrok), ki NIKOLI birthed / prekinjeno otrok (otrok) in nikoli poročen - kljub temu, glejte z oznako JP Morgan Chase Bank Dokumenti trdijo zaseg račun banke Newsome stranke (i) za "preživnino otrok." NEZAKONITO / NEZAKONITE ukrepi, ki jih predsednik Obama in njegova uprava, njegov pravni svetovalec / svetovalka Baker Donelson in drugi zarotniki / Co-zarotniki BREZ me o sodišče odredi JP Morgan Chase Bank TOP / MAJOR Naročnik od Baker Donelson - pravni svetovalec predsednika Obame / svetovalec. JP Morgan Chase Bank je imel
 6. 6. tudi TOP / MAJOR odjemalca (Bernard "Bernie" Madoff - Židovska) znan po sistemu PONZI. TOP / ključne Executive JP Morgan Chase banke uradniki (James "Jamie" Dimon in Douglas L. Braunstein) so judovska! Poudarek dodan in podpira razlog, zakaj je predsednik Barack Obama šel do skrajne ukrepe, da obvešča javnost / World dobili kopijo Newsome je 10. januarja 2012 "prijava za prenehanje - PROŠNJA ZA obtožbi predsednika Baracka Husseina Obame II - Odziv na napade O FLORIDA A & M University o domnevni NEZGODI Šikaniranje - LAHKO zahtevo za mednarodno vojaško posredovanje bilo treba " http://www.slideshare.net/VogelDenise/022712-updated-links-for-obama-eviction- notice-011012final Seveda predsednik Barack Obama, Baker Donelson in njihovi drugi zarotniki / CO-zarotniki ne želite, da JAVNO / WORLD da vidite, kako ljudje Globoko ukoreninjena Baker Donelson, so v vlado Združenih držav Amerike: http://www.slideshare.net/VogelDenise / pek-Donelson- vezi-to-Govt-officals-Whitehouse in kako so šli okoli Oviranje izpolnjevanje pritožb, ki jih Vogel Denise Newsome v ameriškem kongresu, kot tudi Vrhovno sodišče Združenih držav!iii. Če želite videti Združene države Conspiracy Amerike in prikrivanju od 11. septembra 2001 ("911 Napadi") DOMAČE Teroristi Napadi načrtuje ameriških vladnih uradnikov na svojih državljanov oziroma na žrtve 911 napadov, so odločeni, da uniči življenje vsakogar (tj. kot Newsome), ki govori iz pred takimi kriminalnimi / CIVILNA krivic. Na primer, v "prijava za odpoved - ZAHTEVEK ZA obtožbi predsednika Baracka Husseina Obame II - ODGOVOR NA napadih na FLORIDA A & M University o domnevni Šikaniranje incident - LAHKO zahtevo za mednarodno vojaško posredovanje bilo treba" na strani 209 through 214 in 226 through 241, imena in slike, ki se lahko pozna resnico o 911 napadov, ki se zdi, da je bilo ubitih / umorjenih to je kot predsednik ZDA Barack Obama dal 8. decembra 2012, "ki so vzeli izven igrišča. . . Ali pa to, kdo izpustili TAM: " Bertha Champagne; Dr David Graham; Christopher Landis; Salvatore Princiotta; Paul Smith; Debra Jeane Palfrey; Barry Jennings; Kenneth Johanneman; Beverly Eckert; Michael H. Doran; David F. Wherley;
 7. 7. W. Lee Rawls; Richard Holbrooke; John Wheeler; Lawrence Eagleburger, in Navy Seals Šest Team sklenjeno na ali okoli 6. avgusta 2011 http://www.slideshare.net/VogelDenise/navy-seals-victims-in-080611- attack-possible-911-cover-upZdi se, predsednik Obama, Baker Donelson in drugi v Conspiracy ne želite, da JAVNO /WORLD videti resnico za Združene države podkupljivih vladnih uradnikov zločine ameriških:vojnimi zločini, zločini proti človeštvu zločine proti miru, itd - to je Nürnberg Načelo Kršitve,kakor tudi druge kršitve PREPOVEDANI z zakoni! http://www.slideshare.net/VogelDenise/nuremberg-principles-wikipedia- information http://www.slideshare.net/VogelDenise/nuremberg-principles-war-crime-wikipedia- informationTako kot so predsednik Barack Obama in njegova uprava šla PO zasebnem Bradley Manning: http://www.slideshare.net/VogelDenise/manning-bradley-power-point-11759432 http://www.slideshare.net/VogelDenise/manning-bradley-wikipedia-information- 11759433razlog njegovega Izpostavljanje Združene države vojne zločine ameriških preko informacij vskupni rabi z Wikileaks: http://www.slideshare.net/VogelDenise/assange-julian-wikipedia-information- To bo po DONATORJEV te spletne strani je, da finančno IT pohabljenca, tako da seinformacije delijo na Wikileaks hrani iz / v javnosti oči na svetu; predsednik Barack Obama,njegov pravni svetovalec / svetovalka Baker Donelson in zarotniki (tj. kot Garretson Group) sosprožili Napadi na Vogel Denise Newsome za izmenjavo njeni dokumenti in / ali podatkov,dobljenih z njo osebnih evidenc, pogodb (kršitev), raziskave itdDejstvo je, namesto da bi Združene države Kentucky Senator RAND PAUL zagotavlja VogelDenise Newsome s septembrom 15, 2011, "pisno poročilo stanja" zahteva po 31. avgusta 2011,"Združene države KENTUCKY SENATOR RAND PAUL: Vprašanje statusa PREISKAVE (S) Zahtevek zadeva ZDA predsednik Barack Obama in vladnih služb / Uradniki, pomoč pri
 8. 8. pridobivanju peticijo Za izredni sklep Pila in pomoč, ki prejema pomoč Danes / TAKOJ ZaradiNewsome - pisni odgovor Zahtevana Z četrtek, september 15, 2011: "http://www.slideshare.net/VogelDenise/083111-ltr-senatorrandpaulcorrected-versionwithmailingreceiptsse zdi, da predsednik Obama, Baker Donelson, Garretson Group in drugi sklicuje na vezi /priključke inštalacij za predsednika Baracka Obame 2012 predsedniške Manager kampanjeJim Messina, da sodelujejo v kazenskem / CIVILNA krivic in FRAME Vogel Denise Newsomeza kazniva dejanja belih rasiste Garretson skupine zaposleni, ki se zdi, da namerno Uničenevlagateljevega dokumente in nato poskušal FRAME Newsome za svoje zločine: http://www.slideshare.net/VogelDenise/101211-garretson-resolution-group- memoredacted~~VNewsome edina afriško-ameriški (ki niso menedžerji), namenjena za taka kazniva dejanja.Nato 14. septembra 2011 - dan pred "pisno poročilo o stanju" zaradi - Predsednik Obama innjegova kampanja Manager (Jim Messina) začela "napad" Obame Spletna stran:da poročajo spletne strani, kot so mesta Vogel Denise Newsome ki se nahaja vwww.vogeldenisenewsome.com - ki od januarja 27, 2012 thru je 1. februar 2012 e-pošto,spadajo v začaranih napadov predsednika Baracka Obame, da so jo odstranili, tako da javnost /WORLD se hranijo v temi, kaj predsednik Obama, Združenih držav Vladni uradniki, BakerDonelson, Garretson Firm in drugi zarotniki / CO-zarotniki so do.15. septembra 2011 - dan "PISNI Poročilo o stanju" DUE - predsednik Barack Obama, BakerDonelson TRDO DELA BEHIND za kamero na skrivaj enega od svojih ključnih / TOP /Glavni akterji (James C. Duff) iz vloge DIREKTORJA upravnega urada ameriškega sodišča -to je obravnavana v kronološkem tabelo: http://www.slideshare.net/VogelDenise/021812-chronological-chartfinal-11664990~~HEAD=pobj v tem, da ne samo v sodnih pisanj in dapredloženi kongresu, Vogel Denise Newsome večkrat zahtevala, da se seznaniti z morebitnonasprotje-of-OBRESTI: Voicemail sporočil ąe čaka ZA sodniki John Roberts in Stephen Breyer: http://youtu.be/KcXm8mgjD60~~HEAD=pobjJames C. Duff - Baker Donelson ZAPOSLENIH - je bil imenovan v njegovo pisarno, ki jihZDA vrhovnega sodišča John Roberts vrhovnega sodišča. Poleg tega Baker Donelson ima velik/ ključne vloge pri, ki je imenovan za vrhovnega sodišča Združenih držav Amerike.Pomembno omeniti: Ker bo razkrila, kako predsednik Barack Obama in Baker Donelsonnačrtujejo, da bi dobili Najbolj sporna "Bill v zdravstvu", s pomočjo sodišča Združenih državAmerike Vrhovno v ali okoli marca 2011. Ne samo to, kako predsednik Barack Obama in BakerDonelson načrtujejo, da bo javno / svet pred učenjem, da je predsednik Barack Obama jepostavljen v Beli hiši s kaznivimi dejanji, z zavedanjem, da mu ne izpolnjujejo pogojev v skladuz zakonodajo Združenih držav Amerike. Z drugimi besedami, pri čemer se prodajajo v ZDAvrhovno sodišče, kot je na primer pes čuvaj, da obvešča javnost / Svetovna iz učenja Resnice,kot tudi znanje o izvirnih tožbo, ki jo Vogel Denise Newsome za vložitev na ali okoli 12. marca2011 z naslovom " Peticija za IZREDNI pisanje ", ki želi, da bi o javnih / svetu, kaj Združenedržave podkupljivih državnih ameriških uradnikov so se skrivali desetletjih:
 9. 9. http://www.slideshare.net/VogelDenise/031211-petition-forextraordinarywrit- exhibits-final DOKAZILO od oddaje in prejema: http://www.slideshare.net/VogelDenise/031211-usps-mailingreceipts iv. Na ali okoli 21. oktober 2011 (isti datum predsednik Barack Obama razglasi konec vojne v Iraku - http://www.slideshare.net/VogelDenise/101211-garretson-resolution-group- memoredacted~~HEAD=pobj ), se zdi, predsednik Barack Obama je sklicevala na vezi / priključke inštalacij za svojo predsedniško 2012 Manager kampanje Jim Messina: http://www.slideshare.net/VogelDenise/jim-messina da pridejo PO ZAPOSLITVE Vogel Denise Newsome je z Garretson skupine in Messini Kadrovska struktura: http://www.slideshare.net/VogelDenise/101411-messina-staffing- timesheet-denise-newsome~~HEAD=pobj 10/21/11 memorandum Justin POGOVOR MEMORIALIZING ROEHM: http://www.slideshare.net/VogelDenise/102111-email-justinsandy- redacted~~V 10/21/11 glasovno sporočilo, OD Justin ROEHM kadrovanja Messina: http://youtu.be/GACKP80QRaQB. Združene države Amerike, mora biti na vklepanje na Bližnjem vzhodu in vladnih uradnikov sodelujejo pri vojnih zločinih, zločini proti človeštvu, hudodelstev proti miru, itd privedejo pred sodišče v srednjem vzhodu in ne sodišč Združenih držav Amerike sodišč, saj se ne bodo pravice, izdana v Združene države Amerike sodišč za takšna kazniva dejanja!C. Ameriški vladni uradniki in njihovi zarotniki / CO-zarotniki so odgovorne za vojne zločine, zločine proti človeštvu, hudodelstev proti miru, sprostitve lažnih poročilih, kot je "poročilo Iran," "911 Poročilo Komisije", itd VSE je treba privesti pred sodišče v vseh veljavnih sodišč (ki vključujejo Bližnji vzhod) za vlogo, ki jo igra.D. Iz dokazov in Združene države podkupljivih državnih ameriških uradnikov poskuša prikriti svojo korupciji in kriminalu, da so bile vojne na Bližnjem vzhodu (Afganistan, Irak, Iran in) ni upravičena. Poleg tega je bilo nikoli ne "orožje za množično uničevanje", najdeno in ni dokazov, da je "911 Napadi" so bile izvedene z / države tujega naroda državljanov, vendar se zdi, da so bili izvedeni s korupcijo ameriških državnih uradnikov, ki svojemu pravnemu zastopniku / Svetovalec (Baker Donelson) in drugi zarotniki / CO-zarotniki.
 10. 10. E. NO ne sprejemamo Združene države opravičilo ameriškega predsednika Baracka Huseina Obama II je za zadnjega "BURNINGS Svetega Korana", ker takšni pomisleki so bili PRAVOČASNO, pravilno in ustrezno obravnavana v januarju 27, 2012 z dne 1. februar, 2012 E-pošta predložena predsednika Obame in pozornost Kongres Združenih držav Amerike ", vendar je predsednik Barack Obama / poveljnik načelnik ameriške vojske je zavestno odločitev, da prezre Vogel Denise Newsome je 10. januar 2012 pritožb in zahteva, da STEP DOWN do petka, 10. februar 2012 in maščeval PROTI Newsome po vložitvi tožbe zlonamerno preko enega od svojih fronting podjetja (Garretson Group). Poleg tega skrbi, da bi lahko na primer WHITE SUPREMACIST / rasisti prijavil v Združenih državah Amerike vojske za potrebe vključevanja v vojne zločine na podlagi SPOROČILO ZA JAVNOST z ameriškega ministrstva za pravosodje: 27. julij 2009 Ameriško ministrstvo za pravosodje Sporočilo za javnost: "Sedem breme s terorizmom kršitev ..." Sedem posamezniki so bili obtoženi zarote zagotoviti materialno podporo teroristom in zarote za umor, ugrabitev, pohabljajo in poškoduje osebe v tujini. . . "Obtožnica očita ... veteran terorističnih kampih usposabljanja v Pakistanu in Afganistanu, ki je v zadnjih treh letih je zaroto z drugimi v tej državi, da se zaposlijo in pomoč mladim moškim POTOVATI OVERSEAS da bi to Kill. .. " "Ti stroški kladivo domov točka, ki se Teroristi in njihovi privrženci, ki niso omejeni na oddaljenih regijah nekaj daleč zemljišča, lahko pa rastejo in Fester tukaj doma. Teroristi in njihovi privrženci so neusmiljeni in stalnica v njihovih prizadevanjih, da bi prizadel in ubiti NEDOLŽEN ljudje po vsem svetu. Mi morajo biti enako neusmiljen in stalnica v naših prizadevanjih, da jih ustaviti ... " http://www.slideshare.net/VogelDenise/072709-doj-seven-charged-with- terrorism-violations-11651101 Vogel Denise Newsome skupnih težav takšnih zločinov v januarju 27, 2012/February 1, 2012 e-pošte, ko je navedeno, ki "Nič ni v" Svetega pisma ", ki podpira, da bi pravi kristjani so v ozadju napadov na muslimane oziroma muslimanskih narodov ali zgorevanje" Svetega Kurana "- to je to so prakse belih skupin SUPREMACIST, ki uporabljajo "Cerkev (i) kot spredaj / maska" in da TEACH sovraštvo proti muslimanom / Ljudje barve zatrjujejo, da so kristjani, ko niso! Jezus Kristus ni bil negotov v svoje vere! Pravi kristjani NISO nevarno v svoje vere ali tiste drugih! " kljub temu, poglejte, kaj se je zgodilo pod Watch / predsednika Baracka Obame poveljnik načelnik je na vrhu uriniranje Scandal (tj. informacije, sprosti po 10. januar 2012 OBVESTILO ZAHTEVA, da ameriški predsednik Barack Obama, Združene države Kentucky senator Rand Paul in Združenih članice SKUPNI načelnik štaba Michael Mullen) in drugih vojnih zločinov, zločinov proti človečnosti, hudodelstev proti miru, itd, da Združene države Amerike vojakov še naprej prizadevata, ker mislijo, da lahko taka kazniva dejanja v tujih držav / narodov in ostajajo nekaznovani . Ameriški vojaki obtožencev v afganistanskih CIVILNIH MURDERS:
 11. 11. 10 ameriških vojakov so obtožili namerno pobija civiliste. . . .Člani moštva za približno 10 ameriških vojakov, so v preiskavi zaradi umora vsaj tri lokalne vaščani, ki sojih jezila. Glede na obtožbe, to ne gre za civiliste, ki se zmotno imeti za talibanskih upornikov in neenkratno trenutku jeze. . .Pet Vojaki obtožen umora afganistanskih civilistov JUST, ker bi lahko, Seven bolj vključeni vprikrivanju. . .Ameriški vojaki obtoženi ubijajo civiliste v mrzli KRVI.Dvanajst vojaki so se zaračuna v primeru. Če se izkazali stroški, to je bil vod iz pekla.Pet ameriških vojakov obtožili umora afganistanskih civilistov samo zato, ker bi lahko, 7 bolj vključeni vprikrivanju, plus MUTILATING trupel, pri čemer POT meti na afganistanskih civilistov, Smoking hašišain pretepala zasebno, ki je pihal v piščalko. . . ."To je vrsta stvari, ki nas boli zelo,". . . "Bo imela nesorazmeren učinek, tako kot Abu Ghraib storil. Takokot take nesreče. Tako kot pri gorenju Korana bi na Floridi." . . .Po sodnih dokumentov, se je začelo, ko Sgt. Calvin Gibbs pošalil o tem, kako enostavno bi bilo "vržejobombo na nekoga in ga ubil."Izkazalo se je v zaroti, ko pet vojakov, ki naj bi oblikovali "Kill TEAM" in ob različnih priložnostih ubilitri afganistanske civiliste, Očitno naključno izbranih .. . .Spoved VIDEO: US VOJAK opisuje tri Kill do neškodljivegaAfganistancevDesetnik, 22, pove, kako mu "CRAZY" narednik Domnevno umorjen na udarce, ZBRANI delov telesa. ... . . Naključno izbrala tri neoboroženih, ki nedolžne žrtve, ki se umorjen Afganistanu.. . . ZBIRANJE delov telesa in fotografije s ameriškim vojakom, ki hranijo afganistanskih organov, kottrofeje Lovca. . ."Samo res nima nobenih težav z ... ŽIVAL te ljudi," je dejal Morlock na traku, kot je določeno scenarij jedejal narednik uporablja za izdelavo zdi civilisti je bilo ubitih v akciji. . .Telesno je dejal Gibbs je naročil OPEN FIRE na civilno hkrati, Gibbs vrgel ročno bombo na žrtve."On je potegnil ven enega, če mu granate, ameriški granat, saj veš, ga izstrelil, jo vrže, mi pove, kam itiOdstranil tega tipa, KILL tega tipa, ... . . Morlock je povedal narednik Gibbs izvaja rusko bombo vrgel ob telesu od Mrtvega afganistanske,da se zdi, da je bil na tem za napad na ameriške vojake. . .Poleg Murder, vojske polnjenje dokumenti navajajo, besen drog v enoti Morlock je, kot tudi zarazkosanje Mrtvega afganistanskih civilistov.CPL. Morlock je opisano, kako narednik Gibbs naj bi zbral prsti nekaj njegovih afganistanskih žrtev. . .Morlock je dejal Gibbs hvalila, ki izvajajo podobne umorov v Irak, vendar ni bil nikoli ujeli. . . Ameriški vojaki obtožencev v civilnih MURDERS Afganistanu:
 12. 12. http://www.slideshare.net/VogelDenise/us-soldiers-accusedinafghancivilianmurders NO je razvidno, predsednik Barack Obama, njegov pravni svetovalec / Svetovalec Baker Donelson, ki v ameriškem kongresu, ki Garretson skupini in drugih zarotniki / CO-zarotniki so z uporabo ROKOV podaljša za Vogel Denise Newsome za ustrahovanje podjetij, ki jo opravlja potrebne storitve Internet / Gostovanje, ki ogrožajo življenje Newsome in jo uničiti, kot tudi tiste za zunanje narodov / države za rasistična nameri. Zdaj je pa dovolj! približno tri tedne je Vogel Denise Newsome Večkrat pride v napadih, za opomnijo JAVNOSTI / svet Združenih držav Amerike za vojne zločine ameriških, hudodelstva zoper človečnost in zločini proti miru, itd: Za primer v skupno rabo naslednje podatke (tj. ki lahko nekaj našli SENSITIVE, vendar Neobčutljivost / hladnost prihaja iz Bele vrhovistov / Zionists v ozadju teh ostudnih praks in nato želite COVER-UP kot Korupcija in kriminal / CIVILNA krivice Združenih držav Amerike), predsednik Barack Obama, njegova uprava, njegov pravni svetovalec / svetovalka Baker Donelson, javne uslužbence vladnih Senatorji / zastopniki in / ali njihovi pomočniki), lahko itd trdijo, da se kazniva / civilna krivice, da Združeno Vojaška članice in Združenih držav Amerike Vladni uradniki in njihovi zarotniki / Co-zarotniki se ukvarjajo kot "pornografsko, sovražno, zlonamerno, odstopanje in, nadlegujejo, itd "- vendar jih plačujejo ameriških vojakov, vladni uradniki, vladni Contractors, itd za take rasiste in diskriminatornih / grd praksami: Uriniranje na Dead:Video: http://youtu.be/ZZWVxEy-BFEObama uriniranje Škandal: http://www.slideshare.net/VogelDenise/abu-ghraib-urination-scandal Abu Ghraib zapornika kršitve: http://www.slideshare.net/VogelDenise/abu-ghraib-urination-scandal http://www.slideshare.net/VogelDenise/baker-donelson-health-care-plan- power-point-11566935 Združene države "drobovja" / sterilizacijo naroda:http://www.slideshare.net/VogelDenise/gamble-clarence-proctor-gamble-sterilization-wiki-info http://youtu.be/gDuGrN1pivE~~V http://youtu.be/8xkuDPD3A1Y ZDRUŽENE DRŽAVE "GLOBAL" genocid QUEST - Gvatemalahttp://www.slideshare.net/VogelDenise/tuskegee-testshttp://www.slideshare.net/VogelDenise/guatemala-experiments http://youtu.be/SI-68j-LLk4 http://youtu.be/VbqlRQllF4c
 13. 13. Združene države nečloveškimi EKSPERIMENTI Pakistan - Fake cepiva:http://www.slideshare.net/VogelDenise/pakistan-us-inject-fake-vaccine2http://www.slideshare.net/VogelDenise/pakistan-us-inject-fake-vaccine ZNANJE kršitve V NOVIH nasipov Orleans: http://youtu.be/XlIogreab3I F. NO ne sprejemamo Združene države opravičilo America predsednika Baracka Obame, ker ni iskreno in je laž! Je jasno, da vzorec-OF-vojnih hudodelstev kršitev! G. NO ne sprejemamo Združene države opravičilo America predsednika Baracka Obame, ker očitno njihovi nenehnim napadom na Vogel Denise Newsome in drugih državljanov in TUJI NARODI / države podpirajo, da Združene države Amerike od državnih uradnikov NE nameravate storiti, kaj je prav in so se postavili nad PRAVO ne samo Združenih državah Amerike, ampak zakoni zunanje narodov / države! H. NO ne sprejemamo Združene države opravičilo America predsednika Baracka Obame, ker očitno so Združenih držav Napadi rasno motiviranega! Na primer, Združene države Amerike vladne uradnike uporabili javnih forumov / Internet za objavo FALSE / zavajajoče in zlonamerne informacije, pridobljene s kaznivimi / korupcija pa se z vladnimi uradniki, Vogel Denise Newsome za namene črno listo njo in jo ohraniti, da bi lahko omogočili pridobitev zaposlitve in utišati glas od skupno rabo z javnostjo / svet, kako Združene države vlade Uradniki izvajanje tovrstnih napadov na njo in drugi. Predsednik Barack Obama in njegov pravni svetovalec / svetovalka Baker Donelson skrbijo za, ki je zaščitena informacije o Vogel Denise Newsome dajo na primer javnih forumov / interneta za namene uničiti svoje življenje. Opozoriti: Sedaj, Vogel Denise Newsome obrnil na javnih forumih / internet in obveščanja javnosti / WORLD in delite dokumentacijo in dokaze o takih zlonamerne napade proti njej je predsednik Obama, njegov pravni svetovalec / svetovalka Baker Donelson, njegovo upravo, Kongres Združenih držav Amerike, Garretson Group in drugi zarotniki / CO-zarotniki, ki so jih prišli PO Newsome SPET v prizadevanjih utišati glas - vsi želijo CRY "NAPAKA" sedaj, ko je Newsome "Snemanje stožcev!"
 14. 14. OVER 20 let zalezovanje, USTRAHOVANJE, Nadlegovanje, GROŽNJE itd vladni uslužbenci, pek Donelson in drugi zarotniki / Co-zarotniki in potem, ko Newsome začne deliti z JAVNEGA / svetu so rasisti / diskriminacijske napade na njej, drugi tuji državljani in narodi / države je predsednik Obama, njegov pravni svetovalec / svetovalka Baker Donelson, njegova uprava in drugi zarotniki / Co-zarotniki želeli CRY "NAPAKA" in poskus, da bi odvzela Newsome od PRVIH pravicah spremembe in drugih pravic, ki so zavarovane v okviru ameriške ustave in drugih zakonov v Združenih državah Amerike, saj Newsome je "boj proti nazaj" in boj proti HARD z izmenjavo teh informacij javnosti / World ne pa da ostane v mejah iz "stene Združenih držav Amerike. WISE / SMART oseba ve, da če informacija ni res, potem se ne bi motilo, da pridejo po spletni strani Vogel Denise Newsome stranke (ov) ali dokumente, objavljene na internetu, to pomeni, vladnimi agencijami, sodišč, itd dajanje informacij na internetu o Newsome; Vendar pa zdaj ne želijo Newsome deliti kaznivih dejanj o tem, kako so bile informacije pridobljene s pomočjo podkupnine, Oderuštvo Izsiljevanje, Prisila, itd! Predsednik ZDA Barack Obama, njegov pravni svetovalec / svetovalka Baker Donaldson, njegova uprava, Kongres Združenih držav Amerike in njihove druge zarotniki / Co-zarotniki opira na odnose z internetnimi storitvami, kot so SCRIBD.COM za napad na Vogel Denise Newsome in ovira JAVNEGA / World iz vedo resnico. Št namesto odstopil do petka, 10. februar 2012, predsednik Obama je bil preveč zaposlen "INTERNET ZALEZOVANJE" in "ustrahovanje na spletu:" Tiskovna ameriških senatorja Sherrod Brown Release On: INTERNET ZALEZOVANJE: http://www.slideshare.net/VogelDenise/brown-sherrod-internet-stalking~~V Tiskovna ameriških senatorja Mika Crapo za javnost na: ustrahovanje na spletu: http://www.slideshare.net/VogelDenise/crapo-mike-cyber-bullying~~V Newsome preko internetnih podjetij, kot so SCRIBD.COM , ki je odstranila svoje dokumente za zagotavljanje predsednik Barack Obama z celotnem odseku: http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-scribd-com in gostitve Podjetja (OneWebHosting.Com in BlueHost.Com) trak Newsome svojega prvega spremembe pravic in drugih pravic, zavarovanih v ZDA ustava in / ali zakonodaje Združenih držav Amerike, tako da javnost / svet ne bo vedel, od Združene države Amerika / zločinov predsednika Baracka Obame!I. NO ne sprejemamo Združene države opravičilo America predsednika Baracka Obame, ker je dobro znano "VZOREC - iz-teroristična dejanja" inšpektorjev Združenih držav
 15. 15. državnih uradnikov za vdor v zemljišča, premoženje in ozemlje z Criminal Intent zaradi členitve, Uničevanje in pridobivanje njihove žrtve, da predloži Združenih držav Amerike teroristični režim! Poleg tega, da bi Vogel Denise Newsome, kot tudi zunanje narodov / države odvisne od Združenih držav Amerike. Na primer, medtem ko se je PRAVNA / Zakonita odredbo in prepovedi približevanja v veljavi varovanja Residence Newsome in se ji od nezakonitega / NEZAKONITO izselitve, Bela SUPREMACIST / rasistična vlada Uradniki / Odvetniki prišel in uničiti / ukradel svojo lastnino, medtem ko "ugotavljajo" znanje o odredbi in prepovedi približevanja, v mestu in čeprav je jasno opozoriti na zadnji strani "naloga posesti:"Knjiga o vstopu vrat:POMEMBNO OBVESTILOOkrožno sodišče je odredilo, odredbe in prepovedi približevanja pred lastniki, GSM Lastnosti, da sprejme vrsto deložacije (odpravaali pridobitev prostori) ukrepov proti temu najemnika "Prijetje posesti:" http://www.slideshare.net/VogelDenise/warrant-ofpossession-gmm-ky in poneverilokrog 16.000 $ v najem denarja, ki je bila dana na depozitni račun na podlagi sodnega naloga. Vogel Denise Newsome večkrat predmet takih kaznivih dejanj in rasističnih napadov, ker je zavrnila, da bi se v BELA SUPREMACIST / judovske sionističnega vlada in bojevala na zakonih, ki so v veljavi, da bi jo zaščitili. Do danes je Vogel Denise Newsome upravičen do OVER približno $ 721,377.54 BACK v plačah in milijone dolarjev pred škodo, nastalo iz njenih poškodb dolguje kot zadeva zamude nasprotna stranka (-e). Kljub temu, ZDAJ predsednik Barack Obama, njegova administracija, njegov pravni svetovalec / svetovalka Baker Donelson, Kongres Združenih držav Amerike in njihove zarotniki / CO-zarotniki poskušajoobdržati Newsome o brezposelnosti, DOBRO POČUTJE, itd, ker je afriško-ameriški in ne želite, da je znano, da je afriško-ameriški uspešno osvetljeni in premagal Corrupt Združene države Amerike vladne uradnike, njihovih odvetnikov in drugih seznanjena z njihovimi zarote proti izravnamo Vogel Denise Newsome. Pomembno omeniti: JAVNI / WORLD videti, kako Kongres Združenih držav Amerike - so v celoti zavedajo kazenskih / Civilno kršitvah poročajo kot - torej, ki Senat je približno 100% vse belo in Združene države Predstavniški dom je približno 90% vse belo tudi resnico o "911 napadov!"
 16. 16. Poleg tega FAILURE-TO-act v ameriškem kongresu in plačati Vogel Denise Newsomedenarna sredstva nemudoma izpolniti ji zdi, da je prispeval k "da Newsome (to jeočitno v njihovih očeh -" Črnuh ") v svojem mestu" in nervozen /Odvisno od nadomestil za brezposelne in socialno skrbstvo ! za namene nadzora lahkoto Rasistična ideologija, ki jih v ameriškem kongresu je treba podpreti iz sporočila zajavnost z ameriškega ministrstva za pravosodje v razkril, kako je ministrstvo zapravosodje prinesel sodni postopek v imenu drugih državljanov ZDA, vendar pako je bil vpleten Vogel Denise Newsome, so opustili zakone in ji izpostavljenidiskriminatorne / rasističnega / Hostile Zdravljenje in nato Kongres Združenih državAmerike, Združene države Bela hiša, Združene države sodišča, itd prekriti s kaznivimi /Civilna kršitev zravnal proti Newsome.Glej Združenih držav za pravosodje Sporočila na straneh71, 105, 129 through 133, 139-141, in 143 10. januar 2012"OBVESTILO za prenehanje. . «.http://www.slideshare.net/VogelDenise/022712-updated-links-for-obama-eviction-notice-011012finalPretekli PLAČE, ki so posledica Vogel Denise Newsome so zadeve, v katerih jeAmeriško ministrstvo za delo opravljale za druge državljane, vendar pa ko je šlo zaNewsome sta Oddelek za delo, kot tudi v ameriškem kongresu sprejela FARodstopanje od zakoni in do danes ni uspelo priti Newsome pretekle plače, ki sotakoj zapadejo v plačilo. Na primer, medtem ko je United States Department of Labor("DOL") odšel po tem, ko delodajalci za prekršek iz Fair Labor Standard zakona ("FLSA "), ko Newsome poročali FLSA in plač in ura KRŠITVE od svojega delodajalca(Mitchell McNutt & Sams, DOL storil nič in namesto izvoljen v prikrivanju takihzločinov - tj Glej izpiske iz evidence DOL, kjer se zdi, DOL morda potrebno Direktor(Billy Jones), da se upokojijo, ker njegov NEZAKONITE / NEZAKONITO (v tem, da jebil prijatelj odvetniki na Mitchell McNutt in Sams) - Glej na strani 4:http://www.slideshare.net/VogelDenise/mitchell-mc-nutt-sams-wage-hour-flsaČe bi Newsome ni vprašal prava vprašanja o Mitchell McNutt in Sams strank priče vokviru navzkrižne pregled med zaslišanjem, se je ne bi mogel dobiti to odvetniškopisarno priznati, da ji izpostavljeni ne samo diskriminatorno obravnavo, vendar HostileDelovno okolje - Glej to je odlomek iz kopijo dokumenta Mississippi ODDELKAzaposlitvene varnosti - Mitchell McNutt & Sams Matter:http://www.slideshare.net/VogelDenise/ex-83-transcript-mmsSodnik (Bobby DeLaughter) zadolženo za pregledovanje glede na to, Newsome jehttp://www.slideshare.net/VogelDenise/030905-letter-to-judge-bobby-de-laughter-mms-matter~~dobj je Obtožen za kazniva ravnanja v drugi zadevi, vendar lahkorazumno um sklepati, da sodnik DeLaughter je bil "NA TAKE" pri obravnavanju zadeveNewsome je:http://www.slideshare.net/VogelDenise/ex-11-de-laughterbobby-indictment
 17. 17. Skrbi za Newsome KAZENSKIH / CIVILNA kršitev pri obravnavanju te zadeve soseznanjeni z ameriškega ministrstva za pravosodje že septembra 2004: http://www.slideshare.net/VogelDenise/092304-request-interventiondoj-mms-flsa-matter~~VV decembru 2010 je Newsome vložila tožbo CIVILNE (ki je opredeljena "FLSA inWHD" kršitev) proti Mitchell McNutt in Sams, ki so jih izpolnili več kot 100 $milijonov dolarjev. Vendar pa do danes, NIČ! 12/03/10 PRITOŽBA - Mitchell McNutt & Sams: http://www.slideshare.net/VogelDenise/120310-complaint-mmsexhibits~~VZDAJ PROSIM POGLEJ seznama pravnih ukrepov United States Department ofLabor je vložena v imenu druge državljane:http://www.slideshare.net/VogelDenise/dol-whd-mississippi-actions-news-releaseofsettlementsGre tako daleč, da zberemo Nazaj Plače v imenu drugih:http://www.slideshare.net/VogelDenise/dol-jafari-complaint-dol-flsa-lawsuitZDAJ PROSIM POGLEJ KAKO Ameriško ministrstvo za delo pojasnjuje, da delavecni mogoče zahtevati, da opustijo svoje pravice v okviru družine in medicina dopusta Ac t("FMLA"), vendar ko Newsome poročali drugem delodajalcu (Les in sijalke) za prekršekiz FMLA in naslova VII, itd, DOL naredil nič! Na primer glej zadevo Džafarija:http://www.slideshare.net/VogelDenise/dol-jafari-complaint-dol-flsa-lawsuit~~HEAD=dobjTu je posneto glasovno sporočilo od Les in sijalke je odvetnik Paul Berninger zahtevaNewsome, da opustijo svoje pravice: http://youtu.be/jjgM0mXWJ8cTu so kopije: FMLA Pritožba Newsome predložiti:http://www.slideshare.net/VogelDenise/011609-fmla-complaint-wood-lamping~~V inEqual Opportunity zaposlovanje ("EEOC") Pritožba predložiti Newsome glede Les insijalke :http://www.slideshare.net/VogelDenise/070709-eeoc-complaint-wood-lamping~~Vvideli tudi STRANI 240 in 241 EEOC Les in sijalke pritožbe, kjer se podpira takojšnjeplačilo plač BACK!Skozi 10. januarja 2012 "prijava za prenehanje - ZAHTEVEK ZA obtožbipredsednika Baracka Husseina Obame II - ODGOVOR NA napadih na FLORIDAA & M University o domnevni Šikaniranje incident - zahtevo za mednarodnovojaško posredovanje je to potrebno" zahteva Newsome da NAZAJPlače in drugi denar nezakonito / nezakonito poneverjenose ji plača 31. januarja 2012 - Glej na straneh 186 in 277279 thru.
 18. 18. http://www.slideshare.net/VogelDenise/022712-updated-links-for-obama-eviction- notice-011012final J. NO ne verjamem V poročilih so jih Združene države Amerike Barack Obama / predsednik, da gospodarstvo se izboljšuje. Ta poročila zdi, da je FALSE, lahko pa so bili ustvarjeni v Beli vrhovistov / Zionists kot so omenjene v"Prijava za prenehanje - ZAHTEVEK ZA obtožbi predsednika Baracka Husseina Obame II -ODGOVOR NA napadih na FLORIDA A & M University o domnevni Šikaniranje incident - zahtevo zamednarodno vojaško posredovanje je to potrebno"http://www.slideshare.net/VogelDenise/022712-updated-links-for-obama-eviction-notice-011012final da je predsednik Obama in njegov pravni svetovalec / svetovalka Baker Donelson poskuša obdržati iz javnega / GLOBAL promet. Na primer, tukaj so tudi poročila iz zadnjih DRUŽB, ki imajo finančne težave in da bi morali pustiti tisoč zaposlenih iti: American Airlines - to je Airline uporabljajo v "911 napadov" s strani ameriških državnih uradnikov in drugih, nato pa navedla angl. bailout denarja v zameno, da se zdi za svojo vlogo v 911 napade - ZDAJ zbirk stečaju: http://www.slideshare.net/VogelDenise/american-airlines-filing-bankruptcy- eliminating-13000-jobs http://www.slideshare.net/VogelDenise/terrorism-defined Baker Donelson pa prepričan, da so njegovi prebivalci v domovinsko varnost: http://www.slideshare.net/VogelDenise/baker-donelson-homeland-security-11566936 DOSTOP Baker Donelson je / POVEZAVA letalskim (-i) - to je, kot je American Airlines, ki se uporablja v 911 svetovnih napade Trade Center - ena morda želeli pogledati razmisliti TOP / KEY Baker Donelson je lobist Linda Daschle http://www.slideshare.net/VogelDenise/daschle-linda-articles-highlighted-copy in http://www.slideshare.net/VogelDenise/daschle-lindarole-in911 (žena nekdanjega senatorja in ameriškem senatu Tom Daschle VEČINO Leader: http://www.slideshare.net/VogelDenise/daschle-thomas-wikipedia-info- poudarjeno ): Področja in gospodarske dejavnosti: http://www.slideshare.net/VogelDenise/bd-howard-bakerlindadaschlefaa Daschle je problem ni nov: http://www.slideshare.net/VogelDenise/bd-daschle-tiesfaacoverup Procter & Gamble: http://www.slideshare.net/VogelDenise/procter-gamble-lay-offs-cutting-5700-jobs
 19. 19. DISH Network / Blockbuster: http://www.slideshare.net/VogelDenise/dish-network-closing-500-blockbuster-stores Sears: http://www.slideshare.net/VogelDenise/sears-shedding-storesstore-closings Fisker Automotive: http://www.slideshare.net/VogelDenise/fisker-automotive-laying-off-undisclosed- number-of-employees STANJE delavcev: http://www.slideshare.net/VogelDenise/the-state-worker-laying-off-employees Citigroups: http://www.slideshare.net/VogelDenise/citigroup-laying-off-4500- workers Odpuščanja bogati Podjetja odpustili Slabo: http://www.slideshare.net/VogelDenise/layoffs-rich-companies-laying-off-poorRazlog se zdi, da lahko BREZPOSELNOST številke padajo ni zato, ker so ti ljudje našli službo,ampak je lahko posledica dejstva, da so njihove brezposelnosti koristi zmanjkalo in jih zdaj živiv PROVERTY in / ali preselil v pri sorodnikih ali so vklopljeni ! ULICE / SEKS To nima ničopraviti z gospodarstvom povečuje - poglej okoli na vaše skupnosti in videli podjetij, ki so zaprte /opustile poslovanje, ki je bil odprt že desetletja! Predsednik ZDA Barack Obama in njegova uprava stojijo razlogov je bilo zaposlovanje Newsome je NEZAKONITO / NEZAKONITO zaključi. 10/21/11 glasovno sporočilo, OD Justin ROEHM: http://youtu.be/GACKP80QRaQ Prihaja po Vogel Denise Newsome v povračilnimi ukrepi na svoji spletni strani: www.vogeldenisenewsome.com - kar ona dela, da so preselili na www.vogeldenisenewsome neto. nadaljevati izmenjavo informacij, ki je informativne narave in javnega / WORLD interesa! V tem času, vas prosimo, da obiščete SLIDESHARE.NET za dostop do dokumentov interesov - http://www.slideshare.net/To je volilno leto, v katerem Vogel Denise Newsome je pozval k "odpoved" od novembra2012, ki volitvah v Združenih državah Amerike vlada potrebuje popolno spremembo - to ječiščenju od skorumpiranih politikov in na "SUPER PACS", ki so se nad vlado / sodišča injih ZDA DOL in uničil svetovno gospodarstvo! Ja, je bilo kupljeno BakerDonelson je Vrhovno sodišče Združenih držav, da je odprl vrata zaBaker Donelson in njenih BIG denarjem za nakup kampanj preko SUPER PACS! Zato je Vogel DeniseNewsome arhivirajo in / ali predloženi zahtevani dokumenti, ki so zahtevali, da je celotna United Države
 20. 20. Vrhovno sodišče sodniki STEP DOWN: http://www.slideshare.net/VogelDenise/071811-ltr- sctjusticerobertssuter JAVNA / SVET mora vedeti, da jih kar je volilno leto, se bodo Združene države Amerike / predsednik Barack Obama še naprej odpravlja Lažna POROČIL - to je naredil z 911 poročila Komisije, ki Iran poročilo itd - za namene Deceiving Tuji narodi / države, da mislijo, da ZDA gospodarstvo uspeva / IZBOLJŠANJE, ko je ni! Poročila najverjetneje sestavil in ga proizvedejo BELI Firm SUPREMACIST zakona o Baker Donelson Bearman Caldwell in Berkowitz, ki zagotavlja predsednik Barack Obama in Združenih držav Amerike kongresnih voditelji v stiku z zastopnikom / svetovanje . Glej ČASOVNO tabele: http://www.slideshare.net/VogelDenise/021812-chronological-chartfinal-11664990 K. NO ne verjamem V poročilih so jih izvajajo Združene države Amerike / predsednik Barack Obama, ker so žrtvovali na življenje mnogih, Očetje in matere, Otroci, bratje, sestre, tete, strice, in Stari starši za pospeševanje Združene države BELA vrhovistov Amerike / Zionists vzrokov v okviru rednega poslovanja v JEMATI KAJ NI Združene države Amerike za svoje sebične razlogov in da so njene države Ally IZRAEL! Združene države Amerike in Isreal, ki imajo svoje sorodnike SLAUGHTERD za lastno pohlepa in sovraštva / Rasistične motivi do kristjani in muslimani! Uporaba Združene države Amerike vojske, da izvajanje takšnih vojnih zločinov, Zločini proti človeštvu, Zločine proti miru, itd! Kdaj se bo ustavil? Koliko dolgo bo ZDRUŽENE DRŽAVE korupcije DRŽAVNIH ameriških uradnikov / režim dovoljeno še naprej ustrahujejo SVET?Z najtoplejšega spoštovanjem,Vogel Denise Newsome

×