Albanian 012712 and 020112

355 views

Published on

Will need 2010 PowerPoint to view – Free Download at http://office.microsoft.com/en-us/try/:

http://www.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8a6f6989606576a76f9e

Visit: www.vogeldenisenewsome.net Better viewed through FireFox Web Browser – Free Download at http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/

Published in: News & Politics
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
355
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Albanian 012712 and 020112

 1. 1. Jan 27, 2012 PËRMBAJTJA EMAIL ME LIDHJEAzhornohet:NJOFTIMI PËR ZGJIDHJES - KËRKESË PËR fajësimit të presidentit Barak HusseinObama II - përgjigje ndaj sulmeve kundër Florida A & M University LIDHUR incidentittë supozuar hazing - KËRKESË PËR NDËRHYRJES NDËRKOMBËTARE USHTARAKESI MUND TË JETË E NEVOJSHME www.vogeldenisenewsome.net(Ju lutem bëhu i durueshëm - Qeveria e Shteteve të Bashkuaraka ardhur pas faqen tonë të internetit dhe lidhjet ME AFTËSITË KUFIZUARA Për Mbani Ju Nga Getting këtëinformacion; Megjithatë, ne kemi lëvizur faqen e internetit dhejanë duke lëvizur këto dosje për të dhe Përditësimi Links tëndajnë me ju Gjetkë - Pra, të mbajtur të vijnë Dhe Kontrolluar -Ju faleminderit dhe Zoti e bekoftë)!27 janar 2012TO: Shtetet e Bashkuara të Amerikës Presidenti Barak Hussein Obama IIShtetet e Bashkuara Kentucky senatori Rand PaulShtetet e Bashkuara përbashkët Shefat e Shtabit të Mullen Kryetari MichaelKopjeve: KOMBEVE TË HUAJA / Udhëheqësit (Sipas fshehjes)Shtetet e Bashkuara Senatorët / Shtetet e Bashkuara Dhoma e Përfaqësuesve (Ju lutem ndajnë me kolegët tuaj)MEDIA / publike-AT-SHUMICERE: NJOFTIMI PËR ZGJIDHJES - KËRKESË PËR fajësimit të presidentit BarakHussein Obama II - përgjigje ndaj sulmeve kundër Florida A & M University LIDHURincidentit të supozuar hazing - KËRKESË PËR NDËRHYRJES NDËRKOMBËTAREUSHTARAKE SI MUND TË JETË E NEVOJSHMEBashkangjitur ju lutem gjeni "kuotat rozë" prej 30-DITA NJOFTIM) të lëshuar në Shtetet e Bashkuara tëAmerikës [këtej e tutje "Shtetet e Bashkuara"] Presidenti Barack Hussein Obama II me kopje në Shtetet eBashkuara Kentucky Palit senatorin Rand dhe shefave të përbashkët të Shtabit Admiral Michael Mullen Kryetar :
 2. 2. Kjo mund të përkthehet në gjuhën e vendit tuaj në: http://vogeldenisenewsome.net/obama-pink_slip_16.htmlNjë kopje e asaj që i është dorëzuar Shteteve të Bashkuara Barak Obama është në:http://www.slideshare.net/VogelDenise/011012-pink-slip-president-barack-obamasigned~~Vdhe "Njoftimi për ZGJIDHJES - KËRKESË PËR fajësimit të presidentit Barak II Hussein Obama - përgjigjendaj sulmeve kundër Florida A & M University LIDHUR incidentit të supozuar hazing - KËRKESË PËRNDËRHYRJES NDËRKOMBËTARE USHTARAKE SI MUND TË JETË E NEVOJSHME" lëshuar në Shtetet eBashkuara presidenti Barak II Husein Obama me kopje në Shtetet e Bashkuara Kentucky Senatori Rand Pali dhe epërbashkët Shefat e Shtabit Kryetari admirali Michael Mullen:Kjo mund të përkthehet në fillim vendit tuaj gjuhën në: http://vogeldenisenewsome.net/obama-0_24.htmlNjë kopje e asaj që i është dorëzuar Shteteve të Bashkuara Barak Obama është në:http://www.slideshare.net/VogelDenise/011012-obama-eviction-notice-finalsigned~~V[PLEASE NOTE: Për shkak të faktit se presidenti Barack Obama dhe administrata e tij, etjkanë pasur dokumentet e përmendura në "Njoftimit për ndërprerjen. . . ". Scrubbed ngaScribd.com për të mbajtur ju injorant dhe në errësirë në lidhje me Shtetet e Bashkuara tësjelljes kriminale të Amerikës, dokumentet janë duke u vendosur në një vend tjetër dhe lidhjet nëkëtë dokument do të rifreskohet në përputhje me rrethanat për të mbajtur PUBLIKE / WORLDinformuar si për çfarë është me të vërtetë ndodh]VËRTETIMI I postimeve dhe marrjes nga presidenti Barak Obama, senatori Rand Palit dheshefave të përbashkët të shtabit Mullen Kryetari Michael: http://www.slideshare.net/VogelDenise/011012-usps-mailing-receipts-obamapaulmullenKOMENTE MBI 01/24/12 shtetit të ADRESA Bashkimi: PUBLIKE / WORLD mund të duan të dinëse maskaradë midis presidentit Obama dhe Sekretari i Mbrojtjes, Leon Panetta u u ngritën të gjithë për kamerat.Gjithcka ishte POLITIK dhe për FUSHATËS Rritja e të mashtrojë PUBLIK World /! Presidenti Obamamendon se amerikanët dhe njerëzit rreth botë janë vetëm se budallaqe! Vini re se si ata kanë përdorur vetëmpamjet e pretenduar të marinës vulos "trajnim" procedurat dhe përsëri COMPUTER-generatedREGJISTRIMEVE. Nëse ju do të shkoni në NUMRI 10 Faqja 183 e njoftimit "epërfundimit. . ". Shpresojmë se ajo do të hedhë dritë shtesë në kohën dmth sirastësisht i tillë shpëtimi i dyshuar i Jessica Buchanan vjen në ditën e" shtetit tëBashkimit Address "dhe pastaj Presidenti Obama luan me kamera në uruar Leon Panetta, sepse ai e dintetij organizoi aleatja Networks MEDIA do të përdorin atë dhe të luajnë atë pa pushim për qëllime të ndihmuar atëtë marrë në për një mandat të dytë dhe njohuri të një fajësimin e pashmangshme dhe / ose heqjen nga Shtëpia eBardhë si President i Shteteve të Bashkuara!Në fund të janarit të Presidentit Barak Obama 24, 2012 "Shtetit i Address Bashkimit" mbahet ai duke dërguar njëmesazh subkoshiencës duke u përpjekur për të parë sa i Kongresit kishte shpinën e tij. Me sa duket, presidentiBarack Obama është i vetëdijshëm se ai mund të "hedhur Under The Bus" si njëri nga politikanët e korruptuarmund të përpiqet të qëndroj për veten e tyre në pak kohë ata kanë lënë! Një President në mënyrë të plotë tëarrogancës / krenari se ai po përpiqet të të gjejnë një strehë të sigurtë kur ai është i rrëzuar!Më 18 janar, 2012, Shtëpia e Bardhë u vënë në bllokimit për shkak të protestuesve. PresidentiBarack Obama ka qenë i shërbyer dhe është kërkuar të japë dorëheqjen nga premte, shkurt 12,
 3. 3. 2012, ose të largohen me anë të forcës ushtarake - dmth kjo mund të jetë vendas apo të huaj Ky është njëdemokraci, kështu që populli amerikan mund të peshojnë në të nëse janë apo jo ata do të lejojë Presidenti BarakObama e REFUZIMI të largohet nga posti nënshtrohen atyre të veprimit të mundshëm ushtarak - Dmth kurishte hera e fundit Shtetet e Bashkuara ranë nën sulm ushtarak prej vendeve të huajanë tokën e tij -? 911 dmth duket të jetë sulme brendshme të Qeverisë së Shtetevetë Bashkuara në popullin e saj dhe nuk është kontestuar përmes dëshmive tëvërtetojnë të kundërtën Shtetet e Bashkuara dëshiron të shihet si një udhëheqës. A është enevojshme për Presidentin Barak Obama për të zvarritur jashtë në rrugë përmessulmeve Ushtarake (p.sh. në familje [të cilat mund të përfshijnë ARRESTIMIT qytetare]dhe / ose të huaj) për shkak se ai po refuzon të japë dorëheqjen pasi ai ka kërkuar nga liderët kombetë tjera (p.sh. Egjipti, Libia, Siria, etj)Në dritën e skandali i fundit i Shteteve të Bashkuara të Amerikës marinsat simbolit Urinim dmth mbi qytetarët "ivdekur" Afganistan) dhe Veprime te Tjera Cnjerezore që shkel Parimet Nurembergut dhe Ligjet tjerandërkombëtare, Vogel Denise Newsome beson se një sjellje e tillë penale më tej mbështet shkarkimin dhendjekjen penale të "Komandant i përgjithshëm" (Presidenti Barack Obama), zyrtarët e lartë / KEY Ushtarake sëbashku me ushtarët Detare të përfshira, dhe Ekspozimi i Grupeve sabiinëve (cionistët) / E Bardhe(SUPREMACISTS), të cilat mund të jenë prapa jo vetëm terroristët FUNDIT vepron në Iran, Pakistan, Afganistandhe Irak por ata barazoi kundër Vogël Denise Newsome dhe njerëzit me ngjyrë. Për më tepër, tregojnë pozicionetkryesore / TOP që sionistët të tilla / SUPREMACISTS Grupet mbajnë në drejtimin e Bardhë të Shteteve tëBashkuara HOUSE / Qeverinë, Media, institucionet financiare dhe EKONOMISË!Rëndësishme të theksohet: Është se sa gjatë do të Shtetet e Bashkuara të Amerikës (dmth dhe aleatët esaj që mbështet krime të tilla të luftës, krimet kundër njerëzimit, krime kundër paqes, Praktikat ÇNJERËZOREdhe gjenocid) të lejohet të vazhdojë krime të tilla dhe të mbetet pa u ndëshkuar për:1) Urinimi në Dead:Video: http://youtu.be/ZZWVxEy-BFESkandali Obama Urinim: http://www.slideshare.net/VogelDenise/abu-ghraib-urination-scandal2) Abu Graib Prisoner Shkeljet me: http://www.slideshare.net/VogelDenise/abu-ghraib-urination-scandal~~HEAD=NNS3) injektuese / infektimit Njerëzit të Color me sëmundje të tilla si sifiliz, gonorre dhe po, më imundshëm raportet që keni dëgjuar SIDA për qëllime të gjenocidit - drejtohet nga Proctor KORPORATAVEAmerikës gjigandi & Dr Gamble s Clarence Gamble një avokat i kontrollit të lindjes dhe eugjenikë dhethemeloi Pathfinder ndërkombëtar dmth që fokusohet në shëndetin riprodhues, planifikimin familjar, HIV /AIDS. . . Vepron në më shumë se 25 vende ZHVILLIM gjithë Afrika, Azia, Lindja e Afërt, dhe AmerikënLatine. . . Në vitin 1996 u nderua me Çmimin e Kombeve të Bashkuara popullatës dmth një çmim të individit[s] dhe / ose institucioni [s] në njohjen e kontributeve të papaguara për rritjen e ndërgjegjësimit të Popullsisëçështjet dhe zgjidhjet e tyre)Clarence Informacione Gamble:
 4. 4. http://www.slideshare.net/VogelDenise/gamble-clarence-proctor-gamble-sterilization-wiki-infohttp://www.slideshare.net/VogelDenise/pathfinder-international-wiki-infoTestet Tuskegee me:http://www.slideshare.net/VogelDenise/tuskegee-testsBarak Obama dhe CARE Baker Donelson shëndetësor PLAN:http://www.slideshare.net/VogelDenise/baker-donelson-health-care-plan-power-pointLIGJ Baker Donelson shëndetësor:http://www.slideshare.net/VogelDenise/baker-donelson-health-lawShtetet e Bashkuara Eksperimentet ÇNJERËZORE Guatemala:http://www.slideshare.net/VogelDenise/guatemala-experiments4) Injektuese Qytetarët e Pakistan me një vaksinë Fake - dmth kush e di se çfarë helmet uinjektuan, megjithatë, Shtetet e Bashkuara Qendrore e Inteligjencës ("CIA") është e përfshirë:Shtetet e Bashkuara Eksperimentet ÇNJERËZORE Pakistan - Vaksina Fake:http://www.slideshare.net/VogelDenise/pakistan-us-inject-fake-vaccine2http://www.slideshare.net/VogelDenise/pakistan-us-inject-fake-vaccine5) PRAKTIKAT gjenocidale në sterilizim / gutting e Popullit të Color me: Videos: http://youtu.be/gDuGrN1pivE~~V http://youtu.be/8xkuDPD3A1Y http://youtu.be/SI-68j-LLk46) FALIMENTOI QËLLIM për riparimin e Levees në Nju Orleans, Luiziana për qëllime të shkaktuarviktima të tilla të uraganit Katrina, sepse Populli i ngjyrave REFUZON të heqin dorë nga toka e tyre për të pasur /i pasur për ZHVILLIMIN: http://youtu.be/XlIogreab3I~~pobj7) Terroristët BRENDSHME Veprat në bombardimin e Qendrës Tregtare Botërore vet më September11, 2001, dhe fajësuar dhe / ose FALSIYING Raporte dhe fajësuar atë për muslimanët për qëllime të divizioneqë shkaktojnë dhe luftrave panevojshme / pakuptimtë: Qeveria e Shteteve të Bashkuara të përdorura atëtatimpaguesve paratë për të paguajnë për Akteve këtyre terroristëve:
 5. 5. Afganistan: Shtetet e Bashkuara të Amerikës QEVERISË përdor paratë e taksapaguesve për të paguajëterrorizimit me: http://www.slideshare.net/VogelDenise/taliban-us-paysterrorist2~~HEAD=NNS~~HEAD=dobjhttp://www.slideshare.net/VogelDenise/taliban-paid-360-million-us-tax-dollarsKorrik 27, 20 09 Shtetet e Bashkuara Departamenti i Drejtësisë Komunikatë për shtyp: "Shtatë akuzuar meshkelje të terrorizmit ..." Shtatë persona janë akuzuar për konspiracion për të siguruar përkrahje materialeterroristëve dhe konspiracion për vrasje, rrëmbime, gjymtim dhe plagosë persona jashtë vendit. . ."Padia pretendon se ... një veteran i kampeve trajnuese terroriste në Pakistan dhe Afganistan të cilët, gjatë treviteve të fundit, ka komplotuar me të tjerët në këtë vend për të rekrutuar dhe të ndihmojë të rinjtë udhëtuar jashtështetit në mënyrë që të vrasin. .. ""Këto shtëpi akuzat çekan pikë që terroristët dhe mbështetësit e tyre nuk kufizohen në rajonet e largëta të një tokeshumë larg, por mund të rritet dhe të acarohet drejtë këtu në shtëpi. Terroristët dhe mbështetësit e tyre janë tëpamëshirshëm dhe të vazhdueshme në përpjekjet e tyre për të lënduar dhe KILL pafajshëm njerëzit anembanë globit.Ne DUHET të jetë po aq i pamëshirshëm dhe të vazhdueshme në përpjekjet tona për të ndaluar ata ... "http://www.slideshare.net/VogelDenise/072709-doj-seven-charged-with-terrorism-violations-116511018) Liruar shkrimeve të gënjeshtërta se Ekonomia e Shteteve të Bashkuara dhe situata e punësimitështë duke u përmirësuar, kur ajo nuk është. Këto raporte janë të rreme dhe janë të krijuara / krijuar ngaSabiinëve (Cionistët) / SUPREMACISTS Bardhë që janë pas rënies së ekonomisë botërore dhetë sistemeve bankare.Shikoni se si Shtetet e Bashkuara të Amerikës në shenjë hakmarrjeje për shtator Iranit presidentit MahmudAhmadinexhad 22, 2011 Kombeve të Bashkuara Fjala (dmth. trajtimin e rolin e Shteteve të Bashkuara në 911sulmet mbi popullin e saj):"Duke përdorur rrjetin e tyre imperialiste për Media e cila është nën ndikimin e kolonializmit, ata kërcënojnëkushdo që pyetje Holokausti dhe 11 shtator ngjarje me sanksione dhe veprimeve ushtarake. . .Udhëheqësi iranian tha se këtë e bëri SHBA-ja dhe aleatët e saj të paaftë për të dominojë sistemin ndërkombëtar,dhe bëri thirrje për ndryshim në strukturën e Këshillit të Sigurimit të OKB-së. " http://www.slideshare.net/VogelDenise/iran-mahmoud- ahmadinejad-un-walkoutdhe në shenjë hakmarrjeje ndaj fjalimit të Presidentit Ahmadinexhad Shtetet e Bashkuara të Amerikës në oserreth 11 tetor, 2011, Nëntëmbëdhjetë (19) DITË bërë më vonë një gënjeshtër që Irani ishte komplot vrasjen eambasadorit Adela Arabisë Saudite al-Jubeir http://www.slideshare.net/VogelDenise/iran-plot-assassinate-saudi- ambassador-ny-times-articledhe pastaj afërsisht dhjetë (10) ditë më vonë (në hakmarrje) erdhi pas punës së VogëlDenise Newsome së me personel Messina - dmth është një koincidon se presidenti Barack Obama2012 Emri grazhd presidenciale në është Jim Pra, në vend se të sigurojë Newsome me të "Messina". 15 shtator2011 Raporti i kërkuar,
 6. 6. http://www.slideshare.net/VogelDenise/102111-email-justinsandy- redacted~~V 10/21/11 mesazh zëri NGA Justin ROEHM: http://youtu.be/GACKP80QRaQkëtë herë është përdorur për të ndjekur dhe gjueti poshtë Newsome në shenjë hakmarrje për të folur jashtë Jovetëm se një ditë më parë Sht 15, 2011 Afati i fundit, presidenti Barak Obama dhe administrata e tij për tëshkuar pas Iranit dhe kryetar i saj, si dhe të nisë një faqe interneti për të raportuar ato si Vogël Denise Newsome.:Pastaj në nëntor / dhjetor 20 11 Barak Obama me hebrenj e tij (cionistët) / SUPREMACISTS Bardhëlidhjeve të kërkuar për të nisur një "sulm ALL-OUT mbi Mater Alma Newsome s - Florida A & M University -në përpjekjet për të marrë këtë një F R I C A N -Universiteti Amerikan poshtë në shenjë hakmarrjeje ndaj folurNewsome së jashtë dhe ekspozuar krimet e Shteteve të Bashkuara kundër saj, si dhe vendeve të huaja.9) Dhe SHUME. . . SHUME. . . SHUME. . . SHUME. . KRIMET tjera. --- SjellëSHTETEVE TË BASHKUARA TË AMERIKËS NËDREJTËSI! Kur Presidenti Barack Hussein Obama II (ZI-amerikan) dhe Qeveria e Shteteve të Bashkuara vendosi që do të vijnë pas Vogël Denise Newsome, ata erdhën pasi GABUAR Një F R I C A N-amerikan. Ekziston një dallim në mes të Zi-amerikan dhe një F R I C A N-amerikan! Për më tepër, kur Presidenti Barack Hussein Obama II dhe Harvard University tij (WHITE-Shumica) Kolegët me përdorimin e sabiinëve (cioniste) / Supremacists BARDHE vendosur që do të vijnë pas TOP ("NO 1.") Një F R I C A N - Universiteti Amerikan (Florida A & M University dhe Alma Mater i Vogël Denise Newsome) në shenjë hakmarrjeje muajin e kaluar - pra, si të kohëve të fundit në dhjetor 2011, ata messed me Universitetin GABUAR! KARTELA Gara është e pavlefshme: Është e rëndësishme të dini se Presidenti Barack Hussein Obama II nuk mund të përdorë "kartën e racës" në raportim Newsome së këtyre krimeve Newsome është A F R I C A N-amerikan dhe votuan për Presidentin Barak Obama Newsome është.. as "demokrat" dhe as "republikan!" Megjithatë, si Judë - dmth që është i njohur në histori për Tradhëti Jezu Krishtin dhe u kthye Krishtin mbi të Judenjve dhe Qeveria duhet të ndiqet - Presidenti Barak Obama është një tradhtar dhe i ka tradhtuar popullin amerikan Presidenti Barak Obama premtoi ndryshime dhe pastaj mori në Shtëpinë e Bardhë duke menduar se ai mund të luajë sabiinëve (cionistët) / SUPREMACISTS White Politika dhe të mbijetojnë si të gjithë presidentët e tjerë.. Megjithatë,
 7. 7. presidenti Barack Obama i ka nënçmuar njerëzit e gabuar. Ashtu si Shtetet e Bashkuara të Amerikës ka nënçmuar qytetarët në Lindjen e Mesme!Është gjithashtu e rëndësishme për të ekspozuar dhe / apo Trego këshillën / këshilltarët simbolit Firma p.sh. Ligjii Baker Caldwell Donelson Bearman dhe Berkowitz ["Baker Donelson"]) e Shteteve të Bashkuara Barak Obamapër BOTË PUBLIKE / për të parë për veten e tyre forcat lëvizëse pas rënies së ekonomisë së Shteteve tëBashkuara dhe të Ekonomisë Botërore - dmth ajo duket të jetë POLITIKAT Failed këtë firmë ligjit që hartoi dhe ikishte detyruar të qytetarëve amerikanë dhe në Botë që ka sjellë rënien e tregjeve financiare dhe EKONOMIKPo,! Presidenti Mahmoud Ahmadinejad Baker Donelson ka një vend në Mbretërinë e Bashkuar (dmth Londër) dhenjë nga klientët të mëdha / TOP saj bankare është JP Morgan Chase Bank (dmth. Kryesuar nga hebraik sipas fjalëscionistëve]) e të cilit KRYESORE / Client TOP ishte Bernard "Bernie Madoff" (dmth çifut (cioniste) e njohurpër Ponzi skemën e tij - Mashtrimi i madh financiar në historinë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës). Nukështë sekret se "BANKA BOTËRORE" është e kontrolluar nga sabiinëve (cionistët) / SUPREMACISTS Bardhëgrupe -! BANKËS BOTËRORE dmth që tani duket që do të bjerë në vështirësitë Dire Megjithatë, kjo ështëvetëm ajo që vendet e huaja dhe udhëheqësit e tyre për të marrë besimin e tyre "! idenë e Bankës Botërore" Paratëpër ORGANIZUAR e Shteteve të Bashkuara Pastaj për të lejuar këtë BANKËS BOTËRORE për tu kontrolluarnga njerëz të tillë si sabiinëve (cionistët) / SUPREMACISTS Bardhë Grupeve se racistët port dmth ANTI -Muslim / ANTI - krishterë dhe ANTI - afrikan Amerikan / ANTI - People E axhendave) ngjyra për tëshkatërruar kultura dhe / ose kombet e njerëzve. Rënia e SHTETEVE TË BASHKUARA TË AMERIKËS Parashikimi:Siç është parathënë nga RUSISHT Hrushovi Nikita Kreunë tetor 16, 19 60 e Kombeve tëBashkuara Kuvendit: "Ne nuk kemi për të shkatërruar Amerikën me raketa, Amerika do tëshkatërrojë veten nga brenda!" --- Hah, Hah, Hah - Oh çfarë JOY!Shtetet e Bashkuara Presidenti Abraham Lincoln: "Amerika kurrë nuk do tëshkatërrohet nga jashtë. Nëse do të lëkunden dhe të humbasin lirive tona, ajo do tëjetë për shkak Ne i kemi shkatërruar veten "--- Hah, Hah, Hah - Oh çfarë JOY!Baker Donelson mban popullin e tij në Shtëpinë e Bardhë, Shtetet e Bashkuara Pavarësisht nga të cilat PartiaPolitike (dmth. republikane apo DEMOKRAT) fiton. Baker Donelson është një racist / Bardh Organizatasupremacist me thellë rrënjët në rajonin jugor dhe anëtarët e padukshme Klan Ku Klux -. Dmth një grup i bardhësupremacist në Shtetet e Bashkuara të Amerikës Sekretari i Marinës së Shteteve të Bashkuara dmth UnitedStates detare përkatësia) Raymond Mabus është një punonjës i Baker Donelson dhe ishte personi që mbështetenmbi të kryer mashtruese maj 1, 2011 Sulmi mbi Osama Bin Ladenin - i cili është një gënjeshtër përpjekjet shuannga Shtetet e Bashkuara Barak Obama dhe Baker Donelson në " Vrasin të menduarit "gënjeshtër që ai kishte arriturnë mbulimin Veprat e terroristëve të Shteteve të Bashkuara të brendshme të 11 shtatorit 2001, se ai fajësohet përOsama Bin Ladenin dhe përdoret gënjeshtra të tilla për të filluar luftën në Lindjen e Mesme!Vogel Denise Newsome po kërkojnë drejtësi dhe korrigjimin e padrejtësive të tilla që sabiinëve (cionistët) bardhë(SUPREMACISTS) Grupet kanë shkaktuar nëpërmjet akteve të tyre kriminale jo vetëm në Shtetet e Bashkuara tokë,por që në tokën HUAJ - p.sh. nëpërmjet gënjeshtrave të tilla si "Armëve të Shkatërrimit në Masë "ku ka pasurASNJE;" Sulmet e 11 shtatorit 2001 "(" 911 ") në të cilin kjo duket të kenë qenë të gjithë TerroristëtBRENDSHME aktet orkestruar nga sabiinëve (cionistët) / Bardh (SUPREMACISTS) Grupet me interes tëIzraelit në mend, etjSi Qytetarët e Libisë arritur jashtë në Shtetet e Bashkuara dhe NATO-s për ndihmë,Vogel Denise Newsome bën të njëjtën mënyrë në të arritur nga të Kombeve tëJashtme të tilla si Irani (dmth. Presidenti Mahmoud Ahmadinejad) aleatet e saj (Kina,
 8. 8. Gjermania, Franca, Rusia, etj) dhe të tjerët të merren me këto Shteteve të Bashkuaratë Amerikës çifute e Popullit (cionistët) / bardhë (SUPREMACISTS) Grupet qëkanë depërtuar dhe / ose rrëmbyer Qeveria e Shteteve të Bashkuara për qëllime tëkryerjes së racistët e tyre / Terroristët Axhenda dhe kanë përdorur paratë etatimpaguesve të qytetarëve të Shteteve të Bashkuara për të financuar terroristët etyre Veprat unbeknownst për amerikanët. Arritja për të Ahmadinexhad presidentittë Iranit, sepse ai duket të jetë më e dukshme dhe nuk frikë, si Newsome, të flasinkundër Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe cionistëve / SUPREMACISTSGrupeve ata po veprojnë prapa!Vogel Denise Newsome do të doja WORLD PUBLIKE / për të parë se këto nuk janëtë krishterë (dmth. Newsome është i krishterë) pas Veprat e terroristëve të Shteteve tëBashkuara, por ato të sabiinëve (cionistët) / bardhë (SUPREMACISTS) Grupet tëcilat janë qartë ANTI - Muslimanët dhe ANTI-krishterët dhe ashtu si me 911 sulmetmbi Qendrën Botërore të Tregtisë këto cionistëve / SUPREMACISTS Grupet e kanëpërdorur Lies mbi myslimanëve dhe të krishterëve që të shkaktojnë përçarje dheluftërat panevojshme në rajone, sepse duke u muslimanët dhe të krishterët për tëluftuar kundër njëri-tjetrit, ajo merr KUJDES off i çifutëve (cionistët) / bardhë(SUPREMACISTS) Grupet për të lejuar ata për të kryer krimet e tyre të luftës, etj nëquests e tyre për Kontrollin e Lindjes së Mesme Rajoneve / Afrika dhe Burimet e tyre:nafta, Gold, Qymyrit, Bizhuteritë, etjVogel Denise Newsome gjithashtu do të donte për të bërë të qartë se nuk janë SUPREMACISTS WHITE Grupetnë Shtetet e Bashkuara maskimin / fshihet prapa "krishterimit;" Megjithatë, ata nuk janë të krishterë! Për mëtepër, këto SUPREMACISTS WHITE Grupet / Krerët kryejnë sulme jo vetëm kundër muslimanëve por edhekundër krishterëve Njerëzit dmth. të Color / afrikano-amerikanëve) dhe duan të mashtrojë e BOTËN tëmendojnë se ata janë të krishterët kur ata nuk janë! Ritheksuar faktin se luftërat jashtë vendit kanë qenë nëndrejtimin dhe udhëheqjen e sabiinëve (cionistët) / SUPREMACISTS Bardhë Grupeve Informacioni imëposhtëm mund të ndihmojë në sqarimin se si këta terroristë (dmth. sipas fjalës hebraike cionistëve] /SUPREMACISTS Bardhë) të veprojë!:1) Shtator 11, 2001 ("911) Sulmet duket se janë kryer nga Qeveria e Shteteve të Bashkuara (dmth me sotqëndron në 100% të gjitha Senatit bardha, dhe 90% e të gjithë Shtëpinë e Bardhë ePërfaqësuesve). Kjo ishte me qëllim dhe fajësoi maliciously mbi Osama Bin Laden për qëllime të shkaktuarurrejtje ndaj muslimanëve dmth mysliman Kombeve dhe udhëheqësit e tyre) dhe një ndarje. Ajo ishte më eshëmtuar Sulmet terroriste kryhen familje nga Qeveria e Shteteve të Bashkuara për tësiguruar atë me një justifikim për të shkuar në Lindjen e Mesme nën PretendimFALSE / Lies!2) Të krishterët besojnë se çifutët dhe QEVERIA ishin pas kryqëzimit të Jezu Krishtit hebrenjtë që të krishterëtjanë të njohura të ANTI -. KRISHTI Ians dhe Supremacists Bardhë gjithashtu ANTI - KRISHTIT Ians dhetubim pas djegies së kryqe që simbolizon djegien / kryqëzimi i krishterë në rrezik - dmth dhe janë simbole qëpërdoren vazhdimisht në torturat dhe vrasjet / vrasjen e afrikano-amerikanëve në Shtetet e Bashkuara tëAmerikës. Megjithatë, ata nuk duan që njerëzit të dinë kuptimin e vërtetë pas ritualeve të tilla urrejtje. KëtoSUPREMACISTS White atëherë përdorni "ndërtesa e Kishës" dhe / ose "feja" për të fshehur / MASKA krimete tyre të urrejtjes dhe në shënjestër besimin e krishterë për ti shmangur botën për të mendojnë se ata janë të
 9. 9. krishterë, kur ato nuk janë! Nuk ka asgjë në "Biblën e Shenjtë", që mbështet se të krishterët e vërtetë do tëkishte qenë prapa Akteve SHTEPIAK të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara Terroristët në 911. Nuk ka asgjënë "Biblën e Shenjtë", e cila mbështet se krishterët e vërtetë do të ishte prapasulmeve ndaj muslimanëve dhe / ose Kombet myslimane apo djegien e "Kuranit tëShenjtë" - pra këto janë praktikat e Grupeve supremacist bardhë që përdorin "Kisha(es) si një FRONT / maskë" dhe se MËSOJNË URREJTJES kundër muslimanëve /Popullore të ngjyrës që pretendojnë të jenë të krishterë, kur ato nuk janë! JezuKrishti nuk ishte i pasigurt në besimin e tij! Krishterët e vërtetë nuk janë të pasigurtnë besimin e tyre ose ato të të tjerëve!3) Shumë prej kishave në Shtetet e Bashkuara të Amerikës mund të ketë qenë thjesht ndërtuar si fronte për tëmaskuar / mburojë SUPREMACISTS White grupet. Sigurisht në qoftë se shumë kombe të huaj / Krerët ishin për tëvizituar Shtetet e Bashkuara të Amerikës në vend se të shikojnë se çfarë një sabiinëve (sionistët) Mediaportretizojnë në televizion, ata do të gjeni se në vitin 2012, se Kishat supozohet të krishtera në Shtetet e Bashkuaratë Amerikës janë të ndara - dmth shumë që promovojnë të gjithë të bardhë / MADHEbardhë me një imazh të rremë të një njeriu të bardhë me flokë të gjatë drejt kafe dhesy blu pohoi se ishte Jezu Krishti kur ajo nuk është dhe ka qenë një kohë të gjatëpraktikë e Grupeve Supremacists Bardhë që nuk mund të pranojë faktin se JezuKrishti ishte një njeri me ngjyrë, flokë prej leshi, etj dhe rajoni nga i cili ai ka lindurdhe rritur kundërshton këtë "flokë të gjatë ngjyrë kafe të drejtë dhe sy blu" imazhinqë ata kanë portretizuar të bardhë që do të gjejnë të vështirë për të besuar në një njeriqë Ngjyra e lëkurës nuk ishte e bardhë!4) Është veprimet e sabiinëve (cionistët) / SUPREMACISTS Bardhë dhe fëmijët e tyre ata që rrisin të sjellë si urinim mbi Qytetarëve në Afganistan si se portretizuar kohët e fundit nga racistëtsulme të tillaUshtarët BARDHE Shteteve të Bashkuara Detare. Shumë prej këtyre fëmijëve SupremacistsBardhë rekrutoj në ushtri Shteteve të Bashkuara për qëllime të shkuar të luftërave përtë kryer urrejtjen e tyre kundër Njerëzit e ngjyrat: 27 korrik 2009 Shtetet e Bashkuara Departamenti i Drejtësisë Komunikatë për shtyp: "Shtatë akuzuar me shkelje të terrorizmit ..." Shtatë persona janë akuzuar për konspiracion për të siguruar përkrahje materiale terroristëve dhe konspiracion për vrasje, rrëmbime, gjymtim dhe plagosë persona jashtë vendit. . . "Padia pretendon se ... një veteran i kampeve trajnuese terroriste në Pakistan dhe Afganistan të cilët, gjatë tre viteve të fundit, ka komplotuar me të tjerët në këtë vend për të rekrutuar dhe të ndihmojë të rinjtë udhëtuar jashtë shtetit në mënyrë që të vrasin. .. " "Këto shtëpi akuzat çekan pikë që terroristët dhe mbështetësit e tyre nuk kufizohen në rajonet e largëta të një toke shumë larg, por mund të rritet dhe të acarohet drejtë këtu në shtëpi. Terroristët dhe mbështetësit e tyre janë të pamëshirshëm dhe të vazhdueshme në përpjekjet e tyre për të lënduar dhe KILL Pafajshëm njerëzit anembanë globit. Ne
 10. 10. DUHET të jetë po aq i pamëshirshëm dhe të vazhdueshme në përpjekjet tona për të ndaluar ata. . ". http://www.slideshare.net/VogelDenise/072709-doj-seven-charged-with- terrorism-violations-11651101Është e rëndësishme për PUBLIKE / WORLD për të parë se Qeveria e Shteteve të Bashkuara është plotësisht nëdijeni të krimeve të ushtarëve të Shteteve të Bashkuara;! Megjithatë, kanë vendosur të bëjë asgjë Kjo ështëarsyeja pse Shtetet e Bashkuara të Amerikës nuk duan të nënshtrohen veten për të Gjykatat penale ndërkombëtare,megjithatë, një dështim i tillë për tu bashkuar dhe / ose në përputhje duket se mund të ketë dështuar dhe tani mundtë lejojë vendet e huaja si Iran, Afganistan, Irak, Pakistan etj NUK mund të ketë për të kërkuar ndërhyrjen përmesGjykatës Ndërkombëtare Penale, por mund të marrë DIREKT veprim kundër Shteteve të Bashkuara të Amerikësdhe kriminelët gjyqit të krimeve të tilla në tribunaleve e tyre dhe nuk presin United States që gjykatatushtarake! A ka kuptim që Shtetet e Bashkuara të Amerikës të përsëritur bërë shumë luftëra në vendet e huajadhe më pas është NUK MBAJTUR PËRGJEGJËSI? Sa herë janë të vendeve të huaja / Krerët /SHTETASVE supozohet të shikojmë në anën tjetër dhe nuk mbajnë Shtetet eBashkuara të Amerikës Zyrtarët e Qeverisë përgjegjëse për krime të tilla si urinimmbi qytetarët "i vdekur" Afganistan dhe Brutal / PENALE / Çnjerëzor dhePoshtërues trajtimin e të dënuarve me burgim si ato në skandalin e burgut AbuGhraib?Përveç nëse vende si Irani / President Mahmoud Ahmadinejad dhe aleatët e saj (Kina, Gjermania, Rusia, Franca, STAND UP në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe kërkesës dorëzimin e kokat e tyre tëetj)Shteteve dhe zyrtarëve të tjerë të shquar dmth Shtetet e Bashkuara presidenti Barak Obama, Ish-Shtetet eBashkuara Presidenti George W. Bush - William "Bill" Clinton - George HW Bush, Shtetet e BashkuaraZëvendëspresidenti Joseph Biden, Shtetet e Bashkuara Ish-kryetarët Nënkryetarët Richard "Dick" Cheney - Albert"Al" Gore; Shtetet e Bashkuara Kryetari i John Boehner House, Shtetet e Bashkuara Kryetari Ish i Pelosi NancyHouse, Shtetet e Bashkuara Sekretarja e Shtetit Hillary Clinton, Shtetet e Bashkuara Ish Sekretarja e ShtetitCondolezza Rice - Colin Powell ; Shtetet e Bashkuara Sekretari i Mbrojtjes, Leon Panetta, ish-Shtetet e BashkuaraSekretari i Mbrojtjes Robert Gates, Sekretari i Marinës Mabus Raymond; Shtetet e Bashkuara Prokurori iPërgjithshëm Erik Holder, Shtetet e Bashkuara shumicës në Senat, Harry Reid Drejtues; Shtetet e Bashkuara Senatiudhëheqësi i pakicës në Mitchell McConnell, United States Senatori John McCain, Byroja Federale e Hetimeve,Robert Mueller drejtor, Central Intelligence Agency Drejtori David Petraeus, Shtetet e Bashkuara Zonja e Parë,Michelle Obama dhe ish-Zonja e parë Laura Bush dhe Barbara Bush dhe Baker Donelson BEARMAN Caldwell dheBERKOWITZ Aksionarët / zyrtarët ...) ata do të vazhdojnë të angazhohen në krime lufte të tilla,KRIMET KUNDËR NJERËZIMIT, krime kundër paqes, etj Me dorëzimin e këtyreTOP / kyç United States zyrtarët qeveritarë të vendeve të huaja / Udhëheqësit për ndjekje penale, kjo është fillimi itreguar për të punuar përpjekjet mirebesim me Kombet e Lindjes së Mesme / Liderët e për të korrigjuarpadrejtësitë që Terroristët tilla regjimet kanë shkaktuar! Ata nuk duhet të lejohen të fshehur në Shtetet eBashkuara të Amerikës apo vende të tjera! Terrorist përcaktuar - Një radikal që punëson terrorin si një armë politike, zakonisht organizon me terroristëve të tjerë në qeliza të vogla, shpesh përdor fenë si një COVER për aktivitete terroriste. 5) Viti 20 11 pamë rënien e terroristëve / Udhëheqësit shtypëse të regjimit në rajonet e Egjipt, Tunizi,Jemen dhe Libi, etj6) Le Viti i 20 12 të jetë viti që Kombet e huaj / Krerët bashkohen së bashku dhe të shohim për atë qëShtetet e Bashkuara të TERRORIZMIT / raciste regjimit të Amerikës është sjellë para drejtësisë dhe
 11. 11. nuk është dhënë trajtim të veçantë, sepse ajo është një Supremacists sabiinëve (cionistët) / WHITE RunnedQeverinë!7) IRAN ka marrë tashmë një Shtetet e Bashkuara të Amerikës këndoj me zë monoton! Për këtë arsye, Iranimund të dëshironi që të lë flasin dhe tregojnë "veprimit" në mbylljen e "ngushticën eHORMUZ". Mbrojtur burimet e tyre se Shtetet e Bashkuara dhe aleatët e saj janëpas! Përcaktoni nëse Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë në rajonet e tyreligjërisht dhe / ose për pretekste të rreme! Nëse ilegalisht, Irani dhe aleatët e saj mund tëdëshirojnë të marrin në konsideratë duke i dhënë Shteteve të Bashkuara një afat kohor për të marrënga rajoni ose vuajnë pasojat! Kush e di, Irani ka një këndoj me zë monoton tashmë - kështu që nukmund të jenë Shtetet e Bashkuara Anije gati për të marrë!8) . Ironia e Shteteve të Bashkuara të rënies Amerikës është se ajo vjen në duart eurrejtjes e saj drejt myslimanëve dhe të krishterëve Rreth 47 Vite më parë, Qeveria eShteteve të Bashkuara vuri përballë e Kombit të Islamit kundër një musliman / afrikano-amerikanudhëheqës të Drejtat Civile - Malcolm X (dmth i njohur edhe si El-Haxhxh Malik El-Shebaz) nëdëshirën për ta bërë atë të duket se Malcolm X ishte shumë i dhunshëm dhe një kërcënim për shkak të mbështetjesqë ai ishte duke marrë në të folur dhe ekspozimin Shtetet e Bashkuara për krimet e saj. SOT, ju keni Shtetet eBashkuara të Amerikës Targeting musliman / Islami udhëheqësin dhe Presidenti i Iranit Mahmud Ahmadinexhaddhe përsëri përpjekur për të marrë atë për të folur dhe ekspozuar krimet e Shteteve të Bashkuara. Shtetet eBashkuara shkuar aq larg sa u përpjekur për të marrë aleatët e Iranit të kthehet kundër ato përmes Lies! PresidentAhmadinejad projekton veten si një STRONG / këmbëngulës / Palëkundur Udhëheqës qënuk do të ngacmohet e as të frikësuar nga iluzionin e gabuar se Shtetet e Bashkuarakanë parashikuar për dekada të tëra si të qenë kombi më i fuqishëm! PresidentiAhmadinexhad mund të shohin përmes COWARDNESS të Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe se si kambijetuar vetëm përmes KORRUPSIONIT MANIPULIMI dhe terroristëve aktetkundër atyre me të cilët ai mendonte se mund të mposhtë "një-në-një" Tani që "Ditae gjykimit "është këtu, shikojnë Shtetet e Bashkuara të Amerikës shkërmoqet / GJUNJEZIMI kur pasurnevojë të shkojë" One-në-një "PA ndihmën e aleatëve! Po, Shtetet e Bashkuara çifut (cionistët) / BardhSUPREMACISTS Qeveria preyed në "MENDJEN dobët" mosnjohja e-amerikanëve Bardhë dhe falsifikuare 911 sulmet dhe fajësoi atë në muslimanëve kur 11 shtator, 2001 Sulmet duket se punimeve/ organizatori i Cionistët çifut / SUPREMACISTS White!Ironia e Shteteve të Bashkuara të rënies Amerikës është se ajo vjen në duart e tijURREJTJES ndaj të krishterëve dhe A F I R A N C-amerikanët. Rreth 44 Vite mëparë, Qeveria e Shteteve të Bashkuara kërkonte të shihte se një nga racistët e tij / Pjesëtarëve tëbardhë supremacist vrasjen e një të krishterë / A F R I C A N-Civile Amerikaneudhëheqësin drejtat - Martin Luter King Jr - për të heshtur atë Martin Luther King Jr ("King"dhe / ose "Dr King"), duke qenë një njeri që promovohet veprim në një mënyrë jo të dhunshme dhe të besuarit nëligjin e tokës.. Shtetet e Bashkuara Byroja Federale e Hetimeve ("FBI") u përpoq të shantazh Dr Mbreti nëpërpjekjet për të marrë atë që të hesht. Dr Mbreti nuk pranoi të blihen dhe ishte i vendosur për të përmbushurmisionin e tij / qëllimin. Sot, në 20 12, ju keni Shtetet e Bashkuara të Amerikës Targeting krishterë /Inxhinieri civile aktivist të të drejtave Vogël Denise Newsome ("Newsome") dhe përsëri duke u përpjekur për tëmarrë jashtë saj për të folur dhe ekspozuar krimet e Shteteve të Bashkuara. Qeveria e Shteteve të Bashkuara dukeshkuar aq larg sa drerësh PENALE, ngacmues, kërcënuese, diskriminues, Shpërdorimin e parave nga llogaritëbankare, i kundërligjshëm Pushtimi llogaritë bankare për ti financiarisht shkretoj Newsome për të mbajtur atë
 12. 12. nga shkëmbimin e informacionit të bëjnë me veprat penale të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara, shantazh,grabitjes, rrëmbim personi, punëdhënësit Kontaktimi të ketë Newsome përfunduar, etj Megjithatë, VogelDenise Newsome ka mbetur i palëkundur / STRONG / këmbëngulës dhe nuk do te ngacmohetose frikësuar nga zyrtarët e Shteteve të Bashkuara Qeveria e korruptuar. Në fakt, Qesh Newsome nëfytyrën e tyre, sepse kjo është menduar të jetë vendi më i fuqishëm në botë dhe Shtetet eBashkuara Qeveri / e Shtëpisë së Bardhë dhe Kongresi duket për të marrë këshillim ligjor / këshilla nga firmëligjore e Baker Caldwell Donelson Bearman dhe Berkowitz dhe NEN Këshillit të tillë/ këshilla, Presidenti Obama dhe mbrojtësi i tij ligjor / Këshilltarët e kanë një dell e humbur të rreth-0 fiton 6 humbjeve kundër Newsome. Është e rëndësishme për PUBLIKE / WORLD për të parë që BarakPresidenti Obama kërkon përfaqësuesit ligjor / Këshilla nga një firmë e Tevratit Baker Donelson), e cila kahumbur çdo veprim ligjor që përfshin Newsome se ajo drejtuar për sjelljen Penal të ryshfetitdmth, shantazh, etj e Gjyqtarëve / Gjyqtarët dhe / ose zyrtarë të qeverisë) për tëmarrë një avantazh të paligjshme / paligjshëm. Nuk është çudi Shtetet e Bashkuaratë Amerikës HUMBUR luftërat në Afganistan, Irak dhe Irani! Nuk ështëçudi Shtetet e Bashkuara të Amerikës ka arriturnë rrëzimin tregjet globale dhe ekonomi rrethBotës - Shikoni në firmë Tevratit Baker Donelson), i cili ka qenë shumë i rëndësishëm nëkolapsit dhe rrëzimin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës e Bashkuara Shtetet e Bashkuara tëAmerikës dhe Presidentit të saj korruptuar dhe avokatëve të menduar se nga vijnë pas punë Vogël DeniseNewsome dhe llogarive bankare do të ndalojë atë nga komunikojmë këtë informacion, por, tani janë 0fiton-7 humbjet në dështimin për të arritur qëllimin e saj Newsome ka arritur në.liruar informata se Qeveria e Shteteve të Bashkuara nuk duan PUBLIKE / WORLD për të parë!Po, Shtetet e Bashkuara Senati është 100% e Bardhë dhe Shtetet e Bashkuara Dhoma e Përfaqësuesve ështëpërafërsisht 90% e Bardhë! Pra ju lutem mos fajësojnë apo afrikanë dhe afrikano-amerikanëve dhe / apo njerëzitme ngjyrë e luftrave që Shtetet e Bashkuara të Amerikës filluar në Afganistan, Irak, Iran dhe rajone të tjera. Shtetete Bashkuara tani po mbaron e parave për të vazhduar në financim për krimet e tyre të luftës dhe të vazhdojnë tëpaguajnë terroriste se ajo ishte duke u mbështetur mbi të.JU LUTEM TE NJOFTIM: Kjo Shtetet e Bashkuara të AmerikësPresidenti Barak Hussein Obama II i është kërkuar të japë dorëheqjen menjëherë dhe / ose jo më vonë se e premte,shkurt 10, 2012, dhe administrata e tij menjëherë!Se Shtetet e Bashkuara Kentucky Senatori Rand Pali u kërkuar për të marrë Padi Vogël Denise Newsome i ngriturmenjëherë - dmth jo më vonë se PREMTEN, 13 Jan, 2012 - i cili përfshin veprime ligjore kundër presidentitBarak Obama. Senatori Rand Pali është duke u kërkuar të japë dorëheqjen nga mërkurë, shkurt 29, 2012.Se të gjithë anëtarët e Dhomës së Përfaqësuesve të Shteteve të Bashkuara me pesë (5) viteve të shërbimit mëshumë janë kërkuar të japë dorëheqjen deri të hënën, prill 16, 2012.
 13. 13. Se të gjithë anëtarët e Senatit të Shteteve të Bashkuara me pesë (5) viteve të shërbimit më shumë janë kërkuar tëjapë dorëheqjen nga E premte, qershor 15, 2012.Një konflikt i interesave me legjislativin e Shteteve të Bashkuara / Kongresimund të jetë i pranishëm në atë që ata e dinin e Conspiracy 911 dhe nuk bënëasgjë për të mbrojtur amerikanët dhe / ose viktima nga sulme të tilla brendshëm,si dhe në praktikat mashtruese / PENALE / paligjshëm në vënien PresidentiBarak Obama në Shtëpinë e Bardhë (dmth 25 Ndryshimi i th SHKELJEVEShteteve të Bashkuara Kushtetuta!)Shtetet e Bashkuara të shefave të përbashkët të Amerikës e Shtabit kanë këshilluarpërmes vëmendjen e Kryetarit Mullen admirali Michael e situatës dhe asistencënështë duke u kërkuar për të ndihmuar me tranzicionin e prapme së Shteteve tëBashkuara të Pushtetit në duart e popullit amerikan.Vogel Denise Newsome në ndërkohë është duke kërkuar (dmth si me Libi Kreu kolonelit Muammar Gaddafi) sesanksionet e duhura, sekuestrimin e llogarive të Shteteve të Bashkuara të Bankës (dmth siShtetet e Bashkuara e bëri me llogaritë e Vogël Newsome-së), hetime / NDJEKJES nga gjykatatndërkombëtare në United Shtetet e Bashkuara të Amerikës në role jo vetëm tëkrimeve të fundit të luftës, krimeve kundër njerëzimit, krime kundër paqes, etj eskandalit të Shteteve të Bashkuara Detare ushtarë, por ato në të cilat janë bërë të njohur nëpërmjet NJOFTIMIT"PËR ZGJIDHJES - KËRKESË PËR fajësimin e presidentit Barack Hussein OBAMA II - përgjigje ndajsulmeve kundër Florida A & M University LIDHUR incidentit të supozuar hazing - KËRKESË PËRNDËRHYRJES NDËRKOMBËTARE USHTARAKE SI MUND TË JETË E NEVOJSHME "dhe / ose nëregjistrat e Kombeve të Jashtme dhe / ose aleatët e Shteteve të Bashkuara.JU LUTEM TE NJOFTIM: Kjo Shtetet e Bashkuara të Amerikësnuk është për tu jepet trajtim të veçantë dhe ndëshkime të rënda / SWIFT për krime të sajjanë të nevojshme për të siguruar World Publik / se Shtetet e Bashkuara të Amerikës nuk ështëmbi ligjet dhe kompetencat e tij / ndikimit do të NUK mbrojtur atë dhe as krerët e saj të shtet -tashme dhe te shkuara (dmth që përfshijnë Presidentin Barack Obama, ish presidentët: George W. Bush,William "Bill" Clinton, George HW Bush, Zëvendës Presidenti Joseph Biden dhe ish presidentët zëvendëskryetarë:Richard "Dick" Cheney, Albert Gore, ish-Shefat e Shtabit të Rahm Emanuel, Howard Baker, etj, Sekretarja eShtetit Hillari Klinton, Sekretari i Mbrojtjes, Leon Panetta, Sekretari i Marinës Mabus Raymond, Drejtori i ByrosëFederale të Hetimeve Robert Mueller, drejtor i CIA-s Davidit Petraeus, Baker Donelson TOP / KEY Ekzekutiv /aksionarët, etj) kundër NDJEKJES jashtë vendit.JU LUTEM TE NJOFTIM: Se në qoftë se Shtetet e Bashkuarapresidenti Barak Hussein Obama II, administrata e tij, etj REFUZON të japë dorëheqjennga 10 shkurt, 20 12 Afati se KOMBEVE TË HUAJA / Krerët e konsiderojnë sjelljen eveprimet ushtarake si që bëhet për liderët e Lindjes së Mesme, si kolonel Gadafi Libisë Muamer dhe ishpresidentit të Irakut Sadam Huseinit, etj që të ketë atë që largohet nga detyra. Për më tepër, ndërsa
 14. 14. Shtetet e Bashkuara gjoja vepron nën DEMOKRACI, forca ushtarake mund të jetë enevojshme që në lekë mirë-besim LIGJOR dhe Kongresit Rekursi duket se kanëdështuar. Me fjalë të tjera, para se të KËRKESAVE Vogël Denise Newsome për president BarakObama dhe zyrtarë të korruptuar të Qeverisë japë dorëheqjen, ajo është përpjekur të ngrejë padiLIGJORE si dhe kontaktuar si Shtetet e Bashkuara legjislaturën / Kongresin dhe Shtetet eBashkuara PËRBASHKËT shefit të shtabit të për të ndërhyrë pa dobi dhepër këtë arsye, ndërhyrja NDËRKOMBËTARE mund të jetë enevojshme - pra Presidenti Barak Obama përmes eshteKrenaria / Arroganca, etj është i gatshëm të rrezikojësigurinë kombëtare dhe sigurinë e qytetarëve amerikanë!DOKUMENTAT LIGJORE janë dhënë në "Njoftimi për ndërprerjen -Kërkesa për të fajësimit të presidentit Barak II Hussein Obama - përgjigje ndaj sulmeve kundër Florida A &M University LIDHUR incidentit të supozuar hazing - Kërkesa për ndërhyrje ndërkombëtare ushtarake nuk në mënyrë që KOMBEVE TË HUAJA / Krerëtmund të domosdoshme"me Avokatët / Avokatët që praktika dhe / ose janë të njohurme Shtetet e Bashkuara të Amerikës ligjit mund të verifikojëvlefshmërinë e pretendimeve të Vogël Denise Newsome dhe seajo ka ndjekur rekurs duhur ligjore - dmth nëpërmjet agjenciveqeveritare, gjykatat dhe / ose Shtetet e Bashkuara tëKongresit, etj - Para se të kërkojnë interveniminndërkombëtar!Me Regards ngrohtë,Vogel Denise Newsome1 shkurt, 2012 PËRMBAJTJA email me LIDHJEUpdated:NJOFTIMI PËR ZGJIDHJES - KËRKESË PËR fajësimit të presidentit Barak HusseinObama II - përgjigje ndaj sulmeve kundër Florida A & M University LIDHUR incidentit
 15. 15. të supozuar hazing - KËRKESË PËR NDËRHYRJES NDËRKOMBËTARE USHTARAKESI MUND TË JETË E NEVOJSHME www.vogeldenisenewsome.net(Ju lutem bëhu i durueshëm - Qeveria e Shteteve të Bashkuaraka ardhur pas faqen tonë të mëparshëm dhe lidhjet MEAFTËSI TË KUFIZUARA Për Mbani Ju Nga Getting këtëinformacion; Megjithatë, ne kemi lëvizur faqen e internetit dhejanë duke lëvizur këto dosje për të dhe Përditësimi Links tëndajnë me ju Gjetkë - Pra, të mbajtur të vijnë Dhe Kontrolluar -Ju faleminderit dhe Zoti e bekoftë)! Keq se skandalit Watergate!NUK "Fiction" - Kjo është VËRTETA REAL LIFE! Presidenti Obama Kompromentuar Procesi Mail përket përdorimit të NJOFTIM PINK SLIP/30-DAYSShqip Pink qarkullim: http://www.slideshare.net/VogelDenise/011012-pink-slip-president-barack-obamasigned~~VPresidenti Barak Obama po tamping me procesin MAIL, etj - pra marramendës /shkëlqyer deri Card Return Receipt Green dhe pastaj Taping përsëri së bashku PASfillim do sime PUBLIKE Janar 27, 2012 Green Card u kthye rreth 5shkurt, 2012. PAS kemi filluar dërguar këtë informacion në publik World /. NëShtetet e Bashkuara të Amerikës ky është një krim - Mail dmth Cenimi, PengimiMail, pengimin e drejtësisë, Komplot, Konspiracion kundër të Drejtave, Korrupsioni
 16. 16. publik, Konspiracion të pengojnë, Pengimi i korrespondencës, Vonesa e postës,Power / Dështimi për parandalimin, etj:http://www.slideshare.net/VogelDenise/011012-usps-mailing-receipts-green-cardreturned~~VProva e postimeve: http://www.slideshare.net/VogelDenise/011012-usps-mailing-receipts-obamapaulmullen ROLI SHTETET E BASHKUARA Presidentit Barak Obamës në A Florida & M UNIVERSITY INCIDENTIT hazing: Kriminelët në Shtëpinë e Bardhë - Sulmet mbi Florida A & M University - A është kjo çfarë SHTETET E BASHKUARA TE VOTOHET PER?PUBLIKE / WORLD duhet të dini historinë e Këshillit të Lartë Ligjor i Presidentit BarakObama / Këshilltar (Baker Donelson Bearman Caldwell dhe Berkowitz ["Baker Donelson"]) meDenise Newsome Vogël: http://www.slideshare.net/VogelDenise/021612-chronological-chart-of-eventsBaker Donelson Bio nga Lance B. Leggitt:http://www.slideshare.net/VogelDenise/leggitt-lance-bresearchinfohttp://www.slideshare.net/VogelDenise/leggitt-lancesr-advisortopresidenthhscounselorgovofvadhe si në hakmarrje kundër Newsome ata janë përpjekur për të shkuar pas Florida A & MUniversity, megjithatë, presidenti Obama ka dështuar me qëllim për të treguar PUBLIK World /rreth rol të madh ai, avokati i tij / këshilltarët dhe zyrtarët e korruptuar të qeverisë janë dukeluajtur në sulmet e fundit në Florida A & M. Për shembull: 1. A PUBLIKE / BOTA di Këshilltari i presidentit Obama / Këshilltar ("Baker Donelson") janë Këshilltari ligjor / Këshilltarët për Demokratet dhe Republikanet Kryetarëve - dmth ata Never Leave - dmth një firmë e vetme Ligji është lejuar të monopolizojë Qeverinë e Shteteve të Bashkuara për tyre ? qëllimet e tyre me qëllim të keq dhe PENALE, etj Për shembull, Baker Donelson në një kohë të vendosur Patriarkun e saj kryesore (Howard Baker) në Shtëpinë e Bardhë dhe donte që ai të kandidojë për President të Shteteve të Bashkuara:
 17. 17. Howard Baker Info: http://www.slideshare.net/VogelDenise/baker-howardbio http://www.slideshare.net/VogelDenise/bd-howard-baker-wiki- info 2. A PUBLIKE / BOTA di Këshilltari i presidentit Obama / Këshilltarët luajtur një rol të madh / KEY në shkurt 14, 2006, rrëmbim dhe akteve të tjera kriminale rrafshoi kundër Vogël Denise Newsome - dmth të angazhohen në krime të ngjashme si ajo e NFL / Hall of Fame Futbollit ish Player Orenthal James ("OJ") Simpson i cili ka qenë i dënuar me 33 vjet burg? 3. A PUBLIKE / BOTA di Këshill Presidentit Obama / Këshilltar Baker Donelson në përpjekjet për të mbuluar aktet e tyre kriminale (dmth. në të paturit e Newsome kidnapuar, etj) mbështeten mbi të lidhjeve të tyre / lidhjet me ish "i korruptuar" "KRYETARI Misisipi Guvernatori Haley Barbour-së Misisipi Athletic Komisioni / Hinds Qarkut polic Jon Lewis "për të kryer vepra penale, ndërsa ata e fshehën prapa skenës? Pastaj kishte Jon Lewis sjellin akuza të rreme / Malicious penale kundër Vogël Denise Newsome për "rezistonin arrestimit" dhe "SJELLJES çrregullt - Dështimi Në përputhje me zbatimin e ligjit" http://www.slideshare.net/VogelDenise/ex-41-071107-criminal-charges-sla Newsome nuk kanë kohë për marrëzi të tillë dhe sjellje kriminale! ASNJEHERE Newsome bëri një dalje dhe nuk kishte për të hyrë në një lutje! Gjyqtari në këtë çështje dinte këto akuza ishin Bogus / SHAM / joserioze Prandaj, gjyqtarit të larguar pa Newsome EVER pasur nevojë të paraqitet para gjykatës për akuzat penale kundër saj! http://www.slideshare.net/VogelDenise/ex -44-penale të akuza-shkarkohet-SLA SHIRIT Newsome Recorded 14 shkurt 2006 përvojë e hidhur, megjithatë, Baker Donelson punuar me rrëmbyesit që të kemi këtë dëshmi të marra nga Newsome dhe pastaj të paraqesë akuzat penale kundër saj:http://www.slideshare.net/VogelDenise/031706-request-for-arrest-report Presidenti Obama nuk do të them botës PUBLIKE / se Këshilltari LARTË tij ligjor / Këshilltar (Baker Donelson Bearman Caldwell dhe Berkowitz) është Këshillit të njëjtë ligjor / Këshilltar për Misisipi Haley Barbour Ish-guvernatori: C. Lee Lott - Baker Donelson punonjës (Këshilltar i / Këshilltar i Guvernatorit Misisipi Haley Barbour) http://www.slideshare.net/VogelDenise/lott-c-lee- bakerdonelsongovernorhaleybarbour-11650299
 18. 18. Lance Leggitt - Baker Donelson punonjës (Këshilltar i / Këshilltar në Shtetet e Bashkuara Barak Obama) http://www.slideshare.net/VogelDenise/leggitt-lance- bresearchinfo http://www.slideshare.net/VogelDenise/leggitt-lancesr- advisortopresidenthhscounselorgovofvaGuvernatori Haley Barbour u konsideruar kandidon për President të Shteteve tëBashkuara në vitin 2012, megjithatë, ka vendosur të mos kandidojë pasi të gjithë!Barbour Guvernatori kohët e fundit (rreth 9 janar, 2012) duke e bërë për lëshimin News /shlyen rreth 200 "vështirë" kriminelët prapa në rrugë para largimit nga detyra: http://www.slideshare.net/VogelDenise/barbour-haley-no- presidentialrunin2012 http://www.slideshare.net/VogelDenise/barbour-haley-will- notrunin2012 Guvernatori Haley Barbour së fundmi në janar 2012, faluri mbi 200 kriminelëve: http://www.slideshare.net/VogelDenise/barbour-haley- pardons-over-200-criminals~~HEAD=NNS~~HEAD=dobjAs Presidenti Obama do të tregojë PUBLIK World / se Baker Donelson ka vendosurpopullin e tij në TOP / KEY pozicioneve të Qeverisë për qëllime të kontrollit gjyqësor,Kongresit, dhe Federal Agjencia [dmth çështje FBI], etj Për shembull, shikoni shikoni përveten tuaj:Reklamat Baker Donelson së pozicioneve të kontrolluara nga qeveria me: Shtetet e Bashkuara Kongresi, Shtetet e Bashkuara Departamenti i Drejtësisë (Shtetet e Bashkuara Prokurori, Byroja Federale e Hetimeve / FBI ...) - Informacioni në këtë link është dhënë kështu PUBLIKE / WORLD gjithashtu mund të shihni ROLIN Baker Donelson s në industrinë e naftës, si dhe: http://www.slideshare.net/VogelDenise/bd-oilfield-patents dhe http://www.slideshare.net/VogelDenise/baker-donelson- control-of-oil-industry Lidhjet FBI dhe kontrolli:
 19. 19. W. Lee Rawls (Baker Donelson) - Departamenti i Drejtësisë / ByrojaFederale e Hetimeve:http://www.slideshare.net/VogelDenise/rawls-w-lee-ties-to-baker-donelsonBradley S. Clanton (Baker Donelson):http://www.slideshare.net/VogelDenise/clanton-bradley-sinfocommission Komisioni për të Drejtat Civile: http://www.slideshare.net/VogelDenise/clanton-bradley- commission-oncivilrightsappointmentE kontrollit mbi gjyqësorin - mbajnë pozitat dmth si Drejtor i Zyrësadministrativ të gjykatave të Shteteve të Bashkuara: Disa nga GJYQTARËVE Baker Donelson i / Gjyqtarët http://www.slideshare.net/VogelDenise/baker-donelson-ties-to- judgesjustices-as-of120911-11566964 James C. Duff (Baker Punonjës Donelson) Pozicioni (s): http://www.slideshare.net/VogelDenise/duff-james- cjudicialpositionsheldresignation http://www.slideshare.net/VogelDenise/duff- jameswikipediaresignhighlighted-copyBaker Donelson mund të lidhen me trajtimin e Gjyqtarëve të bëjnë padiNewsome. Për shembull, njëri prej gjyqtarëve Baker Donelson s (J.Thomas Porteous) u fajësuan në ose rreth 8 dhjetor 2010, për marrjeryshfeti / shantazh, etj për "Hidhe padi." http://www.slideshare.net/VogelDenise/impeachment- porteous-article2Gjykatësi Porteous është përdorur në New Orleans, Louisiana çështje sëbashku me të tjerët në listën Baker Donleson së Gjyqtarëve / Gjyqtarët: http://www.slideshare.net/VogelDenise/baker-donelson-ties-to- judgesjustices-as-of120911-11566964
 20. 20. dhe pastaj Baker Donelson parë për atë që një tjetër i Gjyqtarëve të tyre (dmth. Tom S. Lee) ishte vendosur në Newsome Civile Veprimet që dalin nga të shkurt 14, 2006, rrëmbim etj i Newsome. . Ndërsa Newsome kërkuar për tu këshilluar e konflikti të INTERESAVE, gjyqtari Lee REFUZON Megjithatë, gjyqtari Lee RECUSED / FSHIHEN veten nga padive të tjera në të cilat Baker Donelson kishin një interes: http://www.slideshare.net/VogelDenise/lee-judge-recusal- orders-11574531 Refuzimi i tillë çoi në Newsome sjellë një ankesë emergjente për vëmendje të vëmendjes / Shtetet e Bashkuara të legjislaturës së Kongresit, megjithatë, bazuar mbi Newsome hulumtuese gjeti se Baker Donelson KONTROLLET Shtetet e Bashkuara të Kongresit dhe vendet njerëz pozicionin e saj për të penguar Drejtësisë nuk vetëm në procedurat gjyqësore , por Kongresit - dmth "shërben si një Clearinghouse KOMBETARE për informacion në lidhje me DISKRIMINIMIT ose mohimin e mbrojtjes së barabartë të Ligjeve;". dorëzimin e raporteve, në gjetjet dhe rekomandimet e Presidentit dhe Kongresit " http://www.slideshare.net/VogelDenise/clanton-bradley- sinfocommission http://www.slideshare.net/VogelDenise/clanton-bradley-commission- oncivilrightsappointment 4. A PUBLIKE / WORLD dimë se Presidenti Obama nuk do të tregoni atyre se Vogel Denise Newsome dhënë një afat prej 15 shtator 2011, në Shtetet e Bashkuara Kentucky Palit senatori Rand për të marrë një raport STATUSIT në lidhje me hetimin e ankesës (s) për tu nisur kundër tij :http://www.slideshare.net/VogelDenise/083111-ltr-senatorrandpaulcorrected-versionwithmailingreceipts 5. A PUBLIKE / bota e di se ose rreth 14 shtator, 2011 (dita dmth para afatit të përcaktuar), Presidenti Obama lëshuar informacione në lidhje me faqen e tij "sulm" për të raportuar në faqet e internetit si www.vogeldenisenewsome.net ? 6. A PUBLIKE / WORLD dimë se më 15 shtator, 2011 (dmth NJËJTËN date "Statusi Raporti" ishte shkak), Presidenti Obama ka punuar me komplotistët të tjera për të kallëzoj punonjës James Baker Donelson e Duff nga pozitën e tij si "Drejtori i Zyrës Administrativ të Kombeve të Shtetet Gjykatat "
 21. 21. http://www.slideshare.net/VogelDenise/duff-james-cjudicialpositionsheldresignationhttp://www.slideshare.net/VogelDenise/duff-jameswikipediaresignhighlighted-copy PA këshillimin Newsome, edhe pse përmes lutjeve dhe mesazhe zëri ajo ka kërkuar në mënyrë të përsëritur për të këshillohet për çdo këtyre konflikteve-e-INTERESAVE nuk u jepen e kërkuara nga ligjet e Shteteve të Bashkuara. http://youtu.be/KcXm8mgjD60 A PUBLIKE / bota e di që në këtë datë të njëjtë Shtator 15, 2011, Presidenti Obama njoftoi të vijnë në Cincinnati, Ohio më 22 shtator, 2011: http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-cincinnati-kentucky-bridge-091511- white-houserelease në atë që duket se presidenti Obama ishte i vetëdijshëm se avokati i tij / administratë / Fushata Menaxher kishte vendosur ku Vogel Denise Newsome ishte duke punuar dhe kishte hyrë në një komplot për të kryer krime kundër saj (dmth shkatërrim të dokumenteve të ve dhe inkuadrim Newsome për shkatërrimin e dokumenteve. Megjithatë, ajo që ata nuk dinin ishte se Newsome pasur një proces në vend nga të shqetësimeve të komploteve të tilla, si dhe motivet raciste nga coworkers) për qëllime të ndërprerë marrjen e saj Ky dokument është vendosur në SCRIBD.COM për qasje të lehtë;. megjithatë, Presidenti Obama dhe Garretson Rezoluta Grupi punuar që të kemi këtë dokumenti i larguar, megjithatë, PUBLIKE ende mund ta shikoni atë. Ky dokument ka të drejtë, "Takim Me Sandy Sullivan / orë:"http://www.slideshare.net/VogelDenise/101211-garretson-resolution-group-memoredacted~~V 7. A PUBLIKE / WORLD dinë se Shtetet e presidentit Obama Shtetet e Prokurorit të Përgjithshëm (Erik Holder) pasoi vizitën e tij në ose rreth 5 tetor 2011, dhe e solli dhënie ryshfeti / shtrëngimi paratë, etj (dmth. maskuar si që do të përdoret për të ruajtur Cincinnati punët e Policisë , megjithatë, një mendje të arsyeshme mund të konkludohet bazuar në faktet e mësipërme dhe dëshminë, paratë u sollën dhe dhënë në këmbim të fshehur / fshi planifikimin dhe komplotet të hyrë në me Garretson Grupit Rezolutën dhe të tjerët komplotistët rrafshoi kundër Newsome). http://www.slideshare.net/VogelDenise/holder-eric-cincinnati-visit-100511 8. A PUBLIKE / WORLD dini se rreth 16 ditë më vonë (21 tetor 2011), Presidentit Obama, Erik Holder dhe / mbrojtësit e tyre ligjor për Këshilltar për qëllime për të ardhur në Cincinnati u përmbush. Në tetor 21, 2011, Garretson Rezoluta Group në mënyrë të paligjshme / Martesa përfundoi në mënyrë të paligjshme "Kontratë" Vogel Denise Newsome e të punësimit edhe pse në ose rreth 11 maj, 2011 dhe si e kohëve
 22. 22. të fundit si Tetor 21, 2011, kishte të çojë Newsome për të besuar se punësimi do të vazhdojë deri në dhjetor 2011 , siç u ra dakord - ata kanë pasur këtë informacion scrubbed nga Scribd.com si dhe, megjithatë, kanë dështuar për shkak se ajo mund të arrihen në një vend tjetër - pra të shihni Email datë 11 Maj 2011: http://www.slideshare.net/ VogelDenise/051111-email-garretson-extending-contract dhe 21 tetor, 2011 memorializing bisedat e ditës - dmth shoh Email datë 21 tetor 2011: http://www.slideshare.net/VogelDenise/102111-email-justinsandy-redacted dhe Garretson Shkelja Rezoluta Grupi Kontrata për qëllime të përmbushjen e rolit të saj në komplotet rrafshoi kundër Newsome edhe pse ajo e kishte këshilluar asaj se ankesa e paraqitur do të hetohet dhe atë duke u siguruar vendosmërinë - dmth shohin Temat e Email Tetor 20, 2011: http://www.slideshare.net/VogelDenise/102011-emailsandy-sullivanredacted-copy9. A PUBLIKE / bota e di, se ajo nuk ishte e mjaftueshme që Presidenti Obama dhe konspiratorët këshillojnë / Këshilltar (Baker Donelson) dhe të tjera të tij kishin arritur në përfundimin e punësimit Newsome-së, kur dëgjoi vdekjen e një A & M Anëtar Band Florida University (Robert Champion) ata pounced në këtë humbje të trishtuar për qëllimet e hakmarrje dhe hakmarrje ndaj Vogël Denise Newsome, megjithatë, kurrë nuk e panë Newsome të qenit "në mënyrë të hapur" dhe ekspozuar Presidentit Obama dhe këshillën e tij / Këshilltarin s (Baker-së Donelson) lidhje në media për të shfrytëzuar Vdekja e Robert kampion. Jo vetëm se, për shkak të aftësisë Newsome për CONNECT / kravatë Baker Donelson të korrupsionit gjyqësor që çoi në largimin e tyre operative maskuar (James C. Duff) si Drejtor i Zyrës administrativ të gjykatave të Shteteve të Bashkuara për të lënë postin e tij në turp që duke u ekspozuar dhe lëvizin mbi të FORUMIT LIRINË e cila është e lidhur shumë për median. James C. Duff shkon në Forumin e Lirisë në një pozitë shumë e lartë - Presidenti dmth dhe Shef Ekzekutiv: http://www.slideshare.net/VogelDenise/freedom-forum-board-of-trustees http://www.slideshare.net/VogelDenise/freedom-forum-wikipedia shumë pyesin pse çështja Kampion Robert u bëhet aq shumë vëmendje - dmth tepër më shumë se ato të bardhë me shumicë universiteteve të tilla si Gjeorgjia State University, Indiana State University, Tennessee State University, etj: http://www.slideshare.net/VogelDenise/hazing-deaths-at-universities A PUBLIKE / WORLD shohim këto WHITE-Shumica marrë gati një muaj të plotë të mbulimit për të tyre incidente të hazing supozuara? JO! Për më tepër, ajo do të jetë interesante për të krahasuar trajtimin e hazing pretenduar Florida A & M University me ato të bardhë me shumicë Universitetet pasi ajo duket praktika të tilla janë shumë të zakonshme me ta dhe vdekjet SHUME vuri në dukje në krahasim me atë të afrikano-amerikane Universiteteve. Përgjigja që Presidenti Obama, Baker e Donelson dhe PËRCAKTIMI James Duff për të hakmarrë dhe për të marrë poshtë një Universiteti afrikano-amerikan me motive
 23. 23. raciste, keqdashëse dhe të paligjshme dhe duke u mbështetur në lidhjet e tyre të rëndë në media për ta bërë këtë:Obama Media Connections (Pro-Obama): http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-us-mediaprotectionofhim 10. A PUBLIKE / WORLD dini se Vogel Denise Newsome ka paraqitur një padi kundër presidentit Barak Obama, Baker Donelson Bearman Caldwell dhe Berkowitz dhe organizatoreve / Co-organizatoreve: http://www.slideshare.net/VogelDenise/031211-petition- forextraordinarywrit-exhibits-final VËRTETIMI I postimeve dhe pranimit: http://www.slideshare.net/VogelDenise/031211-usps-mailingreceipts dhe ky është motivi i vërtetë prapa akuzave të fundit me qëllim të keq dhe e supozuar penale të ngritura kundër Florida A & M University Zyrtarëve / studentët. Motivet sëmurë dhe abuzimin e sulmeve në Florida A & M University janë të qarta. Jo vetëm se hetimet janë "të prishur" dhe "motivuar" nga hakmarrja kundër Vogël Denise Newsome për të sjellë veprime ligjore kundër Shteteve të Bashkuara Barak Obama dhe mbrojtësit të tij / Këshilltar Baker Donelson. Me fjalë të tjera, ata që duke ndjekur ndonjë akte të tilla fals dhe dashakeqe penale kundër Florida A & M University dhe / ose Universiteti Zyrtarët / Studentët do të vijnë me duart e pista dhe të ndërtuara mirë motivet e këqia të hakmarrjes / hakmarrjen si një rezultat i drejtpërdrejtë dhe të afërt e Vogel Denise të Newsome ushtrimin e të drejtave të siguruara në bazë të Kushtetutës së Shteteve të Bashkuara dhe ligjet e tjera të Shteteve të Bashkuara dhe për këtë arsye, mund të mos meritat për ndjekje penale për akuza të rreme PENALE dmth si Baker Donelson u përpoq të kanë sjellë kundër Newsome) dhe pretendimet Civile. Ligjet janë të qarta dhe çështja është vendosur në mënyrë të përsëritur nga ana e Gjykatës Supreme të Shteteve të Bashkuara PAPASTER duart POLITIKA Konform Ligjit Instrumenti Precision Mfg Mirëmbajtja Co v Automobilistikë Machinery Co, 65 S.Ct. 993 (1945) - Një gjykatë kapitali mund të ushtrojë gamë të gjerë të gjykimit në refuzimin për të ndihmuar Pala që vijnë në gjykatë me duar të papastra.
 24. 24. New York Giants Futboll, Inc v Los Angeles Chargers Football Club, Inc, 291 F.2d 471 (CA5. Miss, 1961) - Ai që vjen në kapitalin neto duhet të vijë me duar të pastra. Bein v Heath, 47 US 228 (1848) - Ai që kërkon lehtësim në arkiv DUHET kanë vepruar në mirëbesim, pasi që fuqitë e barabarta nuk mund të të ushtrohet në emër të atij që ka vepruar me mashtrim, ose që, me mashtrim apo ndonjë mjet të padrejtë, ka fituar një avantazh. 11. Vogel Denise Newsome, vetëm pak kohë ka krijuar një "model-e praktika" e përdorur nga Presidenti Obama dhe / ose juridik tij këshilluar / Këshilltar (Baker Donelson), motive dhe ai ka qenë i pajisur me padi penale SHUMTA FBI-në të cilat Baker Donelson lidhet / CONNECTED - dmth lekë, në të cilën Baker Donelson ka një interes FINANCIARE, PERSONALE dhe / apo të biznesit.26 qershor 2006 - ANKESA FBI (Matter Misisipi Rrëmbimi):http://www.slideshare.net/VogelDenise/062606-fbi-complaint-mississippi-matter~~V10/13/08 - ANKESA FBI (Kentaki Matter GMM):http://www.slideshare.net/VogelDenise/101308-fbi-complaint-gmm-properties09/24/09 - FBI ANKESA (Ohio stor-ALL Matter):http://www.slideshare.net/VogelDenise/092409-fbi-complaint-storall12/28/09 FBI Ankesa Kundër Gjyqtarët Ohajo Gjykatës së Lartë:http://www.slideshare.net/VogelDenise/122809-fbi-complaint-ohio-supreme-court06/09/10 Byroja Federale e ANKESËS HETIMIT - RUAJTJA PUBLIKE:http://www.slideshare.net/VogelDenise/060910-fbi-complaint-public-storageDuket se HUAJA / NDËRKOMBËTARE Forcës ushtarake për të ndihmuar mehapin e poshtë / heqjen e Shteteve të Bashkuara Barak Obama mund të jetë enevojshme! Nga mbulimi News, qartë Qytetarët në Egjipt, Siri, Tunizi, Libi, etj dinëse si të shkojë në lidhje me heqjen e korruptuar e tyre Diktatura / Terrorist . RegjimetAmerika dëshiron të shihet si një udhëheqës, por si është ai do të jetë në gjendje tëshpjegojë të Kombeve të Jashtme / Udhëheqësit si Shtetet e Bashkuara të qytetarëvetë Amerikës e dinte dhe / ose duhet ti kishte njohur për rolin e zyrtarët e qeverisë
 25. 25. në Veprat SHTEPIAK Terroriste , praktikat genocid, Parimi shkeljeNurembergut simbolit krime lufte dmth, KRIMET KUNDËR NJERËZIMIT,krimet kundër paqes) si që u ndanë me Kombeve të Jashtme / udhëheqësit në emailmë poshtë? Email më poshtë është duke u dërguar në Kombet e Jashtme /Udhëheqësit nën fshehjes (dmth. VNV) për ti pajisur ata me mundësi për të bërëvlerësimet e tyre pa "Abuzive / ngacmimi" taktika nga zyrtarë të Qeverisë tëShteteve të Bashkuara dhe aleatëve të tyre.Jo ndërsa Presidenti Barak Obama po kërcyer të gjithë vendin duke punuar nëpërpjekjen e tij të dytë gjatë për Shtëpinë e Bardhë dhe nisjen SHAM / Bogus /joserioze Sulmet kundër Florida A & M University dhe stafi i saj / Studentët,Newsome synon për të arritur nga të Kombeve të Jashtme / Udhëheqësit (dmth siQytetarët bënë në Lindjen e Mesme) për të ndihmuar kthimin me Qeverinë e Shtetevetë Bashkuara përsëri në duart e qytetarëve të saj. Nuk është "më shumë se një mënyrëpër të lëkurës cat!" Vogel Denise Newsome ka në mirëbesim të përsëritur kërkuandrejtësi dhe vazhdimisht ka vijnë nën sulm nga zyrtarët e Shteteve të Bashkuara tëQeverisë Terroriste cilët kanë qenë të vendosur të të shkatërrojë jetën e saj. Prandaj,duket lënë Newsome me arsyetim valid dhe ligjore për të kërkuar pjesëmarrjen e tëjashtme për të marrë këta terroristë jashtë shpinë të saj, Florida A & M Universitydhe viktimat e tjera të regjimit të Obama TERRORIZMIT! Duke marrë përsëriQeverinë e Shteteve të Bashkuara i cili ka qenë rrëmbyer nga Rich / e pasur , Çifut(Cionistët) / SUPREMACISTS White!Populli amerikan duhet të kuptojnë se Shtetet e Bashkuara të Qeverisë amerikaneështë vetëm se, QEVERIA. Megjithatë, kjo është politikanët dhe / ose zyrtarë tëqeverisë që kanë kryer dhe / ose të angazhuar në kryerjen e krimeve të tilla shëmtuartë përshkruara në email më poshtë si dhe 911 sulme dhe raporteve të falsifikuara dheka mbajtur fshehur nga amerikanët VËRTETA prapa këtyre akteve SHTEPIAKTerroristët. Prandaj, duket se ndërsa të Egjiptit, të Sirisë, të Libisë. . . Udhëheqësit ukritikuan dhe kërkoi të jepte dorëheqjen nga Presidenti Obama dhe administrata e tijpër korrupsion dhe krime të tjera, ai është duke luajtur hipokrit dhe tani është dukerefuzuar të japë dorëheqjen dhe të marrë administratën e tij me vete! Prandaj, HUAJ/ Intervenimi ndërkombëtar ushtarak duket të jetë e pashmangshme!Duket se Pakistani ka filluar edhe për tëadresuar Shteteve të Bashkuara terroristët /GJENOCIDIT praktikat e drejtuar në email mëposhtë - dmth në arrestimin e Pakistanit Mjeku
 26. 26. kompetent (Shakil Afridi) i cili ndihmuar dhembështetur në Agjencinë Qendrore tëInteligjencës së Shteteve të Bashkuara ("CIA")duke shkuar në vendin e tyre dhe dukeinjektuar Qytetarët Pakistan me një substancëkimike panjohur Sifilisi dmth. më shumëgjasa, Gonorrea, AIDS dhe që e di se çfarëtjetër bëhet si në Tuskegee, Guatemala, dheeksperimentet e tjera në vendet e huaja)promovimin EUROGENICS saj / praktikatgjenocidin dhe besimet në kontrollin epopullsisë! Ndërsa Shtetet e Bashkuara Sekretari i Mbrojtjes (Leon Panetta)dëshiron të duket në errësirë si në arrestimin e Dr Afridi dhe duke u përpjekur përtradhti, duket Dr Afridi punuar me armikun Pakistanit (dmth armik për shkak tëfaktit se në qoftë se Shtetet e Bashkuara të Amerikës ajo përdorur vaksinat Fake tëinfektojnë Pakistan qytetarëve - për më tepër, dështimi për të njoftuar për rolin e tijnë Çnjerëzor dhe Poshtërues të tilla, të KRIMET KUNDËR NJERËZIMIT, etj)Shtetet e Bashkuara të përdoret një tjetërgënjeshtër duke thënë se praktika tëtilla ÇNJERËZORE janë përdorur për të gjetur Osama Bin Laden, megjithatë, KONFIRMONI se Osama Bin Laden nuk uraporte Lajmegjet! Për më tepër, zyrtarët e Pakistanit qeverisë DI që nuk kishte 40 -MINUTE Fiery / Eksploziv gjuajtje (dmth. një shkëmbim zjarri qëaskush Dëgjuar as savs pretendohet nga Qeveria e Shteteve të Bashkuara. Nukkishte Fiery dhe JO shkatërrimi shpërthyese e një helikopterStealth si pretenduar se banorët fqinje dhe Ushtri / ZbatimiPakistan Ligji Në distancë të kompleksit të supozuar dhe askushdëgjuar, savs as Kishte dijeni për kjo 40 -MINUTE Fiery /
 27. 27. Eksploziv gjuajtje deri PAS tërë sulmi është kompletuar dheSHPALLJE me presidentin Obama - amerikanët e tjerë mund tëjetë budalla dhe besoj Lies rreth 1 maj, 2011 sulmi pretenduarse kanë vrarë / vrarë Osama Bin Laden - Newsome nuk ështëaq e trashë dhe as janë të vendeve të huaja / Krerët KjoCOVER-UP nga ana e Shteteve të Bashkuara të Amerikës filloipas marrjes së korrikut Newsome i 13, 2010 Email titulluar"Presidenti amerikan Barak Obama: Rënia / DOOM të administratës Obama - MadeKorrupsioni / Conspiracy / Cover-Up / Veprat penale Publik" -http://www.slideshare.net/VogelDenise/071310-email-toobamaholderPastaj muaj SHUME NEXT - dmth disa javë më vonë (gusht2010), presidenti Obama pretendon se Osama Bin Laden u gjet)http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-050111-speechosama-binladen- Përsëri amerikanët e tjerë mund të jetë vetëm se injorant dhe /ose të trashë për të besuar se LIE, megjithatë, sulmethakmarrëse nga Presidenti Obama, administrata e tij, BakerDonelson dhe të tjerët të përfshirë në komplote e gjatë rrafshoikundër Newsome mbështet ndryshe - pra katër ditë pas marrjese 13 korrik, 2010 Email, PALIGJSHME / PALIGJSHËMkonfiskimi i llogarisë së Bankës Newsome (s) për "mbështetjefëmijës" http://www.slideshare.net/VogelDenise/071710-kydorjp-morganchasedocs~~pobjme JP Morgan Chase Bank (dmth një Klient TOP /KRYESORE i Baker Donelson - avokat / këshilltar i PresidentitObama) - Kur Newsome ka pa fëmijë, ASNJEHERE lindur /ndërprerë ndonjë fëmijë dhe as MARTUAR Çfarë një shaka!Videos lëshuar nga Administrata e presidentit Obama janë organizuar nga ai dheavokati i tij ligjor / Këshilltar (Baker Donelson), i cili mbështetej mbi përdorimin esupozuar të të Shteteve të Bashkuara Marinen - dmth një degë e
 28. 28. USHTARAK PRONE dhe ran nga punonjës Baker Donelson s(sekretar i Marinës Mabus Raymond):http://www.slideshare.net/VogelDenise/mabus-raymondemploy-tieshttp://www.slideshare.net/VogelDenise/mabus-raymondwiki-infoBaker INFORMACIONE Donelson Duke njohur punësimin e Raymond MABUS:http://www.slideshare.net/VogelDenise/baker-donelson-wikipedia-infopër të përmbushur racistët / Terroristët e sulmeve ndajvendeve të Jashtme / Udhëheqësit e Color! Për më tepër,qëndron i tha për të ndihmuar dhe mbështet çifut (cionistët) /SUPREMACISTS Bardhë përpjekjet për të mbuluar-UPpërdorimin e tyre të Shteteve të Bashkuara ushtarake për tëndihmuar të nisur sulme kundër Izraelit vendet Izraeli përçmondhe e sheh si armiq. MJETET, Motivet dhe Shanseve të përdorura ngaShtetet e Bashkuara të Amerikës Qeveria të COVER-UP Lies thënë nga presidentiBarack Obama e maj 1, 2011 sulmet në Pakistan Kompleksi dmth ku nuk kishte asnjësulm i tillë - dmth u KRIJUA dhe prodhuar në një kompjuter ). Kjo është vetëm sakeq do të merrni për Shtetet e Bashkuara. Ata kanë prodhuar asnjë dëshmi,as ishte prova që Osama Bin Laden u vra / vrarë më 1 maj,2011 është liruar! Newsome është i sigurt se kur Komunitetet e huaj /ndërkombëtar të marrë në fund të çështjeve të tilla, Shtetet e Bashkuara të Amerikësdo të jetë shkatërruar! Pra JO, Pakistani, Irani dhe të tjerët nuk janë më tëbesuar të Shtetet e Bashkuara të Amerikës, sepse KRIMET e tyre janë duke uekspozuar dhe amerikanët " REFUZIMI për të marrë kontrollin e zyrtarëve të tyre tëqeverisë dhe duke i lejuar këto krime do të vazhdojë pa NDËRHYRJA dhe / oseheqjen e dënimit e zyrtarëve të qeverisë për krimet e tyre - pra sidomos kur veprimetjuridike kanë qenë të përsëritur sjellë jo vetëm nga Newsome, por ato të qytetarëve tëtjera / viktima (si ato në aktet e 911 terroristëve të brendshme dhe të tjerët).Ndërsa Shtetet e Bashkuara të Amerikës është menduar të jetë një ngaDEMOKRACI, sa është ajo që amerikanët vazhdojnë të rrimë në duart e tyre dhe tëbëni asgjë? Sa kohë amerikanët mendojnë se KOMBEVE TË HUAJA / krerëve sejanë bërë viktima të PENALE e Shteteve të Bashkuara Praktikat u do të vazhdojë përtë lejuar që këto Shtetet e Bashkuara zyrtarët e qeverisë dhe organizatoreve / Co-
 29. 29. komplotistët të vazhdojnë krimet e tyre pa e çuar atë në drejtësi? Shtetet eBashkuara të Amerikës po përballet me probleme serioze si diskutohet në e-mail më poshtë dhe Vogel Denise Newsome është i sigurt se Shtetet eBashkuara të Amerikës zyrtarë të qeverisë të përfshirë në varrim e shkeljeve të tillaParimi Nurembergut dhe krime të tjera, kur gjykohet nga Kombet e tjera si Irani,Pakistani, Iraku, Afganistani, etj, nuk do të jetë në gjendje të provojnë para luftëraveduke filluar që qeveria Zyrtarët dmth Shtetet e Bashkuara Presidenti dhe administratae tij dhe Shtetet e Bashkuara Senati / Shtëpia e Përfaqësuesit) e dinte se nukkishte "JO Armët e Shkatërrimit në Masë", si dhe "911 duket të jetë terroristëtBRENDSHME aktet e Shteteve të Bashkuara të korruptuar qeveritarë të Amerikës !Zyrtarët "Prokuroria e Shteteve të Bashkuara të Zyrtarëve të Amerikës e përfshiramund të jenë SWIFT dhe SHKURTËR në se Shtetet e Bashkuara të Amerikës nuk dotë mund të mbrojë veprimet e saj, sepse Baker Donelson dhe të tjerët e kanë parë atëqë të ketë dokumentet e shkatërruar - i njohur si" Cenimi me argument dmth tëndërtuara mirë praktikat si ajo e treguar në e saj dhe zyrtarë të korruptuar të Qeverisësulmeve në Newsome në mënyrë të përsëritur vijnë pas Newsome nëpërmjetpraktikave të paligjshme / e paligjshme për qëllime të marrë në duart e tyre në provae saj për të mbajtur PUBLIK World / nga e ditur). TIME këtyre zyrtarëvekorruptuar ka skaduar dhe e premte, shkurt 10, 2010 AFATI poafrohet shpejtë!!Vogel Denise Newsome inkurajon amerikanët të mos mbështeten mbi mbulimin eShteteve të Bashkuara MEDIA - dmth bëni hulumtimin tuaj INTERNET - sepse ajoështë e prishur: http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-us-mediaprotectionofhimPërsëri, ndërsa gjatë (dmth. për shkak të natyrës serioze të KRIME) këtë "Njoftimipër largimin - KËRKESË PËR fajësimit të presidentit Barak II Hussein Obama- përgjigje ndaj sulmeve kundër Florida A & M University LIDHUR incidentit tësupozuar hazing - KËRKESË PËR NDËRHYRJES NDËRKOMBËTAREUSHTARAKE SI MAJ të jetë e nevojshme "është mbështetur nga faktet dhe provatpër të mbështetur lehtësim që Vogel Denise Newsome është duke kërkuar!http://www.slideshare.net/VogelDenise/011012-obama-eviction-notice-finalsigned~~V[PLEASE NOTE: Për shkak të faktit se presidenti Barack Obama dhe administrata e tij, etjkanë pasur dokumentet e përmendura në "Njoftimit për ndërprerjen. . . ". Scrubbed ngaScribd.com për të mbajtur ju injorant dhe në errësirë në lidhje me Shtetet e Bashkuara tësjelljes kriminale të Amerikës, dokumentet janë duke u vendosur në një vend tjetër dhe lidhjet nëkëtë dokument do të rifreskohet në përputhje me rrethanat për të mbajtur PUBLIKE / WORLDinformuar si për çfarë është me të vërtetë ndodh]
 30. 30. Tani abuzimit me pushtetin duke u përdorur KUNDËR Florida A & M University dhe stafin e tij / studentëve në lidhje me çështjen Champion Robert në shenjë hakmarrjeje ndaj ushtrimit Vogël Denise Newsome së për të Drejtat e Amendamentit të Parë dhe të drejtat tjera të siguruara në bazë të ligjeve në vënien në dukje dhe ndarjen e praktikave kriminale të Bashkuara Qeveria e Shteteve të Zyrtarët - kjo është e papranueshme në rast se qytetarët Shtetet e Bashkuara kanë frikë të përballen me këto sabiinëve (cionistët) / SUPREMACISTS Bardhë pas sulmeve të tilla, atëherë me çfarëdo mënyrë është e mundur, Vogel Denise Newsome mund të marrë parasysh HUAJ ndjek ndërhyrjen / Ndërkombëtare si se përdoren në Udhëheqësi i Libisë Kolonel Muamar Gaddafi kur ai refuzoi të largohet / largohet nga pushteti dhe të pushojë praktikat terroriste. Shtetet e Bashkuara të presidentit amerikan dhe administrata e tij nuk janë për tu jepet trajtim të veçantë dhe duhet të sillen para drejtësisë si një çështje e ligjeve e Shteteve të Bashkuara si dhe të ligjeve ndërkombëtare!Shënim: Ky email është gjithashtu duke u përkthyer dhe vihen në dispozicion tëvendeve të huaja / Udhëheqësit dhe qytetarët për shqyrtim dhe konsideratë si bërëme e-mail më poshtë! Nga Hits nga kombet e huaja në dokumente të tilla, duket se kjoide për të arritur nga të Kombeve të Jashtme / Udhëheqësit / qytetarët mund të jetë edobishme në asistimin Newsome me përpjekjet e saj që nga amerikanët mundCoward poshtë - dmth ata kanë qenë të shtypur / ndërroj pikëpamje e dikujt përaq kohë se ata nuk e kuptojnë lirinë e tyre dhe lirive për shkak të Terrorist / regjimit/ BIG grupet e interesit parave që kanë rrëmbyer Qeveria e SHBA veç. Thankkombet Perëndia tjera po zgjohen (dmth. sidomos pas fundit urinim Marinëssë SHBA / marinës Scandal Affiliate) ! Cila është shprehja, "BISEDONI është i lirë, por VEPRIMIT Flet! "

×