092909 EMAIL TO OLYMPIC COMMITTEE (FINNISH)

204 views

Published on

Published in: News & Politics
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
204
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

092909 EMAIL TO OLYMPIC COMMITTEE (FINNISH)

  1. 1. Seuraavassa on sisältöä 29 syyskuu 2009 Sähköposti oikeus: YHDYSVALLAT / presidentti Barack Obamalle: MY Vastustaminen 2016 olympialaisia Chicago http://www.slideshare.net/VogelDenise/092909-email-to-olympic-committeeVogel Denise Newsome toimitti Kansainväliselle olympiakomitealle. Toivottavasti tiedot tämänsähköpostiviestin wi ll tarjoaa yleisölle / World ymmärrettävyyttä vastatoimien hyökkäyksetUSA: Amerikan presidentti Barack Obama, hänen lakimies / neuvonantaja Baker DonelsonBearman Caldwell & Berkowitz ja muut TUKIJAT ja salaliittoja kohtaan esitetty Vogel DeniseNewsome, Florida A & M University. . . . Huomaa, että vaikka käy ilmi, että osa asiakirjoista on poistettu, tarkistamme tietomme FOR paperiversiona ja-paikka: https://secure.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8a706b8c5c6374a76f9f Jos kopiointi löytyy.
  2. 2. JAKELU Kansainvälinen olympiakomiteaJÄSENET / HALLITUKSENNimeni on Vogel Denise Newsome ja olen Yhdysvaltain kansalainen, Christian, Ylioppilas ja entinenurheilija (Track & Field - sijoitus Yhdysvalloissa minun aikanani kilpailussa).Olen yhteyttä Kansainvälinen olympiakomitea antaa minun syyt vastustaa jolloin olympialaistenChicagossa vuonna 2016. Syyni ovat: 1. En usko Yhdysvaltojen täysin ymmärrä eikä kunnioittaa olympialaisten peruskirjaa ja sisältöä siinä. Vaikka kotimaani on yksi tärkeimpiä johtajia maailmassa, se ei selvästikään ole siirtynyt eteenpäin syrjinnän poistamiseksi (esim. työllisyys, asuminen, kansalaisoikeudet, ihmisoikeudet, lisäksi yleisurheilu). Siksi pidän presidentti United States (Barack H. Obama), ensimmäinen nainen Michelle Obama, Oprah Winfrey, jne. pyrkimyksiä olla tekopyhiä, luotettavaa ja selkeästi peittää ongelmia, joita kohtaamme omassa maassa. Vaikka Yhdysvalloissa valitsi ensimmäisen Afrikkalainen Amerikan presidentti (Barack H. Obama), älkää eksykö, että kaikki on hyvin Yhdysvalloissa, kun kyse on ihmisoikeuksien, kansalaisoikeuksien, tasa jne. koska olemme FAR huuto saamiseen. Vaikka uusi presidentti (Obama) on luvannut MUUTOS! Haluan vakuuttaa teille, että toistaiseksi se näyttää vasta kampanjan iskulause voittaa ääniä, mutta rasismi, ennakkoluulot ja syrjintä on yhä elossa ja voi hyvin Yhdysvalloissa. Uskon Yhdysvaltojen tarvitsee lisää aikaa istua alas ja arvioida uudelleen sen moraali ja arvot, miten se kohtelee kansalaisia väriä (Afrikkalainen-amerikkalaiset, latinalaisamerikkalainen / Latinos- amerikkalaiset, aasianamerikkalaiset, jne.) kuin se koskee yleisurheilua, työllisyys, asuminen, kansalaisuus, jne. Omat koskee se, että Yhdysvaltojen toimet voivat selvästi tiukempia, mitä on kirjattu hengessä olympialaisten ja lisäksi Olympic Charter: HUOM siltä TIEDOT ehkä siirretty piiloutua JULKISEN / WORLD, mutta, ota rohkeasti arvioida säännöllisesti AT https://secure.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8a706b8c5c6374a76f9f MISSÄ kopio voi liityttävä jos löytyy. Mukaan olympialaisten peruskirjan perustettu Pierre de Coubertin, tavoitteena Olympic Movement on edistää rauhanomaisen ja parempaa maailmaa kasvattamalla nuorisoa teemavuosi harjoiteltu ilman minkäänlaista syrjintää nd th e olympiahengen, joka edellyttää molemminpuolista ymmärrystä ja ystävyyden, solidaarisuuden ja reilun pelin. 2. Huoleni on tuoda vuoden 2016 olympialaisten Chicago, Illinois koskee myös turvallisuutta ja hyvinvointia urheilijoiden ulkomaalaisia, jotka voivat olla tietämätön rikollisen toiminnan ja maineen Chicago, Illinois. HUOM siltä TIEDOT ehkä siirretty piiloutua JULKISEN / WORLD, mutta, ota rohkeasti arvioida säännöllisesti AT https://secure.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8a706b8c5c6374a76f9f MISSÄ kopio voi liityttävä jos löytyy.
  3. 3. Cut & Liitetty nettisivuilta: Crimes Viimeaikaiset rikoksista raportoitu Chicagon poliisilaitos. 21 elokuu 2009 - 20 syyskuu 2009 32749 rikokset HUOM siltä TIEDOT ehkä siirretty piiloutua JULKISEN / WORLD, mutta, ota rohkeasti arvioida säännöllisesti AT https://secure.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8a706b8c5c6374a76f9f MISSÄ kopio voi liityttävä jos löytyy. Cut & Liitetty nettisivuilta:3. Vaikka Chicago on kaupunki, jossa presidentti Barack H. Obama, First Lady Michelle Obama ja Oprah Winfrey, jne. voivat olla, uskon Olympiakomitean tulisi olla tietoisia rikostilastot ja Chicagon tunnetusti KORRUPTION keskuudessa Public Virkamiehet - jälleen yksi merkki tekopyhyydestä. Tämä on voimassa huolta, sillä jos ovat korruptoituneita virkamiehiä ja toimistossa, tulee näiden virkamiesten ottaa lahjuksia ja / tai maksut / palvelukset, jotka vaarantavat turvallisuutta ja hyvinvointia olympiaurheilijoiden matkansa aikana. Aivan kuten äskettäin kuin 2008/2009 Illinoisin kuvernööri Rod Blagovevich, liittyi julkisen korruptiota. Paitsi, että FBI on sidoksissa tuomarit, virkamiesten korruptio Illinoisissa / Chicago. Älä Kansainvälinen olympiakomitea halua altistaa olympiaurheilijoiden perheensä, ystävänsä ja katsojia henkilövahingoista / haittaa? Yhdysvalloissa on vielä tehtävää: Cut & Liitetty nettisivuilta: http://www.chicagotribune.com/news/politics/chi-chicagodays-greylord-story, 0,4025843. tarina
  4. 4. YTJ - Eri Link - http://pjmedia.com/blog/illinois-governor-arrested-for-trying-to-sell-obama-senate-seat/09 joulukuu 2008 ... 10:39Illinois korruptoitunut kuvernööri pidätettiin: yrittää myydä Obaman senaatin istuin . . . CHICAGO - Illinois Gov Rod Blagojevich pidätettiin tiistaina syytetään, että hän röyhkeästi salaliitossa myydä tai vaihtaa Yhdysvaltain senaatti paikka vasemmalle vapautunut Barack Obama eniten tarjoavalle. Blagojevich myös syytettiin laittomasti uhkaamalla pidättää valtion apua Tribune Co, omistaja Chicago Tribune, myyntiin Wrigley Field mukaan liittovaltion rikosilmoituksen. Vastineeksi valtion apua, Blagojevich väitetään halusi jäseniä paperin toimitusneuvosto, jotka olivat kritisoineet hänen potkut. 76-sivun FBI valaehtoisesta sanoi 51-vuotias demokraattinen kuvernööri pysäytettiin kentällä valtuuttama wiretaps viime kuussa salaliitosta myydä tai vaihtaa vapaana senaatin istuin henkilökohtaista hyötyä itselleen ja hänen vaimonsa Patti. Muuten Blagojevich pitää nimittää itseään. Lausunnossa sanoi, että niinkin myöhään kuin 3 marraskuu, hän kertoi varapääjohtaja, että jos "he eivät aio tarjota minulle mitään arvoa voisin yhtä hyvin tehdä sen. "Cut & Liitetty nettisivuilta:http://www.chicagotribune.com/news/politics/chi-chicagodays-greylord-story, 0,4025843.tarinaKäyttö GreylordLiittovaltion anturi Tuomioistuinten korruption asettaa standardin tuleviin tutkimuksiin.Cut & Liitetty nettisivuilta:http://www.fbi.gov/page2/march04/greylord031504.htmTUTKIMUKSET JULKISEN KORRUPTION:Kitkeminen vääryys pois valtion03.15.04Tänään on merkittävä vuotisjuhliaan aikakirjoissa julkisen korruption tutkimusten YhdysvalloissaKaksikymmentä vuotta sitten tänään liittovaltion oikeussalissa Chicagossa, tuomaristo totesiHarold Conn (ylhäällä keskellä kuvassa) syyllisiksi kaikki 4 syytettä lahjusten voidaan välittääCook County tuomarit maksua vahvistettaessa lippuja.Todisteet? Hän oli jäänyt kiinni livenä FBI nauhat.Tämä "bagman" oli varamies Traffic tuomioistuimen kirjaaja on Cook County oikeusjärjestelmääja hän oli ensimmäinen vastaaja on tuomittu mammutin pisto tutkinnan kiero virkamiesten CookCounty tuomioistuimissa.
  5. 5. Sitä kutsuttiin KÄYTTÖ GREYLORD, nimetty kiharat peruukit kuluneet British tuomarit. Ja lopussa - kautta peitetoiminnan että käytetty rehellinen ja erittäin rohkea tuomareiden ja lakimiesten poseeraa kiero niistä ... ja vahvan avustuksella Cook County Court ja paikallinen poliisi - 92 virkamiestä oli asetettu syytteeseen, joista 17 tuomaria, 48 asianajajille, 8 poliiseja, 10 sijainen Sheriffs, 8 tuomioistuimen virkamiehet ja 1 valtion lainsäätäjä. Lähes kaikki tuomittiin, useimmat kirjelmän syyllistynyt (vain muutama on esitetty myös kuvassa). Se oli ensimmäinen tärkeä askel puhdistamiseen oikeudenkäyttöä Cook County.4. Yhdysvalloissa on paljon tapoja mennä puhdistamiseen sen takapihalle ennen kuin yrität tuoda vieras olympialaisiin vuonna 2016. 2016 on liian aikaisin, ja uskon, tarvitsemme enemmän aikaa. Maani on jo taloudellisesti tuhosi - osoituksena Yhdysvaltain puutteellinen. Edustajia edes yrittää yrittää väittää, että se toisi lisää työpaikkoja, Kenelle? Selvästi ihmiset väri (Afrikkalainen- amerikkalaiset, latinalaisamerikkalainen / Latino-amerikkalaiset, aasianamerikkalaiset jne.) ei todella hyötyä, koska Yhdysvaltain hallitus on päättänyt säilyttää nämä rotuun palkkaamisessa ja peitelty rankaisee paljastaa tällaisia Human Oikeudet, perustuslaillisia oikeuksia, kansalaisoikeuksia ihmisoikeusloukkauksista - eli se on tehnyt minua vastaan. Jos et ole tietoinen, katso välikohtauksista koskevat rotuun liittyviä kysymyksiä (esim. Jena 6, Valley klubin) selkeästi joilla devasting vaikutus Afrikkalainen-amerikkalaiset ja / tai lapsia väri: Cut & Liitetty nettisivuilta: http://my.journaltimes.com/post/MauriceH/blog/what_are_all_these_black_kids_doing_her e.html "Mitä kaikki nämä mustat lapset täällä tekee?" Cut & Liitetty nettisivuilta: http://www.democracynow.org/2007/7/10/the_case_of_the_jena_six Case of Jena Six: Black lukiolaisille syytetään murhayrityksestä ja Schoolyard Fight Kun Nooses ripustetaan Tree Cut & Liitetty nettisivuilta: http://www.fairtest.org/race-discrimination-lawsuit-filed-againstncaa-test TLPJ Sues NCAA varten Race Syrjintä yli Youngest Tukikelpoisuussäännöt Suit haasteet Vähimmäistestispaineen Pisteet vaatimukselle syrjivä Afrikkalainen- amerikkalaiset Cut & Liitetty nettisivuilta: http://www.fairtest.org/race-discrimination-lawsuit-filed-againstncaa-test Race Syrjintä Oikeusjuttu vastaan nostettiin NCAA Test Pisteet Säännöt5. Ota se ihminen ja urheilija, joka tietää henkilökohtaisesti mitä Yhdysvaltain hallitus aikoo tehdä, kun kansalainen vastustetaan esimerkiksi rotuun epäoikeudenmukaisuutta / ennakkoluuloja / syrjintää. Yhdysvaltain hallitus mustia ne ja julkaisee vääriä ja harhaanjohtavia tietoja INTERNET jotta ne näyttämään huonoilta. Näin tapahtui minulle puhumasta ja altistaa esimerkiksi rotuun epäoikeudenmukaisuutta vastaan Afrikkalainen-amerikkalaiset ja / tai ihmisten väri. Minun
  6. 6. tilanteessa, minua on siunattu saada todistuksen valkoisesta työnantajien ja / tai edustajille selvästi jossa olin syrjivästi ja vihamielinen kohtelu, mutta tähän mennessä olen hallitus ole tehnyt mitään korjata tällaiset vääryydet. Silti ja silti tai presidentti, First Lady ja muut ovat tuolla kampanjoi vuoden 2016 olympialaisiin. Katso liitteenä olevat asiakirjat. 6. Kehotan teitä GOOGLE nimeni "Vogel Denise Newsome," "Vogel Newsome" ja katso mitä tulee. Sitten sinun kannattaa tarkastella näyte liitettyjen asiakirjojen mitä Yhdysvaltain hallitus tietää ja mitä se on tehnyt minua kohtaan - mustalle listalle minua, scandalizing nimeni jne. - puuttumaan tällaisiin laittomia / laittomuuksiin. Kyllä tällaiset rikolliset toimet vaikuttivat minun urheilullinen uran, koska se vaati aikaa, energiaa ja taloudellisia resursseja puolustautua ja paljastaa, joten ei ole aikaa asianmukaisen koulutuksen ja omistautumista tarvitaan. 7. Yhdysvaltain hallitus (korruptoituneet virkamiehet) sallii lainvastaisen / laittoman pyynnin omaisuuden - eli 14. helmikuuta 2006, 9. lokakuuta 2008, ja viime syyskuusta 10, 2009, olen toistuvasti uhri ja ryöstettiin asuinpaikka ja kiinteistöjen sekä ryöstettiin työpaikkoja kuten korruptio tunnetaan valtion virkamiesten korkeilla paikoilla. Olen enemmän kuin halukas toimittaneet tällaisia todisteita Kansainvälinen olympiakomitea saattaa tarkistaa, joten niiden väitteet - presidentti Obama on tietoinen tällaisen näytön ja rikoksista tasaantunut minua vastaan. Sekä koston olen joutunut toistuvasti kestämään altistaa lahjonnan. Itse olin Washington, DC joulukuussa 2008, yrittäen selvittää mitä tapahtui Valituksen. Olen odottanut tietoa. Kaikki tehdään valvovan silmien en vain hallitus, mutta nyt uusi presidentti - Barack H. Obama. Presidentti, joka on luvannut aikaan muutos! 8. Minua on vaivannut näiden rodun vääryydet ajaksi noin 24 vuotta - kyllä se häiritsi minun urheilullinen yrityksissä, mutta olen ajanut päälle ja jatkavat taistelua tasavertaiseen suojaan ja mahdollisuuksien lakien nojalla ilman syrjintää / ennakkoluuloja!Vaikka olisi kiva saada olympialaisiin täällä tulevaisuudessa, en usko 2016 on vuosi Yhdysvalloissa.Pyydän ja rukoilen, että Kansainvälinen olympiakomitea KIELTÄÄ Yhdysvaltojen pyyntö vuoden 2016olympialaisten ja lähetämme puheenjohtaja, First Lady ja toiset takaisin niin, että voimme työskennelläparantava maamme ja sen valmistusmenetelmät vastata haasteisiin tässäkin sillä työn tuomaan mitäolympialaisten peruskirjan ja olympialaisiin on kyse. Tällä hetkellä CHICAGO ei ole kaupunki ja 2016 oleaika tuoda olympialaiset Yhdysvaltoihin.Kanssa Lämpimin terveisin,Vogel Denise NewsomePO Box 14731Cincinnati, Ohio 45250(513) 680-29222 liitettä TOIMITETAAN:Päivitetyt tiedot: OPINTOSUORITUSOTE:http://www.slideshare.net/VogelDenise/ex-83-transcript-mms07.24.09 kirjeenvaihdossa Barack Obama:http://www.slideshare.net/VogelDenise/072409-pattern-of-discrimination-obama-holdersolis

×