MALAYSIA MISSING AIRLINER FLIGHT MH370 (malay)

238 views

Published on

Akibat Apabila AMBIL Kerajaan Asing Amerika Syarikat WANG Amerika - iaitu dalam erti kata lain ia kelihatan rasuah diambil oleh Pegawai Kerajaan PENGGANAS ASING untuk tujuan Akta utusan dan Meletakkan dalam Warga FEAR ( Bangsa-Bangsa Warna ) Kawalan dan tujuan menakutkan. Mengapa anda berfikir Bahawa Amerika Syarikat Setiausaha Amerika Negara pergi ke KUALA LUMPUR , Malaysia acerca Oktober 2013 - kira-kira SEKARANG LIMA (5 ) BULAN KEMUDIAN , Syarikat Penerbangan HILANG :

http://malaysia.usembassy.gov/ges2013.html

http://hizb-america.org/index.php/culture/news-watch/264-muslim-group-protests-u-s-secretary-of-state-s-malaysia-visit

https://www.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8b6c6b875c646fb3a1aa

Lihat Pembentangan Berikutan untuk tujuan melayan dalam Sukan Yang MEMAHAMI Bangsa Asing / Pemimpin bermain antara satu sama lain dan kemudian menggunakan projek MEDIA Bahawa terdapat KONFLIK BEBERAPA , Apabila terdapat TIDAK !

http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-read-my-lips-obama-fraudgate-malay

Fikirkan BANGSA YANG TANGAN Berjabat membuat Tawaran dengan Amerika Syarikat dan perkauman mereka / Rakan Sejawatan WHITE supremacist ( : seperti Pertubuhan Bangsa-bangsa Eropah) yang mempromosikan usaha GLOBAL untuk " KELUHURAN WHITE " ke atas semua kaum-kaum lain .

YA, Warga Malaysia melakukan perkara yang HAK dalam menuntut " FIZIKAL " PERKATAAN PENJELASAN BUKTI bukan oleh dicemari Rangkaian Media dan perkauman ! Amerika Syarikat dan mereka Muncul untuk SEKUTUNYA TAHU MANA Kebenaran Mengenai Airplane adalah Malaysia HILANG . SEMUA kelihatan penipuan yang - penipuan UNDANG-UNDANG Kerana ia adalah selagi hilang Dianggap Mereka merasakan Mereka TIDAK akan menghadapi Tindakan ( tindakan undang-undang dan pendakwaan jenayah) . Oh, anda boleh yakin Mereka akan " SALAHKAN THE JURUTERBANG ! "

Fikirkanlah Amerika Syarikat disediakan JANGAN SEBARANG Bukti ANTARABANGSA yang Terdapat Adakah Pengganas Terlibat dalam 11 September 2001 serangan ke atas Pusat Dagangan Dunia Menara dan Sasaran lain Pada tarikh Itu dan JANGAN memberikan apa-apa bukti bahawa Adakah Senjata Pemusnah Besar-besaran untuk menyokong WARS bermula di Timur Tengah. FIKIRKAN IT: Bangsa-Bangsa Bersatu , Pertubuhan Perjanjian Atlantik Utara (NATO ), Kesatuan Eropah ( EU), dan lain-lain . Muncul ia SEMUA TAHU dan Mei telah memainkan peranan dalam mensasarkan LIES TERSEBUT dan komplot Bangsa -Of -Warna . Anda lihat Mereka melucutkan senjata Bangsa PERTAMA NUKLEAR / kuasa KETENTERAAN dan sumber mereka Walaupun Mereka menjaga mereka. Kemudian Apabila Amerika Syarikat dan sekutu-sekutunya yang berjaya dalam bersifat yg menenangkan Bangsa Mereka MELANCARKAN WARS terhadap kaum yang menentang mereka. Anda melihat sebelas Telah melakukan banyak BERJAYA dalam bersifat yg menenangkan Sumber Luar -Bangsa Bersatu, Amerika Syarikat kemudian LANCAR SERANGAN , WARS , SEKATAN , dan lain-lain . Tindakan balas Untuk Mereka yang Bangsa Asing ( Yang PALING masa BANGSA -OF -COLOR )

Published in: News & Politics
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
238
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
5
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

MALAYSIA MISSING AIRLINER FLIGHT MH370 (malay)

 1. 1. MEMAHAMIMALAYSIAHILANG AIRLINE PENERBANGAN MH370 KEJADIAN Imej satelit Amerika Syarikat Putih House. Imej satelit Capitol Hill Kawasan Amerika Syarikat. Imej satelit Kompaun didakwa Osama Bin Laden. Imej satelit daripada Taman Olimpik London Imej satelit daripada Boston Marathon Kawasan Amerika Syarikat. Imej satelit Amerika Syarikat Boston Marathon Area.
 2. 2. JUST FAKTA: (1) Dengan TEKNOLOGI MODEN dan satelit di seluruh dunia, TEKNOLOGI perlu mengadakan peruntukan bagi imej MINUTE-BY-MINUTE Penerbangan MH 370 dari masa ia mengambil masa kira dan di mana ia Sebenarnya sekarang. Imej-imej satelit ATAS MENYEDIAKAN maklumat daripada RASUAH dan PERLINDUNGAN-UP oleh Amerika Syarikat dan sekutu-sekutunya melalui penggunaan mereka didokumenkan WELL Serangan NEGERI / ANTARABANGSA Pengganas di sini di Amerika Syarikat dan LUAR NEGARA. Taktik seperti yang digunakan oleh Amerika Syarikat apabila ia mahu MENGAWAL Bangsa Asing dan / atau Kawasan Dunia PROTES itu dan / atau enggan mematuhi permintaan itu. (2) Sama seperti yang ditunjukkan di atas, TEKNOLOGI MODEN perlu membenarkan JELAS imej MINUTE-BY-MINUTE Penerbangan MH370. Nampaknya Amerika Syarikat PERANAN Amerika dalam tindakan JENAYAH itu diambil keluar dari BUKU PANDUAN PENGGANAS itu! (3) imej kasar misalnya disediakan oleh CHINA - yang merupakan seorang PENYOKONG KEWANGAN BESAR dan sekutu Amerika Syarikat - kelihatan semata-mata penipuan dan GAMBARAN apa TEKNOLOGI MODEN adalah benar-benar mampu. (4) Muncul sebagai LAGI Serangan PENGGANAS oleh Amerika Syarikat dan sekutu-sekutunya untuk tujuan MELETAKKAN takut dalam WARGANEGARA dan mencari KAWALAN! (5) Muncul sebagai LAGI Serangan PENGGANAS oleh Amerika Syarikat kerana ia dan sekutunya duduk dan WATCH penderitaan dan KETAWA di stingers mereka melancarkan TERHADAP Bangsa dan / atau Kawasan mereka mahu membawa BAWAH MEREKA KAWALAN! http://www.slideshare.net/VogelDenise/malay-hillary-clinton-stingers
 3. 3. JUST THE FAKTA MENGENAI ASIA AIRLINE PENERBANGAN MH370: Berasal dari: Amerika Syarikat Dalam erti kata lain, BUILT di Amerika Syarikat! PENGILANG: Airplanes Boeing Commercial TERKINI AIRLINE KEJADIAN (S) PENARGETAN ASIA BANGSA: The ASIA Airlines Penerbangan 2 14 kemalangan di Jul 2013 pada Amerika Syarikat Tanah adalah Crash maut PERTAMA pesawat dalam tempoh 18 tahun. SEKARANG yang hilang ASIA Syarikat Penerbangan Penerbangan MH370 kira-kira EIGH T (8) bulan kemudian (Mac 2014) --- Dengan TEKNOLOGI PENDAHULUAN (seperti satelit dan / atau rakaman satelit) ternyata Kerajaan mereka SUMBER cukup yang terhad yang Asia Penerbangan MH370 perlu telah TERLETAK cara sebelum ini (iaitu posting asal dokumen ini menjadi 22 Mac 2014)!
 4. 4. Ini adalah "TIDAK KETAWAPERKARA! " KTVU Laporan Jenaka Perkauman Sebagai Nama Daripada Asiana 214 Juruterbang: Pada hari Jumaat, Bay Area Fox affiliate KTVU memberitahu penonton nama berupa sebagai juruterbang di Asiana Penerbangan 214. Masalahnya ialah bahawa nama-nama - "Sum Ting Wong," "Wi Tu Lo," "Ho Lee Fuk" dan "Bang Ding Ow" - adalah jelas palsu. Anchor berita membaca nama-nama dari teleprompter dan tidak kelawar mata, sambil menambah bahawa maklumat itu telah disahkan oleh Negara Lembaga Keselamatan Pengangkutan. Lembaga Keselamatan Pengangkutan Kebangsaan . . . mencadangkan pelatih telah tersilap mengesahkan nama-nama yang tidak betul: Lembaga Keselamatan Pengangkutan Negara. . . nama- nama yang tidak tepat dan menyakitkan hati yang berada. . . disahkan sebagai orang-orang juruterbang penerbangan Asiana 214, yang terhempas di Lapangan Terbang Antarabangsa San Francisco pada 6 Julai. - Salinan dan ditampal dari Internet pada 2014/03/22 http://www.huffingtonpost.com/2013/07/12/asiana- pilots-fake-names-racist_n_3588569.html
 5. 5. LAGI CONTOH CLASSIC daripada KENAPA Amerika Syarikat perlu DIKELUARKAN daripada JADUAL: http://www.slideshare.net/VogelDenise/110412-email-obamafraudgate-english GET yang PENGGANAS / perkauman / WHITE supremacist Rejim Amerika Syarikat dan sekutu-sekutunya daripada BANGSA ASING dan Pusingan UP ini PENGGANAS dan TIGA ORANG bahawa Amerika Syarikat adalah membenarkan untuk MENGAWAL Kerajaannya: http://www.slideshare.net/VogelDenise/092812-david-addington-article-malay
 6. 6. Yang mengenal LEBIH BAIK BAGAIMANA Amerika Syarikat Rejim PENGGANAS Amerika 's kerja-kerja dan yang MENGAWAL Kerajaan dari SATU daripada SENDIRI mereka - WASHINGTON ORANG DALAM Newt Gingrich yang memberitahu daripada TIGA ORANG dalam ROOM yang tidak ada dibenarkan masuk Newt Gingrich yang merupakan Bekas Amerika Syarikat SPEAKER RUMAH INI, House Whip Minoriti dan AMERIKA SYARIKAT Kongres.: http://www.slideshare.net/VogelDenise/010613- meet-the-press-interview-with-newt-gingrich PROJEK Amerika Syarikat dan YAHUDI di / Zionis SEKUTUNYA (seperti ISRAEL) untuk menguasai dunia KESELURUHAN: Projek bagi Abad Baru Amerika (PNAC) - Asas kepada PNAC adalah berpendapat bahawa "kepimpinan Amerika adalah kedua-dua baik untuk Amerika dan baik untuk dunia" dan sokongan untuk " polisi Reaganite kekuatan tentera dan kejelasan moral . " Dengan ahli-ahlinya dalam pelbagai jawatan utama, yang PNAC memberi pengaruh pada peringkat tinggi pegawai kerajaan Amerika Syarikat dalam pentadbiran Presiden Amerika Syarikat George W. Bush dan menjejaskan pembangunan Pentadbiran Bush terhadap tentera dan asing dasar, terutama yang melibatkan keselamatan negara dan Perang Iraq ... . . . Laporan itu bertajuk A Break Bersih: Strategi Baru untuk Menjamin Realm itu dan menggesa menghapuskan Saddam Hussein dari kuasa, serta idea-idea lain untuk membawa perubahan kepada rantau ini Laporan itu telah dihantar ke. Israel Perdana Menteri Benjamin Netanyahu . http://www.slideshare.net/VogelDenise/pnac-project-for-the-new-american-century
 7. 7. Amerika Syarikat ternyata mempunyai SEJARAH menjatuhkan pesawat jet NEGERI / Airplanes melalui Akta PENGGANAS dan kemudian "menyalahkan JURUTERBANG!" Malah, ternyata bahawa Amerika Syarikat Presiden Amerika Syarikat, Barack Obama yang diterajui dan dikawal oleh PENGGANAS itu / perkauman supremacist / WHITE Rejim Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz, pakar dalam SERANGAN AIRLINE tersebut melalui SAMBUNGAN mereka dengan Penerbangan Persekutuan A dministration. BAGAIMANA manakah AWAM / DUNIA fikir mereka boleh mendapat akses kepada kapal terbang yang digunakan dalam Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz ' PENGGANAS bertindak ke atas Pusat Dagangan Dunia pada 11 September, 2001? Oh, kita MESTI TIDAK lupa, YES, Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz mempunyai HUBUNGAN PERNIAGAAN kepada Boeing pengeluar Airplane Penerbangan MH370 yang hilang! JUST FAKTA: Beverly Eckert and other RELATIVES of the VICTIMS in the September 11, 2001, Domestic TERRORIST Attacks carried out by the United States of America on its OWN Soil was PRESSING United States of America President Barack Obama as well as the New York Mayor and Congress for the TRUTH behind these DOMESTIC TERRORIST Acts! It appears Beverly Eckert’s husband was KILLED/MURDERED through the Domestic Terrorist Ini adalah gambar Beverly Eckert dengan Amerika Syarikat hari Amerika Presiden Bara ck Obama sebelum ia kelihatan dia DILETAKKAN pada Presiden Barack
 8. 8. Attacks carried out by the United States of America’s TERRORIST/RACIST/WHITE SUPREMACIST Regime led by Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz under Former President George W. Bush and then attempts to BLAME/FRAME Osama Bin Laden for their acts. Not only that, it appears for purposes of providing the United States of America with FALSE and CRIMINAL REASONS to launch Wars AGAINST Nations in the Middle East that were RACIALLY MOTIVATED: http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-us- wars-used-to-train-white-supremacist-english Obama "RAHSIA MEMBUNUH Senarai " http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-secret-kill-list- 13166139 Perlu diingat Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz melalui SAMBUNGAN dan HUBUNGAN mereka kepada industri Pesawat Terbang dan NEGARA KESELAMATAN AGENSI kemungkinan besar terpaksa bertindak JENAYAH untuk menentukan PENERBANGAN Beverly Eckert akan berada di! Bercakap pada majlis di Rumah Putih, Obama berkata Jumaat bahawa solat adalah dengan keluarga dan rakan-rakan yang kehilangan orang tersayang. A pesawat komuter Continental merempuh sebuah rumah di pinggir bandar Buffalo pada malam Khamis, membunuh semua 49 orang di atas kapal dan seseorang di rumah. Salah seorang mangsa adalah Beverly Eckert, seorang janda September 11. Dia hanya di Rumah Putih minggu lalu dengan Obama sebagai sebahagian daripada mesyuarat beliau dengan saudara-mara mereka yang dibunuh dalam 2001 serangan dan pengeboman USS Cole. Obama berkata Eckert adalah inspirasi kepada beliau dan beliau berharap keluarganya mendapati keselesaan pada hari-hari akan datang. Anda lihat, ia kelihatan bahawa Amerika Syarikat PENGGANAS / perkauman Amerika / WHITE supremacist Rejim mempunyai SEJARAH mantap mengambil menurunkan Airplanes Dalam Negeri hanya untuk mendapatkan satu orang - iaitu Dalam erti kata lain, kira-kira ENAM (6) hari dan / atau kurang daripada MINGGU daripada mesyuarat Beverly Eckert dengan Presiden Barack Obama, ternyata dia DIBUNUH / dibunuh di Serangan Pengganas Dalam Negeri PENARGETAN HER;. Bagaimanapun, menyebabkan
 9. 9. pembunuhan / pembunuhan JENAYAH penumpang INNOCENT lain di dalam pesawat Perbuatan yang ternyata telah dijalankan oleh Pentadbiran Obama dan Rejim PENGGANAS Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz (iaitu yang dari PENYELIDIKAN mengawal AIRLINE yang Industri juga)! Tambahan pula, Amerika Syarikat PENGGANAS / perkauman Amerika / WHITE supremacist Rejim AKAN mengambil turun satu Airplane Negeri KESELURUHAN hanya untuk mendapatkan SATU ORANG - sebagai Beverly Eckert - dan kemudian SALAHKAN yang JURUTERBANG! TIDAK yang dianggap biasa? Oh, di sini adalah LAGI POINT fakta - kira-kira DUA (2) bulan selepas pembunuhan / pembunuhan Beverly Eckert, ternyata Pentadbiran Obama dan Rejim PENGGANAS Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz pergi selepas Peguam (MICHAEL H. Doran) yang yang menawarkan diri Perkhidmatan UNDANG-UNDANG untuk membantu Saudara-mara mangsa September 11, 2001, Amerika Syarikat Serangan Pengganas DOMESTIK. Dalam serangan ini, ternyata Pentadbiran Obama mengeluarkan Mr Doran dan rakan sekerja beliau (Matthew Schnirel) untuk menutup mulut mereka dan, ia muncul, untuk memastikan mereka daripada membawa perkara ini ke mahkamah sebagai Beverly Eckert mahu!
 10. 10. Saya telah memilih untuk pergi ke mahkamah daripada menerima satu ganjaran daripada 9/11 dana pampasan mangsa. Sebaliknya, saya ingin tahu apa yang telah jadi salah dengan perisikan dan keselamatan sistem kami yang berkumpulan. . . mampu mengubah empat jet penumpang AS ke daya musuh, menyerang bandar-bandar kita dan membunuh 3,000 orang awam dengan mudah menakutkan. Saya ingin tahu mengapa dua bangunan pencakar langit 110 tingkat runtuh dalam masa kurang daripada dua jam dan mengapa melarikan diri dan menyelamat pilihan begitu terhad. Saya menyaman kerana tidak seperti saluran penyiasatan lain, termasuk pendengaran kongres dan suruhanjaya itu 9/11, tuntutan saman saya menghendaki semua testimoni diberikan di bawah sumpah dan sepenuhnya menggunakan kuasa untuk memaksa bukti. - Pada 03/22/04 maklumat yang diperolehi dari laman web seperti: http://www.commondreams.org/views03/1220- 04.htm dan http://internationalpeace.info/videos/911-wtc.shtml
 11. 11. JUST FAKTA: Nampaknya Mei 20 12, Amerika Syarikat telah merancang serangan pengganas pada Airplane NEGERI keluar dari TIMUR TENGAH! Ini adalah "FACE" sesuatu COLOR lelaki-of-bahawa Amerika Syarikat dan SASARAN Dipersalahkan untuk ini Serangan Pengganas botched Pada: http://www.slideshare.net/VogelDenise/barack-obama-may-2012-foiled-plane-plot http://www.slideshare.net/VogelDenise/cia-foiled-plane-plot-2 Nampaknya PENEMPATAN Vogel Denise Newsome itu daripada APRIL 30, 20 12, Peluang Pekerjaan Saksama Suruhanjaya dan Ohio Suruhanjaya Hak Sivil disebabkan Presiden Barack Obama dan PENGGANAS / perkauman / WHITE supremacist Rejim Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz untuk tarik palamnya - MENGUBAH MINDA MEREKA - kira-kira TUJUH (7) HARI KEMUDIAN pada Serangan Pengganas ini! http://www.slideshare.net/VogelDenise/043012-eeoc-ocrc-complaintcharge Amerika Syarikat Percubaan untuk PERLINDUNGAN-UP KEBENARAN untuk pelupusan sebanyak Serangan Pengganas ini dengan melepaskan mereka melalui Media YAHUDI / Zionis dan WHIT E supremacist DIKAWAL, bahawa Associated Press (AP) w sebagai SEBALIK PENDEDAHAN ini menggagalkan "INTERNATIONAL" Serangan Pengganas yang telah
 12. 12. dirancang oleh Amerika Syarikat - DAAH! Bagi mereka yang mungkin tidak tahu, April 30, 2012, Aduan yang dibawa oleh Vogel Denise Newsome yang membawa kepada pelupusan Amerika Syarikat 'daripada Mei 2012 ANTARABANGSA PENGGANAS SERANGAN, adalah TERHADAP Syarikat (Firma Garretson Resolusi Kumpulan) ternyata Amerika Syarikat KERAJAAN Amerika diupah untuk mengendalikan pembayaran kepada Saudara-mara / Mangsa September 11, 2001, serangan ke atas Pusat Dagangan Dunia Towers. Bolehkah anda percaya bahawa Amerika Syarikat Presiden Barack Obama dan Pengganas / Perkauman / White supremacist Rejim Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz mempunyai keberanian untuk mempunyai The Garretson Firma Resolusi Kumpulan membawa saman terhadap Vogel Denise Newsome dalam usaha mendapatkan TANGAN mereka pada KETERANGAN jadi boleh DIMUSNAHKAN dan disembunyikan daripada dunia? http://www.slideshare.net/VogelDenise/020912-notice-ofnonattendancehearinggarretsonstamped http://www.slideshare.net/VogelDenise/020912-garretson-resolution-group-motion-to-vacate-stamped Bukan itu sahaja, untuk menjaga dari AWAM / DUNIA dari mencari maklumat tentang Pengurus Kempen 's / Timbalan Ketua Turus' Presiden Barack Obama / Pengarah Personel 's - Jim Messina' s - SAMBUNGAN kepada COVER-UP dan penamatan menyalahi undang-undang /
 13. 13. haram PEKERJAAN Newsome 's dengan PENGURUSAN Messina PENGISIAN / Messina SISTEM dan The Garretson Firma Resolusi Kumpulan. Melangkah sejauh yang mempunyai / Sistem Pengurusan Messina Messina Kakitangan 's ini mesej mel suara Menamatkan pekerjaan Newsome itu REMOVED dari YouTube.com. Walau bagaimanapun, Newsome hanya sekadar mencatatkan rakaman mel suara dalam Forum Sosial sebagai SlideShare.net: http://www.slideshare.net/VogelDenise/barack-obama-termination-voicemail- messina-garretson-resolution-group Ugutan Newsome dari Negeri ke Negeri, Kerja-untuk-Kerja / Majikan untuk Majikan dan SEKARANG melalui "INTERNET" Ugutan mana mereka menghubungi perkhidmatan HOSTING dan mengancam mereka dengan tindakan jika mereka tidak mengambil turun laman web Newsome (s) / forum (s):
 14. 14. http://www.slideshare.net/VogelDenise/020212-webhosting-responsetogarretsonresolutioncomplaint Sudah tentu mereka mahu AWAM / DUNIA untuk berfikir bahawa Vogel Denise Newsome tidak memahami undang-undang dan / atau apabila dia memfailkan tindakan undang-undang, tuntutan beliau mempunyai NO merit (apabila di FAKTA tuntutan Newsome itu MEMPUNYAI merit dan disokong oleh KETERANGAN KES UNDANG dan / KESIMPULAN UNDANG-UNDANG). Walau bagaimanapun, Amerika Syarikat Pengganas RASUAH Amerika / Perkauman / White Su premacist Rejim DIKAWAL oleh Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz (Kerana ia menyembunyikan di belakang tudung untuk menjaga peranan mereka tersembunyi daripada Awam / Dunia) mengambil ia atas dirinya untuk mengugut peguam Newsome dan / atau orang-orang yang berusaha untuk menyediakan beliau dengan Perwakilan Undang-undang dan / atau Pekerjaan. Sebagai contoh, h tdk lama adalah petikan dari e-mel yang diterima daripada Newsome Firma Undang- undang SOKONGAN ING tindakan undang-undang (s) mempunyai KELEBIHAN: "Walaupun kita tidak boleh mewakili anda di mengikuti tuntutan-tuntutan ini, sila jangan ambil yang bermakna setiap tuntutan tidak mempunyai sebarang merit. Malah, berdasarkan t Wha anda telah diserahkan kepada kami, ia pasti muncul bahawa anda, sekurang-kurangnya dilayan secara tidak adil oleh Spring Lake Apartments dan THE LAIN-LAIN! --- John G. Dana (Gordon & Associates LLC) PENTING CATATAN: Spring Lake Apartments adalah PELANGGAN Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz The Spring Lake Apartments perkara itu salah satu di mana Newsome mengekalkan peguam BLACK-Amerika (Wanda Abioto), yang mengancam untuk meninggalkan Newsome dan / atau muka menjadi! dibenarkan, dan lain-lain: http://www.slideshare.net/VogelDenise/ex-40-02-08-letterstoabiotofrommonroe - Iaitu sanctioning menjadi amalan BIASA oleh Amerika Syarikat Amerika PENGGANAS / perkauman / WHITE supremacist Rejim diketuai oleh Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz yang hanya berlaku untuk menentang nasihat dalam Newsome vs perkara Entergy: http://www.slideshare.net/VogelDenise/ex-33-docket-sheet-entergy
 15. 15. http://www.slideshare.net/VogelDenise/baker-donelson-united-states-supreme-court-power-point Ya, t dia SAMA Firma Undang-undang - Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz - iaitu Penasihat Undang-undang untuk Amerika Syarikat Presiden Barack Obama, Amerika Syarikat Ahli Kongres dan Amerika Syarikat Mahkamah Agung Hakim, dan lain-lain --- DAH! Dalam erti kata lain, PENGGANAS / perkauman / WHITE supremacist Rejim Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz KAWALAN: (1) Cawangan EKSEKUTIF - White House, (2) Cawangan UNDANGAN - Kongres, dan (3) Cawangan KEHAKIMAN - Mahkamah Agung Amerika Syarikat. Oh, Amerika Syarikat adalah melakukan yang terbaik untuk menjaga nama Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz 'daripada MEDIA dan UTAMA / peranan UTAMA mereka dalam DOMESTIK / Serangan Pengganas ANTARABANGSA, namun Vogel Denise Newsome melalui Forum Sosial adalah menjaga mereka serangan JENAYAH dan PENGGANAS / perkauman HADAPAN dan PUSAT! Syukurlah Bangsa Asing / Pemimpin / Warga mempunyai PEGUAM / PEGUAM untuk melihat SAH itu, KREDIBILITI dan KETERANGAN usaha BAIK-IMAN Newsome dalam membawa
 16. 16. JENAYAH ini / pengganas KEADILAN! Diplomasi AMAN adalah Pengganas Bahasa ASING sebagai Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz JANGAN faham. SEMUA mereka memahami adalah WARS dan SEKATAN! Oleh itu, marilah PENGGANAS ini / firma undang- undang perkauman menjadi salah satu PENERIMA BANYAK menerima JUST GANJARAN menanti mereka! http://www.slideshare.net/VogelDenise/emails-kentucky-commission-on-human-rights-malay
 17. 17. AMARAN KEPADA ASING BANGSA / PEMIMPIN / WARGANEGARA: DO TIDAK PLAY PATTYCAKES DENGAN AMERIKA SYARIKAT of America REJIM PENGGANAS 'S - AMBIL MEREKA TURUN! SEKARANG ANDA TAHU YANG MUNGKIN DI SEBALIK HILANG MALAYSIA Pesawat Terbang - PENERBANGAN MH370!

×