Hungarian

228 views

Published on

Published in: News & Politics
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
228
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Hungarian

 1. 1. Február 28, 2012 Amit az Egyesült Államok kongresszusa / Média rejtőzik: EGYESÜLT ÁLLAMOK / elnök, Barack Hussein Obama II bajban van!Azoknak, akik esetleg nem tudják: 1. Január 10, 2012, Amerikai Egyesült Államok elnöke Barack Hussein Obama II ("Barack Obama amerikai elnök" vagy "Obama elnök") volt, követelte, hogy lelép a péntek 10 február, 2012:http://www.slideshare.net/VogelDenise/011012-pink-slip-president-barack-obamasigned~~VUnited States Postal Service ("USPS") annak igazolását LEVELEZÉSI / Számlák - támogatása ÁTVÉTEL-énvagy január 17, 2012:http://www.slideshare.net/VogelDenise/011012-usps-mailing-receipts-obamapaulmullen Ugyanakkor úgy tűnik, Obama elnök megpróbálta elérni a ajánlott levél "zöld kártyát" megsemmisítik - azaz bűncselekmény: akadályozza mail, e-mail hamisítás, igazságszolgáltatás akadályozása, stb -, hogy nem lenne bizonyítékokat ő átvételét. Csak azután lesz nyilvános / GLOBAL-én vagy január 27, 2012 Thru február 2, 2012, hogy Barack Obama elnök úgy tűnik, már az ajánlott levél "zöld kártyát" - lepecsételt "FEHÉR HÁZ IRODA, Washington DC 20500" ragasztva és újra együtt Denise visszatért Vogel Newsome ("Newsome"): http://www.slideshare.net/VogelDenise/011012-usps-mailing-receipts-green-cardreturned~~V Obama elnök, aki jogtanácsos / tanácsadó (Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz ["Baker Donelson"]), a közigazgatás és egyéb összeesküvők / CO-összeesküvői (azaz, mint a The Firm Garretson Felbontás csoport ["Garretson Firm"]), mivel a január 10, 2012 szolgálata Pink Slip is használnak idejüket tartani a támogató: "Bejelentés megszüntetésére - KÉRELEM felelősségre vonást elnök, Barack Hussein Obama II - válasz a támadásokat FLORIDA A & M Egyetem VONATKOZÓ ÁLLÍTÓLAGOS Habozás eset - KÉRELEM nemzetközi katonai intervencióra is szükség lehet"http://www.slideshare.net/VogelDenise/022712-updated-links-for-obama-eviction-notice-011012final az állami / Világnézet, mert ez biztosítja hogy csak néhány nevet és arcok mögött a fehér felsőbbrendűség / zsidó cionista mögött a korrupció és a bűncselekmények Amerikai Egyesült Államok
 2. 2. Amerikai kormányzati tisztviselők és támadások elleni leveled Vogel Denise Newsome, a többi Egyesült Államok közel-keleti és a polgárok Nemzetek / országok. 2. Be vagy a péntek, február 3, 2012 (azaz körülbelül egy hét az idő - péntek, február 10, 2012 határideje - Obama elnök kérte, hogy lelép), úgy tűnik, Obama elnök, aki adminisztráció, jogi képviselője / tanácsadó Baker Donelson és más összeesküvői / Co-összeesküvői fordult Garretson Iroda benyújtani beperelte Vogel Denise Newsome ("Newsome") állítólagos szerzői jogok megsértése, stb A Hamilton megyei (Ohio) Bíróság közös Jogalapok - Ügyszám A1200831. Ahhoz, hogy a csalódás, Vogel Denise Newsome be a vonatkozó beadványok jogosult,"Mozgás, hogy hagyják helyt adó végzés INDÍTVÁNY ideiglenes korlátozó rendelkezést, és / vagymásodlagosan, utasítsa el MOTION"http://www.slideshare.net/VogelDenise/020912-garretson-resolution-group-motion-to-vacate-stamped"HIRDETMÉNY NEM hallgatója február 15, 2012 meghallgatást"http://www.slideshare.net/VogelDenise/020912-notice-ofnonattendancehearinggarretsonstamped és nem vetette alá magát, hogy a rosszindulatú és a színlelt / frivol beperelte ellene, és nem vetik alá a hatásköre az Ohio Bíróság. 3. Február 15, 2012, Vogel Denise Newsome benyújtott bejelentés, hogy az Egyesült Államok Kongresszusának e-mailben és az Egyesült Államok elsőbbségi küldemények ő könyörgött című, "Panasz (S); STATUS kéréseket; és HIRDETMÉNY A bejelentés:" http://www.slideshare.net/VogelDenise/021512-us-congress-complaint-newsome-v-obamafinal- signed~~V A figyelmet az Egyesült Államok szenátorai: Herb Kohl (via US Mail is), Chuck Grassley, Barbara Boxer (via US Mail is), Johnny és Isakson A figyelmet az Egyesült Államok képviselőháza: Lamar Smith (via US Mail is), Jerrold Nadler, Josiah Bonner (via US Mail is), és Linda T. Sanchez másolatainak terjesztésére a kollégáikkal. Szerint a United States Postal Service követési információkat, dokumentumokat kapott a február 21. "Panasz, STATUS kéréseket; és ÉRTESÍTÉS bejelentés" vetett PUBLIC kormányzati tisztviselők - azaz a kezében Public Office ügyekre állami / Érdeklődési VILÁG! 4. A január 10, 2012, "Pink Slip" és az "értesítés felmondására vonatkozó - KÉRELEM felelősségre vonást elnök, Barack Hussein Obama II - válasz a támadásokat FLORIDA A & M Egyetem VONATKOZÓ ÁLLÍTÓLAGOS Habozás eset - KÉRELEM nemzetközi katonai intervencióra is szükség lehet" legális és a kötelező dokumentumok támogatása MÁSIK időben nyújtottak be panaszt a figyelmet az Egyesült Államok kongresszusa előmozdítása a már benyújtott panaszok:
 3. 3. a. Augusztus 31, 2011, "Egyesült Államok KENTUCKY SENATOR RAND PAUL: Kérés státusának vizsgálata (i) kérésem Egyesült Államok elnöke Barack Obama és a kormányzati szervek / Tisztviselők, segítségnyújtás abban, hogy a petíció rendkívüli idézést irattárba és segítségnyújtás átvétele Relief JELENLEGI / azonnal esedékessé Newsome - írásbeli választ által kért csütörtök, szeptember 15, 2011: " http://www.slideshare.net/VogelDenise/083111-ltr-senatorrandpaulcorrected- versionwithmailingreceipts Money Order tévedésből kihagyták - amely KENTUCKY lakóhelye: http://www.slideshare.net/VogelDenise/083111-rand- pauluspsmokyinforedacted-forwebsiteversionb. Május 3., 2011, "válasz a március 17, 2011 és április 27, 2011, Legfelsőbb Bíróság, az Egyesült Államok" Letters - azonosítása Rendkívüli idézést (ek) be kell nyújtani, és idézés (ek) Minden idézések törvény kell benyújtani: " http://www.slideshare.net/VogelDenise/050311-ltr-justicerobertssuterfinal Egyesült Államok KENTUCKY szenátor Rand Paul adtak egy példányt könyörgött: http://www.slideshare.net/VogelDenise/050311-rand-paulletter IGAZOLÁS LEVELEZÉSI és bevételek: http://www.slideshare.net/VogelDenise/050311-usps-mailingreceiptsc. Március 12, 2011, "petíciós RENDKÍVÜLI a keresettel kérnek elnök ellen Barack Obama, aki jogtanácsos / tanácsadó Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz és egyéb összeesküvők / CO-összeesküvőket, stb IGAZOLÁS LEVELEZÉSI és ÁTVÉTEL: http://www.slideshare.net/VogelDenise/031211-usps-mailingreceiptsd. Január 30, 2011, "vizsgálatát Egyesült Államok elnöke, Barack Obama - Paul szenátor sürgős segítségre kérik." http://www.slideshare.net/VogelDenise/013011-email-senator-randpaule. Október 9, 2010, "Emergency Motion Stay, sürgősségi indítvány bővítése idő és egyéb segélyezési Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága által megfelelőnek ítélt kijavítani a jogi sérelmekről / igazságtalanságokat itt feljegyzett:"
 4. 4. http://www.slideshare.net/VogelDenise/100910-emergency-motion Hogy az Egyesült Államok Kongresszusának és az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága megpróbálták TAKARJA igazságügyi / bírósági eljárásokról és vizsgálatok, valamint elpusztítása és / vagy akadályozza az igazságszolgáltatást az ügyészség a büntető / polgári rosszat jelentett. 5. Itt vagyunk, csaknem egy évvel később a "petíciós RENDKÍVÜLI írva" még NINCS docketed (vagyis bár a pénz a bejelentési díjat nem adták) és a megfelelő jogi lépések ellen elnök Barack Obama, aki jogtanácsos / tanácsadó Donelson Baker és egyéb összeesküvők / CO-összeesküvők nem nyújtottak be. Mégis, és még mindig vannak a bátorságot, hogy egy rosszindulatú és színlelt / frivol pert (vagyis az első hozta Baker Donelson a fronting Iroda Schwartz Manes Ruby & Slovin-én vagy január 20, 2009 nevében Stor-All Alfred indította a márciusi 12, 2011 "Petíció rendkívüli idézést") és most a február 3, 2012 panasza fronting Iroda Garretson Group hozta UTÁN, a január 10, 2012 című állami fellépés, "Bejelentés megszüntetésére - KÉRELEM felelősségre vonást elnök, Barack Hussein Obama II - válasz a támadásokat FLORIDA A & M Egyetem VONATKOZÓ ÁLLÍTÓLAGOS Habozás eset - KÉRELEM nemzetközi katonai intervencióra is szükség lehet" erőfeszítéseinek, hogy csorbítaná a joghatósága az Egyesült Államok Kongresszusának, valamint az alkotmányos jogok és egyéb jogok a Vogel Denise Newsome biztosított joga szerint az Egyesült Államok. 6. Úgy tűnik, hogy Vogel Denise Newsome, hogy a február 3, 2012 rosszindulatú és színlelt / frivol indított perben elnök Obama fronting Iroda (Garretson Group) is adhatnak hozták, hogy rábírja Newsome, hogy alávetik magukat az állami bírósághoz és lemond Kongresszusi Akció - azaz amelyek nem sikerült elérni, és Newsome úgy dönt, hogy alávetik magukat az Ohio Állami Számvevőszék.MIÉRT AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK / elnök, Barack Hussein Obama II bajban van! A. Használata helyett inkább a 30 napos terjeszteni, hogy hagyják el az Egyesült Államok Fehér Ház, úgy tűnik, Barack Obama elnök, aki jogtanácsos / tanácsadó Donelson Baker, a Közigazgatási és összeesküvők / CO-összeesküvői (azaz például Garretson Group) éltek ezzel ideje, hogy kegyetlenül megtorló ellen Vogel Denise Newsome gyakorló élete első és tizennegyedik módosítás jogok alatt az Amerikai Egyesült Államok Alkotmány és más jogszabályok az Egyesült Államok feltárniuk a büntető / polgári jogi sérelmekről, az Egyesült Államok kormányzati tisztviselők és összeesküvői / Co- összeesküvői leveled ELLEN Newsome valamint egyéb Egyesült Államok Polgárok és idegen nemzetek / országok és polgáraik számára. Persze az ilyen megtorlás elnök Barack Obama, aki jogtanácsos / tanácsadó Donelson Baker nem az első, és csupán egy része a régi "Minta-Of-brutális támadások" ellen Vogel Denise Newsome:
 5. 5. i. UTÁN 1 december 2008 kirándulás Vogel Denise Newsome Washington DC, hogy megtudja, a STATUS az ő július 14, 2008, "sürgősségi PANASZA ÉS KÉRELEM jogalkotó / KONGRESSZUS beavatkozás is kérheti a nyomozás, meghallgatások és megállapítások:" http://www.slideshare.net/VogelDenise/071408-emergency-complaints-withexhibits- reversedorderreduced Faxok Patrick Leahy szenátor, John Conyers kongresszusi képviselő, majd szenátor (jelenleg alelnök) Joseph Biden MEMORIALIZING december 2008 Utazás Washington, DC foglalkozni igazságtalanságok és STATUS 2008 augusztus VÉSZ panaszt: http://www.slideshare.net/VogelDenise/ fax-toleahyconyersbiden- memorializingdec08dc-utazás Úgy tűnik, Obama elnök jogtanácsos / tanácsadó Baker Donelson MEGKEZDETT egy újabb támadást, és azt követően került sor a munkáját egy zsidó Ügyvédi Iroda - azaz Fa és Lamping. A hosszú távú kapcsolat a Barack Obama elnök és / vagy jogi képviselője / tanácsadóként Vogel Denise Newsome létre lehet hozni az alábbi "IDŐRENDBEN TÁBLÁZAT:" http://www.slideshare.net/VogelDenise/021812-chronological-chartfinal-11664990ii. Köszönet a pakisztáni kormány megsemmisítésének állítólagos Összetett: http://www.slideshare.net/VogelDenise/pakistan-destroy-obl-compound~~V http://www.slideshare.net/VogelDenise/pakistan-obl-compound-destroyed~~V hogy az Egyesült Államok elnöke, Barack Obama azt állítja, hogy Oszama bin Laden volt, amikor megölték máj 2011: http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-050111-speechosama-binladen A jelentések szerint - azaz nem az Egyesült Államok MEDIA - Oszama Bin Laden úgy tűnik, hogy meghalt, körülbelül 2002 elején az egészségügyi komplikációk: http://www.slideshare.net/VogelDenise/pakistan-obl-has-been-dead-for-years http://www.slideshare.net/VogelDenise/pakistan-obl-has-been-dead-for-seven-years Nem egybe kell esnie, hogy a májusi 2011 beszéde Obama elnök, hogy ő azt állítja, hogy ellátták hírszerzés már 2010 augusztusában körülbelül két héttel a kézhezvételétől Vogel Denise Newsome email címmel, "Barack Obama amerikai elnök: bukása / pusztulását az Obama- adminisztráció - Korrupció / Conspiracy / Cover-Up / bűncselekmények nyilvánosságra " http://www.slideshare.net/VogelDenise/071310-email-toobamaholder amelynek eredményeképpen elnök Barack Obama megtorlás és a küldő saját vágyának Mob után Newsome bankszámláját (ek) GYERMEKTARTÁS ha Newsome NINCS gyermek (ek), SOHA megszülte / elvetélt gyermek (ek) és soha nem ment férjhez - mégis, lásd jelölt JP Morgan Chase Bank Dokumentumok hivatkozva hatalomba Newsome bankszámláját (ek) "GYERMEKTARTÁS." illegális / jogellenes cselekmény által tett Barack Obama amerikai elnök, aki adminisztráció, jogi képviselője / tanácsadó Baker Donelson és egyéb összeesküvői / Co-összeesküvői NÉLKÜL bírósági végzés! JP Morgan Chase Bank egy TOP / MAJOR Ügyfél Baker Donelson - Obama elnök jogtanácsos / tanácsadó. JP Morgan Chase
 6. 6. Bank szintén a TOP / MAJOR Client (Bernard "Bernie" Madoff - zsidó) ismert a Ponzi Scheme. JP Morgan Chase Bank TOP / Key Vezető Tisztviselők (James "Jamie" Dimon és Douglas L. Braunstein) között sok a zsidó! Kiemelés tőlem, és támogatja az oka annak, hogy Barack Obama elnök ment a szélsőséges intézkedéseket, hogy az állami / világ kapok egy másolatot Newsome a január 10, 2012 "bejelentés megszüntetésére - KÉRELEM felelősségre vonást elnök, Barack Hussein Obama II - Válasz a támadásokra A FLORIDA A & M Egyetem VONATKOZÓ ÁLLÍTÓLAGOS Habozás eset - KÉRELEM nemzetközi katonai intervencióra is szükség lehet " http://www.slideshare.net/VogelDenise/022712-updated-links-for-obama-eviction- notice-011012final Persze elnök Barack Obama, Donelson Baker és egyéb összeesküvők / CO-összeesküvők nem akarnak a nyilvánosság / világnak, hogy meglássa, milyen mélyen gyökerezik a Baker Donelson emberek az Egyesült Államok kormánya: http://www.slideshare.net/VogelDenise / Baker-Donelson-kapcsolatok-to-kormányok-officals-Whitehouse és hogyan mentek a akadályozása a panaszok benyújtását által benyújtott Vogel Denise Newsome az Egyesült Államok Kongresszusának, valamint az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága!iii. Ha szeretné látni az Egyesült Államok amerikai összeesküvés és fedezi fel szeptember 11, 2001 ("911 támadások") a hazai terroristák megtámad tervezett az Egyesült Államok kormánya tisztségviselők saját állampolgárai és / vagy az áldozatok a 911 támadások, akkor elhatároztuk, hogy tönkre az életét bárki (azaz például Newsome), aki beszél ilyen bűncselekmények ellen / POLGÁRI rosszat. Például, a "bejelentést FELMONDÁS - KÉRELEM felelősségre vonást elnök, Barack Hussein Obama II - válasz a támadásokat FLORIDA A & M Egyetem VONATKOZÓ ÁLLÍTÓLAGOS Habozás eset - KÉRELEM nemzetközi katonai intervencióra is szükség lehet" A Pages 209-214 és 226-241, a nevek és a képek azok, akik ismerik az igazságot mögött a 911 támadások tűnik öltek / Meggyilkolt vagyis például az Egyesült Államok elnöke Barack Obama fogalmazott december 8-án, 2012, "akik már lekerült a területen. . . Vagy bárki marad kint van: " Bertha Champagne; Dr. David Graham; Christopher Landis; Salvatore Princiotta; Paul Smith; Debra Jeane poroszka; Barry Jennings; Kenneth Johanneman; Beverly Eckert; Michael H. Doran;
 7. 7. David F. Wherley; W. Lee Rawls; Richard Holbrooke; John Wheeler; Lawrence Eagleburger, és Navy SEAL Team Six kiveszik-én vagy augusztus 6, 2011 http://www.slideshare.net/VogelDenise/navy-seals-victims-in-080611- attack-possible-911-cover-upÚgy tűnik, Obama elnök, Donelson Baker és mások az összeesküvés nem akarnak anyilvánosság / világnak, hogy meglássa az igazságot mögött az Egyesült Államok kormányánakkorrupt tisztviselők bűncselekmények: háborús bűnökkel, emberiség elleni bűncselekmények,emberiség elleni PEACE, stb - vagyis a nürnbergi elv megsértése, valamint egyéb törvényekmegszegése által tiltott! http://www.slideshare.net/VogelDenise/nuremberg-principles-wikipedia- information http://www.slideshare.net/VogelDenise/nuremberg-principles-war-crime-wikipedia- informationCsakúgy, mint Barack Obama elnök és az ő adminisztráció után elmúlik Privát BradleyManning: http://www.slideshare.net/VogelDenise/manning-bradley-power-point-11759432 http://www.slideshare.net/VogelDenise/manning-bradley-wikipedia-information- 11759433állítva, ő teszi ki az Egyesült Államok által háborús bűnök információs megosztott Wikileaks: http://www.slideshare.net/VogelDenise/assange-julian-wikipedia-information- Azaz után megy a webhely donorok anyagi nyomorék úgy, hogy az információ megosztott aWikileaks tartsa távol a közönség / világ szemében; elnök Barack Obama, aki jogtanácsos /tanácsadó Baker Donelson és összeesküvői (azaz például Garretson Group) indított ellenitámadások Vogel Denise Newsome megosztására őt, és / vagy szerzett személyes adatok,szerződések (megsértett), kutatás, stb
 8. 8. Sőt, ahelyett, Egyesült Államok Kentucky szenátor RAND PAUL nyújtó Vogel DeniseNewsome a szeptember 15, 2011, "Írásbeli állapot jelentés" kéri át augusztus 31, 2011,"Egyesült Államok KENTUCKY SENATOR RAND PAUL: Kérés státusának vizsgálata (i )vonatkozó kérelmét Egyesült Államok elnöke Barack Obama és a kormányzati szervek /Tisztviselők, segítségnyújtás abban, hogy a petíció rendkívüli idézést irattárba éssegítségnyújtás átvétele Relief JELENLEGI / azonnal esedékessé Newsome - írásbeli választáltal kért csütörtök, szeptember 15, 2011: "http://www.slideshare.net/VogelDenise/083111-ltr-senatorrandpaulcorrected-versionwithmailingreceiptsúgy tűnik, hogy Obama elnök, Baker Donelson, Garretson Group és társai támaszkodott akapcsolatok / kapcsolat elnök Barack Obama 2012 elnökválasztási kampány menedzser JimMESSINA való részvétel büntetőjogi / POLGÁRI sérelmeit és FRAME Vogel DeniseNewsome a bűncselekménye Garretson Csoport fehér rasszisták munkavállalóknak, akik úgytűnik, szándékosan megsemmisítik dokumentumokat Igénylő majd megpróbálta FRAMENewsome a bűneikért: http://www.slideshare.net/VogelDenise/101211-garretson-resolution-group- memoredacted~~VNewsome az egyetlen afro-amerikai (nem vezetői) célzott ilyen bűncselekmények.Majd szeptember 14, 2011 - előtti napon "írott állapot jelentés" DUE - Obama elnök és akampány menedzser (Jim MESSINA) elindította Obama "támadás" Weboldal:jelentést weboldalakon, mint például Vogel Denise Newsome honlapján találhatówww.vogeldenisenewsome.com - ami, mivel a január 27, 2012 Thru február 1, 2012 e-maileket,alá került VICIOUS támadások elnök Barack Obama, hogy eltávolították, így az állami /WORLD tartják a sötétben, hogy mit elnöke Obama, az Egyesült Államok kormányzatitisztviselők, Baker Donelson, Garretson vállalkozás és más összeesküvők / CO-összeesküvők isakár.Szeptember 15, 2011 - nap "ÍRÁSBELI állapot jelentés" DUE - elnök Barack Obama, a keménymunka Baker Donelson mögötti színfalak besurranó egyik KEY / TOP / főbb szereplők (JamesC. Duff), ki a rendező szerepét A Közigazgatási Hivatal az Egyesült Államok bíróságai - azazfoglalkozni a kronológiai táblázat: http://www.slideshare.net/VogelDenise/021812-chronological-chartfinal-11664990 az, hogy nem csak a bírósági beadványok, és hogyamennyiben a kongresszus, Vogel Denise Newsome többször kérte, hogy fel kell hívni azesetleges konfliktusok-OF-kamat: Hangposta-üzenetek left bíró John Roberts és Stephen BREYER: http://youtu.be/KcXm8mgjD60James C. Duff - a Baker Donelson munkavállaló - nevezték ki az irodájába, az EgyesültÁllamok Legfelsőbb Bírósága a Legfelsőbb Bíróság elnökének John Roberts. Továbbá BakerDonelson szívén / kulcsszerepe aki kinevezték az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága.Fontos megjegyezni: Mivel ez felfedi, hogy Barack Obama elnök és Baker Donelson tervezi,hogy a legvitatottabb "Health Care Bill" révén az Egyesült Államok Legfelsőbb Bíróság, illetve a2011. Nem csak, hogy milyen elnök Barack Obama és Baker Donelson tervezi tartani az állami /
 9. 9. világ megtudta, hogy Barack Obama elnök került a Fehér Házba a bűncselekmény annak tudatában, hogy ő nem jogosult törvényei szerint az Egyesült Államok. Más szóval, a Vásárolt Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága, mint egy őrző-védő kutyák tartani az állami / világot a tanulási IGAZSÁG, valamint ismeri a per által benyújtott eredeti Vogel Denise Newsome benyújtására én vagy március 12, 2011 című, " petíció a RENDKÍVÜLI írva ", amelynek célja, hogy az állami / WORLD amit az Egyesült Államok korrupt állami tisztviselők már rejtőzködtek évtizedekben: http://www.slideshare.net/VogelDenise/031211-petition-forextraordinarywrit- exhibits-final IGAZOLÁS LEVELEZÉSI és ÁTVÉTEL: http://www.slideshare.net/VogelDenise/031211-usps-mailingreceipts iv. Én vagy október 21, 2011 (ugyanazon a napon Barack Obama elnök bejelenti END az iraki háború - http://www.slideshare.net/VogelDenise/101211-garretson-resolution-group- memoredacted ), úgy tűnik, Barack Obama elnök támaszkodott fel a TIES / kapcsolat az ő 2012 elnökválasztási kampány menedzser Jim MESSINA: http://www.slideshare.net/VogelDenise/jim-messina jönni UTÁN Vogel Denise Newsome a foglalkoztatás Garretson Group és Messina Staffing: http://www.slideshare.net/VogelDenise/101411-messina-staffing-timesheet-denise-newsome 10/21/11 MEMORANDUM Justin ROEHM MEMORIALIZING beszélgetés: http://www.slideshare.net/VogelDenise/102111-email-justinsandy- redacted~~V 10/21/11 hangüzenetet Justin ROEHM Messina SZEMÉLYI: http://youtu.be/GACKP80QRaQB. Az Amerikai Egyesült Államok kell lennie zárolhatja a Közel-Keleten és a kormányzati tisztviselők részt háborús bűnök, emberiesség elleni bűncselekmények, emberiség elleni PEACE, stb bíróság elé a Közel-Keleten törvényszékek és nem az Egyesült Államokban, mert nincs igazságosság bíróságok fogják tenni az Egyesült Államok bírósága előtt ilyen bűncselekményeket!C. Egyesült Államok kormányzati tisztviselők és összeesküvők / CO-összeesküvők felelős a háborús bűncselekmények, emberiség elleni bűncselekmények, emberiség elleni PEACE, kiadása hamis jelentéseket, például az "Irán-jelentés," "911 a Bizottság jelentését" stb mindenkinek tennie kell a bíróság elé az összes vonatkozó törvényszékek (amelyek tartalmazzák a Közel-Keleten) a szerepet játszottak.
 10. 10. D. Úgy tűnik, a bizonyítékok és az Egyesült Államok korrupt állami tisztviselők megpróbálja eltussolni a korrupció és a bűnöket, hogy a háború a Közel-Keleten (Afganisztán, Irak és Irán), nem volt indokolt. Emellett soha nem volt semmilyen "Weapons of Mass Destruction", és nem is bizonyíték arra, hogy a "911 támadást" hajtottak végre semmilyen idegen nemzet / ország állampolgárainak, de úgy tűnik, hogy végeztek a korrupt amerikai kormány tisztviselői, a jogtanácsos / Advisor (Baker Donelson) és egyéb összeesküvők / CO-összeesküvők.E. Nem Nem fogadja el az Egyesült Államok elnöke, Barack Hussein Obama II bocsánatkérését a közelmúltban "bosszúságát A Szent Korán", mert ilyen aggályok voltak, PONTOS, jó színvonalon foglalkozik a január 27, 2012 keresztül február 1, 2012 e-mailek benyújtott elnök Obama és az Egyesült Államok Kongresszusának figyelmét, de Barack Obama elnök / fővezér az Egyesült Államok katonai tett tudatos döntés figyelmen kívül hagyni a Vogel Denise Newsome a január 10, 2012 panasz és kérik, hogy ő lelép pénteken, február 10, 2012 és megtorolta Newsome révén a bejelentés egy rosszindulatú viszik át egyik fronting cégek (Garretson csoport). Továbbá, hogy az ilyen aggályok fehér felsőbbrendűség / rasszisták is beállt az Amerikai Egyesült Államok katonai célokra való bekapcsolódás háborús bűnök ügyében a sajtóközlemény szerint az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma: Július 27, 2009 Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma SAJTÓKÖZLEMÉNY: "Hét vádolták meg terrorizmussal megsértése ..." Hét személyt vádoltak összeesküdtek, hogy anyagi támogatást, hogy terroristák és összeesküvést gyilkosság, emberrablás, Sírnak és sérüléseket okozhatnak külföldön tartózkodó személyek részére. . . "A vádirat azt állítja, hogy ... veterán terrorista edzőtáborokban Pakisztánban és Afganisztánban, aki az elmúlt három évben, már összeesküdött másokkal Ebben az országban toborozzanak és segítsék a fiatal férfiak UTAZÁS TENGERENTÚLI , hogy megölje. .. " "Ezek a díjak kalapács haza a pontot, hogy a terroristák és támogatóik nem korlátozódik csupán a távoli régiók néhány távoli földön, de fejlődik, és Fester jobb itthon. A terroristák és támogatóik a könyörtelen és állandó azon erőfeszítéseit, hogy fáj és ölni ártatlan az emberek szerte a világon. Mi egyformán meg kell könyörtelen és állandó erőfeszítéseink, hogy megállítsa őket ... " http://www.slideshare.net/VogelDenise/072709-doj-seven-charged-with- terrorism-violations-11651101 Vogel Denise Newsome közös érdekek az ilyen bűncselekményeket a január 27-2012/February 1, 2012 e-mailek, amikor kijelentette, "Nincs semmi a" Szent Biblia ", amely támogatja, hogy az igaz keresztények lennének elleni támadások mögött a muszlimok és / vagy muszlim Nemzetek vagy az égő" Szent Korán "- azaz ezek a gyakorlatok a fehér felsőbbrendűség Csoportok használó "Egyház (ek) a FRONT / maszk", és hogy tanítsák gyűlölet muszlimok elleni / nép színe azt állítva, hogy keresztények, ha nem! Jézus Krisztus nem bizonytalan a hite! IGAZ keresztények nem bizonytalan a hitükben, vagy másokét! " mégis, nézd meg mi történt elnök Barack Obama / fővezér karóra tetején a vizelés BOTRÁNY (azaz olyan információt megjelenése után a január 10, 2012 ÉRTESÍTÉS KÉRÉS az Egyesült Államok elnöke
 11. 11. Barack Obama, az Egyesült Államok Kentucky szenátor Rand Paul és az Egyesült KÖZÖS Államokvezérkari főnök Michael Mullen) és más háborús bűncselekmények, emberiség ellenibűncselekmények, emberiség elleni PEACE, stb, hogy az Egyesült Államok katonái a CONTINUE,hogy vegyenek részt, mert azt hiszik, hogy ilyen bűncselekményeket elkövetni a külföldi országok /nemzetek és büntetlenül maradt . Amerikai katonák afgán vádlottak POLGÁRI GYILKOSSÁGOK: 10 amerikai katonákat vádolják a szándékosan gyilkolt meg civileket. . . . Tagjai egy csapat mintegy 10 amerikai katona ellen folyik vizsgálat meggyilkolásával legalább három helyi falusiak aki feldühítette őket. Szerint azokra az állításokra, ez nem egy esetben civilek hogy összetévesztik tálib harcosok és nem egy egyszeri pillanat a düh. . . Öt katona meggyilkolásával vádolt afgán civilek csak azért, mert kellene; Hét nagyobb részt fedezi fel:. . . Amerikai katonák vádolják LEÖLÉSI Civilek hidegvérrel. Tizenkét katonát kellett fizetnie az ügyben. Ha a díjak bizonyult, ez volt a szakasz a pokolból. Öt amerikai katona meggyilkolásával vádolt afgán civilek csak azért, mert tudtak, 7 nagyobb részt fedezi fel, plusz holttest megcsonkításának, figyelembe POT lövést afgán civilek, hasis szívása, és vernek egy privát, aki felrobbantotta a sípot. . . . "Ez az a fajta dolog, ami bánt minket, hatalmas". . . "Ez az aránytalan hatással, mint Abu Ghraib volt. Mint minden ilyen incidens. Csakúgy, mint a Korán BURNING volna Floridában." . . . Szerint bírósági dokumentumok azt akkor kezdődött, amikor Sgt. Calvin Gibbs viccelődött arról, milyen könnyű lenne "lök egy gránátot valakit, és megölik őket." Kiderült, egy összeesküvés, amikor öt katonák állítólag létrehozott egy "kill TEAM" és külön alkalommal meggyilkolt három afgán civilek, látszólag véletlenszerűen kiválasztott .. . . VALLOMÁS VIDEO: US KATONA JELLEGZETESSÉGE három KILL ártatlan afgánok Tizedes, 22, elmondja, hogy ő "őrült" őrmester állítólag meggyilkolták a hecc kedvéért, összegyűjtött testrészeket. . . . . . Véletlenszerűen kiválasztott 3 fegyvertelen, ártatlan áldozatok Afganisztánban meggyilkolt. . . . A kollekció a testrészek és fotók az amerikai katonák az afgán szervek HOLDING mint Vadász trófeák. . . "Csak tényleg nincs semmi baja ... LEÖLÉSI ezeket az embereket," mondta Morlock szalagon ahogy lefektetett forgatókönyv mondta az őrmester használják, hogy úgy tűnik, a civilt öltek meg az akció. . . A káplár azt mondta Gibbs utasítást adott, hogy tüzet nyissanak a civil egyidejűleg, Gibbs dobott egy kézigránátot az áldozat. "Ő kihúzott egyet, ha a gránát, egy amerikai gránátot, tudod, hogy beugrott, hogy eldobja, mondja meg, hová megy ez a srác Dobd meg, öld meg ezt a fickót, ..
 12. 12. . . . Morlock mondta Gibbs őrmester végzett egy orosz gránát-Dobd a test mellett, a halott afgán, hogy úgy tűnik, hogy azon volt, hogy megtámadja az amerikai katonák. . . Amellett, hogy a gyilkosság, a hadsereg töltés dokumentumok azt állítják, a burjánzó kábítószer-használat Morlock egysége, valamint a feldarabolása DEAD afgán civilt. Kpl. Morlock leírja Gibbs őrmester állítólag összegyűjtötte ujjai néhány saját afgán áldozatok. . . Morlock mondta Gibbs dicsekedett elvégzésére hasonló gyilkosságok Irakban, de soha nem fogott. . . USA katonák Afganisztánban vádlott polgári GYILKOSSÁGOK: http://www.slideshare.net/VogelDenise/us-soldiers-accusedinafghancivilianmurders NEM úgy tűnik, Barack Obama elnök, aki jogtanácsos / tanácsadó Donelson Baker, az Egyesült Államok Kongresszusának, Garretson csoport és más összeesküvők / CO-összeesküvők használja határidők meghosszabbította Vogel Denise Newsome fenyegeti a vállalatok, amelyek őt internet / webhosting szolgáltatások, fenyegetik Newsome élete and Destroy őt, valamint azokat az idegen nemzetek / országok a rasszista szándékot. elég volt! körülbelül három hétig Vogel Denise Newsome többször alá támadásokat emlékeztetve a PUBLIC / világ az Egyesült Államok háborús bűnöket, emberiség elleni bűncselekményekkel és béke elleni bűncselekmények, stb: például megosztásában az alábbi adatokat (azaz amelyek bizonyos lehet találni érzékeny azonban a érzéketlensége / hidegsége jön a fehér szupremácisták / cionisták mögött ilyen szörnyű gyakorlat majd szeretné fedezi fel ilyen korrupció és bűnöző / POLGÁRI rosszat Az Amerikai Egyesült Államok), elnök Barack Obama, az ő adminisztráció, jogi képviselője / tanácsadó Baker Donelson, PUBLIC kormányzati tisztviselők (szenátorok / képviselőinek és / vagy azok Aides), stb is azt állítják, hogy a büntető / polgári jogi sérelmekről, hogy az Egyesült Katonai Államok és az Egyesült Államok kormányzati tisztviselők és összeesküvői / Co-összeesküvői folytat, mint "pornográf, gyűlöletkeltő, rosszindulatú, becsmérlő, zaklató, stb "- mégis fizetnek Egyesült Államok katonái, kormányzati tisztviselők, kormányzati vállalkozók, stb ilyen rasszisták és diszkriminatív / förtelmes gyakorlatok: Vizelési on the Dead:Videó: http://youtu.be/ZZWVxEy-BFEObama vizelés BOTRÁNY: http://www.slideshare.net/VogelDenise/abu-ghraib-urination-scandal Abu Ghraib fogoly megsértése: http://www.slideshare.net/VogelDenise/abu-ghraib-urination-scandal http://www.slideshare.net/VogelDenise/baker-donelson-health-care-plan- power-point-11566935 EGYESÜLT ÁLLAMOK "kibelezés" / sterilizáló egy nemzet:http://www.slideshare.net/VogelDenise/gamble-clarence-proctor-gamble-sterilization-wiki-info http://youtu.be/gDuGrN1pivE~~V
 13. 13. http://youtu.be/8xkuDPD3A1Y EGYESÜLT ÁLLAMOK "globális" népirtás QUEST - Guatemalahttp://www.slideshare.net/VogelDenise/tuskegee-testshttp://www.slideshare.net/VogelDenise/guatemala-experiments http://youtu.be/SI-68j-LLk4 http://youtu.be/VbqlRQllF4cEgyesült Államok Pakisztán embertelen kísérletek - Fake Vakcina:http://www.slideshare.net/VogelDenise/pakistan-us-inject-fake-vaccine2http://www.slideshare.net/VogelDenise/pakistan-us-inject-fake-vaccine Ismeretekkel rendelkeznek a rést New Orleans töltések: http://youtu.be/XlIogreab3I F. Nem Nem fogadja el az Egyesült Államok elnöke, Barack Obama bocsánatkérését, mert nem őszinte, és nem is igaz! Ennek egyértelműen egy minta-OF-háborús bűncselekmény megsértése! G. Nem Nem fogadja el az Egyesült Államok elnöke, Barack Obama bocsánatkérését, mert egyértelműen a folyamatos támadásokat, Vogel Denise Newsome és egyéb polgárok és a külföldi nemzetek / országok támogatják, hogy az Egyesült Államok kormányzati tisztviselők DO NOT szándékozik tenni, ami helyes, és helyezték magukat FÖLÉ TÖRVÉNYEK nem csak az Egyesült Államokban, de a törvények idegen nemzetek / országok! H. Nem Nem fogadja el az Egyesült Államok elnöke, Barack Obama bocsánatkérését, mert egyértelműen az Egyesült Államok "támadások FAJI MOTIVÁLTSÁGÚ! Például az Amerikai Egyesült Államok kormányzati tisztviselők is használta a nyilvános fórumokon / INTERNET tegye HAMIS / félrevezető és rosszindulatú szerzett információk büntetőjog / korrupt gyakorlatok számára, a kormányzati tisztviselőkkel kapcsolatos Vogel Denise Newsome céljából feketelista, valamint hogy tartsa őt attól, hogy képes, és hogy elhelyezkedjen, hogy elhallgattassa a hangját megosztani a nyilvánossággal / világnak, hogyan Egyesült Államok kormánya Tisztviselők végez ilyen támadásokat az ő és mások. Barack Obama elnök
 14. 14. és a jogtanácsos / tanácsadó Baker Donelson gondoskodik arról, hogy a védett információt VogelDenise Newsome kerül az ilyen nyilvános fórumokon / Internet célú megsemmisítésétéletét. Fontos megemlíteni: Most, hogy Vogel Denise Newsome fordult a nyilvános fórumokon / internet, valamint tájékoztassa a nyilvánosságot / világ és ossza dokumentáció és bizonyíték az ilyen rosszindulatú támadások ellene Obama elnök, aki jogtanácsos / tanácsadó Donelson Baker, a közigazgatás, Egyesült Államok Kongresszusának, Garretson csoport és más összeesküvők / CO-összeesküvők jöttek UTÁN ÚJRA Newsome erőfeszítéseinek HANGTOMPÍTÓ hangjában - mindannyian szeretnénk Cry "Foul" most, hogy van Newsome "kihúzzuk a csuklyát!" OVER 20 éve a követés, Megfélemlítés, Zaklatás, Veszélyek stb a kormányzati tisztviselők, Baker és egyéb Donelson összeesküvői / Co-összeesküvők és majd amikor Newsome kezd osztani az állami / világnak a rasszisták / megkülönböztető támadások rá, más polgárok és a külföldi nemzetek / országok, Obama elnök, aki jogtanácsos / tanácsadó Baker Donelson, a közigazgatás és egyéb összeesküvői / Co- összeesküvői akar Cry "Foul" és kísérlet arra, hogy megfosszák Newsome az első módosítás jogok és egyéb jogok keretében biztosított az Egyesült Államok Alkotmány és más jogszabályok az Egyesült Államokban, mert a Newsome "küzdeni" és harcos HARD megosztják ezt az információt a nyilvánosság / világ ahelyett tartani határain belül a "Walls az Amerikai Egyesült Államok.A WISE / SMART személy tudja, hogy ha az információ nem igaz,akkor az ember azt nem zavarja, hogy jöjjön után Vogel DeniseNewsome honlapján (ek) vagy dokumentumokat feltették azinternetre - azaz kormányzati szervek, bíróságok, stb forgalombainformációk az interneten kapcsolatos Newsome; Azonban most nemakarja megosztani a Newsome bűncselekmények milyen információtszerzett kenőpénzt, Zsarolás, Zsarolás, Kényszert, stb!Amerikai Egyesült Államok elnöke Barack Obama, aki jogtanácsos / tanácsadó Baker Donaldson, akiHivatalt, az Egyesült Államok Kongresszusának, valamint az egyéb összeesküvői / Co-összeesküvőitámaszkodva kapcsolatokat internetes szolgáltatások, mint például SCRIBD.COM támadni VogelDenise Newsome, és akadályozhatja az állami / WORLD megismerhessék az igazságot. Nem helyettlelép a péntek, február 10, 2012, Obama elnök túl elfoglalt volt "internet Stalking" és a"számítógépes zaklatás" Egyesült Államok szenátor Sherrod Brown Sajtóközlemény: Internet Stalking: http://www.slideshare.net/VogelDenise/brown-sherrod-internet-stalking~~V
 15. 15. Egyesült Államok szenátor Mike Crapo sajtóközleményét On: CYBER Megfélemlítés: http://www.slideshare.net/VogelDenise/crapo-mike-cyber-bullying~~V Newsome Interneten keresztül olyan cégek, mint SCRIBD.COM akik eltávolították őt, hogy Barack Obama elnök egy teljes fejezetet: http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-scribd-com és a webhosting cégek (OneWebHosting.Com és BlueHost.Com) Newsome vetkőzik a lány első módosítás jogok és egyéb jogok által védett az Egyesült Államok alkotmánya és / vagy az Amerikai Egyesült Államok, hogy a polgárok / világ nem fogja tudni, az Egyesült Államok az amerikai / elnök Barack Obama BŰNCSELEKMÉNYEK! I. Nem Nem fogadja el az Egyesült Államok elnöke, Barack Obama bocsánatkérését, mert ez egy jól ismert "MINTA - Of-terrorista cselekmények" az Egyesült Államok kormányzati tisztviselők betörni Lands, a tulajdon és a terület Criminal Intent céljából összeomlanak, Megsemmisítését és egyre áldozataikat, hogy benyújtja az Egyesült Államok terrorista rezsim! Továbbá, hogy a Vogel Denise Newsome valamint az idegen nemzetek / függő országok az Egyesült Államokban. Például, míg volt egy jogi / törvényes Meghagyás és a korlátozó végzést a helyén védő Newsome a lakóhelyét és a jogellenes / illegális kilakoltatás, fehér felsőbbrendűség / rasszista kormányzati tisztviselők / Ügyvédek jött be és semmisítettek / ellopta a tulajdonát, míg a "megjegyezve, hogy" ismeri a jogsértés megszüntetésére irányuló eljárásokról és a korlátozó végzést a helyén, és noha azok egyértelműen megállapította, a hátoldalon a "parancs birtokvédelmi:"Könyv Kaputelefonok:FONTOSA Circuit Court elrendelte Meghagyás és korlátozó végzés ellen a tulajdonosok, GMM Tulajdonságok, hogy bármilyen típusúkilakoltatás (vagy eltávolítása beszerzése helyiségek) elleni fellépés a bérlő "Warrant Of Possession:" http://www.slideshare.net/VogelDenise/warrant-ofpossession-gmm-ky sikkasztott és mintegy 16.000 $, hogy a bérleti pénz került a letéti számlán szerint egy bírósági végzés. Vogel Denise Newsome többször vetették alá, hogy ilyen bűncselekmények és a rasszista támadások, mert ő nem volt hajlandó engedni a Fehér felsőbbrendűség / zsidó cionista kormány szilárdan a törvények vannak érvényben, hogy megvédje őt. kb $ 721,377.54 VISSZA A A mai napig, Vogel Denise Newsome jogosult, BÉREK és több millió dollárt a károkért tőle sérülések SZEMBENI
 16. 16. ügyként fizetésképtelensége ellenérdekű fél (ek). Mindazonáltal, most BarackObama elnök, a közigazgatás, a jogtanácsos / tanácsadó Donelson Baker, az EgyesültÁllamok Kongresszusának, valamint az összeesküvők / CO-összeesküvők próbáljákNewsome tartani a munkanélküliséget, Jóléti, stb, mert az afrikai-amerikai, és nem akarják, hogy tudjuk, hogy egy afro-amerikaiexponált és sikeresen legyőzte Korrupt Egyesült Államok Amerikaikormányzati tisztviselők, a jogászok és mások titkos összeesküvéseket kiegyenlítődtekazok ellen Vogel Denise Newsome. Fontos megjegyezni: az állami / WORLD kell látni, hogy az Egyesült Államok Kongresszusa - vagyis ami szenátus kb 100%-ban minden fehér és az Egyesült Államok képviselőháza mintegy 90% minden fehér - teljes mértékben tudatában vannak a büntető / polgári megsértését jelentették valamint az igazságot mögött a "911 Attacks!" Emellett az Egyesült Államok Kongresszusa nem sikerült-TO-ACT és fizet Vogel Denise Newsome a pénzeket azonnal esedékessé válik neki úgy tűnik, hogy hozzájárult ahhoz, hogy "megőrizze Newsome (vagyis nyilvánvalóan a szemükben -" A néger "), a helyére", és kattant / függ a munkanélküliség és a szociális ellátások ellenőrzés céljából! Ez a rasszista ideológia az Egyesült Államok Kongresszusának lehet támogatni a sajtóközleményei az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma a feltárása az Igazságügyi Minisztérium hozta JOGI nevében keresetet más polgárok az Egyesült Államokban, azonban Vogel, amikor Denise Newsome szó, elhagyták a törvények és kitenni őt megkülönböztető / rasszista / ellenséges Kezelés, majd az Egyesült Államok Kongresszusának, az Egyesült Államok Fehér Ház, az Egyesült Államok bíróságai, stb takarni a büntető / polgári jogsértések ellen Newsome leveled. Lásd az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma SAJTÓ a PAGES 71, 105, 129-133, 139-141, és 143. január 10, 2012 "bejelentés megszüntetésére. . . " http://www.slideshare.net/VogelDenise/022712-updated-links-for-obama-eviction- notice-011012final A BACK bérek miatt Vogel Denise Newsome olyan kérdés, amelyben az Egyesült Államok Munkaügyi Minisztérium gyakorolta a többi polgár, de amikor jött a Newsome, a Munkaügyi Minisztérium, valamint az Egyesült Államok kongresszusának hoztak FAR távozása a törvények és a mai napig nem sikerült kapni Newsome a BACK bérek azonnal kell fizetni. Például, míg az Egyesült Államok Munkaügyi Minisztériuma ("DOL") után ment munkáltatók jogsértések a Fair Labor Act szabvány (" FLSA "), amikor Newsome jelentett FLSA és a bérek és óra sérelmeinek munkáltatójától (Mitchell & McNutt Sams, a DOL nem csinált semmit, és inkább választották fedezi fel az ilyen bűncselekmények - például lásd Kivonat DOL Record, ahol úgy tűnik, az esetleg szükséges DOL A rendező (Billy Jones), hogy
 17. 17. visszavonul, mert az ő TÖRVÉNYTELEN / illegális (abban volt egy barátja ÜgyvédiMitchell & McNutt Sams) - Lásd a 4. oldalon:http://www.slideshare.net/VogelDenise/mitchell-mc-nutt-sams-wage-hour-flsaVajon Newsome nem kérte fel a megfelelő kérdéseket a Mitchell & McNutt Sams "tanúka kölcsönös VIZSGA a meghallgatások során, ő nem lett volna képes, hogy ezt ÜgyvédiIroda beismerni, hogy ez alá neki, hogy nem csak a megkülönböztető bánásmódot,hanem egy ellenséges Munkakörnyezet - Lásd azaz kivonata átirata MississippiDepartment of Employment SECURITY - Mitchell McNutt Sams & Matter:http://www.slideshare.net/VogelDenise/ex-83-transcript-mmsA bíró (Bobby DeLaughter) rendelt, hogy vizsgálják felül a kérdést Newsomehttp://www.slideshare.net/VogelDenise/030905-letter-to-judge-bobby-de-laughter-mms-matter ellen vádat emelt a büntetőjogi gyakorlat egy másik kérdés, de , ésszerűelme arra a következtetésre juthat, hogy a bíró DeLaughter volt, hogy "az autók"kezelését a Newsome a kérdés:http://www.slideshare.net/VogelDenise/ex-11-de-laughterbobby-indictmentNewsome aggodalmait a bűnözők / POLGÁRI jogsértések kezelése ebben az ügybenváltak ismertté az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma, mint már szeptember2004 http://www.slideshare.net/VogelDenise/092304-request-interventiondoj-mms-flsa-matter~~V2010 decemberében, Newsome nyújtott be a polgári perben (amely meghatározza a"FLSA" és "WHD" megsértése) ellen Mitchell & McNutt Sams általuk késedelmesentöbb mint $ 100 millió dollárt. Mindazonáltal a mai napig, semmi! 12/03/10 panasz - Mitchell & McNutt Sams: http://www.slideshare.net/VogelDenise/120310-complaint-mmsexhibits~~VNézze meg MOST a listát a jogi lépések az Egyesült Államok Munkaügyi Minisztériumhozta nevében a többi állampolgárhoz:http://www.slideshare.net/VogelDenise/dol-whd-mississippi-actions-news-releaseofsettlementsMegy, mint amennyire gyűjteni Vissza bére mások nevében:http://www.slideshare.net/VogelDenise/dol-jafari-complaint-dol-flsa-lawsuitMost kérem megnézni, az Egyesült Államok Munkaügyi Minisztérium egyértelművéteszi, hogy a munkavállaló nem kötelezhető, hogy lemondanak jogaik a Family &Medical Leave Ac t ("FMLA"), de ha Newsome jelentett más munkáltató (Wood &Lamping) A jogsértések a FMLA és VII, stb, a DOL nem csinált semmit! Például lásd aJafari kérdés: http://www.slideshare.net/VogelDenise/dol-jafari-complaint-dol-flsa-lawsuitItt van egy felvett hangüzenetet a Wood & Lamping ügyvédje Paul Berninger kérőNewsome, hogy lemond jogairól: http://youtu.be/jjgM0mXWJ8c
 18. 18. Itt vannak másolatai: FMLA benyújtott panasz Newsome: http://www.slideshare.net/VogelDenise/011609-fmla-complaint-wood-lamping~~V , és az Equal Employment Opportunity ("EEOC") Panasz érkezett Newsome Fa és Lamping : http://www.slideshare.net/VogelDenise/070709-eeoc-complaint-wood-lamping~~V oldalakon is 240 és 241 a EEOC Fa és Lamping panasz, ahol a támogató azonnali kifizetését BÉREK VISSZA! Keresztül a január 10, 2012 "bejelentést FELMONDÁS - KÉRELEM felelősségre vonást elnök, Barack Hussein Obama II - válasz a támadásokat FLORIDA A & M Egyetem VONATKOZÓ ÁLLÍTÓLAGOS Habozás eset - KÉRELEM nemzetközi katonai intervencióra is szükség lehet" Newsome kérte, hogy vissza a bér és más pénzek jogellenes / illegálisan sikkasztott kell fizetni neki január 31, 2012 - lásd a PAGES 186, 277-279. http://www.slideshare.net/VogelDenise/022712-updated-links-for-obama-eviction- notice-011012final J. NO nem hisznek a JELENTÉSEK eloltotta az Egyesült Államok / Barack Obama elnök, hogy a gazdaság javulóban van. Ezeket a jelentéseket úgy tűnik, hogy hamis, és jöttek létre a Fehér szupremácisták / cionista, mint azokat, amelyeket a"Bejelentés megszüntetésére - KÉRELEM felelősségre vonást elnök, Barack Hussein Obama II - válasz atámadásokat FLORIDA A & M Egyetem VONATKOZÓ ÁLLÍTÓLAGOS Habozás eset - KÉRELEMnemzetközi katonai intervencióra is szükség lehet"http://www.slideshare.net/VogelDenise/022712-updated-links-for-obama-eviction-notice-011012final hogy Obama elnök és a jogtanácsos / tanácsadó Baker Donelson megpróbálja távol tartani a nyilvános / globális vérkeringésbe. Például itt a jelentések, amelyek a közelmúlt VÁLLALATOK pénzügyi problémák és el kell engedje ezer munkavállaló megy: American Airlines - azaz Airline használt "911 támadások" az Egyesült Államok kormányzati tisztviselők és mások, majd hivatkozni szanálása pénzt az Exchange tűnik betöltött szerepéért a 911 támadások - MOST bejelentés csőd: http://www.slideshare.net/VogelDenise/american-airlines-filing-bankruptcy- eliminating-13000-jobs http://www.slideshare.net/VogelDenise/terrorism-defined Baker Donelson, hogy meggyőződjenek arról, hogy az emberek a Homeland Security: http://www.slideshare.net/VogelDenise/baker-donelson-homeland-security-11566936 Baker Donelson hozzáférése / csatlakozás a légitársaság (ok) - azaz, mint az American Airlines használt 911 World Trade Center támadások - az egyik érdemes nézni fontolóra Baker Donelson a TOP / Key lobbisták Linda Daschle
 19. 19. http://www.slideshare.net/VogelDenise/daschle-linda-articles-highlighted-copy és http://www.slideshare.net/VogelDenise/daschle-lindarole-in911 (felesége korábbi szenátor és az amerikai szenátus többségi vezetője Tom Daschle: http://www.slideshare.net/VogelDenise/daschle-thomas-wikipedia-info- kiemelve ): Szakterületek & Industries: http://www.slideshare.net/VogelDenise/bd-howard-bakerlindadaschlefaa Daschle a probléma nem új: http://www.slideshare.net/VogelDenise/bd-daschle-tiesfaacoverup Procter & Gamble: http://www.slideshare.net/VogelDenise/procter-gamble-lay-offs-cutting-5700-jobs Dish Network / Blockbuster: http://www.slideshare.net/VogelDenise/dish-network-closing-500-blockbuster-stores Sears: http://www.slideshare.net/VogelDenise/sears-shedding-storesstore-closings Fisker Automotive: http://www.slideshare.net/VogelDenise/fisker-automotive-laying-off-undisclosed- number-of-employees A ÁLLAMI Worker: http://www.slideshare.net/VogelDenise/the-state-worker-laying-off-employees Citigroups: http://www.slideshare.net/VogelDenise/citigroup-laying-off-4500- workers Elbocsátások - Rich cégek elbocsátás a szegénynek http://www.slideshare.net/VogelDenise/layoffs-rich-companies-laying-off-poorEnnek oka úgy tűnik, hogy a munkanélküliségi számokat lehet csepegés nem azért, mert ezek azemberek már talált munkát, de lehet annak a ténynek köszönhető, hogy a munkanélküliségijáradékok elfogyott, és ők most élnek PROVERTY és / vagy költözött rokonokhoz, vagyvannak a UTCÁK / HAJLÉKTALAN! Ennek semmi köze a GAZDASÁG JAVÍTÁSA - nézz körül aKÖZÖSSÉGEK és nézze meg a vállalkozásoknak, amelyek zárt / kivonult az üzletágból, hogy márnyitva ÉVTIZEDE! Amerikai Egyesült Államok elnöke Barack Obama és a Közigazgatási mögött az okokat Newsome foglalkoztatási jogellenesen / illegálisan megszűnik. 10/21/11 hangüzenetet Justin ROEHM:
 20. 20. http://youtu.be/GACKP80QRaQ Jön után Vogel Denise Newsome, megtorlásul az ő honlapja: www.vogeldenisenewsome.com - amelynek ő dolgozik, hogy az áthelyezett www.vogeldenisenewsome. net továbbra is az információk megosztása, amely csak tájékoztató és a nyilvános / világ érdeklődését! Addig is, kérjük, látogasson el SLIDESHARE.NET dokumentumokhoz való hozzáférés az érdeklődés - http://www.slideshare.net/ Ez egy választási év, amelyben a Vogel Denise Newsome azt szorgalmazza, hogy a "lemondás" a novemberi 2012-es választások az, hogy az Egyesült Államok kormányának szüksége van egy teljes felújítás - azaz TISZTÍTÁS ki a korrupt politikusok és a "Super PAC", hogy volna a kormány felett / bíróság és veszik az Egyesült Államokban LE és elpusztította a globális gazdaságban! Igen, ez volt a Baker Donelson által vásárolt Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága, amely megnyitotta az utat a BAKER Donelson és a nagy pénzt az ügyfelek vásárolni kampányokat a SUPER PACS! Ezért Vogel Denise Newsome nyújtott be és / vagy benyújtotta a szükséges dokumentációt, kérve, hogy az egész Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága Bírák lelép: http://www.slideshare.net/VogelDenise/071811-ltr-sctjusticerobertssuter Az állami / WORLD tudnia kell, hogy ez egy választási év, az Amerikai Egyesült Államok / elnök Barack Obama továbbra is oltani hamis jelentéseket - azaz elvégezni a 911 bizottsági jelentésben, Irán-jelentés, stb - céljából megtévesztésére idegen nemzetek / Országok azt gondolni, hogy az Egyesült Államok gazdasága Jól fejlett / JAVÍTÁSA, ha nem! jelentések valószínűleg készített és által generált fehér felsőbbrendűség ügyvédi irodájának Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz amely Barack Obama elnök és az Egyesült Államok kongresszusi vezetők tanácsadás / tanácsadás . Nézze IDŐRENDBEN TÁBLÁZAT: http://www.slideshare.net/VogelDenise/021812-chronological-chartfinal-11664990K. NO nem hisznek a JELENTÉSEK eloltotta az Egyesült Államok / elnök Barack Obama azért, mert feláldozták az életüket, Apák, anyák, Gyermekek, testvérek, nagynénik, nagybácsik, és Nagyszülők, hogy előmozdítsák az Egyesült Államok Fehér szupremácisták / cionisták okok haladnak a VESZ Mi nem az Egyesült Államok saját önző okokból, és a vele szövetséges ország IZRAEL! Az Egyesült Államok és Isreal miután a rokonok SLAUGHTERD saját kapzsiság és a gyűlölet / rasszista ÁBRÁZOLÁS keresztények és muzulmánok felé! A Egyesült Államok KATONAI hajtott végre ilyen háborús bűnöket, Emberiség elleni bűncselekmények, Béke elleni bűncselekmények, stb!
 21. 21. Mikor lesz már vége? MEKKORA LESZ HOSSZÚ AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK korrupt állami tisztviselők / RENDSZER érdekében tartható fenn, hogy terrorizálják A világ?A Legmelegebb Üdvözlettel,Vogel Denise Newsome

×