GEORGE ZIMMERMAN'S RE-ENACTMENT (bulgarian)

143 views
116 views

Published on

Този документ е проект на документ (и) са подготвени за преводи: ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА Египет през покажат на света, как демокрацията е трябвало да работят чрез революционен процес и свалянето ТЕРОРИСТИЧНИ режими - просто да кажа "не" на милиарди долари КРЪВ НА парични средства СЪЕДИНЕНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ СИГУРЯВА да запази своите терористични групи корени в Близкия изток и вълнения!

За тези, които могат да бъдат просто се присъедини към нас в следващите от Trayvon въпрос Martin, както и други РАСОВОТО / бял расист действия, свързани САЩ на правителството на САЩ, надяваме се, следната информация ще хвърли допълнителна светлина върху престъпното поведение и корупцията на ТОП / KEY Властите в Съединените щати на терористичен режим на Америка, който изглежда се ръководи от частна фирма Закона Baker Donelson Bearman Caldwell & Берковиц - т.е. Адвокатът на изпълнителната власт / Президентът Барак Обама / Хилъри и Бил Клинтън / Джордж У. Буш и Джордж Буш-старши. . ., Законодателната власт, членовете на съдебната BRANC / Върховният съд на Съединените щати и много повече от неговите расистки кохорти / терористични групи. Точно както се оказва, Съединените щати на терористичен режим Америка стои зад формулировката на братята (DZHOKHAR и Тамерлан TSARNAEV) за бомбените атентати в Бостънския маратон и след това на студенокръвни убийството на DZHOKHAR в усилията за прикриване на техните расистки практики, за да ги пазят от да говори, Джордж Zimmerman въпрос се оказва, включва един от Съединените щати на стажанти терористичен режим на Америка е! Надяваме се, че ще намерите този документ образователни и информационни и го давате на други хора, така че те са наясно с това какво се случва защо е важно да получите Съединените американски щати OUT НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ!

Ние възнамеряваме да използвате и Trayvon MARTIN Trial да подкрепи КАК САЩ на президента Барак Обама, Америка и неговия правен екип С ПОДКРЕПАТА НА КОНГРЕС използва ДЪРЖАВНИ РЕСУРСИ - т.е. както изглежда са направили в местната терористичните атаки на 11 сеп 2001 , 11 септември 2012 Бенгази атаки, 15-ти април 2013 Бостънския маратон атентати. . . - ДА WARS за целите на обучението белите им протежета расист / членове:

http://www.slideshare.net/VogelDenise/bulgarian-040412

http://www.slideshare.net/VogelDenise/bulgarian-11788844

http://ww

Published in: News & Politics
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
143
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

GEORGE ZIMMERMAN'S RE-ENACTMENT (bulgarian)

 1. 1. GEORGE Цимерман RE-влизане в силана Trayvon MARTINSHOOTING/ УБИЙСТВО За да видите и да слушате презентация на Джордж Цимерман възстановка, A Копието може да бъде получена от: https://www.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8b6a698759656eab73a3 За презентация на 911 CALL GEORGE Цимерман (26-ти февруари, 2012), моля, чувствайте се свободни да изтеглите от: https://www.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8b6a6987596570aa72a1 Разбирането за това какизглежда BAKER DONELSON Bearman CALDWELL & Берковиц Използва държавни ресурси АГЕНЦИИ ЗА ПОКРИВАНЕ-UP престъпни действия на свои клиенти BAKER DONELSON е юридически съветник за LIBERTY взаимно застрахователно дружество и се оказва, КЛИЕНТИ LIBERTY ВЗАИМНИ са: The Retreat в Twin Lakes, Sanford РПУ и Джордж Цимерман - Т.е. да се разбере как изглежда, правителствени агенции / ресурси се използват за покриване на въпроса с престъпни действия (като промяна Фотографии - Забележка: Ето защо не е имало ЕКСПЕРТИ, внесени за оспорване на снимки (т.е. в DISCOVERY добър адвокат ще поиска за производство на негативи, и т.н., от която снимките са произведени /, създадени за анализ), защото всичко това е част от изпълнението / игра, която се постави на за обществено ползване / WORLD!)
 2. 2. W. Lee Ролс - Управляващ съдружник в Baker Donelson Bearman Caldwell и Берковиц, работи като старши съветник / началник на кабинета на директора на ФБР Робърт Мюлър .. .; Съединените членка на Америка президент Барак Обама, и Федералното бюро за разследване режисьора Робърт Мюлер Swan III. Прокурор Джон Гай разказа удебелен шрифт LIE, когато той каза, че Джордж Цимерман каза: "F ***** грама пънкари. . "Защото Джордж Цимерман каза" F @ CKING Куун "Ясно е, които не могат да бъдат объркани: https://www.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8b6a6987596570aa72a1 ДЕТЕКТИВСКА Днешна дата е на 27 февруари, че сега е 5:20 след обяд (17:20 часа) и това е във връзка с дело Sanford полиция номер 2012-5000. . . (ПРЕКЪСНАТ) UNKNOWN 1136. . . ДЕТЕКТИВСКА 1136. Женски глас Това е мястото, където той за пръв път ми каза, че го вижда. ДЕТЕКТИВСКА Той за първи път го забелязва тук? . . . Друг глас Точно тук. . . ДЕТЕКТИВСКА Така че ние, които спират на завоя. . . Това е Retreat Женски глас Това все още е Отстъпление Circle View. . . ДЕТЕКТИВСКА Отстъпление Вижте Circle, да. . . Така че в този момент той все още не е излязъл от колата си? Той го забелязва и той го гледа нали? Забележете как някои от къщите изглеждат и когато адресът Numbers са!
 3. 3. Женски глас Да, това е къде 1440 е, че той вижда на картата. . . Е за това къде го видя. . . ДЕТЕКТИВСКА Добре Женски глас Когато за пръв път го забеляза. . . ДЕТЕКТИВСКА Но ходи в каква посока? Женски глас Лицето е на пешеходно към. . . GEORGE Цимерман RE-влизане в сила на Trayvon MARTIN SHOOTING / УБИЙСТВО Задават този въпрос - От собствени думи Цимерман: КОЙ Е Дебне КОЙ? ДЕТЕКТИВСКА Което е през отвора точно там? . . . Женски глас Um бучене. . . Опитвам се да разбера. . . (Недоловим) ДЕТЕКТИВСКА Добре, така че през отвора точно там? Женски глас Не, не, не, той се разхожда по улицата тук. ДЕТЕКТИВСКА Добре. Женски глас Той продължи надолу Circle Retreat View. . . ДЕТЕКТИВСКА Защо не отидете напред и да се вози с тях, за да получите аудио от вътре? За да видите това, което той говори. . . . Женски глас Той ще спре отново там. . . Защото той е. . . ДЕТЕКТИВСКА Добре. . . Женски глас (Недоловим) ДЕТЕКТИВСКА Да, защо не го направи? ЖЕНА КЛЮЧОВЕ CARS Цимерман Скалъпени LIE След нощ на REST и планиране ДЕТЕКТИВСКА 2. .. Къде го взема в? Цимерман Точно тук. . . Точно тук, пред тази къща. ДЕТЕКТИВСКА 2Добре. Точно пред 1460? Цимерман Да, сър. ДЕТЕКТИВСКА 2Добре .. . И какъв е бил. . . той се разхождаше между сградите? Цимерман Той вървеше като в тревните площ. . . Харесва по посока. . . Доста между тези два полюса и. . . ДЕТЕКТИВСКА 2Um бучене. . Цимерман Както казах, валеше. . . и той беше просто спокойно гледа към къщата. . А, както казах, жена ми. . . Бях оставил за магазин за хранителни стоки, а аз просто се чувствах като нещо, което е на разстояние около него. . . ДЕТЕКТИВСКА 2Право Цимерман . .. Затова казах, че е имало анамнеза за влизане с взлом в сградата и се обадих преди това за тази къща. ДЕТЕКТИВСКА 2Точно така. Цимерман Когато полицаите пристигнали на тази къща, когато се обадих за първи път, прозорците бяха отворени една г вратите бяха отключени. И полицията дойде и го закрепва така, аз казах: "Знаеш ли какво? Това е просто по-добре да се обадим ". . . И. . . ДЕТЕКТИВСКА 2Добре. Цимерман Продължих да карам. . . Подадох му. . . И той стана. . . Той продължаваше да ме зяпа. . . . и оглеждаше. . . Оглежда. . . . ДЕТЕКТИВСКА 2Ами нали. Цимерман . .. Да видим кой друг е бил. . . Не знам защо той е търсил, но. . . ДЕТЕКТИВСКА 2Дали той си тръгне от там или не той спира дотук снощи? Цимерман Той спря. . . и той харесва огледа. . . . И ето защо. . . Това е, което ме хвърли OFF. . . Вали. . .. Аз не разбирам защо някой би било просто СПИРАНЕ ПОД ДЪЖД! Особено, когато това не е така, сякаш се опитваше да работи, за да се скрие от дъжда. . . И никога не бях го виждал преди. . . Не изглеждаше така, сякаш е упражнявал! ДЕТЕКТИВСКА 2Къде беше той. . . Къде е той стоеше при вас. . . Когато. . . Цимерман Точно там .. . . ДЕТЕКТИВСКА 2. .. Когато завършихте? Цимерман Точно пред 1460. ДЕТЕКТИВСКА 2На тротоара или в тревата. . . Цимерман Не .. . не. . . В тревните площ. . . ДЕТЕКТИВСКА 2В тревните площ?
 4. 4. Цимерман Да. ДЕТЕКТИВСКА 2Добре. . . Точно за това къде е колата? Цимерман Да, сър. ДЕТЕКТИВСКА 2И тогава просто. . . Цимерман Карах го премине. . . ДЕТЕКТИВСКА 2Добре .. . . Цимерман . .. И аз отидох в Clubhouse. . . ДЕТЕКТИВСКА 2Добре. Цимерман . Up .. тук на дясната страна. . . . ДЕТЕКТИВСКА 2. . . И паркира там? Цимерман Да, сър. ДЕТЕКТИВСКА 2И това, което е негово. . . Естествено. . . вие сте добре. . . Естествено той напусна. . . Настигна да ви тук или. . . Цимерман . . . Да, обадих на неспешни Line. . . СЪОБЩЕНИЕ: Джордж Цимерман твърденията за използване на неспешни Line - Тази, в която той знаеше, вероятно ще доведе до по-високи LAPSE навреме да реагират и да се използва допълнително време, за да дирижира първите си Вземанията на "STAND-ви-Ground" отбраната и оттогава го променя на самозащита! В повторение S за използване на неспешни Line може да се дължи на факта, че Zimmerman не вярва, че не отговаря за спешни повиквания са регистрирани на всички (т.е. въпреки че каза, че е се записва) и рибарската си да се види дали там щеше да бъде доказателства, които да опровергаят неговата възстановка! ДЕТЕКТИВСКА 2Um бучене. . . Цимерман . .. И когато се измъкна сам, аз паркирани в Clubhouse. ДЕТЕКТИВСКА 2Добре. Цимерман . . . И те ме попита. . . Ли, че "къде съм". . . Казах им Clubhouse. . . . И МИСЛЯ, ЧЕ ДАДЕ АДРЕСА НА CLUBHOUSE .. . ДЕТЕКТИВСКА 2Къде си паркират? Цимерман Точно тук. . . До тази зелен транспорт. . . ДЕТЕКТИВСКА 2Добре. . . Цимерман Не мисля, че този камион е бил там, аз просто спря. . . ДЕТЕКТИВСКА 2Добре. . . Така че просто извади тук? Цимерман Да, сър. ДЕТЕКТИВСКА 2Това е мястото, където излезе? Цимерман Не, това е мястото, където аз просто спря да се обадя. . . да се обадя. . . ТОГАВА той ходи Подай ми и той продължаваше да гледа в моята кола. . . STILL огледа къщите и неща. . . Тогава Dispatcher каза: "Къде отиде?" "Какво посока отиде в?". . . и аз казах: "Аз не знам" .. . Причина аз загубих. . . Тогава той отсече тук и се представи добре. . . И това е ___ Lane и той направи точно там. . . И те казаха каква посока е отишъл и аз казах: "Аз не знам, не мога да го видя!" ЗАБЕЛЕЖКА: Това е удебелен шрифт LIE от Джордж Цимерман. 911 Оператор НИКОГА попита: "Къде отиде?" ЗАБЕЛЕЖКА: Той дава име на улица в възстановка! ДЕТЕКТИВСКА 2Добре.
 5. 5. Цимерман А те казаха: "Можете ли да стигнете някъде, където може да го види" и аз казах: "Да, аз мога" и се отказа. . . Важно да се отбележи: 911 Оператор НИКОГА попита: "Можете ли да стигнете някъде, където може да го види" ДЕТЕКТИВСКА 2Добре. СЪОБЩЕНИЕ: Мнение Улица знак, при Джордж Цимерман твърди той зави надясно! Защо не George Zimmerman се върна на това място, за да получите името на улицата? Защото според 911 Call, той е бил на лов за "F @ @ цар Coon!" Цимерман И аз направих това точно тук .. . . И лява тук. . . И паркирах прав, когато този знак е в двора. . . ДЕТЕКТИВСКА 2В предната част на камион Ford? Цимерман . . . Да. И видях го (чува). . . Точно за там. . . И аз Го видяха да ходи назад по този начин и след пробив през задната част на къщите. Той погледна назад и той ме забеляза и той намалява обратно през къщите. Все още бях по телефона с неспешни Line. . . ДЕТЕКТИВСКА 2Um бучене Цимерман Ъм .. .. и след това се върна и той тръгна нагоре към тревата и след това СЛЕЗЕ и заобиколи колата ми. Казах на оператора, че: "Това, че е обикалят колата ми!" Не съм чул, ако той не каза нищо. . . Важно да се отбележи: НИКОГА Джордж Цимерман каза на 911 оператора, че Trayvon Martin Нито пък Оператор "кръжеше колата ми!" EVER казват: "Имаме нужда от адрес. . . ДАЙТЕ САЩ посоки, за да стигнем до вас. . .! " ДЕТЕКТИВСКА 2Точно така. Цимерман Той имаше ръката си в колана .. .. И мисля, че казах на оператора, че. . . И те казаха: "Къде сте?" И аз не можех да си спомня името на улицата! ДЕТЕКТИВСКА 2Um бучене Цимерман Защото аз не живея на тази улица! ДЕТЕКТИВСКА 2Точно така. Цимерман Circle Retreat View отива в кръг .. . . ЗАБЕЛЕЖКА: квартала стражът Джордж Zimmerman НЕ е запознат с улиците в квартала, в който като КВАРТАЛ стражът той патрули и има добре установени традиции за вземане на 911 CRYING- WOLF разговори - т.е. повиквания, които могат да бъдат проверени, за да се определи затруднение (ако има такива) при отчитане адреси до оператора на 911! ДЕТЕКТИВСКА 2Точно .. . . Цимерман . .. И аз казах, че не знам. . . И той отива, "ние се нуждаем от АДРЕС!" ... и аз казах: "НЕ ЗНАМ НА АДРЕС!" Мисля, че им даде адреса си. . . и те казаха: "Дай САЩ посоки, за да стигнем до вас" . . . и аз казах: "Ако кажете на полицията, за да отидете направо ДО клуба и да направи НАЛЯВО, колата ми ще бъде там" и отново ме попита: "къде е отишъл, в каква посока е отишъл IN". . . И аз казах: "Не знам!" Тогава си помислих, да излезе и да потърсите A SIGN улицата. " ДЕТЕКТИВСКА 2Добре. Цимерман Така че аз излязох от колата и тръгна. . . CREATION Джордж Цимерман от лъжи, той върви заедно - т.е. БЪРЗО мислене и най-
 6. 6. вероятно Организирането с използване на наказателната му Major класове Внимание: КАК Цимерман е много внимателно да повторя, той ходи - а не RAN защото той е ПЪТУВАНЕТО СЛЕД Trayvon Martin на онази съдбовна нощ ПОДКРЕПА Джордж Цимерман е агресор и лице в Hot Pursuit да убие / убийство себе си "F @ @ KING COON тази нощ ! " ДЕТЕКТИВСКА 2Давай напред. . . Цимерман Все още бях по телефона с неспешни Line и аз тръгнах натам! И тъй като аз не виждам A SIGN STREET ТУК, Но знаех, че ако аз отидох направо през, че това е Circle Retreat View и можех да ги получите на адрес. А те казаха: "Дай ми АДРЕС НА КЪЩАТА ТИ СИ ПРЕД" .. . И няма адрес, защото те са в задната част на къщата. Така влязох направо през тук и аз не го видях изобщо. . . Вървях. . . И все още бях по телефона с Line неспешни. . . СЪОБЩЕНИЕ: Джордж Цимерман посочва BACK на къщи да осигури LIE за липса на определен адрес! Въпреки това, той ПАРКОВЕ пред къщи, че ще има определен адрес - т.е., ако той не си спомни улица ALL той трябваше да направи, бе Карай обратно към мястото, където беше най-, за да получите името на улицата и номера на къщата FIRST При завиване! ДЕТЕКТИВСКА 2Добре. Цимерман Имам до около. . . Имам до тук и имах фенерче. ДЕТЕКТИВСКА 2Добре Цимерман Но моето фенерче е мъртъв тон Hough. . . И се огледах и не видях никого .. . . И казах на неспешни Line, "Знаеш ли къде, че го няма!" Той дори не е тук! ДЕТЕКТИВСКА 2Точно така. Цимерман Така че, аз все още мислех, че може да използва своето адрес. Така влязох през целия път и всъщност ходи чак до улицата и щях да им дам този адрес и те казаха: "Ами, ако той не е там, Все още ли искате полицай?" И аз казах: "Да!" Те казаха: "Желаете ли все пак един полицай?" И аз казах: "Да!" А те казаха: "Ти ли си го следва?" .. . О, съжалявам, там, те казаха: "Ти си го следва?" И аз казах: "Да", защото бях в района. . .. и той каза: "Ние не се нуждаем да го направя". . . и аз казах: "Добре!" Така че, това е, когато влязох направо през тук, за да получите на адрес, така че мога да отговаря на полицейски служител. . . Важно да се отбележи: 911 оператора никога не е казвал "? Ами ако той не е там, все още ли искате полицай" Нито Джордж Zimmerman ХОДЕНЕ - т.е. от записа 911, той е действал в съответствие с вятъра бликащ от ставката на скоростта , на която той се движеше (Той също прозвуча задъхан / OUT-OF-въздух). и след това те казаха. . . Казах: "Той не е тук". . . Те казаха: "Къде искаш да дойде?" Аз казах: "Знаеш ли какво, просто му кажи да се срещнем в камиона си. . . ДО клуба. . . Ако отидете направо в клуба и прави НАЛЯВО, имам HONDA.
 7. 7. . . ИМАМ SILVER HONDA Ridgeline, I беше паркирана точно там. Имайте предвид, този измислен Версия за случилото се твърди случва между 4 - 5 минути на 911 NON-спешно повикване - при която Zimmerman заявява на оператора все още беше на телефона с него в този момент! Според тази възстановка, транспорт Джордж Цимерман не е в Clubhouse - обяснява как FAR Той изтича в преследване на Trayvon Мартин! Така че аз тръгнах обратно. Когато отидох. . . Минах тук, погледнах. . . Аз не виждам нищо отново! Вървях обратно към колата ми. . . и след това, когато аз трябва да прави за тук, извика той зад мен. . . До мен. . . Той казва: "Ей, имаш ли проблем?" И аз казах: "Не, аз не разполагат с A MAN проблем!" ДЕТЕКТИВСКА 2Къде беше той, бе? Цимерман Той беше за там. . . Но крачим към ME! СЪОБЩЕНИЕ: Разстоянието че Джордж Цимерман твърди беше между него и Trayvon Martin и когато предполагаемият кавга започва - т.е. разстояние където тялото Trayvon Мартин, бе намерен! ДЕТЕКТИВСКА 2И така, той щеше да дойде в тази посока тук? Цимерман Да, сър. Както казах, аз вече премина, че така не видях точно от къде е дошъл. . . Но беше за това къде се намирате. СЪОБЩЕНИЕ: Как и който се е преместил тялото Trayvon Мартин ако предполагаемата борбата отне мястото, където Джордж Zimmerman казва, го е направил, а той е с лицето нагоре! ДЕТЕКТИВСКА 2Добре. Цимерман И аз казах: "Аз не имате проблем" и аз отидох т о си взема мобилен телефон. . . Бях го остави в различна папка. . . И аз отидох. . . Погледнах надолу в джоба на панталоните си и той каза: "Имате ли проблем сега?". . .. И той беше тук и той ме удари в лицето. ДЕТЕКТИВСКА 2Точно тук? Цимерман Право на кръгла тук. ДЕТЕКТИВСКА 2Добре. Цимерман За да бъда честен, аз не си спомням точно .. . . Аз попаднах, паднах и той ме бутна надолу и по някакъв начин, той има върху мен!
 8. 8. СЪОБЩЕНИЕ: Джордж Цимерман, в която доклади твърдят, той е обучен в бойните изкуства! СЪОБЩЕНИЕ: Когато разглеждате VIDEO, как Джордж Zimmerman КОЛЕБАЕ тъй като той е областта, в която на СТРЕЛБА на тялото Trayvon Мартин ВСЪЩНОСТ може да са се случили - т.е. AWAY от тази област! ДЕТЕКТИВСКА 2На тревата или на цимент? Цимерман Това е още повече. . . тук. . . Мисля, че се опитваше да го отблъсне от мен. . . и след това той има върху мен тук някъде и. . . Това е, когато аз започнах да крещя за помощ. . . Аз започнах да крещя HELP, HELP. . . Като LOUD Колкото можех. И .. ъ-ъ. . . Тогава това е, когато. . .. О. . . О. . . I се опита да седне. . . И това е, когато той ме хвана за главата и той се опита да шлем главата ми! . . . СЪОБЩЕНИЕ: Джордж Цимерман посочва, че единствената му обаждания са за помощ. . . HELP. . . Помощ. Свидетелите казват, че плаче и SCREAM ПРЕДИ фаталния изстрел, завърши живота Trayvon Мартин и те спряха НЕЗАБАВНО СЛЕД Изстрелът! Джордж Цимерман, а наказателното правосъдие Major, обучават в бойните изкуства. . . И ясно изглежда умишлено убийството / УБИЙСТВО на Trayvon Martin. Той казва на полицая той има огнестрелно оръжие, но ОСЪЗНАТО Отказва тази информация от оператора на 911! ДЕТЕКТИВСКА 2Бяхте ли на цимент? Цимерман Не, тялото ми беше на тревата. . . MY HEAD беше на цимент. . . ДЕТЕКТИВСКА 2Тъй като и двамата бяха изправени пред по този начин? Цимерман Да, сър .. . Това е възможно най-добре да усетя МИСЪЛ якето ми! Защото се чувствах като тялото ми беше на тревата и главата ми беше на цимент. Той продължаваше да СКОЧИХТЕ СРЕЩУ и СКОЧИХТЕ СРЕЩУ. . . И аз продължавах да крещи "помощ", "помощ", "помощ". . . толкова дълго, колкото мога. Той сложи ръка на носа му. . . на носа ми. . . И другата си ръка на устата си. Той каза: "Млъкни" F @ CK UP! ". . . Опитах се свил отново, защото всичко, което можех да мисля, беше, когато той удряше главата ми срещу него, имах чувството, че главата ми ще експлодира и си мислех, че ще загуби съзнание. Така че аз се опитах да проправи така мога да получа. . . Защото той имаше само една малка част от главата ми върху бетона. Така че аз се опитах да проправи разстояние от бетон. . . И когато го направих, че някои от вас отвори вратата и аз казах: "Помогни ми, помогни ми". . . И те казаха, че ще се обади на 911. . . и аз казах: "Не, да ми помогне!" Имам нужда от помощ. . . и аз не знам какво са направили. . . Но това е, когато якето ми се изкачи И имах оръжията, за MY дясното крило, HIP. . . Якето ми се изкачи и видя го. . . Имам чувството, че той го вижда. . . Той погледна към IT. . . той каза: "Ти ще умреш тази вечер МАЙКА F @ CKER". . . и той посегна към IT. . . но стигна. . . като почувствах ръката му слизаше в моята страна .. . . И аз го сграбчи, а аз просто ме хвана за оръжието си, и аз го застрелях - ЕДИН ПЪТ! Със знанието, че лицето в близката къща се обажда на 911, изглежда, че Джордж Zimmerman (казвам човек "NO, помогни ми!" Да запази лицето ОТ се обадя в полицията) хладнокръвно застрелян / убит Trayvon Martin му мълчание и се опита да запази истината за престъпната си и расистки скрит актове! С полицията по пътя, защо е Джордж Zimmerman стреля / УБИЙСТВО Trayvon Мартин! ДЕТЕКТИВСКА След като го е застрелял, какво каза той? Цимерман След като го е застрелял. . . Изглежда той седна!
 9. 9. ДЕТЕКТИВСКА А ти си. . . Все още сте в това положение тук основно. Цимерман Да, сър. ДЕТЕКТИВСКА . . (Недоловим) подводниците пред трева. Цимерман Да, сър. Той беше върху мен по този начин. . . И аз го застрелях. . . И аз не мисля, че го удари. . . Защото той седна и той каза: "Разбра ли ме". . . "Имаш го". . . "Хвана ме". . . "Имаш го". . . Нещо такова! Така че аз помислих, че просто казва: "Знам, че имам пистолет Сега, аз го чух, аз да се откажа!" Така че, аз не знам дали ще го избута от мен или ако падна от мен. Така или иначе, аз имам върху себе си и избута ръцете му APART .. . . И аз. . . СЪОБЩЕНИЕ: Джордж Цимерман - Син на съдия Робърт Цимерман, криминален Правосъдие / Политология Major, застраховка поемател, клиент на взаимно осигуряване LIBERTY който на свой ред е клиент на Baker Donelson Bearman Caldwell & Берковиц, който е юридически съветник за Съединените американски щати Барак Обама, Конгреса Потребители, съдии / съдии-Федерална съдиите , на Федералното бюро за разследване (ФБР), SANFORD РПУ, The Retreat В Twin Lakes. . . . Докладът от аутопсията твърди Trayvon Мартин е бил застрелян в средния клас (които НЕ Близко разстояние) - смъртоносно ранен - Как може Trayvon Martin са казано и направено това? Вече мъртъв, Джордж Zimmerman от бъркотии с HANDS Trayvon Мартин изглежда етап това, което той твърди, е бил битка! ДЕТЕКТИВСКА Видяхте ли го обърнете? Цимерман Не помня как съм попаднал върху него, съжалявам! Но аз имам на гърба си и се преместих ръцете му APART, защото, когато той е бил многократно ме удря в лицето и главата, аз мислех, че има нещо в ръцете си! Така че се преместих ръцете си един от друг. ИЗБИРАТЕЛНО AMNESIA - Джордж Цимерман е много подробна за събития, докато не стигне до "обръщайки на тялото" - Той се появява в прикриването му се налага да включвате тялото Trayvon Мартин OVER защото беше GEORGE Цимерман, който е на върха, както и насочени в посока на HOUSE (зад гърба му), за да подкрепят това, което се появява Цимерман е на върха! ДЕТЕКТИВСКА Така че трябваше да го с лицето надолу тогава? Цимерман Да, и аз бях на гърба си. . . и след това някой дойде с фенерче и аз помислих, че е полицай. И аз казах: "Вие ли сте полицията?". . . А аз все още имах ръка. . и аз му казах. . . ВИЕ СТЕ на полицията?. . . И пистолета ми е точно тук! . . . И той отива, "Ще извикам полиция!" Аз казах: "Не се обаждайте на полицията; HELP ME ограничи този човек". . . и той казва: "Ще извикам полиция!" Аз казах: "Вече се обадих. ИМ по пътя си. Идването си! Трябва да ми помогнеш! ". . . Тогава това е, когато полицаят дойде наоколо. . . Видях полицай, така че аз се изправи и прибра оръжието си и той каза: "Кой го е застрелял?" И аз казах: "Направих" и аз си сложа ръцете! Сложих си ръцете. . . . Аз не знам дали той пред мен, аз просто АВТОМАТИЧНО обърнах гръб към него и вдигам блузата ми и каза: Пистолетът ми е точно там. . . и аз му казах няколко пъти, моето оръжие е точно там! И той е като "Добре, разбирам!" "Аз просто трябва да поддържате вдигнати ръце." Той сложи белезниците върху мен и тогава той ми взе оръжието от мен.
 10. 10. СЪОБЩЕНИЕ: Джордж Цимерман твърди се налага да се ограничи Trayvon Мартин, който бе прострелян смъртоносно и не може да устои! Джордж Zimmerman ПРИЗНАВАТ, че той казал на лице "НЕ се обадя в полицията!" Лицето, вероятно като видя, че не е имало живот или ДВИЖЕНИЕ от тялото Zimmerman се иска да се въздържат! Както и Zimmerman с пистолет в ръка и невъоръжен човек на земята безжизнен! ДЕТЕКТИВСКА Всякакви въпроси. ДЕТЕКТИВСКА 2Аз нямам нито един. . . Нещо друго. Огнестрелни оръжия, анализатор ЕЙМИ SIEWERT от Флорида отдел на правоприлагането - Siewert разгледа пистолета и каза Цимерман имаше един куршум готова за запис в камерата, както и с напълно заредена списание, когато Инцидентът е станал. ALEXIS Картър, - Carter преподава наказателно съдопроизводство, че Zimmerman клас завършен, и свидетелства, че този клас включва широко покритие на самозащита законите на Флорида. GEORGE Цимерман беше обучение в MMA (Семейно ARTS) в седмици преди Trayvon стрелба Martin!
 11. 11. Разбирането за това какизглежда BAKER DONELSON Bearman CALDWELL & Берковиц Използва държавни ресурси АГЕНЦИИ ЗА ПОКРИВАНЕ-UP престъпни действия на свои клиенти Брадли S. Клантън е акционер в Jackson Baker Donelson е, Мисисипи и Вашингтон Офиси -. Концентрирана практика в правителствените Процесуално представителство, ценни книжа и други разследвания на измами, и процес, избирателните закони и обжалвания председател на Мисисипи Консултативния комитет. . . The Mississippi Консултативния комитет "помага на САЩ Комисията по правата на граждански (USCCR) с установяване на факти, разследване и информация разпространение на информация. Функциите на USCCR включват проверки по жалби се твърди, че гражданите са лишени от правото си ... причина от тяхната раса, цвят на кожата, религия, пол, възраст, увреждане или национален произход, или въз основа на измамни практики; проучване и събиране на информация, свързана с дискриминация или отказ на "равна защита от законите, съгласно Конституцията;" Оценяване на федералните закони и политики по отношение на дискриминация и отричане на "равна защита от закона", тъй като на състезание ... правораздаване; ", служеща като национален координационен център за информация по отношение на дискриминацията или отказ на" равна защита от закона; "представянето на отчетите , резултатите и препоръките на председателя на Конгреса, както и издаване на съобщения за обществени услуги да разубеди дискриминация или отказ на "равна защита от закона." ". . . Като главен съветник на САЩ House съдебната власт Комитета. . . Неговите отговорности включва съветване на председател и членове на Републиканската съдебната комисия на Конгреса законодателство и надзор замесено граждански и конституционни права, Конгреса орган. . . Предложен изменения в конституцията и контрол на гражданско отделение права на Министерството на правосъдието на САЩ и Комисията по граждански права. SENIOR Съветник на Изпълнителното бюро на президента на САЩ. Съветник на заместник генералния секретар на американското министерство на здравеопазването и човешките ресурси. CHAIR Федерална Group Здравната политика на Baker Donelson Bearman Caldwell & Бърковиц.

×