Nuremberg principle finnish

152 views

Published on

Published in: News & Politics
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
152
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Nuremberg principle finnish

 1. 1. YHDYSVALLAT Amerikan NUREMBERG RIKKOMUKSIA: YMMÄRTÄMINEN AMERIKAN YHDYSVALLAT presidentti Barack Obaman ja kongressin rooli IN Yritykset syöstä toinen "Lähi-Idän valtiossa" - Syyria -KÄYTTÄMÄLLÄ Yhdysvaltain ulko terroristisolu (AL-QEADA) luonut CIA ("CIA")Oli vaikuttanut noin 60000 kuolemantapausta SYYRIA konflikteja, se näkyyviimeaikaiset kuin noin 04 tammikuu 2013, Yhdysvallat n puolustusministeri (Leon Panetta) Järjestä US Militaryjoukkoja Turkki / Syyria Border siltä varten lopettelemassa mitä sen Al-Qaida terroristien Cell ei ole tehnyt -kaataa Syyrian hallitusta: http://www.slideshare.net/VogelDenise/nuremberg-violations-us-troops-arrive-in-turkey-to-finish-its-terrorist-attacks-on-syriaSyyrian presidentti Bashar al-Assadin - tehtävä ja velvollisuuskuten Syyrian presidentti / Leader puolustautua terrori-iskujen häntävastaan ja kansalaisten SYYRIA!Ymmärtää Yhdysvallat n puheenjohtajakokouksen / johtokunnan jäsenten (Barack Obama,George W. Bush, William "Bill" Clinton, George HW Bush, Ronald Reagan, Hillary Clinton,Leon Panetta, Raymond Mabus, jne.) Kongressin jäsenet (John Boehner, MitchellMcConnell, John McCain, Harry Reid, Nancy Pelosi, jne.), oikeusoppineet jäsenet (ChiefJustice John G. Roberts, jne.), Vogel Denise Newsome on luonut (eli hänen työnsä tuotetta)seuraava PowerPoint-esitys / PDF oikeus "Benghazin ATTACK - Obama Petos Gate" sekäseuraavat asiakirjat: http://www.slideshare.net/VogelDenise/obamafraudgate-the-benghazi-coverup https://www.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8a7269885f5e7075ad6c
 2. 2. Hillary Clinton - käsittelee Yhdysvallat n Stingers: http://www.slideshare.net/VogelDenise/finnish-hillary-clinton-stingersauttaa ymmärtämään paremmin, mikä näyttää olevan Yhdysvalloissa Amerikan loukkauksetNürnbergin periaatteita ja miten ne ovat menneet juuri peitellä tällaisten rikosten avullafronting terroristiryhmiin (ts. Al Qaida, jne.) - mukaan ulkoministeri Hillary Clinton -luotiin Amerikan yhdysvaltojen n Central Intelligence Agency (CIA) suorittaa terroristiantaa Yhdysvaltojen vääriä ja lainvastainen / LAITONTA syitä SUUNNITTELU, Aloittamisenja suorittamiseen käynnistämistä Wars haittaohjelmien syistä (eli kaataa Foreign Lähi-idän hallitusten, sotarikokset, rikoksista ihmisyyttä vastaan, rikoksia rauhaa vastaan,Kansanmurha, Rasistiset ja uskonnollisiin tarkoituksiin).Vaikka Yhdysvallat vuosia ovat edistäneet ja kaupallistaa vastenmielinen teot Adolf Hitler jahaluavat PUBLIC-AT-LARGE sääliä juutalaisten holokaustin uhrien, Newsome on tehnytesityksiä "Benghazi ATTACK - Obama Petos Gate" ja vapautuminen asiakirjat saatututkimuksen INFORMAATIO / opetustarkoituksiin paljastaa kuinka Yhdysvallat onkorruptoituneiden hallituksen virkamiesten RUNNING / OHJAAVISTA valtion virastot ovatvalkoisen ylivallan / JUUTALAINEN sionistit käyttämällä niiden kannat ja Amerikanyhdysvaltojen n MILTARY harjoittaa esityslistat: http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-us-wars-used-to-train-white-supremacist-finnishVoit ymmärtää sen taustavoimia "Middle East" UNREST, Vogel Denise Newsome kuten"Bengasin ATTACK - Obama Petos Gate" ja "Hillary Clinton - käsittelee Yhdysvallat nStingers" haastattelu tiedotteet tietoa hän uskoo kuuluvat yleisen / GLOBAL / kansainvälistäkiinnostusta. Seuraavat KASVOT juutalaisten sionistien TOP /avainasemassa Yhdysvallat n Federal Reserve sekä valtiovarainministeriö voi antaalisätietoja ymmärtää, miten Yhdysvaltojen amerikkalaiset veronmaksajien dollareita onkäytetty rahoittamaan näiden juutalaisten sionistien ja valkoisen ylivallan "Esityslistat - elijohtaa taloudellisen romahduksen ja Amerikan yhdysvaltojen n ja sen TERRORIJÄRJESTELMÄ / EMPIRE!
 3. 3. Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz on lakimieheksi / Asianajaja jäsenilletoimeenpanovallan, lainsäätäjiltä ja oikeusviranomaisten Branch Amerikan yhdysvaltojenhallituksen ja näkyy on voima, joka CREATE / LUONNOS lainsäätäjät ja lakien työntää jaedistää niiden rasististen ja USKONNOLLISTA Esityslistat. Yllä on Howard Henry Baker(Jonka isä on perustaja Baker Donelson) on kuvassa Joseph Biden, joka nyt toimiivarapresidentti Yhdysvallat.Jotkut kasvot johtajien / valtionpäämiehet vastuussa sotarikoksista - Israelinpääministeri Benjamin Netanjahu ja Yhdysvallat presidentti Barack Obama.TAPAA kasvot juutalaisen sionistit asennossa (t) portinvartijoina japitämään PUBLIC / maailman LEARNING totuus Yhdysvallat n rikoksia, Sotarikoksista,Taloudellinen romahdus, jne.
 4. 4. Ben Shalom Bernanke - puheenjohtaja Federal Reserve Donald Lewis Kohn - varapuheenjohtaja hallintoneuvoston Federal Reserve System Stephen James Friedman - puheenjohtaja Hallituksen Federal Reserve Neal Steven Wolin - varapääsihteeri Yhdysvaltain valtiovarainministeriöPaul Adolph Volcker - puheenjohtaja presidentti talouden toipuminen NEUVOTTELUKUNTAKenneth Feinberg - Special Master Yhdysvaltain hallituksen 9/11 korvausrahasto uhrejaBarney Frank - puheenjohtaja Yhdysvaltain kongressin valiokunta RAHOITUSPALVELUTDouglas Shulman - komissaari Internal Revenue Service Bernard "Bernie" Madoff - entinen puheenjohtaja NASDAQ - Tunnettu Ponzi huijaus (suurin talouspetosten Yhdysvaltain historiassa - Pankit JP Morgan Chase, jonka Lakimies / Asianajaja on Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz, joka on myös lakimieheksi Yhdysvaltain presidentti Barack Obama , lainsäätäjiltä jäsentä ja tuomiovaltaa jäsentä) Mary L. Schapiro - puheenjohtaja SECURITIES AND EXCHANGE COMMISSION (SEC) Alan Greenspan - entinen puheenjohtaja Federal Reserve Peter R. Orszag - johtaja Office of Management ja Budget John E. Bowman - Director Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC)
 5. 5. Dianne Feinstein - Puheenjohtaja Yhdysvaltain senaatin Intelligence komitea (juutalainen)Seuraavassa on ote saadaan tutkimuksen ja on tietoa vedetty Wikipedia auttaa ymmärtämään Yhdysvallat nNUREMBERG RIKKOMUKSIA: http://en.wikipedia.org/wiki/Nuremberg_principles Nürnberg periaatteet Wikipedia, vapaa tietosanakirjaVarten denaturalization Saksan juutalaiset, katso Nürnbergin lait. Asetetun tutkimusetiikan periaatteet ihmisten kokeiluihin,katso Nürnberg koodi.Nürnbergin periaatteet olivat joukon suuntaviivoja määriteltäessä, mitä on sotarikos. Asiakirja luotiin kansainvälisen oikeudentoimikunnan Yhdistyneiden Kansakuntien kodifioida oikeudellisia periaatteita Nürnbergin oikeudenkäynnissä natsien puolueenjäsenistä toisen maailmansodan jälkeen.PeriaatteetPeriaate IPeriaate I todetaan, "Jokainen joka tekee teon, joka on rikos kansainvälisen oikeuden mukaan vastaa niitäja omiaan rangaistus. "Periaate IIPeriaate II todetaan, "että sisäiset oikeudessa ei aseteta rangaistusta teosta, joka on rikos kansainvälisen oikeuden mukaan ei olelievittää henkilö tehneen säädöksen vastuusta kansainvälisen oikeuden nojalla. "
 6. 6. Periaate IIIPeriaate III todetaan, henkilö tehneen teko, joka on rikos kansainvälisen oikeuden toimi "ettävaltionpäämiehen tai vastaavan valtion virkamies ei vapauta häntä vastuusta kansainvälisenoikeuden nojalla. "Periaate IV "Se, että henkilö on toiminut nojalla määrätä hänen hallituksen tai esimies eiPeriaate IV todetaan:vapauta häntä vastuusta kansainvälisen oikeuden, mikäli moraalinen valinta on itse asiassamahdollista häntä ".
 7. 7. Tämä periaate voidaan mukaillen seuraavasti: "Se ei ole hyväksyttävää tekosyy sanoa" olin juurijälkeen esimieheni käskyjä "".Edellinen on aika Nürnbergin oikeudenkäynnissä, tämä tekosyy tunnettiin yleisessä kielenkäytössä kuin "Superior Tilaukset".Jälkeen näkyvä, korkean profiilin tapauksessa Nürnbergin oikeudenkäynnissä, että anteeksi nyt viittasi jopa "Nürnberginpuolustus". Viime aikoina kolmannelle kaudelle, "laillinen tilaukset" on tullut yleisessä kielenkäytössä joillekin ihmisille. Kaikkikolme ehdot ovat käytössä tänään, ja ne kaikki ovat hieman erilaisia vivahteita merkitys, riippuen asiayhteydestä, jossa niitäkäytetään.Nürnberg Periaate IV laillisesti tukee oikeuskäytännön todettu tietyissä artikkeleissa yleismaailmallisessa ihmisoikeuksienjulistuksessa, joka käsittelee epäsuorasti aseistakieltäytymisen. Sitä tukee myös periaatteita löytyy 171 kohdassakäsikirja menettelyjä määrittelemisestä ja pakolaisaseman on antanut toimiston YhdistyneidenKansakuntien pakolaisasiain päävaltuutetun (UNHCR). Nämä periaatteet käsittelevät edellytyksetaseistakieltäytyjien voi hakea pakolaisasemaa toisessa maassa, jos he kohtaavat vainoa omassa maassa kieltäytynytosallistumasta laittomaan sotaan.Katso myös: Superior tilauksetPeriaate VPeriaate V todetaan, "Jokainen syytteeseen kansainvälisessä oikeudessa rikokseksi on oikeus oikeudenmukaiseenoikeudenkäyntiin tosiseikoista ja laki."Periaate VIPeriaate VI todetaan,"Rikokset jäljempänä esitetyn ovat rangaistavia rikoksia kansainvälisen oikeuden nojalla: (A) Rikokset rauhaa vastaan: suunnittelu, valmistelu, aloittaminen tai käyvät sekä hyökkäyssodan tai sodan (I) vastoin kansainvälisten sopimusten tai vakuutuksia; (Ii)Osallistuminen yhteiseen suunnitelmaan tai salaliittoon suorittamisessa jonkin mainittujen säädösten (i). Hillary Clinton - käsittelee Yhdysvallat n Stingers: http://www.slideshare.net/VogelDenise/finnish-hillary-clinton-stingers
 8. 8. (B) Sotarikokset: Rikkomukset lakien tai tapojen sodan jotka sisältävät, mutta eivät rajoitu, murha, pahoinpitely . . . muuhun tarkoitukseen siviiliväestön tai miehitetyllä alueella, murhan tai pahoinpitelyn sotavankien. . . Tappaminen panttivankeja, ryöstää julkisen tai yksityisen omaisuuden, mielivaltainen tuhoaminen kaupungeissa tai kylissä tai tuhoa ei perusteltua sotilaallisen välttämättömyyden. (C) Rikokset ihmisyyttä vastaan: Murder, tuhoaminen, orjuus, karkotus ja muut epäinhimilliset teot tehneet vastaan siviiliväestöä tai vainoja poliittisen, rotuun tai uskonnollisista syistä, jos tällaiset toimet tehdään tai tällaisten vainoista harjoitetaan toteuttamiseksi tai minkä hyvänsä rikoksen rauhaa vastaan tai sotarikos. "PeriaatePeriaate VII todetaan, "Avunanto tehnyt rikoksen rauhaa vastaan, sotarikoksen tai rikoksenihmisyyttä vastaan kuten esitetty periaate VI on rikos kansainvälisenoikeuden mukaan. "Periaatteet valtaa tai vallan puuteKatso myös: lähteet kansainvälisen oikeuden ja kansainvälisen oikeuden teoriaaVuosina juuri ennen 26 kesäkuu 1945 allekirjoittamista peruskirjan Yhdistyneiden Kansakuntien hallitukset osallistuvat senlaatimiseen vastustivat antavat Yhdistyneiden Kansakuntien lainsäädännöllisiä valtuuksia säätää sitovia kansainvälisen oikeudensääntöjä. Koska seurauksena, ne myös torjunut ehdotuksen antamaan yleiskokouksen valtuudet määrätä tiettyjä yleisiäyleissopimuksia valtioita jonkinlaisella enemmistöllä. Siellä oli kuitenkin vahvaa tukea antavat yleiskokouksen suppeampitoimivaltaa tutkimuksen ja suosituksen, jotka johtivat 13 artiklan IV luvun peruskirjan. [1] Se velvoittaa YhdistyneidenKansakuntien yleiskokous aloittaa tutkimukset ja antaa suosituksia, jotka kannustavat kehitetään asteittain kansainvälisenoikeuden ja sen kodifiointia. Nürnbergin periaatteet kehitettiin YK elinten kyseisen rajoitetut valtuudet. [2]Toisin valtiosopimusoikeuden, kansainvälisen tapaoikeuden ei ole kirjoitettu. Todistaakseen, että tietty sääntö on tapana yksi onosoitettava, että se heijastuu tilassa käytännössä ja että on olemassa vakaumus kansainvälisessä yhteisössä että tällainen käytäntöon tarpeen, koska oikeudellisesti. (Esimerkiksi Nürnbergin oikeudenkäynnit olivat "käytännössä" "kansainvälinen laki"Nürnbergin periaatteita ja että "käytäntö" tukivat kansainvälinen yhteisö.) Tässä yhteydessä "käytännön" koskee valtionvirallisten käytäntöjen ja siksi sisältää virallisen lausunnot toteaa. Päinvastoin käytäntö joissakin osavaltioissa on mahdollista.Jos tämä vastaista käytäntöä on tuominnut muiden valtioiden sääntö on vahvistettu. [3] (Katso myös: lähteet kansainvälisenoikeuden)Vuonna 1950 YK: n yleiskokouksen päätöslauselman 177 (II), kohta (), International Law komissio oli suunnattu "muotoillakansainvälisen oikeuden periaatteita tunnustettu peruskirjassa Nürnbergin tuomioistuimen ja Tribunal." Vuoden huomioontämän aiheen, kysymys on siitä, onko komission olisi selvitettävä, missä määrin periaatteiden peruskirjan ja tuomionmuodostivat kansainvälisen oikeuden periaatteita. Johtopäätös oli, että koska Nürnbergin periaatteita olivat vahvistivatyleiskokouksen tehtävän komissiolla ei ollut ilmaista mitään arvostusta näitä periaatteita kansainvälisen oikeuden periaatteita,
 9. 9. vaan ainoastaan muotoilla niitä. Teksti Edellä hyväksyi komission toisessa istunnossaan. Komission raportti sisältää myöskommentaareja periaatteisiin (ks. vuosikirja Intemational lain komissio, 1950, Vol.. II, s. 374-378). [4]Esimerkkejä periaatteiden tuettu ja ei tuetaEsimerkkejä liittyvät Periaate VI katso lista sotarikoksista.Esimerkkejä liittyvät Periaate IV (ennen, aikana ja jälkeen Nürnbergin oikeudenkäynnissä), ks Superior tilaukset.1998 Rooman perussäännön kansainvälisen rikostuomioistuimenKoskevat Nürnberg Periaate IV, ja sen viittaus yksilön vastuuta, voitaisiin väittää, että versio Superior Tilaukset puolustustalöytyy niin puolustus kansainvälisiä rikoksia Rooman perussäännön kansainvälisen rikostuomioistuimen. (Roomanperussäännön sovittiin vuonna 1998 perustava asiakirja Kansainvälisen rikostuomioistuimen perustettu kokeilla niitä henkilöitäsyytetään vakavista kansainvälisistä rikoksista.) 33 artiklan otsikkona on "Superior Tilaukset ja määräämistä lain" [5] todetaan:1. Se, että rikos sisällä tuomioistuimen toimivaltaan on syyllistynyt henkilö nojalla järjestystähallituksen tai esimies, joko varusmies-tai siviilipalveluksen, ei vapauta kyseistä henkilöärikosoikeudellisesta vastuusta, paitsi jos:  () Henkilöllä olilain mukainen velvollisuus tottelemaan käskyjä hallituksen tai esimiehen osalta;   (B) henkilö ei tietää, että järjestys oli lainvastainen, ja  (C) määräys ei ole selvästi lainvastainen.2. Sovellettaessa tämän artikkelin, tilaukset sitoutumaan joukkotuhonnan tai ihmisyyttä vastaan ovatilmeisen lainvastaisia.On kaksi tulkintaa tämän artiklan:  Tämä muotoilu, erityisesti (1) (a), kun taas käytännössä kielletään Nürnbergin Defense suhteessa syytettynä kansanmurhasta ja rikoksista ihmisyyttä vastaan, ei kuitenkaan näytä sallia Nürnbergin Defense käytettäväksi suoja maksuja sodan rikoksista, mikäli asiaankuuluvat kriteerit täyttyvät.  Kuitenkin tämä tulkinta ICC 33 artiklan avoin keskustelu: Esimerkiksi artikla 33 (1) (c) suojaa vastaaja vain "tilaus ollut ilmeisen lainvastainen." "Tilaus" voitaisiin pitää "laitonta", jos ajatellaan Nürnberg Periaate IV on sovellettava "laki" tässä tapauksessa. Jos näin on, niin vastaaja ei ole suojattu. Keskustelu siitä, onko Nürnberg Prinicple IV sovellettavaa lakia tässä tapauksessa löytyy keskustelua Nürnbergin periaatteet "valtaa tai vallan puute.Katso myös: sopimusvaltioita Rooman perussäännön kansainvälisen rikostuomioistuimenKanadaPääartikkeli: Jeremy HinzmanNürnberg Periaate IV, ja sen viittaus yksilön vastuulla, oli kyse myös Kanadan osalta Hinzman v. Kanadan. Jeremy Hinzman oliYhdysvaltain armeijan karkuri, joka väitti pakolaisasema Kanadassa aseistakieltäytyjä, yksi monista Irakin sodan Resisters.Hinzman asianajaja Jeffry House, aiemmin otti esille laillisuutta Irakin sodan olevan vaikutusta asiansa. Liittovaltiontuomioistuimen tuomio julkaistiin 31. maaliskuuta 2006 ja kielsi pakolaisaseman väite. [6] [7] päätöksessä oikeus Anne L.MacTavish käsitellyt henkilökohtaisen vastuun: "Yksilön on otettava mukaan päätöksentekoon tasolla olla syyllinen rikoksen rauhaa vastaan ... tavallinen jalka sotilas ei odoteta tehdä oman henkilökohtaisen arvioinnin laillisuudesta konflikti. Vastaavasti tällaisia yksittäisiä voida pitää rikosoikeudellisesti vastuullisena taistelevat tueksi laitonta sotaa, olettaen että hänen henkilökohtainen sota-ajan toiminta on muuten oikea. "[8] [9] [10]Marraskuu 15, 2007, Coram on Kanadan korkein oikeus koostuu hallitusneuvos Michel Bastarache, Rosalie Abella ja LouiseCharron evännyt on tuomioistuimen kuulla asiassa valituksen perustelematta. [11] [12]
 10. 10. Katso myös  Komento vastuu  Rikokset ihmisyyttä vastaan  Rikoksen rauhaa vastaan  Geneven sopimukset  Kansainvälinen rikostuomioistuin  Kansainvälinen oikeudellinen teoria  Sotalakien  Lontoon peruskirja kansainvälisen sotarikostuomioistuimen  Nürnberg Defense (periaate IV)  Nürnberg koodi  Nürnbergin oikeudenkäynnissä  Oikeusvaltio aseellisissa selkkauksissa Project  Oikeusvaltio  Sääntö mukaan korkeamman lain  Lähteet kansainvälisen oikeuden  Superior Tilaukset: Pre-Nürnberg historia Periaate IV  SotarikoksetViitteet  Kansainvälisen oikeuden periaatteita perusoikeuskirjassa tunnustettuja N U R nberg virkamiestuomioistuimen ja Tribunal, 1950. verkkosivuilla kansainvälisen komitean sekä Punaisen Ristin (ICRC)  Kansainvälisen oikeuden periaatteita perusoikeuskirjassa tunnustettuja N U R nberg virkamiestuomioistuimen ja Tribunal, 1950. verkkosivuilla Yhdistyneiden Kansakuntien (YK)Kirjallisuutta  Alkuhuomautus Antonio Cassese varten yleiskokouksen päätöslauselman 95 (I) 11. joulukuuta 1946 (vahvistuksena kansainvälisen oikeuden periaatteiden tunnustetaan perusoikeuskirjan N ü r nberg Tribunal) verkkosivuilla YK Audiovisual Library of International Law  Nürnbergin oikeudenkäyntejä Vol.. 1 peruskirjan kansainvälisen sotarikostuomioistuimen sisältyvät Avalon Project arkiston Yalen Law School  Tuomio: Yhtiöoikeus sotarikoksia ja rikoksia ihmisyyttä vastaan sisältyvät Avalon Project arkiston Yalen Law SchoolAlaviitteet1. ^ "Peruskirja Yhdistyneiden Kansakuntien, luku IV: n yleiskokous". Yhdistyneet Kansakunnat. 26 kesäkuu 1945. Retrieved23, 2010.2. ^ Laatiminen ja täytäntöönpano 13 artiklan 1 kohdan peruskirjan Yhdistyneiden Kansakuntien3. ^ Kansainvälinen komitea Punaisen Ristin (ICRC) tavanomaisen kansainvälisen humanitaarisen oikeuden4. ^ Kansainvälinen komitea Punaisen Ristin (ICRC) Viitteet kansainvälisen oikeuden periaatteita Kirjattu peruskirjassaNürnbergin tuomioistuimen ja Tribunal, 1950: Johdanto5. ^ Rooman perussäännön kansainvälisen rikostuomioistuimen (10. marraskuuta 1998 ja 12. heinäkuuta 1999). "Roomanperussäännön kansainvälisen rikostuomioistuimen Osa 3: yleiset periaatteet rikoslain, 33 artikla: Superior tilaukset ja reseptiälakia". Rooman perussäännön kansainvälisen rikostuomioistuimen. Haettu 21 maaliskuu 2010.6. ^ Mernagh, M. (18.5.2006). "AWOL maantieteellisten Dealt Legal Blow". Toronto on nyt Magazine. Luettu 02.6.2008.7. ^ "Hinzman v. Canada (ministeri kansalaisuus ja maahanmuuttoministeri) (FC), 2006 FC 420". Toimisto toimeksiantajanliittovaltioasiain oikeusasioissa. s. (ks. Held, Para. (1)). Luettu 16.6.2008.8. ^ Mernagh, M. (18.5.2006). "AWOL maantieteellisten Dealt Legal Blow". Toronto on nyt Magazine. Luettu 02.6.2008.9. ^ Hinzman v. Kanadan liittovaltion tuomioistuimen päätöstä. Kohdat (157) ja (158). Luettu 18.6.200810. ^ Roman Goergen (23 helmikuu 2011). "Sanctuary Denied". Näinä aikoina. Haettu 06 maaliskuu 2011.11. ^ CBC News (11.15.2007). "Top tuomioistuin kieltäytyy kuulla tapauksissa Yhdysvaltojen karkureita". CBC News. Luettu02.6.2008.
 11. 11. 12. ^ "Supreme Court of Canada - Päätökset - Tiedote marraskuun 16, 2007, (katso kohdat 32111 ja 32112)".Ulkoiset linkit  Istv A n De K, Retribution valtion päämiehet ja pääministerit Syyrian OIKEA Pidättää ja asettaa syytteeseen YHDYSVALLAT maiden valtionpäämiehet, SOTILAS sotilaat ja terroristisoluja (al-Qaidan, jne.) kuuluville Nürnbergin ja MUUT kansainvälisiä lakeja!

×