GEORGE ZIMMERMAN'S RE-ENACTMENT (catalan)

159 views

Published on

AQUEST DOCUMENT ÉS UN PROJECTE DEL DOCUMENT (S) està preparant les traduccions: ENHORABONA A EGIPTE AL MÓN COM MOSTRA LA DEMOCRÀCIA ES SUPOSA TREBALLAR DEL PROCÉS REVOLUCIONARI i enderrocar règims terroristes - NOMES DIR "NO" ALS MIL MILIONS DE DÒLARS DE SANG DELS DINERS ESTATS UNITS D'AMERICA està pagant a mantenir les seves cèl • lules terroristes arrelada a l'Orient Mitjà i els disturbis!

Per als que es pot tot just ens acompanyarà en el seguiment de la matèria Trayvon Martin, així com l'altre RACISTA RACISTA / BLANC actes dels Estats Units del Govern dels Estats Units, és d'esperar, la següent informació llançarà llum sobre el comportament criminal i la corrupció de Funcionaris TOP / KEY als Estats Units de règim terrorista dels Estats Units que apareix és liderat pel sector privat Law Firm Forner Donelson Bearman Caldwell i Berkowitz - és a dir, l'advocat del PODER EXECUTIU / President Barack Obama / Hillary i Bill Clinton / George W. Bush i George HW Bush. . ., Els membres de la branca legislativa, el JUDICIAL BRANC / Suprema Cort dels Estats Units i més dels seus COHORTS Racist / cèl • lules terroristes. Així com sembla els Estats Units de règim terrorista dels Estats Units estava darrere de l'elaboració dels germans (Dzhokhar i Tamerlan Tsarnaev) per la marató ATEMPTATS Boston i després l'assassinat a sang freda de Dzhokhar en els esforços per les seves pràctiques racistes encobriment per evitar que es Parlar, l'assumpte George Zimmerman apareix involucra un dels Estats Units dels alumnes del règim terrorista dels Estats Units! Esperem que trobis aquest document educatius i informatius i donar a altres persones perquè siguin conscients del que està passant per què és important per obtenir els Estats Units d'Amèrica FORA D'ASSUMPTES EXTERIORS!

Tenim la intenció d'utilitzar també la prova Trayvon Martin d'assistència com els Estats Units del president dels Estats Units Barack Obama i el seu equip legal amb el suport del Congrés utilitza els recursos del govern - és a dir, com sembla que ho van fer en els atacs terroristes DOMÈSTICS l'11 de setembre de 2001, 11 setembre 2012 els atacs de Bengasi, 15 abril 2013 Marató de Boston bombardejos. . . - PER COMENÇAR WARS amb fins de formació als seus protegits BLANC / Membres supremacia:

http://www.slideshare.net/VogelDenise/catalan-040412

http://www.slideshare.net/VogelDenise/catalan-11788924


http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-us-wars-used-to-train-white-supremacist-catalan


http://www.slideshare.net/VogelDenise/072712-usa-ku-klux-klan-runned-government-catalan

Published in: News & Politics
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
159
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

GEORGE ZIMMERMAN'S RE-ENACTMENT (catalan)

 1. 1. George Zimmerman RE-promulgacióde la Trayvon MARTINDE PROBLEMES/ ASSASSINAT PER VEURE I ESCOLTAR L'PRESENTACIÓ CREAT DE GEORGE Zimmerman REPROMULGACIÓN, una còpia es pot obtenir en: https://www.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8b6a698759656eab73a3 Per a la presentació creada de 911 CRIDA DE GEORGE ZIMMERMAN (26 de febrer de 2012), no dubteu a descarregar de per favor: https://www.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8b6a6987596570aa72a1 ENTENDRE COM APAREIX BAKER Donelson Bearman CALDWELL i BERKOWITZ Utilitza recursos d'organismes governamentals als actes delictius dels seus clients ENCOBRIMENT BAKER Donelson és assessor jurídic de Liberty Mutual Insurance Company i pel que sembla, els clients de Liberty Mutual SÓN: The Retreat at Twin Lakes, Departament de Policia de Sanford i a George Zimmerman - És a dir, la comprensió de com sembla Agències / Recursos del Govern s'estan utilitzant als actes delictius (com alteració FOTOGRAFIES ENCOBRIMENT - NOTA: Això és per què no hi havia EXPERTS portats a desafiar les fotografies (per exemple, en el descobriment d'un bon advocat podria demanar per a la producció de negatius, etc del qual les imatges van ser produïts / creats per a l'anàlisi) perquè tot és part del joc RENDIMENT / de ser posat al PUBLICA / MÓN!)
 2. 2. W. Lee Rawls - Soci Director de forner Donelson Bearman Caldwell i Berkowitz, va ocupar el lloc d'Assessor / Cap de Gabinet del director de l'FBI, Robert Mueller .. ., Estat Units d'Amèrica President Barack Obama, i l'Oficina Federal d'Investigacions DIRECTOR Robert Mueller III Cigne.
 3. 3. Fiscal John individu mentit NEGRETA quan va dir que George Zimmerman va dir: "F ***** punks g. . "Perquè George Zimmerman va dir" F @ Coons cking "clarament que no es confonen: https://www.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8b6a6987596570aa72a1 DETECTIU La data d'avui és 27 de febrer de ara és les 5:20 de la tarda (17.20 hores) i això és en referència a la sentència de la Policia Sanford Núm 2012-5000. . . (Interromput) DESCONEGUT 1136. . . DETECTIU 1136. VEU DE DONA Això és on per primera vegada em diu que ho veu. DETECTIU La primera vegada que ho veu aquí? . . . UNA ALTRA VEU Aquí mateix. . . DETECTIU Així que anem a parar al revolt. . . Es tracta de Retiro VEU DE DONA Això encara es Retreat View Circle. . . DETECTIU Retirar Veure Circle, si. . . Així que en aquest moment ell no ha sortit del seu cotxe? Ell ho veu i ho està mirant a la dreta? Observeu com algunes de les cases es veuen i on el nombre d'adreces són! VEU DE DONA Sí, es tracta que 1440 és el que s'indica al mapa. . . Està a punt en el qual el va veure. . . DETECTIU Bé VEU DE DONA On per primera vegada es va fixar en ell. . . DETECTIU Però ell està caminant en quina direcció? VEU DE DONA La persona que està caminant cap. . . George Zimmerman RE-promulgació de la Trayvon MARTIN DE PROBLEMES / ASSASSINAT Feu aquesta pregunta - Des PRÒPIES PARAULES de Zimmerman: QUI ÉS AGUAIT QUI? DETECTIU Què és a través de l'obertura d'aquí? . . . VEU DE DONA Um hum. . . Tractant d'esbrinar. . . (Inaudible) DETECTIU Bé, llavors a través de l'obertura d'aquí? VEU DE DONA No, no, no, està caminant pel carrer aquí. DETECTIU Okay. VEU DE DONA Està continuant cap avall Retreat View Circle. . . DETECTIU Per què no seguir endavant i muntar amb ells per aconseguir l'àudio des de l'interior hi ha? Per veure el que ell està parlant. . . . VEU DE DONA Ell va a deixar de nou allà. . . Perquè ho és. . . DETECTIU Okay. . . VEU DE DONA (Inaudible) DETECTIU Sí Per què no ho fas? DONA INTERRUPTORS CARS
 4. 4. Zimmerman INVENTADA LIE Després d'una nit de REST i Planificació DETECTIU 2 . .. On el recollirà en? ZIMMERMAN Aquí mateix. . . Aquí mateix, al davant de la casa. DETECTIU 2 Okay. Just al davant de 1460? ZIMMERMAN Sí senyor. DETECTIU 2 Bé .. . I el que era ell. . . estava caminant entre els edificis? ZIMMERMAN Caminava com a la zona de gespa. . . Com cap. . . Poc entre aquests dos pols i. . . DETECTIU 2 Um hum. . ZIMMERMAN Com he dit, estava plovent. . . i ell estava tranquil · lament mirant la casa. . ah, com vaig dir, la meva dona. . . Jo havia deixat per al supermercat i em vaig sentir com que alguna cosa estava fora d'ell. . . DETECTIU 2 Dret ZIMMERMAN . .. Així que vaig dir, hi ha hagut una història de robatoris en aquest edifici i anteriorment anomenat aquesta casa. DETECTIU 2 Dreta. ZIMMERMAN Quan la policia va arribar a la casa, quan em va trucar per primera vegada, les finestres estaven obertes una d les portes estaven obertes. I va arribar la policia i ho va assegurar així que li vaig dir: "Saps què? És simplement millor simplement anomenar ". . . I. . . DETECTIU 2 Okay. ZIMMERMAN Vaig seguir conduint. . . Vaig passar HIM. . . I que era. . . No deixava de mirar-me. . . . i mirant al voltant. . . Mirant al seu voltant. . . . DETECTIU 2 Uh huh. ZIMMERMAN . .. Per veure qui era. . . No sé per què estava buscant, però. . . DETECTIU 2 Per ventura no camini fora d'allà o què es va aturar allà ahir a la nit? ZIMMERMAN Es va aturar. . . i li agradava mirar al seu voltant. . . . I és per això. . . Això em va treure. . . Està plovent. . .. Jo no entenia per què algú seria just PARADA A LA PLUJA! Especialment quan no era com si estigués tractant de córrer per sortir de la pluja. . . I jo mai ho havia vist abans. . . Que no es veia com si estigués EXERCICI! DETECTIU 2 On era ell. . . On era ell parat en tant. . . Quan. . . ZIMMERMAN Allà mateix .. . . DETECTIU 2 . .. Quan vas deixar? ZIMMERMAN Just al davant de 1460. DETECTIU 2 A la vorera oa l'herba. . . ZIMMERMAN No .. . no. . . A la zona de gespa. . . DETECTIU 2 A la zona de gespa? ZIMMERMAN Sí DETECTIU 2 Okay. . . Just on el cotxe és? ZIMMERMAN Sí senyor. DETECTIU 2 I després només. . . ZIMMERMAN Vaig conduir passar. . . DETECTIU 2 Bé .. . . ZIMMERMAN . .. I em vaig anar a la Casa Club. . . DETECTIU 2 Molt bé. ZIMMERMAN . .. Fins aquí, al costat dret. . . . DETECTIU 2 . . . I es va estacionar allà dalt? ZIMMERMAN Sí senyor. DETECTIU 2 I el que era seu. . . Naturalment. . . ets bo. . ., Naturalment, es va anar. . . Aconseguir a vostè fins aquí o. . . ZIMMERMAN . . . Sí, em diu la línia de no emergència. . .
 5. 5. AVÍS: les denúncies de la utilització de la línia de no emergència de George Zimmerman - Una en la qual ell sabia que probablement com a resultat una major lapse en el temps per respondre i fer servir més temps per organitzar el seu primer Reclamacions a la defensa "STAND-SU-TERRA", i ja ho ha canviat a la defensa pròpia! La reiteració S d'utilitzar la línia no és d'emergència pot ser degut al fet que Zimmerman no creia les trucades que no siguin d'emergència es van registrar en absolut (és a dir, tot i que va dir que estava sent gravada) i la seva PESCA per veure si anava a ser proves per refutar la seva REPROMULGACIÓN! DETECTIU 2 Um hum. . . ZIMMERMAN . .. I quan vaig arribar a través, em estacionar a la Casa Club. DETECTIU 2 Molt bé. ZIMMERMAN . . . I me van preguntar. . . Vostè sap "on estava". . . Els vaig dir que la seu del club. . . . I CREC QUE EM VA DONAR L'ADREÇA DE LA SEU DEL CLUB .. . DETECTIU 2 On aparcar a? ZIMMERMAN Just aquí. . . Al costat de la camioneta verda. . . DETECTIU 2 Molt bé. . . ZIMMERMAN No crec que aquest camió hi era, em vaig aturar. . . DETECTIU 2 Okay. . . Així que vostè acaba de tirar per aquí? ZIMMERMAN Sí senyor. DETECTIU 2 Aquí és on va sortir? ZIMMERMAN No, aquí és on vaig deixar de cridar. . . trucar. . . Després va caminar PASS ME i no deixava de mirar al meu cotxe. . . STILL mirant al seu voltant en les cases i aquestes coses. . . Llavors va dir el despatx, "On es va anar?" "En quina direcció es va anar dins?". . . i jo vaig dir: "Jo no sé" .. . Perquè em vaig perdre. . . Llavors va tallar ell aquí i girar a la dreta. . . I això és ___ Lane i ell va fer un bé aquí. . . I van dir quina direcció es va anar i em va dir: "NO SÉ, NO PUC VEURE!" NOTA: Això és una mentida NEGRETA de George Zimmerman. L'operador 911 MAI li va preguntar: "On es va anar?" NOTA: Es proporciona un nom d'un carrer a REPROMULGACIÓN! DETECTIU 2 Okay. ZIMMERMAN I ells van dir: "POT ARRIBAR A UN LLOC ON POT VEURE" i em va dir: "Sí puc" i m'he fet enrere. . . IMPORTANT TENIR EN COMPTE: L'operador 911 MAI li va preguntar: "Pot arribar a algun lloc on se'l pot veure" DETECTIU 2 Molt bé. AVÍS: PUBLICAT Placa de carrer on George Zimmerman afirma que va girar a la dreta a! Per què no George Zimmerman tornar a aquest lloc per obtenir un nom de carrer? Perquè d'acord amb el 911 trucades, que estava caçant una "F @ @ rei Coon!" ZIMMERMAN I jo vaig fer això aquí .. . . I va marxar d'aquí. . . I vaig aparcar just on aquest signe està al pati. . . DETECTIU 2 Davant de la camioneta Ford? ZIMMERMAN . . . Sí I ell (inaudible) vaig veure. . . Just allà. . . I jo li vaig caminar de tornada d'aquesta manera i després es talla a través de la part posterior de les cases. Va mirar cap enrere i ell es va fixar en mi i que talla a través de les cases. Jo encara estava al
 6. 6. telèfon amb la línia de no emergència. . . DETECTIU 2 Um hum ZIMMERMAN Um .. .. i després es va tornar i va començar a caminar cap a la herba i després va baixar i va envoltar el cotxe. Li vaig dir a l'operadora que, "QUE donava voltes el meu cotxe!" No he sentit si deia alguna cosa. . . IMPORTANT NOTA: George Zimmerman mai li va dir a l'operador del 911 que Trayvon Martin Tampoc l'operador "donava voltes el meu cotxe!" Alguna vegada va dir: "NECESSITEM UNA DIRECCIÓ. . . Donar instruccions nord- americans per arribar a tu. . .! " DETECTIU 2 Dreta. ZIMMERMAN Tenia la mà a la cintura .. .. I crec que li vaig dir a l'operador que. . . I van dir: "On estàs?" I jo no podia recordar el nom de CARRER! DETECTIU 2 Um hum ZIMMERMAN Perquè jo no visc en aquest carrer! DETECTIU 2 Dreta. ZIMMERMAN Retreat View Circle va en un cercle .. . . NOTA: El barri VIGILANT George Zimmerman no és familiar amb els carrers del seu barri en el qual com a vigilant BARRI que patrulla i té una història ben establerta de fer 911 trucades crying-WOLF - és a dir, les trucades que es poden comprovar per determinar DIFICULTAT (si n'hi ha) a la presentació d'informes a la direcció de l'operador 911! DETECTIU 2 Dret .. . . ZIMMERMAN . .. I li vaig dir que no ho sé. . . I ell diu: "NECESSITEM UNA DIRECCIÓ!" ... i jo vaig dir: "NO SÉ UNA DIRECCIÓ!" Crec que els vaig donar la meva adreça. . . i van dir: "GIVE US Adreces per arribar a tu" . . . i jo li vaig dir: "Si vostè li diu a la policia per pujar directament a la casa club i faci una esquerra, MY TRUCK estarà allà", i una altra vegada em vaig preguntar: "¿a on va ser, quina direcció es va anar IN". . . I jo vaig dir: "Jo no sé!" Llavors vaig pensar, SORTIR i buscar un senyal de trànsit ". DETECTIU 2 Molt bé. ZIMMERMAN Així que vaig sortir del meu cotxe i va començar a caminar. . . La creació de George Zimmerman de mentides a mesura que avança - és a dir RÀPIDAMENT pensar i més probable autor intel · lectual amb l'ús de la seva PENAL Major classes AVÍS: COM Zimmerman és molt acurat per reiterar que va caminar - en lloc de RAN perquè estava corrent darrere de Trayvon Martin en aquesta fatídica nit SUPORT George Zimmerman va ser l'agressor i la persona en la persecució de KILL / MATAR a si mateix un "F @ @ KING COON aquesta nit ! " DETECTIU 2 Endavant. . . ZIMMERMAN Encara estava parlant per telèfon amb línia no és d'emergència i vaig començar a caminar per aquest camí! I perquè jo no vaig veure un senyal de trànsit AQUÍ, Però jo sabia que si anava directament a través, això, això és Retreat View Circle i jo pogués obtenir una adreça. Ells van dir: "Dóna'm la direcció de la casa s'està davant" .. . I no hi ha DIRECCIÓ perquè es tracta de la part posterior de les cases. Així que vaig caminar directament a través d'aquí i jo no ho vaig veure en tot. . . Estava caminant. . . I jo estava encara al telèfon amb la línia de no emergència. . .
 7. 7. AVÍS: George Zimmerman PUNTS a la part posterior de cases per proporcionar una mentida per no tenir una adreça de carrer! No obstant això, PARCS davant les cases que tenen una adreça STREET - és a dir, si no recordava carrer tot el que havia de fer era conduir de tornada al lloc on es va donar la volta a l'obtenir el nom del carrer i el número de casa PRIMERA en donar volta a! DETECTIU 2 Okay. ZIMMERMAN Tinc que tracta. . . He de per aquí i tenia una llanterna. DETECTIU 2 Bé ZIMMERMAN Però la meva llanterna era mort t Hough. . . I vaig mirar al meu voltant i no vaig veure ningú .. . . I jo he dit no és d'emergència Line, "Saps on és, s'ha anat!" Ni tan sols és aquí! DETECTIU 2 Dreta. ZIMMERMAN Per tant, jo encara pensava que podia usar la seva adreça. Així que vaig caminar fins al final i en realitat vam caminar fins arribar al carrer i que m'anava a donar-los aquesta direcció i em van dir: "Bé, si ell no hi és, ¿encara vols un agent de policia?" I jo vaig dir: "SÍ!" Ells van dir: "Encara vols un agent de policia?" I em va dir: "SÍ!" I ells van dir: "Està seguint ELL?" .. . Oh, ho sento, allà enrere, van dir, "Està seguint ELL?" I em va dir: "Sí", perquè jo estava a la zona. . .. i ell va dir: "No necessito que facis això." . . i li vaig dir: "Està bé!" Així que això és quan em vaig anar directament a través Obtingui la direcció perquè pogués complir amb l'oficial de policia. . . Important tenir en compte: L'operador 911 MAI va dir "Bé, si ell no hi és, ¿encara vols un oficial de policia" Ni era George Zimmerman WALKING - és a dir, des del registre 911, s'estava quedant a mercè del vent que brolla de la taxa de velocitat en què es movia (També sonava sense alè / FORA ALÈ). i després van dir. . . Li vaig dir: "No és aquí". . . Ells van dir: "On vols que vagi?", Li vaig dir, "Saps què, només dir-li que em TROBADES A LA MEVA CARRO. . . COSTAT DE LA CASA CLUB. . . SI anar directament a la casa club i fa un LEFT, TINC UNA HONDA. . . TINC UNA PLATA Honda Ridgeline, que estava aparcat just allà. Tingueu en compte que aquest inventat Versió dels fets és suposadament succeeix en entre 4 - 5 minuts d'un 911 Crida no és d'emergència - en què Zimmerman afirma l'operador encara era al telèfon amb ell en aquest moment! D'acord amb aquesta REPROMULGACIÓN, la camioneta de George Zimmerman no està a la Casa Club - explicant com FAR va córrer darrere de Trayvon Martin! Així que vaig començar a caminar de nou. Quan vaig arribar a. . . Vaig passar aquí, que em veia. . . Jo no vaig veure res nou! Caminava de volta a la meva camioneta. . . i després, quan vaig arribar a la dreta per aquí, li va cridar a la meva esquena. . . Al meu costat. . . Diu, "Jo, tens algun problema?" I em va dir: "NO, NO TINC UN HOME PROBLEMA!" DETECTIU 2 On era mirant? ZIMMERMAN Anava allà. . ., Però caminant cap a mi!
 8. 8. AVÍS: La distància que George Zimmerman lega era entre ell i Trayvon Martin i on va començar el supòsit altercat - és a dir, una distància on es va trobar el cos de Trayvon Martin! DETECTIU 2 Així que havia de venir en aquesta adreça en aquesta llista? ZIMMERMAN Sí senyor. Com he dit, jo ja estava passava això, així que no vaig veure exactament d'on venia. . ., Però quan estava a punt on es trobi. AVÍS: Com i qui va moure el cos de Trayvon Martin si la suposada baralla va tenir lloc en el qual George Zimmerman diu que va fer i que està cap per amunt! DETECTIU 2 Okay. ZIMMERMAN I jo vaig dir: "NO TINC UN PROBLEMA" i jo vam ser t o agafar el meu mòbil. . . Ho havia deixat en un altre butxaca. . . I em vaig anar. . . Vaig mirar cap avall a la butxaca dels pantalons i li va dir: "Tens un problema ara?". . .. I ell era aquí i ell em va donar un cop de puny a la cara. DETECTIU 2 Aquí mateix? ZIMMERMAN Feu una ronda aquí. DETECTIU 2 Okay. ZIMMERMAN Per ser honest, no em recordo exactament .. . . Em vaig ensopegar, vaig caure, i ell em va empènyer i d'alguna manera, es va posar sobre meu! AVÍS: George Zimmerman en què els informes al · leguen que està entrenat en les arts marcials! AVÍS: En veure el vídeo, com DUBTE George Zimmerman mentre mira a la zona on la PROBLEMES del cos de Trayvon Martin REALITAT poden haver tingut lloc - això és, LLUNY d'aquesta zona!
 9. 9. DETECTIU 2 A la gespa o en el ciment? ZIMMERMAN Era més llarg. . . per aquí. . . Crec que estava tractant d'empènyer a allunyar de mi. . . i després es va posar a sobre de mi en algun lloc de per aquí i. . . Ser llavors quan vaig començar a cridar per demanar ajuda. . . Vaig començar a cridar auxili, auxili. . . Tan fort Com vaig poder. I .. uh. . . Llavors és quan. . .. Oh. . . Oh. . . Em va tractar d'incorporar. . . I va ser llavors quan em va agafar pel cap i va tractar de SLAM meu cap! . . . AVÍS: George Zimmerman afirma que el seu únic trucades van ser a la recerca d'ajuda. . . HELP. . . Ajudar. Els testimonis diuen que estava plorant i un crit abans del tret fatal que va acabar amb la vida de Trayvon Martin i van deixar de IMMEDIATAMENT DESPRÉS El tret! George Zimmerman, Justícia Major PENAL, educat en les arts marcials. . . I clarament sembla premeditat la matança / assassinat de Trayvon Martin. Ell li diu l'oficial de policia que té una arma de foc, però DELIBERADAMENT Reté aquesta informació de l'operador 911! DETECTIU 2 Estaves en el ciment? ZIMMERMAN No, el meu cos estava a la gespa. . . El meu cap estava en el ciment. . . DETECTIU 2 Perquè tots dos s'enfrontaven AQUESTA MANERA? ZIMMERMAN Sí, senyor .. . Això és el millor que vaig poder sentir Encara que la meva jaqueta! Perquè jo sentia que el meu cos estava a l'herba i el meu cap estava en el ciment. Va seguir slamming i tancant. . . I jo seguia cridant "ajuda", "ajuda", "ajuda". . . sempre que vaig poder. Va posar la seva mà sobre el seu nas. . . en el nas. . . I la altra mà a la boca. Ell va dir: "TANCAMENT LA" F @ CK UP! ". . . Vaig tractar retorçar una altra vegada, perquè l'únic que podia pensar era quan estava colpejant el meu cap contra ella, se sentia com si el meu cap anava a explotar i vaig pensar que anava a perdre el coneixement. Així que vaig tractar de retorçar perquè pogués aconseguir. . . Perquè només tenia una petita porció del cap sobre el ciment. Així que vaig tractar de retorçar el concret. . . I quan ho feia, algú d'aquí es va obrir la porta i em va dir: "HELP ME, EM AJUDA". . . I van dir, vaig a trucar al 911. . . i jo vaig dir: "NO, HELP ME!" Necessito ajuda. . . i jo no sé el que van fer. . . Però això és quan el meu JAQUETA pujar I TENIA EL MEU ARMA DE FOC al maluc del costat dret. . . MI JAQUETA mou cap amunt i el va veure. . . Em sento com ell la veia. . . El va mirar. . . va dir, "VAS A MORIR LA MARE AQUESTA NIT F @ CKER". . . i va arribar a per això. . . però va arribar. . . com em vaig sentir el braç de baixar al meu costat .. . . I em va agafar, i em va agafar la meva arma i li vaig disparar HIM - UN COP! Amb el coneixement que la persona a la casa veïna estava trucant al 911, sembla que George Zimmerman (dir-li a la persona "NO, HELP ME!" Mantenir la persona De cridar a la policia) a sang freda va disparar / assassinat Trayvon Martin per silenciar i intentaran mantenir la veritat sobre els seus actes criminals i racistes ocults! Amb la policia en el camí, PER QUÈ va fer George Zimmerman LLANÇAMENT / ASSASSINAT Trayvon Martin! DETECTIU Després li disparaste, què va dir? ZIMMERMAN Després que li van disparar. . . AQUESTS MODELS ds UP! DETECTIU I tu ets. . . Vostè encara està en aquesta posició aquí bàsicament. ZIMMERMAN Sí senyor. DETECTIU . . (Inaudible) els submarins que s'enfronta l'herba. ZIMMERMAN Sí senyor. Ell estava sobre meu d'aquesta. . . I jo li va disparar. . . I jo no crec que em va colpejar. . . Perquè ell es va asseure i ell va dir: "You Got Em". . . "YOU GOT IT". . . "You Got Me". . . "YOU GOT IT". . . Cosa així! Així que vaig pensar que només estava dient: "Sé que vostè té una arma ara, el vaig escoltar, em rendeixo!" Per tant, no sé si m'ho va empènyer DE MI o si queia de sobre. De qualsevol manera, vaig pujar sobre d'ell i vaig empènyer SEUS BRAÇOS APART .. . . I jo. . .
 10. 10. AVÍS: George Zimmerman - Fill de jutge Robert Zimmerman, CRIMINAL Justícia / ciències polítiques, subscriptor d'assegurança, el client de Liberty Mutual Insurance, que al seu torn és un client de Baker Donelson Bearman Caldwell i Berkowitz qui és assessor jurídic dels Estats Units d'Amèrica, Barack Obama president, els membres del Congrés, jutges / magistrats-Federal Associació Jutges , l'Oficina Federal d'Investigacions (FBI), SANFORD departament de policia, The Retreat at Twin Lakes. . . . L'informe de l'autòpsia afirma Trayvon Martin va rebre un tret en la gamma intermèdia (no Curta distància) - fatalment Wounded - Com podria Trayvon Martin han dit i fet això? Ja mort, George Zimmerman que es fica amb les mans de Trayvon Martin sembla ETAPA el que ell diu va ser una baralla! DETECTIU Sabia vostè llança ell a? ZIMMERMAN Jo no recordo com vaig pujar sobre d'ell, ho sento! Però crec que tinc a l'esquena i em va moure als braços APART perquè quan en repetides ocasions em picava a la cara i el cap, vaig pensar que tenia alguna cosa a les mans! Així que va moure les seves mans APART. AMNÈSIA SELECTIVA - George Zimmerman va ser molt detallada sobre els esdeveniments fins que arriba a la "ESTIRADA SOBRE DEL COS" - Apareix en l'encobriment de la seva haver de girar el cos de Trayvon Martin OVER perquè era a George Zimmerman, que estava al cim i apunta en la direcció de la casa (a la seva esquena) per recolzar el que resulta ZIMMERMAN estar al cim! DETECTIU Així que tenia cap per avall, llavors? ZIMMERMAN Sí, i jo estava d'esquena. . . i després algú va venir amb una llanterna i em va semblar que era un oficial de policia. Així que em vaig dir: "ETS LA POLICIA?". . . I jo encara tenia la mà. . I li vaig dir a ELL. . . ESTÀ LA POLICIA?. . . I està la meva arma en línia! . . . I ell diu: "Vaig a trucar a la policia!" Li vaig dir: "NO TRUQUEU A LA POLICIA, HELP ME frenar aquesta INDIVIDU". . . i diu: "Vaig a trucar a la policia!" Li vaig dir: "Ja he anomenat. SEU en el seu camí. SEVA vinguda! AJUT! ". . . Llavors és quan l'oficial de policia va envoltar. . . Vaig veure l'oficial de policia, així que es va aixecar i es va enfundar l'arma i em va dir: "Qui li va disparar?" I jo li vaig dir: "Jo no", i jo vaig posar les mans dalt! Vaig posar les mans en alt. . . . NO SÉ SI EM VA DIR, JO TOT JUST AUTOMÀTICAMENT vaig tornar d'esquena a ell i aixeco la camisa i li vaig dir: MY GUN hi és. . . I li vaig dir a ell unes quantes vegades, la meva arma és aquí! I és com, "Bé, ho entenc!" "Només necessito que mantinguis les mans." Ell va posar les manilles en mi i llavors ell va prendre la meva arma de mi.
 11. 11. AVÍS: George Zimmerman · lega tenir per frenar Trayvon Martin que estava fatalment tir i no va poder resistir! George Zimmerman Reconeixent que va dir a la persona "NO TRUQUEU A LA POLICIA!" La persona probablement al veure que no hi havia vida o moviment del cos Zimmerman faltava per frenar! A més de Zimmerman amb una pistola a la mà i una persona desarmada a terra SENSE VIDA! DETECTIU Qualsevol pregunta. DETECTIU 2 Jo no tinc cap. . . Mica més. Analista d'Armes de Foc AMY SIEWERT del Departament de Policia de Florida - Siewert examinar l'arma i va dir Zimmerman tenia una bala llista per disparar a la cambra, així com una revista completament carregat quan va ocórrer el tiroteig. ALEXIS CARTER, - Carter va donar una classe de litigis penals que Zimmerman s'ha completat, i va declarar que la classe inclou una àmplia cobertura de les lleis de defensa de la Florida. A George Zimmerman havia estat entrenant en MMA (arts marcials) a les setmanes prèvies a Trayvon Martin tir!
 12. 12. ENTENDRE COM APAREIX BAKER Donelson Bearman CALDWELL i BERKOWITZ Utilitza recursos d'organismes governamentals als actes delictius dels seus clients ENCOBRIMENT Bradley S. Clanton és accionista de Baker Donelson Jackson, Mississippi i Washington, Oficines, DC -. Pràctica concentrada en Litigis governamentals, valors i altres investigacions de frau i litigis, les lleis electorals i d'Apel · lacions President del Comitè Assessor de Mississippi. . . El Comitè Consultiu Mississippi "assisteix a la Comissió dels EUA sobre Drets Civils (USCCR) amb les seves activitats de difusió de fets, d'investigació i d'informació. Les funcions de la USCCR inclouen investigar les queixes que al · leguen que els ciutadans es veuen privats del seu dret ... per la raó de la seva raça, color, religió, sexe, edat, discapacitat o origen nacional, o per raó de les pràctiques fraudulentes; estudiar i recopilar informació relativa a la discriminació o la negació de la "igual protecció de la llei en virtut de la Constitució," avaluar les lleis federals i polítiques respecte a la discriminació o negació de 'Igual Protecció de les lleis "a causa de la seva raça ... administració de justícia;' que actua com un centre nacional per la informació respecte a la discriminació o el rebuig de la" igual protecció de les lleis "; presentar informes , conclusions i recomanacions al President i al Congrés, i l'emissió d'anuncis de servei públic per descoratjar la discriminació o la negació de la "protecció igual de les lleis. '". . . Com advocat principal dels Estats Units del Comitè Judicial de la Cambra. . . Les seves responsabilitats incloïen assessorar al President i als membres republicans del Comitè Judicial sobre la legislació i la supervisió del Congrés que impliquen drets civils i constitucionals, l'autoritat del Congrés. . . Enviat esmenes constitucionals i la supervisió de la Divisió de Drets Civils del Departament de Justícia dels EUA i la Comissió de Drets Civils. SENIOR Assessor de l'Oficina Executiva del President dels Estats Units. Assessor del Secretari Adjunt del Departament de Salut i Serveis Humans dels Estats Units. President del Grup de Política de Salut Federal de Baker Donelson Bearman Caldwell i Berkowitz.

×