PLEASE NOTE: Për shkak të përkthimit të këtij dokumenti, sistem numërimi mund të ndryshojë. Nëse është kështu dhe kapyetje...
1)    Ngarkesa e diskriminimit për të Rezolutës Firma Garretson Group, Inc           ("GRG") dhe      ...
marrëveshjeve të konfidencialitetit të parashikuara për arsyet e mëposhtme (dmth megjithatë, nuk janë të kufizuaranë këtë ...
COVER-UP nga ana e punëdhënësve të bardha raciste dhe Shtetet e Bashkuara të   Qeverisë Agjencive Europe / Zyrtarëve me ...
http://www.slideshare.net/VogelDenise/071710-kydorjp-            morganchasedocs       kur Newsome ASNJE...
nëntë vjet të shmangur kapjen dhe menjëherë pas korrik Newsome i 13, 2010    email):       http://www.slideshare...
Duke shkuar sa më shumë duke i lënë një mesazh zëri në lidhje me   shqetësimet e "konfliktit të interesave"      ...
Në të njëjtën datë vjen supozuar PRISON Bre ak në Afganistan:           http://www.slideshare.net/VogelDenise/t...
http://www.slideshare.net/VogelDenise/devine-robertbioinfocolb        http://www.slideshare.net/VogelDenise/devine...
(1)   Ai dhe avokati i tij ligjor / Këshilltar Baker Donelson u sed Shtetet e   Bashkuara të marinës amerikane - mari...
(4)   Lies "KATËR" ose "më shumë" të ndryshme u tha Lidhur me llogaritë e   Killing / vrasjen e Osama Bin Laden nga p...
dokumentet e dyshuara të Osama Bin Laden dhe mendoj për këtë, i vetmi           vend që dyshohet se kanë dokume...
Komplot për të ndërhyrë me të Drejtat Civile (42 USC §         1985)         Hakmirret kundër një dëshmita...
qytetarëve të Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe   komuniteteve ndërkombëtare. Për më tepër, si Baker   Donelson ...
vii)   Më 5 tetor 2011, Shtetet e Bashkuara Prokurori i Përgjithshëm Erik          Holder vjen në Cincinnati d...
Pengimi i Mail (18 USC § 1701)Pengimi i Korrespondencë (18 USC § 1702)Vjedhja ose Marrja e Vjedhura Mail (18 USC § 1708) ...
KËRKESË PËR NDËRKOMBËTAR NDËRHYRJES MILITAR Y           MUND TË JETË E NEVOJSHME "               ...
xiv)  Dy (2) ditë më vonë, më 3 shkurt, 2012, padituri GRG ngritur një padi                 kundër Newso...
nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës            subkoshiencës            Barak Obama atë "Ajo nuk e d...
Shembull klasik i ÇFARË NDODH KUR SHTETET E BASHKUARATË ZYRTARËVE Amerikës qeveria dhe avokatë SAJ angazhohen nëpraktika k...
(Ii)   Paramendim dhe / ose vrasje i shkallës së parë në atë që duket nga    regjistrimi 911 Tape, ajo mund të dëgj...
në të cilin Presidenti Barack Obama u përpoq të shkatërrojë dëshmitë e duke u    shërbyer [theksimi është shtuar], meg...
vazhdueshme diskriminuese dhe RETALITORY, si dhe shkeljet penale /     CIVIL rrafshoi kundër afrikano-amerikanët dhe C...
jetë DITA MODERN Kuklusklan dhe kundërshtojnë të DrejtatCivile Akti, Emancipimi Shpallja, etj - pra me fjalë të tjera liri...
Carrier Sigurimeve të përfshira për çdo / të gjitha    Për më tepër, se    ato në të cilat akuzat penale janë sjellë...
(4)  Padia përfshin Hinds Qarkut polic, etj          (5)   Padia është caktuar për një të Gjyqtarëve Baker Do...
Z. Dorsey paligjshme / në mënyrë ilegale duke u përpjekur për                të tërhequr si avokat Newsome ...
dhe ishte përgjegjës për lëshimin dhe PUBLIKIMI ING një të rreme               në Scribd.com me njohuri Vend...
http://www.slideshare.net/VogelDenise/leggitt-       lance-bresearchinfo       http://www.slideshare.net/Vogel...
të saj të Aktivitetet kriminale si për atë që është me të vërtetë         ndodh:            http://www....
sigurimi Liberty ndërsjellë, JP Morgan Chase Bank, etj) që t ai të dhënat         mjekësore mund të jenë të rreme...
PENALE - ryshfetit dmth, grabitjes, shantazh, frikësimit, shtrëngimi, etj             - i zyrtarëve të gjykatë...
Mabus - është një punonjës i Baker Donelson: (Theksi është            shtuar)                 ...
Hinds Sherif s Departamenti / Hinds Qarkut polic simbolit Jon Lewis), MisisipiGuvernatori Haley Barbour ishte në zyrë dhe ...
Tani në këtë çështje MARTIN TRAYVON, Baker Donelson duket të jetëFUNKSIONIMIN / e kontrollojnë shtetin e guvernatorit Flor...
052412  Albanian
052412  Albanian
052412  Albanian
052412  Albanian
052412  Albanian
052412  Albanian
052412  Albanian
052412  Albanian
052412  Albanian
052412  Albanian
052412  Albanian
052412  Albanian
052412  Albanian
052412  Albanian
052412  Albanian
052412  Albanian
052412  Albanian
052412  Albanian
052412  Albanian
052412  Albanian
052412  Albanian
052412  Albanian
052412  Albanian
052412  Albanian
052412  Albanian
052412  Albanian
052412  Albanian
052412  Albanian
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

052412 Albanian

172 views
150 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
172
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

052412 Albanian

 1. 1. PLEASE NOTE: Për shkak të përkthimit të këtij dokumenti, sistem numërimi mund të ndryshojë. Nëse është kështu dhe kapyetje, ju lutem shihni version anglisht për kopje të dokumentit Aktuale Submitted. Nëse lidhjet e internetit nuk punojnë,dokumentet mund të shikohet nga www.slideshare.net/VogelDenise/Dokumentet e dorëzuara me këtë përgjigje mund të shihethttp://www.slideshare.net/VogelDenise/eeoc-charge-ofdiscrimination-garretsonfirmresolutiongroup-declining-agreement-to-mediate-confidentiality-agreement-13107116http://www.slideshare.net/VogelDenise/eeoc-charge-ofdiscrimination-messinastaffing-declining-agreement-to-mediate-confidentiality-agreementNe jemi duke punuar mbi marrjen Ankesa EEOC përkthyer. Në ndërkohë, një version në anglisht mund të gjenden në:http://www.slideshare.net/VogelDenise/043012-eeoc-complaintexhibits-grgfinal-13054285Ju lutem mos ngurroni të vizitoni faqen tonë në www.vogeldenisenewsome.net një Tool Bar PËRKTHIMI mund të gjendet nëkrye të faqes në këndin e djathtë - Thank You! Vogel Denise Newsome Post Box Office 14731 Cincinnati, Ohio 45250 Telefon: (513) 680-2922 ose (601) 885-9536 24 Maj 2012VIA POSTË PRIORITARE - VËRTETIMI I DORËZIMIT NR 03111660000045564839Shtetet e Bashkuara Departamenti i PunësMundësi të Barabarta Punësimi Komisioni SHBA ("EEOC")Zyra Cincinnati ZonaAttn: Wilma L. Javey (Drejtor)c / o Attn: Derwin E. Jamison550 Main Street, Suite 10019Cincinnati, Ohio 45202RE: Përgjigje ndaj letrës së 8 maj, 2012 Nga Derwin E. Jamison Ngarkesa Nr 473-2012-00832 (Rezoluta Firma Garretson Group, Inc) Ngarkesa Nr 473-2012-00837 (Messina Personeli / Messina Sistemet e Menaxhimit)Të nderuar znj / z Javey Jamison: Ju lutem më lejoni të fillojnë këtë përgjigje me dy Shkrimet biblike që kanë dhënë më forcë nëpër sulme tëtilla, të jashtëzakonshëm në jetën e mia karakterin, reputacionin, të moralit dhe vlerave nga të anketuarit në këtëçështje dhe atyre me të cilët ata komplotojnë: Psalmi 27:1-2 - 1 Zoti është drita ime dhe shpëtimi im; kush do të kem frikë? Zoti është kështjella e jetës sime, të cilët do të kem frikë? 2 Kur armiqtë e këqij, edhe imi dhe kundërshtarët e mi, erdhi mbi mua për të ngrënë mishin tim, ata vetë u lëkundën dhe ranë. Efesianëve 6:10-13 10 - Së fundi, o vëllezërit e mi, forcohuni në Zotin dhe në fuqinë e fuqisë së tij. 11 Vishni gjithë armatimin e Perëndisë, që ju mund të qëndroni kundër kurtheve të djallit. 12 Sepse ne nuk luftoj kundër gjakut dhe mishit, por kundër principatave, kundër pushteteve, kundër sunduesve të botës së errësirës të kësaj epoke, kundër frymërave të mbrapshta në vendet e larta. 13 Prandaj po ju marrin gjithë armatimin e Perëndisë, që ju mund të jetë në gjendje të përballoj në ditën e mbrapshtë dhe duke bërë të gjithë, për të dalë. Ju lutem gjeni bashkangjitur:
 2. 2. 1) Ngarkesa e diskriminimit për të Rezolutës Firma Garretson Group, Inc ("GRG") dhe 2) Ngarkesa e Diskriminimit për stafin Messina / Personeli Messina Menaxhimit Systems ("MStaffing"). JU LUTEM TE NJOFTIM:. Kjo Vogel Denise Newsome ("Newsome") në këtë kohë është nërënie për të ekzekutuar Marrëveshjen për të ndërmjetësuar dhe marrëveshje konfidencialiteti dhënë për akuzat esiperpermendura të Diskriminimit Newsome është në MARRËVESHJES të ndërmjetësojë, por NUK, për të hequrdorë mbrojtura të drejtat (dmth si do të bëhet në qoftë se ajo ka nënshkruar marrëveshjet e parashikuara - vështrim seçfarë ka ndodhur kohët e fundit në Herman Kaini rëndësi se kur gratë donte të flasin, megjithatë, nuk mund përshkak të marrëveshjeve të nënshkruar) të informoj PUBLIK-AT-SHUMICE në çështjet që janë me rëndësi socialedhe ekonomike. E nevojshme ndryshime / korrigjimet janë bërë për secilën prej akuzave të Diskriminimit Është erëndësishme për ju për të kuptuar se sipas ligjeve të Shteteve të Bashkuara që paditësi mund të sigurojë vetë Ankesa /Charge -. Dmth në të cilën është bërë në gjendjen time . Newsome është i përshtypjen se Derwin E. Jamison mundtë përpiqen për të parandaluar / prishë faktin se EEOC ishte dhënë me të: ANKESË ZYRTARE / AKUZA E DISKRIMINIMIT FUSHËN E DHE KUNDËR REZOLUTËS STUDIO GARRETSON GROUP INC DHE / OSE PERSONELIN MESSINA / MESSINA SISTEMET E MENAXHIMIT ME SHTETET E BASHKUARA MINISTRISË SË PUNËS - SHTETET E BASHKUARA TË BARABARTË MUNDËSI PUNËSIMI KOMISIONI - ZYRA CINCINNATI ZONA dhe OHIO CIVIL TË DREJTAT E KOMISIONIT - ZYRA QENDRORE; DHE KËRKESË PËR NGARKUAR KOMISIONERI QË DO TË LËSHOHET DËRGUAR PËR PARAQITJEN MË 30 PRILL, 2012(Tani e tutje, "GRG & MStaffing ankesë EEOC / Charge"). Prandaj, korrigjim referenca prill 30, 2012 shtypurAnkesa / Charge është shtuar si "VAZHDOJNË VEPRIMIT" kuti është shënuar në atë Newsome beson sepaligjshme / ilegale diskriminuese / raprezaliesh praktikat Vazhdo te datën; ku, urdhra të menjëhershme dhe Urdhërndalimi është NEVOJSHME / OBLIGATIV Pra ju lutem mos provoni dhe do të ofrojë Newsome me dokumente tëKEEP FAKTET përkatëse / relevante jashtë e ngarkuar e Diskriminimit të cilat pasqyrojnë se EEOC është dhënë. menjë ankesës shtypur / Ngarkesa prej saj. Është me interes publik për të parë atë EEOC ka para tij në marrjen evendimeve çështjet e sjella nga Newsome dhe si Ngarkesa e saj / Ankesa është përpunuar / trajtohet në krahasim meveprimet ligjore EEOC ka sjellë në emër të paditësve të tjera - p.sh. shiko EEOC Njoftime Shtypi Për VF 2010(shtojcën "LXXXVI" e ankesës / Charge): http://www.slideshare.net/VogelDenise/usdol-eeoc-press-releases-fy-2010 Korrigjimet e mëposhtme janë shtuar në "ngarkuar e Diskriminimit", parashikuar për secilin e të anketuarve: IV. Parashtruara nëAKUZËN "O FFICIAL KËRKESËS / E DISKRIMINIMIT FUSHËN E DHE KUNDËR REZOLUTËS STUDIO GARRETSON GROUP INC DHE / OSE PERSONELIN MESSINA / MESSINA SISTEMET E MENAXHIMIT ME SHTETET E BASHKUARA MINISTRISË SË PUNËS - SHTETET E BASHKUARA TË BARABARTË MUNDËSI PUNËSIMI KOMISIONI - ZYRA CINCINNATI ZONA dhe OHIO CIVIL TË DREJTAT E KOMISIONIT - ZYRA QENDRORE; DHE KËRKESË PËR NGARKUAR KOMISIONERI QË DO TË LËSHOHET DËRGUAR PËR PARAQITJEN MË 30 PRILL, 2012 " "TË TJERA" Box është shënuar dhe vuri në dukje "Diskriminimi sistematik" në atë Newsome është kërkuar që një akuzë KOMISIONERI të lëshohet në çështje të tilla, siç kërkohet nga ligji. Dhe "I VEPRIMIT vazhdon" është shënuar në se praktikat diskriminuese dhe shpaguese të intervistuarave të vazhdojë deri më sot dhe nuk kanë pushuar. JU LUTEM TE NJOFTIM: Kjo bazohet në interesat PUBLIKE / GLOBAL në çështje tëtilla, në këtë kohë Newsome është në rënie për të ekzekutuar të Marrëveshjeve të ndërmjetësojnë dhe të
 3. 3. marrëveshjeve të konfidencialitetit të parashikuara për arsyet e mëposhtme (dmth megjithatë, nuk janë të kufizuaranë këtë listë vetëm) - - nëse ka probleme me lidhjet e cekura këtij Ligji, dokumente mund të jenë të qasshme dukeshkuar drejtpërdrejt në www.slideshare.net/vogeldenise/ 1) Përfshirja e çështjeve të politikave publike / GLOBAL dhe / ose çështjet e interesit sociale dhe ekonomike që përfshin / invol Listen e tanishme ulur Shtetet e Bashkuara të Amerikës Barak Obama, administrata e tij, avokati i tij ligjor / Këshilltar 2012, Fushata e tij presidenciale, Shtetet e Bashkuara të Amerikës KONGRESIT, Shtetet e Bashkuara të Amerikës Gjykatës Supreme dhe atyre me të cilët ata komplotojnë ! 2) S VAZHDOJNË VEPRIMIT e praktikave diskriminuese dhe shpagimi po barazoi kundër Newsome si rezultat i drejtpërdrejtë dhe të afërt të angazhimit të saj në aktivitete të mbrojtura. 3) Përfshin çështjet e praktikave diskriminuese racore sistematike / shpagimi dhe të paligjshme / e paligjshme shkelje rrafshoi kundër Newsome dhe anëtarë të klasës së saj. Paligjshme / paligjshëm Praktikat në të cilën Newsome i është dashur të durojnë dhe akoma vuan nga për mbi 20 vjet dhe në përputhje me politikat EEOC / procedurat është informacion shumë e vështirë për të ardhur nga: Kryerjen e një hetim të plotë [1] Për shkak se diskriminimi është shpesh delikate, dhe ka shumë rrallë është një "armë pirja e duhanit," [Fn. 45 - Shih Aman Mobilje kundër Cort Qera Corp, 85 F.3d 1074, 1081-82 (3 rrethana 1996.) ("Është bërë e lehtë për format rd pallto të ndryshme të diskriminimit me paraqitjen e pasurisë, apo të përshkruajnë disa Synimi tjetër më pak të urryer atë që është në realitet sjelljet diskriminuese. Me fjalë të tjera, ndërsa sjellja diskriminuese vazhdon, dhunuesit kanë mësuar për të mos lënë pas armë të duhanit proverbiale ");. cf. McDonnell Douglas Corp v Green, 411 US 792, 801 (1973). . ]. Përcaktimin nëse garë luajti një rol në vendimmarrje kërkon shqyrtimin e të gjitha fakteve dhe rrethanave përreth. Prania ose mungesa e çdo pjesë një e provave shpesh nuk do të jetë vendimtar. Burimet e informacionit mund të përfshijnë deklarata të dëshmitarëve, duke përfshirë shqyrtimin e besueshmërisë së tyre; dokumentet; vëzhgimi i drejtpërdrejtë, dhe provat statistikore të tilla si EEO-1 të dhënave, në mes tjerash Shtetet e Bashkuara Kushtetuta, si dhe ligjet e miratuara nga Kongresi i Shteteve të Bashkuara do të mbështesë më tej nevojën për miratimin e Raportit House Nr 92-238. Kongresi demonstruar vetëdijen e saj se pretenduesit nuk mund të jetë në gjendje të përfitojnë nga mjeti federal pa takim e avokatit. Siç shpjegohet në raportin House Nr 92-238: Duke përfshirë këtë dispozitë të ligjit, komiteti thekson se natyrën e. . . Veprimet më shpesh se nuk vë partitë e fuqisë të pabarabartë dhe të burimeve kundër njëri-tjetrit. Ankuesi, i cili zakonisht është një anëtar i klasës së pafavorshme, është kundërshtuar nga një punëdhënës i cili. . . Ka në dispozicion të tij një talent të madh të burimeve dhe ligjore. HR Rep nr 238, 92 Cong., Sesioni 2d., Rishtypur në vitin 1972 USCCAN 2137, të 2148. Ashtu si kriminelët e karrierës shumë, ata marrin LART krimit besim dhe të angazhohen NJE tek o shumë që përfundimisht çon në vdekjen e tyre! Në këtë rast ata kanë stalked, ngacmuan, etj gabuar afrikano-amerikan për RRUGËS TOOOOO gjata! Tani PUBLIKE / WORLD ka të drejtë të dinë e korrupsionit, konspiraci si dhe si
 4. 4. COVER-UP nga ana e punëdhënësve të bardha raciste dhe Shtetet e Bashkuara të Qeverisë Agjencive Europe / Zyrtarëve me të cilët ata komplotojnë!4) Është detyrë Newsome i / DETYRIMI të vë në dukje / raportojnë shkeljet e punësimit të GRG, MStaffing dhe ata me të cilët komplotojnë, etj sepse këto të përfshijë çështje të politikës o f PUBLIKE / i nterest dhe çështje të rëndësisë sociale dhe ekonomike.5) Deri më sot Newsome vuajnë s nga paligjshme / e paligjshme praktikave të vazhdueshme diskriminuese / shpaguese të punëdhënësve të bardhë raciste si GRG, MStaffing dhe ata me të cilët komplotojnë y - dmth kërkojnë lëshimin e urdhër MENJËHERSHËM / EMERGJENTE dhe kufizimin e Rendit (s) për qëllime të mbrojtjes së Newsome dhe lehtësuese më tej lëndimi / dëm të saj. Ajo u soll në vëmendjen Newsome se GRG kishte sjellë një padi kundër saj për të mbajtur atë nga shkëmbimin e informacionit dhe lëshimin e dokumenteve të PUBLIK-AT-mëdha (dmth sipas Amendamentit të Parë të Shteteve të Bashkuara Kushtetuta dhe ligjet e tjera të Shteteve të Bashkuara). Duket se Shtetet e Bashkuara të Amerikës degë të qeverisë mbështetur në GRG si një STUDIO fronting "për të sjellë një padi mendjelehtë / Malicious kundër Newsome. Shtetet e Bashkuara të Amerikës Degëve të Qeverisë që ka një interes në rezultatin e sipër cekura Ankesa / Charge paraqitur: i) Dega EKZEKUTIVE - Shtetet e Bashkuara të Amerikës Shtëpia e Bardhë (Presidenti Barack Obama), administrata e tij dhe anëtarët e Komitetit të tij 2012 fushatës presidenciale. ii) LEGJISLATIV Dega - Shtetet e Bashkuara të Amerikës Kongresit dmth Kentucky Senatori Rand Pali dhe anëtarët e tjerë të Senatit të Shteteve të Bashkuara dhe Shteteve të Bashkuara Dhoma e Përfaqësuesve) iii) Dega GJYQËSORE -. Shtetet e Bashkuara të Amerikës Gjykatës Supreme dmth përpjekur për të hequr qafe një nga James C. Duff, Drejtor i Zyrës administrative të Gjykatës së Shteteve të Bashkuara dhe punonjës të Baker Donelson Bearman Caldwell dhe Berkowitz ("Baker Donelson") Duket Baker Donelson siguron Presidentin Barack Obama, anëtarë të Kongresit dhe Shtetet e Bashkuara të Gjykatës së Lartë me përfaqësuesit ligjor / Këshilla.) Disa prej pozicioneve të Qeverisë (dmth një mendje të arsyeshme mund të konkludojmë KONTROLLUAR / MBAJTUR) e shënuar nga Baker Donelson në faqen e saj: http://www.slideshare.net/VogelDenise/bdoilfield-patents JU LUTEM TE NJOFTIM: Në dritën e skandalit të fundit JP MOGRAN Chase, PUBLIKE / WORLD duhet të jenë të informuar se Baker Donelson është Këshilltar Legal / Këshilltar për JP Morgan Chase Bank, Shtetet e Bashkuara të Amerikës Barak Obama, anëtarët e Shteteve të Bashkuara të Amerika KONGRESI dhe Gjyqtarët e Shteteve të Bashkuara të Amerikës Gjykatës Supreme! Për më tepër, që unë t ishte JP Morgan Chase Bank me ndihmë dhe inkurajim i Shtëpisë së Bardhë, Shtetet e Bashkuara dmth Presidenti Barak Obama, Baker Donelson dhe Shtetet e Bashkuara Departamenti i Thesarit / Kentucky Departamentit të ardhurave, etj) që erdhi pas Bankës së Newsome Llogaria (s) përmes PALIGJSHME / Shërbime PA LEJE pract për "mbështetje FËMIJËVE":
 5. 5. http://www.slideshare.net/VogelDenise/071710-kydorjp- morganchasedocs kur Newsome ASNJEHERE ka martuar, nuk ka fëmijë (ren), as miratuar / abor përhap ndonjë. Për më tepër, që këto sulme hakmarrëse në llogarinë e Bankës Newsome (s) filloi afërsisht katër (4) ditë pas mail Newsome ndaj presidentit Barack Obama, administrata e tij, etj ose rreth 13 korrik, 2010 en me titull, "Presidenti amerikan Barak Obama: Shiu / DOOM të administratës Obama - Korrupsioni / Conspiracy / Cover-Up / Veprat penale Made Publik " http://www.slideshare.net/VogelDenise/071310-emailtoobamaholder JP Morgan Chase Bank duket është Bernie Madoff banka përdoret gjatë "SKEMËN Ponzi" e tij - pra që njerëzit janë duke u përpjekur të kuptoj se pse Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim nuk bënë asgjë, për më tepër, si dhe pse dokumentet e zhdukur! http://www.slideshare.net/VogelDenise/madoff-bernie-info http://www.slideshare.net/VogelDenise/madoff-bernard-wiki-info DOKUMENTET SEC ZHDUKEJ Baker Donelson ka njerëzit e saj brenda dhe / ose marrëdhëniet e veçanta me të Komisionit të Sigurisë dhe Këmbimit si ajo bën me ONGRESS Shteteve të Bashkuara C dhe anëtarë në Wall Street! Për më tepër, duket Baker Donelson mund të mbështeten mbi të lidhjeve / marrëdhënieve me punëdhënësit Newsome i MStaffing dhe dhe / ose GRG.I. ÇËSHTJE ME INTERES PUBLIKE / GLOBAL: ÇFARË MUND KANË PIRË OUT VËRTETËN PRAPA 911 SULMEVE DHE VRASJA PRETENDUAR / VRASJA E OSAMA BIN LADEN: 6) Newsome beson se ka interes publik / GLOBAL SEPSE E BIN Laden Osama COVER-UP / Vrasja e gënjej për të mbuluar SHTETEVE TË BASHKUARA TË sulmet 911 Amerikës Terroristët vendas. Prandaj, Newsome nuk besoj se është në interesin e saj më të mirë dhe / ose PUBLIKE-AT-madh për të saj për të ekzekutuar Marrëveshjen për të ndërmjetësuar dhe marrëveshje konfidencialiteti: i) Ka dëshmi rekord të mbështesë që si rezultat i drejtpërdrejtë dhe të afërt të korrikut Newsome i 13, 2010 email me titull "Presidenti amerikan Barak Obama: Rënia / DOOM të administratës Obama - Korrupsioni / Conspiracy / Cover-Up / Veprat penale Made Publik" http://www.slideshare.net/VogelDenise/071310- emailtoobamaholder Shtetet e Bashkuara i Shtëpisë së Bardhë dhe Shtetet e Bashkuara Kongresi lëvizi me shpejtësi në përpjekje për të COVER-UP Shtetet e Bashkuara të KORRUPSIONIT Amerikës dhe akteve PENALE kryera më 11 shtator, 2001 në bombardimin e Qendrës vet Tregtare Botërore dhe krime të tjera që lidhen me tha bombardimeve. Sipas Shtetet e Bashkuara të Amerikës Barak Obama, në gusht të vitit 2010 Osama Bin Laden ishte vendosur (p.sh. pas rreth
 6. 6. nëntë vjet të shmangur kapjen dhe menjëherë pas korrik Newsome i 13, 2010 email): http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-050111- speechosama-binladenii) Ka dëshmi RECORD që në ose rreth 9 tetor, 2010, Newsome dorëzuar për paraqitjen me Shtetet e Bashkuara të Gjykatës së Lartë Këngë pleadi titulluar "emergjente Motion Për Qëndro; Motion urgjencës për Zgjerimin e kohës dhe lehtësim tjetër Shtetet e Bashkuara Gjykata Supreme vlerëson si të përshtatshme për të korrigjuar gabimet Ligjore / padrejtësitë raportuara Këtu " http://www.slideshare.net/VogelDenise/100910- emergencymotion Pse është ky informacion i rëndësishëm për shkak se ajo ishte rreth kësaj kohe, që të ri janë pretendimet që pretendojnë "Gërmimet e tuneleve" filloi të ndihmuar të burgosurit arratisjen më April 25, 2011, filloi rreth tetor / nëntor 2011. http://www.slideshare.net/VogelDenise/taliban-stages-mass-jail- break http://www.slideshare.net/VogelDenise/taliban-help-nearly-500- escape-from-afghan-prisoniii) Në tetor 2010, Newsome lirohet gjithashtu Prezantim PowerPoint me titull, "Pastër nga KONGRESIT 2010 - amerikanët Take Back Country juaj / Qeverinë Eja nëntor 2010 - Femra OUT politikanët kryetarët që karrierës" http://www.slideshare.net/VogelDenise/10-2010-power-point- november-election lëshuar N ationally dhe ndërkombëtar. Pastaj më 2 nëntor, 2010, Shtetet e Bashkuara të Amerikës Barak Obama mori një SHELLACKING në zgjedhjet e nëntorit 2011 - dmth humbur kontrollin e Dhomës së Përfaqësuesve të Shteteve të Bashkuara dhe mezi i shpëtoi humbjes së kontrollit të Senatit të Shteteve të Bashkuara.iv) Rreth January 30, 2011, Newsome paraqitet në Shtetet e Bashkuara Kentucky Senatori Rand Pa ul dhe email të drejtë, "HULUMTIM e Shteteve të Bashkuara Barak Obama - senatori Asistencës Paul URGJENTE është kërkuar." http://www.slideshare.net/VogelDenise/013011-email-senator- randpaul Rreth prill 2011, Newsome kërkoi përsëri se Shtetet e Bashkuara Gjykata Supreme këshillojë atë për ndonjë "konflikt të interesave" të kryer në lutjet e saj të mëparshme dhe në të "kërkesës për JASHTËZAKONSHME Shkrimet e" - dmth për shembull shih faqet IV, VII, VIII , 18, dhe 21-23 dorëzuar fo dorëzimi r më 12 mars, 2011: http://www.slideshare.net/VogelDenise/031211- petitionforextraordinarywrit-exhibits-final
 7. 7. Duke shkuar sa më shumë duke i lënë një mesazh zëri në lidhje me shqetësimet e "konfliktit të interesave" http://youtu.be/KcXm8mgjD60v) Rreth 22 prill, 2011 (e premte Mirë), Stacy Asistent Shteteve të Bashkuara Kentucky senatorit Rand Palit, kontaktoi Newsome: http://youtu.be/rRwXJ8RQRKg Në këtë datë njëjtin 22 prill 2011) Presidenti Barack Obama gjoja pretendon të ketë kërkuar Cer tij çertifikatën e lindjes live nga Departamenti Hawaii së Shëndetësisë: http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-042211- letter-fromjudithcorley WORLD PUBLIKE / është menduar të jetë aq budalla / Injorantë që të mos mendojnë ose kërkoni: a) Pse Shtetet e Bashkuara të Amerikës Barak Obama nuk ka thjesht të sigurojë një fotokopje të certifikatës së tij lindjes / Certifikata e lindjes jetojnë tashmë në zotërim të tij. b) Pse Shtetet e Bashkuara të Amerikës Barak Obama duhet të kërkojë një certifikatë të lindjes live PUBLIKE është menduar të besojë se njeriu 47 vjeçar (tani 50) - dmth një ish-Shtetet e Bashkuara senatori dhe Illinois senator - nuk ka tashmë kanë një lindje Certifikata / Certifikata e lindjes jetojnë në posedim të tij se ai mund të ketë dhënë thjesht një fotokopje të. Kjo është vetëm si budalla Presidenti Barack Hussein Obama II dhe ata që janë përfshirë në komplotet mendoj se amerikanët dhe udhëheqësit botërorë janë. c) Çfarë formë (S) (p.sh. nëse nuk Certifikata e lindjes live) ka Presidenti Barak Obama përdorim për të marrë pasaportën e tij? d) Pse ishte e nevojshme për Presidentin Barak Obama për të siguruar një Çertifikatë e lindjes jetojnë në një sfond të simuluar / FALSE / FAKE: http://www.slideshare.net/VogelDenise/042711- certificateoflivebirthdiscrepancies dhe jo një kopje fotokopje si ajo e Twins Nordyke? Kopja e Certifikatës së supozuar Nordyke Binjakët e lindjeve të gjalla për të krahasuar tërhequr nga interneti: http://www.slideshare.net/VogelDenise/nordyke- twins-colbvi) Më 25 prill, 2011 Shtetet e Bashkuara Gjykata e Lartë ka marrë lutej titulluar N ewsome-së, "Reagimi ndaj 17 mars, 2011 Gjykata Supreme e Lette e Shteteve të Bashkuara. R" http://www.slideshare.net/VogelDenise/042211-s-ct- filing-exhibitsproof-of-mailing
 8. 8. Në të njëjtën datë vjen supozuar PRISON Bre ak në Afganistan: http://www.slideshare.net/VogelDenise/taliban-stages- mass-jail-break http://www.slideshare.net/VogelDenise/taliban-help- nearly-500-escape-from-afghan-prison Në të njëjtën datë vjen NJOFTIM që një nga TOP / KEY republikan optimist s (Misisipi Haley Barbour Guvernatori) nuk do të konkurrojnë për president. Haley Barbour repr qenë esented nga Baker Donelson: http://www.slideshare.net/VogelDenise/barbour-haley- nopresidentialrunin2012 http://www.slideshare.net/VogelDenise/barbour-haley-will- notrunin2012 Këshilltari Ligjor Haley Barbour i / Këshilltar Baker Donelson: http://www.slideshare.net/VogelDenise/bd-c-leelottiiigovbarbour Në të njëjtën datë, Loretta Fuddy gjoja liron Certifikata e presidentit Barak Obama për lindje të gjallë Pa ndjekur procedurat për lirimin - duke e bërë përjashtim për dmth (theks shtuar): http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-032911- fuddyconfirmed Fuddy duke u vendosur në këtë pozicion rreth 27 ditë para kërkesës së presidentit Barak Obama për C ertificate e lindjes Live. http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-032911- fuddyconfirmedvii) Më 27 prill 2011, Presidenti Barak Obama lëshon FAKE / FALSE / fallsifikuara Certifikata për të jetuar lindur në PUBLIK World /. Presidenti Obama nuk arrin të tregojë PUBLIK World / se Baker Donelson ka njerëzit e saj në Departamentin e Shteteve të Bashkuara të CI TIZENSHIP dhe Imigrimit:
 9. 9. http://www.slideshare.net/VogelDenise/devine-robertbioinfocolb http://www.slideshare.net/VogelDenise/devine- robertchowobamagotcolb Pra, kjo duket të jetë se si ai ishte në gjendje për të marrë një Çertifikatë RREME / FAKE / SHAM / fallsifikuara e lindjes Live.viii) Më 1 maj 2011, kundër këshillës së disa prej anëtarëve të TOP / KEY tij kabineti (dmth. Vice President Joe Biden, Sekretari i Mbrojtjes Robert Gates, etj) Robert Gates / Sekretari i Mbrojtjes Komente: http://www.slideshare.net/VogelDenise/gates-robert-question- osamabinladenplan Zëvendës Presidenti Jozef Bajden: Comments http://www.slideshare.net/VogelDenise/biden-joseph-call- onosamabinladen dhe për shkak të egoja e tij të fryra / krenari, Presidenti Barak Obama del me gënjej duke pretenduar se Osama Bin Laden ishte vrarë / vranë nën drejtimin e tij / të drejtimit: http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-050111- speechosama-binladen Përmendet se Osama Bin Laden kishte qenë e vendosur afërsisht në gusht të vitit 2010 (Theksi: Menjëherë pas marrjes së 13 korrik, 2010-mail me titull, "Presidenti amerikan Barak Obama: Rënia / DOOM të administratës Obama - Korrupsioni / Veprat Conspiracy / Cover-Up / Penal bëhen publike; " Megjithatë, Presidenti Obama Bar ack nuk përmend në vijim në lidhje me vulos marinës dhe / ose Shtetet e Bashkuara të marinës:
 10. 10. (1) Ai dhe avokati i tij ligjor / Këshilltar Baker Donelson u sed Shtetet e Bashkuara të marinës amerikane - marinës vula, sepse Sekretari i Marinës Raymond Mabus është punonjës i Baker Donelson. http://www.slideshare.net/VogelDenise/baker-donelson- wikipedia-info Si budalla është kjo? BRENDA PUNE dhe u përpoq COVER-UP të vërtetën prapa 911 sulme mbi Qendrat Tregtare Botërore dhe objektivat e tjera, sepse duket se Shtetet e Bashkuara të Amerikës zyrtarëve të korruptuar qeveritarë të kryera "Terroristët BRENDSHME sulmeve." 911, me sa duket, w si jo një CTS i Osama Bin Laden, por që i korruptuarTIRANE Shteteve të Bashkuara të Amerikës Shtëpia e Bardhë / Baker Donelson / Shtetet e Bashkuara Kongresi, etj dhe organizatoreve / Co- organizatoreve (hipokritët dmth të huaj).(2) "JO" Footage Live - ALL Bërë në një kompjuter.(3) "JO" Trupi i Osama Bin Laden është dhënë ndonjëherë në mbështetje të pretendimit Of Killing / Vrasje - dmth mos harroni Shtetet e Bashkuara të Amerikës Barak Obama mori vendimin për lirimin NUK fotot. Fotot në të cilat PUBLIK-AT-SHUMICE ka të drejtë të nën "Aktin e Lirisë së Informacionit". http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-will-not- releaseosamabinladenphotos
 11. 11. (4) Lies "KATËR" ose "më shumë" të ndryshme u tha Lidhur me llogaritë e Killing / vrasjen e Osama Bin Laden nga presidenti Barack Obama dhe administrata e tij - dmth Kur y gjoja shikuar "40 MINUTE" Zjarri luftoni në ROOM SITUATA.(5) "JO" të Qeverisë Zyrtarët Pakistan ose Qytetarët Pakistan iu përgjigj një "40-Minute" Zjarr luftuar / Shoot Out. UP .. lirimin e një helikopteri vjedhje. . . Sulmi Djathtas Poshte rrugës nga Agjencitë Pakistan rnment Gove / Forcat Ushtarake - çfarë është një gënjeshtër e madhe / shaka dhe si budalla!(6) "JO" Dokumentet ose prova në mbështetje të Presidentit Barak Obama dhe / ose Shtetet e Bashkuara të Amerikës kërkesave që Osama Bin Laden ishte vrarë / vrarë në 1 maj, 2011. Dokumentet që janë të lirohet Under The "Liria e ACT INFORMACIONIT," megjithatë, presidenti Barak Obama dhe administrata e tij po përpiqen të pengojnë aksesin ndaj dokumenteve dhe / ose dëshmi e vrasjes. Si budalla DO ES SHTETET E BASHKUARA TË AMERIKËS THINK PUBLIKE / BOTA ESHTE? Shtetet e Bashkuara të Amerikës është i vetmi vend duket se kanë
 12. 12. dokumentet e dyshuara të Osama Bin Laden dhe mendoj për këtë, i vetmi vend që dyshohet se kanë dokumente në lidhje me 911 sulme. Me fjalë të tjera, Shtetet e Bashkuara të Amerikës është terrorist FAMILJE pas 911 sulme dhe asnjë prej aleatëve të saj dhe / ose jo-aleatët kanë dhënë ndonjë prej këtyre dokumentave dhe PUBLIKUN / WORLD është menduar të mbështetet mbi informacionin se United Shtetet e Bashkuara të Amerikës njoftime - dmth një vend me një marrëveshje të madhe për të humbur duhet VËRTETA prapa saj sulmet terroriste SHTEPIAK dalë. ix) Presidenti Barak Obama dhe linçim mob / avokatë, etj PËRSËRI në hakmarrje c Ame PAS Llogarinë Newsome i Bankës (s) e tij këtë herë me SHBA Bank.: http://www.slideshare.net/VogelDenise/052811- usbankfaxconfirmation-finalredacted Duke refuzuar të japë Newsome me dokumentacionin si në PSE? Megjithatë, Newsome beson një mendje të arsyeshme mund të përfundojë mbajtjen e dokumenteve janë në mbështetje të akteve PENALE / praktikat e rrafshoi kundër saj për të mbajtur atë nga lëshimin e informatave për publikun World / dhe për qëllim të Financiarisht shkatërruese Newsome - dmth që vazhdon deri më sot.7) Është me interes PUBLIKE / GLOBAL për të ekspozuar dhe të shkëmbejnë informacion në lidhje me atë që duket të jetë Shtetet e Bashkuara e presidentit Obama të Amerikës Barak Obama, administrata e tij dhe Anëtar (ë) e 2012 fushatës së tij presidenciale - dmth si Jim Messina i cili është Menaxheri i fushatës nga presidenti Barack Obama me lidhje / lidhjeve me të paditur personelit Messina / Messina Menaxhimit të Sistemeve - Shtetet e Bashkuara Kongresi dhe interesin e Shteteve të Bashkuara Gjykatës së Lartë në çështje të tilla. Për shembull: i) Submittal Newsome i gusht 31, 2011 "SHTETET E BASHKUARA Kentucky SENATORI RAND Paul: Kërkesë e statusit të Hetimeve (S) Kërkesë përket Shteteve të Bashkuara Presidenti Barak Obama dhe agjencive qeveritare / zyrtarëve; Ndihmë në Getting peticion për Paraqitur Jashtëzakonshëm Shkrimet dhe ndihmë në marrjen i Relief Aktualisht / MENJËHERË shkak Newsome - përgjigje me shkrim kerkuar deri të enjten, 15 shtator, 2011: " http://www.slideshare.net/VogelDenise/083111- ltrsenatorrandpaulcorrected- versionwithmailingreceipts ii) W hich udhëhequr t o diskriminuese dhe Praktikat e shpaguese të paditur GRG në përpjekje për të FRAME Newsome për akte C RIMINAL të punonjësve të bardha të cilat përfshijnë si më poshtë (p.sh. megjithatë, nuk kufizohet në vijim): Conspiracy (18 USC § 371) Conspiracy Kundër të Drejtave (18 USC § 241)
 13. 13. Komplot për të ndërhyrë me të Drejtat Civile (42 USC § 1985) Hakmirret kundër një dëshmitarit (18 USC § 1513) , Shkatërrimi Ndryshimi, ose Falsifikimi i Rekordeve (18 USC § 1519) Pengimi i Mail (18 USC § 1701) Pengimi i Korrespondencë (18 USC § 1702) Vjedhja ose Marrja e Vjedhura Mail (18 USC § 1708) Ngacmimi dhe Newsome i pasur njohuri të plotë të veprave të tyre kriminale në përpjekjet e tyre të fajësojnë Newsome për shkatërrimin e dokumenteve të ve.iii) W hich çuar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës Presidenti Barak Obama liruar një (1) ditë para mbajtjes së 15 shtator, 2011 Afati i fundit, e "Web sulmit" të tij do të vijë pas faqet e internetit si të Newsome në: www.vogeldenisenewsome.com ( http://www.slideshare.net/VogelDenise/website- information-for-vogeldenisenewsomecom )iv) Pastaj në Shtator 15, 2011 afatit, Presidenti Barak Obama SHPALL ardhjes së tij në Cincinnati, Ohio. http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama- cincinnatikentucky-bridge-091511-white-houserelease Për këtë arsye, një mendje të arsyeshme mund të konkludojmë se Presidenti Barak Obama po vinte që të angazhohen dhe të përmbushë rolin e tij në komplotet rrafshoi kundër Newsome dhe përdori "Kentucky / Ohio Spence Ura" çështje si një mburojë / Front për të maskuar arsyet e vërteta për vizitën Cincinnati.v) Pastaj në 15 shtator, 2011 Afati i fundit, punonjës James Baker Donelson e C. Duff jep dorëheqjen nga Drejtori i Zyrës administrativ të gjykatave të Shteteve të Bashkuara: http://www.slideshare.net/VogelDenise/duff- jamescjudicialpositionsheldresignation http://www.slideshare.net/VogelDenise/duffjameswikipediar esignhighlighted-copy Informacioni i cili është me vend / PËRKATËSE në atë që shkon për të shpjeguar se si Baker Donelson dhe ata me të cilët m ajo komplotojnë s kanë penguar drejtësinë dhe përdorur lidhjet e tyre / / lidhjet marrëdhëniet për të mbajtur publikun / Bota nga të mësuarit e komploteve PENALE / CIVIL jo rrafshoi vetëm kundër pjesëtarëve Newsome, por të tjera të klasës së saj dhe
 14. 14. qytetarëve të Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe komuniteteve ndërkombëtare. Për më tepër, si Baker Donelson dhe ata me të cilët ai komplot ishin në gjendje për të marrë vendime në favor të tyre dhe pastaj të ketë informacion të postuar në internet, megjithatë, duke dështuar për të këshilluar të publikut për faktin se administrativ / procedurat gjyqësore u njollosur me ryshfet,, shantazh grabitje, shtrëngimi, etj ofrohen zyrtarëve administrative / gjyqësore për qëllime të marrjes favore në emër të klientëve të tyre!vi) Në ose rreth Shtator 22, 2011, Irani Presidenti Mahmoud Ahmadinejad erdhi në Shtetet e Bashkuara për të folur në Kombet e Bashkuara. "Sulmi verbal Ahmadinexhadit në perëndim dhe Izraelit promovuar grevave delegacioneve diplomatike. Diplomatët amerikanë ishin të parët që largohen, kur Ahmadinejad referuar në incidentit misterioz shtatorit 11 si një pretekst për të sulmuar Afganistanin dhe Irakun. Më vonë, ai kritikoi SHBA për vrasjen e Osama bin Ladenin dhe varrosur trupin e tij në det, duke thënë se al-Kaida udhëheqës duhet të ketë qenë sjellë në gjyq. Delegacionet e tjera, duke përfshirë ato nga Britania e Madhe dhe Franca, u larguan më vonë, kur udhëheqësi iranian tha se nëse vendet evropiane janë ende duke paguar një "gjobë ose me shpërblim të cionistëve për shkak të Holokaustit, ata duhet të paguajnë dëmshpërblime për skllavërinë. Në pjesët e tjera të fjalimit të tij ai foli për cionistët qenë përgjegjës për vrasje masive dhe terrorit kundër palestinezët ", dhe tha se Shtetet e Bashkuara dhe Perëndimit sionizmi pikëpamje si një njoftimi të shenjtë dhe të ideologjisë." . . . Ahmadinejad. . . kushtuar shumë nga ajo që ka të ngjarë të gjykohet si një nga fjalimet e tij më të diskutueshme për pyetje retorike se kush ishte përgjegjës për skllavërisë, kolonializmit dhe luftërat gjatë brezave ... Ahmadinejad akuzoi NATO i zënë Afganistanin dhe sanksionimin e trafikimit të drogës, duke pretenduar se prodhimi i lëndëve narkotike është rritur që prej ndërhyrjes së udhëhequr një dekadë më parë. Më vonë, ai e akuzoi SHBA dhe aleatët e saj të synimeve të dhënësit të Iranit, i cili është nën sanksion mbi programin e tij bërthamor, për shkak se ajo ka sfiduar ortodoksinë. "Duke përdorur rrjetin e tyre imperialiste për Media e cila është nën ndikimin e kolonializmit, ata kërcënojnë kushdo që pyetje Holokausti dhe 11 shtator ngjarje me sanksione dhe veprimeve ushtarake. . . Udhëheqësi iranian tha se këtë e bëri SHBA-ja dhe aleatët e saj të paaftë për të dominojë sistemin ndërkombëtar, dhe bëri thirrje për ndryshim në strukturën e Këshillit të Sigurimit të OKB-së. " http://www.slideshare.net/VogelDenise/iran-mahmoud- ahmadinejad-un-walkout
 15. 15. vii) Më 5 tetor 2011, Shtetet e Bashkuara Prokurori i Përgjithshëm Erik Holder vjen në Cincinnati duket për finalizimin dhe / ose gjobë akordim sulmet mbi Newsome - dmth ky udhëtim duket të jetë i maskuar si "Sjell paratë për të shpëtuar Cincinnati Punësim policisë:" http://www.slideshare.net/VogelDenise/holder-eric- cincinnati-visit-100511 ai mund të ketë sjellë paratë, megjithatë, nuk duket vetëm për punët e policisë, por për të parë atë që punësimi Newsome me anketuarve stafit Messina dhe Rezolutës Firma Garretson Group Inc është ndërprerë. viii) Afërsisht gjashtë ditë më vonë, 11 tetor 2011, GRG vazhduar të kryejnë rolin e tyre në conspiracies rrafshoi kundër mënyrave Newsome dhe duke kërkuar që të ketë në mënyrë të paligjshme / ndërpritet në mënyrë ilegale - pra duke larguar stacionin e saj të punës, etj Theksimi i shtuar: Në këtë NJËJTËN datë (11 tetor 2011), Shtetet e Bashkuara të Amerikës i hakmarrjes n deri në shtator Iranit presidentit Mahmud Ahmadinexhad 22, 2011 fjalim në Kombet e Bashkuara, ka nisur një sulm vicioz dhe me qëllim të keq kundër Iranit duke pretenduar se Irani kishte angazhuar në një komplot Arabia Ambasadori Adel al- terrorist që të ketë Jubeir vra më Shtetet e Bashkuara të tokës (dmth. në Uashington, DC, ndërsa në një restorant). http://www.slideshare.net/VogelDenise/iran-plot- assassinate-saudi-ambassador-ny-times-article ix) Me Tetor 12, 2011, Pas përpjekjeve të dështuara për të marrë çështjet zgjidhen me menaxherët, Newsome raportoi shqetësimet e saj për të GRG përafërt-të "shkruar" ankesë. http://www.slideshare.net/VogelDenise/101211- garretson-resolution-group-memoredacted GRG pastaj të lëvizte në COVER-UP aktivitetet e tyre kriminale të cilat janë të përcaktuara në t ai EEOC përputhje / Ngarkimi shohim në faqet 41 dhe 88: https://www.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8a70648b60 6376beac6b http://www.slideshare.net/VogelDenise/043012-eeoc- ocrc-complaintchargeConspiracy (18 USC § 371)Conspiracy Kundër të Drejtave (18 USC § 241)Komplot për të ndërhyrë me të Drejtat Civile (42 USC § 1985)Hakmirret kundër një dëshmitarit (18 USC § 1513), Shkatërrimi Ndryshimi, ose Falsifikimi i Rekordeve (18 USC § 1519)
 16. 16. Pengimi i Mail (18 USC § 1701)Pengimi i Korrespondencë (18 USC § 1702)Vjedhja ose Marrja e Vjedhura Mail (18 USC § 1708) x) Më October 21, 2011, GRG dhe MStaffing përfundon oyment empl Newsome pa vetëm të shkaktojnë: http://youtu.be/GACKP80QRaQ Në këtë datë njëjtin 21 tetor 2011) Shtetet e Bashkuara të Amerikës Barak Obama njofton se "Lufta në Irak është e gjatë!" http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-iraq- warover-bringing-troopshome-102111-article xi) Rreth nëntor 2011, Florida A & M University pësoi një humbje tragjike të një prej Band saj Meje mbers (Robert Champion): http://www.slideshare.net/VogelDenise/famu-band- article-robert-champion Shtetet e Bashkuara të Amerikës Barak Obama, administrata e tij, avokati i tij ligjor / Këshilltar Baker Donelson, Shtetet e Bashkuara të Amerikës KONGRESIT, etj që kanë njohuri se Newsome është një alumnus e Florida A & M University në hakmarrje të kërkuar për të përdorur këtë tragjedi për të marrë poshtë Florida A & M University shkuar pas Presidentit Universitare (Jakobi Ammons), Fakulteti / stafit dhe studentëve dhe mbështeten mbi lidhjet e tyre / lidhjeve / marrëdhënieve me median. Megjithatë, Shtëpia e Bardhë, Shtetet e Bashkuara Kongresi dhe MEDIA NUK ishin aq pamëshirshëm i zellshëm dhe i OKB-kur Universitetet WHITE kishte pretenduar tragjeditë hazing: http://www.slideshare.net/VogelDenise/hazing-deaths- at-universities xii) Theksi: Që nga A & M tragjedi Florida u bë një çështje e interesit publik / GLOBAL mbi ose rreth January 10, 2012, Newsome i ditur për publikun World / Këngë pleadi saj / Dokumentacioni i titulluar: "Njoftimi për ZGJIDHJES - KËRKESË PËR fajësimit të presidentit Barak II Hussein Obama - përgjigje ndaj sulmeve kundër Florida A & M University LIDHUR incidentit të supozuar hazing -
 17. 17. KËRKESË PËR NDËRKOMBËTAR NDËRHYRJES MILITAR Y MUND TË JETË E NEVOJSHME " http://www.slideshare.net/VogelDenise/011012-obama- eviction-notice-finalsigned së bashku me "Kuponi rozë" që u shërbeu në Shtetet e Bashkuara të Amerikës Barak Obama kërkon ai të japë dorëheqjen deri të premten, 10 shkurt, 2012: http://www.slideshare.net/VogelDenise/011012-pink- slip-president-barack-obamasigned e cila u shërbeu në Shtetet e Bashkuara të Amerikës Barak Obama nëpërmjet "marrjes Kthehu Bullet List kërkuar." xiii) Në ose rreth 27 janar, 2012 dhe shkurt 1, 2012, pasi Newsome nuk e kishte marrë "Green Card / kartë Certified Mail" prapa, ajo vendosi për të shkuar PUBLIKE / GLOBAL dhe këshillojë PUBLIK-AT-ara GE lidhur me këtë çështje: http://www.slideshare.net/VogelDenise/012712-020112- obama-eviction-email-contentsforeign-final PAS PUBLIKUT do Newsome-së, Shtetet e Bashkuara të Amerikës Barak Obama kishte "Green Card" që ishte shkatërruar Regjistruar përsëri së bashku dhe u kthye në Newsome: http://www.slideshare.net/VogelDenise/011012-usps- mailing-receipts-green-cardreturnedTheksi: Informacione cila është me vend / PËRKATËSE në atë që shkon për shkelje tëvazhdueshme diskriminuese / shpagimi dhe penal / civil rrafshoi kundër Newsome, jo vetëmnga intervistuarave GRG dhe MStaffing por edhe me ata me të cilët komplotojnë (dmth. të tilla siShtetet e Bashkuara të Amerikës Presidenti Barak Obama / Baker Donelson, Shtetet e Bashkuara tëAmerikës Kongresit, Shtetet e Bashkuara të Amerikës Gjykatës Supreme, etj) dhe të angazhohennë aktivitete të ngjashme PENALE: Conspiracy (18 USC § 371) Conspiracy Kundër të Drejtave (18 USC § 241) Komplot për të ndërhyrë me të Drejtat Civile (42 USC § 1985) Hakmirret kundër një dëshmitarit (18 USC § 1513) , Shkatërrimi Ndryshimi, ose Falsifikimi i Rekordeve (18 USC § 1519) Pengimi i Mail (18 USC § 1701) Pengimi i Korrespondencë (18 USC § 1702) Vjedhja ose Marrja e Vjedhura Mail (18 USC § 1708)
 18. 18. xiv) Dy (2) ditë më vonë, më 3 shkurt, 2012, padituri GRG ngritur një padi kundër Newsome: http://www.slideshare.net/VogelDenise/docket-sheet- garretson-resolutiongroup Kjo padi u paraqit në shenjë hakmarrjeje për të Newsome ushtrojnë të drejtat e saj të parë amendament sipas Kushtetutës dhe ligjeve të tjera të Shteteve të Bashkuara në shkëmbimin e informacionit me interes publik mbi Forume SOCIALE / PUBLIKE si në internet, ekspozuar gabimet PENALE / CIVIL rrafshoi një gainst saj nga paditurit (s), Shtetet e Bashkuara presidenti Barak Obama - dmth këshillën e tij Ligjore / Këshilltar Baker Donelson, Menaxher / Jim Messina Fushata, Shtetet e Bashkuara Kongresi dhe konspiratorët tjera / Co-komplotistët)[1] Marrë nga Manualit EEOC së Pajtueshmërisë Neni 15: Gara dhe Diskriminimi Color Konspirator bëhet agjent i konspirator tjera (s), dhe çdo veprim bëhet nga një i kombinimit konsiderohet sipas ligjit si akt i të dy apo të gjithë. Me fjalë të tjera, atë që bën, nëse nuk është ky kombinim, bëhet akti i të dyja ose të gjitha prej tyre, pa marrë parasysh se cili individ mund të ketë bërë atë. Kjo është e vërtetë për secilin anëtar të komplot, madje edhe ata që përfshirja ishte i kufizuar në një rol të vogël në transaksion të paligjshme, dhe kjo e bën asnjë ndryshim nëse është apo jo individ të tillë të përbashkët në fitimet e veprimeve. (Am. Jur lutja dhe Format Praktika, Conspiracy § 9.) MARRËVESHJA E HESHTUR -. Ndodh kur dy ose më shumë persona ndjekin me veprimet e tyre të njëjtin objekt me anë të njëjtat Një person që kryen një pjesë tjetër dhe një pjesë tjetër, në mënyrë që mbi të. Përfundimi ata kanë marrë objekt ndjekur. Pavarësisht nëse secili person e dinte nga detajet apo atë pjesë secili ishte për të kryer, rezultatet e fundit që kishin marrë objekt ndjekur. Marrëveshja është nënkuptuar ose nxirret nga veprimet apo deklaratat. Paditur GRG dhe komplotistët e tyre / Co-komplotistët të angazhohen në vepra të tjera penale si "drerësh INTERNET" dhe "Cyber BULLING" i ndaluar me ligj: Publikimit Shtetet e Bashkuara senatori Mike Crapo së Press On: cyber bullying: http://www.slideshare.net/VogelDenise/crapo-mike- cyber-bullying Publikimit Shtetet e Bashkuara senatori Sherrod Brown Press On: drerësh INTERNET: http://www.slideshare.net/VogelDenise/brown-sherrod- internet-stalking Vjen PAS faqen Newsome si edhe llogari Scribd.com për qëllime të vendosjes së Shtetet e Bashkuara të dokumenteve të Amerikës Presidentit Barak Obama në Scribd.com - dmth i dhënë atij FULL - mbulesës së faqes, etj - dhe dërgimin e një Newsome mesazh
 19. 19. nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës subkoshiencës Barak Obama atë "Ajo nuk e di që ajo është messing me" për qëllime të kërcënimeve, Kërcënimi, Ngacmimi, Shtrëngimi, Shantazh, Ryshfetet, etj Megjithatë, Newsome refuzuar të japë në akte të tilla Terroristët dhe praktikave kriminale të Shteteve të Bashkuara të Amerikës Barak Obama, administrata e tij, avokati i tij ligjor / Këshilltar Baker Donelson, Shtetet e Bashkuara të Amerikës KONGRESIT dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës Gjykatës Supreme! Në fakt, Newsome gjeti se të tilla Stupid unë TY nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës Zyrtarë të Qeverisë të larta dhe ata me të cilët komplotojnë thjesht mbështet terroristët vepron i Shteteve të Bashkuara dhe se si ata do të shkojnë për të mbajtur të vërtetën Prapa 911 WORLD TRADE CENTER sulmon një SEKRET duke kryer sulme dhe shkatërrimin e jetës së Newsome, si dhe ata që flasin dhe të kërkojnë për të ekspozuar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës KRIME para botës!I. DISKRIMINIMI SISTEMATIK - POLITIKA PUBLIKE / ÇËSHTJE ME INTERES PUBLIKE / GLOBAL: SA I MADH ËSHTË KORRUPSIONI, KOMPLOTEVE DHE COVERUP E RACIZMIT DHE PRAKTIKAT DISKRIMINUESE PËR TË MBULUAR PENALE / CIVIL GABIMET LIDHJA ME SHTETET E BASHKUARA TË AMERIKËS SHTËPINË E BARDHË, SHTETET E BASHKUARA KONGRESIT? DHE SHTETET E BASHKUARA GJYKATA E LARTË:
 20. 20. Shembull klasik i ÇFARË NDODH KUR SHTETET E BASHKUARATË ZYRTARËVE Amerikës qeveria dhe avokatë SAJ angazhohen nëpraktika korruptive dhe të mbuluar të UP-SË AKTEVE praktikaveraciste dhe diskriminuese - KAQ NË MATERIEN MARTIN TRAYVON:Duket se në mbajtjen e praktikave diskriminuese sistematike vërejtura në ankesës Newsome i /Charge, kjo është një çështje e politikës publike / interes për të adresuar atë që duket të VEPRIMITtë vazhdueshëm të hakmarrjes, të DISRIMINATION dhe PENALE / CIVIL shkeljenga Anëtarët e përfshirë në komplote barazoi kundër saj në këtë çast ankese EEOC Ngarkesa /Com që janë të lidhura / e lidhur me Shtetet e Bashkuara të Amerikës BarakObama, administrata e tij, avokati i tij ligjor / Këshilltar Baker Donelson BearmanCaldwell dhe Berkowitz, Shtetet e Bashkuara Departamenti i Drejtësisë / ByrojaFederale e Hetimeve, United Sta tes e Kongresit amerikan, etj -. pra me fjalë të tjera,Roli në "Model-E-SISTEMATIK-PENALE" Praktikat dhe COVER-UP. Për shembull: 8) Duket se me shtetin e Bashkuara të Amerikës Barak Obama s dhe mbrojtësit të tij ligjor / Këshilltar Baker e Donelson, Shtetet e Bashkuara Departamentit të Drejtësisë / Byroja Federale e Hetimeve, si dhe të vendosmërisë së Shtetet e Bashkuara të Kongresit për të mbajtur padrejtësitë racore dhe racizmin nga / e publikut Botërore sytë. Pra, muc h për atë që është i njohur si atë famëkeq "Fjala Race". http://www.slideshare.net/VogelDenise/031808-obama-race-speech Tani duket se ata janë duke përdorur Agjencitë Shtetet e Shtetit të Qeverisë, si Departamenti i Shteteve të Bashkuara të Drejtësisë / Byroja Federale e Hetimeve të COVER-UP "krimet e urrejtjes" barazoi kundër afrikano-amerikanët dhe njerëzit-Of-Color si ata janë përpjekur për të bërë në "TRAYVON MARTIN" matte r duke mos le PUBLIK World / dinë faktet e mëposhtme: (I) Nga Shtetet e Bashkuara e përfaqësuesit ligjor të Presidentit amerikan Barak Obama / Këshilltar s (Baker-së Donelson) INTERESAT dhe ROLI në përpjekjet për të mbuluar-UP atë që duket të jetë "Akuzat PARA Murder Diplomë - dmth vrasje me paramendim" nga George Zimmerman në vrasjen vrasja / e Trayvon Martin në ose rreth 26 shkurt, 2012.
 21. 21. (Ii) Paramendim dhe / ose vrasje i shkallës së parë në atë që duket nga regjistrimi 911 Tape, ajo mund të dëgjohet George Zimmerman PËRGATITJA armë para se të bëhet nga automjetin e tij 911 Regjistrimi Tape h është si të vendosur për PowerPoint.: http://www.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8a706486605f73bca b6a(Iii) Paramendim dhe / ose vrasje i shkallës së parë në se faktet janë të se George Zimmerman qëllimisht nuk këshillojë qarta, të tilla si Operatorit 911 se ai kishte një armë në posedim të tij! Për më se ai ishte i përgatitur armë gjatë Call 911 për tepër, përdorim para se të marrë nga automjetin e tij të ndjekë Trayvon Martin.(Iv) Paramendim dhe / ose Vrasje e shkalles se pare sepse George Zimmerman është pyetur nëse është apo jo ai ishte duke ndjekur të dyshuarin të supozuar (Trayvon Martin) dhe pranoi për të bërë kështu. 911 Operatori i këshilloi George Zimmerman të mos ndjekë të dyshuarin të supozuar (Trayvon Martin) dhe ai ra dakord jo për të ndjekur. Megjithatë, një h veshit mund nga Recording 911 Tape (dmth pse pranuar dhe rënë dakord NUK për të ndjekur të dyshuarin të supozuar (Trayvon Martin)), George njeri Zimmer vazhdon Nga 911 Regjistrimi Tape Zimmerman Georg e mund të dëgjohen "running" "ndjekje të nxehtë." - dmth bazuar mbi shpërthyer Wind nga Pursuit e tij, Chase dhe të drejtuar poshtë i Trayvon Martin. Përsëri, George Zimmerman nuk këshillojë Operatorit 911 se ai ishte në zotërim të një Gun - armë vdekjeprurëse / Arma e zjarrit - me qëllim të përdorimit, pasi ai konfirmon arsyet e tij gjatë 911 Thirrjes se "ata gjithmonë ik" dhe e quajti atë një shpifje raciste - "! F @ @ mbret Coon" Kur Media luajtur këtë ata u përpoqën për ta bërë atë të duket sikur shpifje raciste ishte e vështirë për të dëgjuar, megjithatë, shpifje raciste është shumë e qartë!(V) Siç është raportuar në janar Newsome i 10, 2012 "Njoftimi për largimin - KËRKESË PËR fajësimit të presidentit Barak II Hussein Obama - përgjigje ndaj sulmeve kundër Florida A & M University LIDHUR incidentit të supozuar hazing - KËRKESË PËR NDËRHYRJES NDËRKOMBËTARE USHTARAKE SI MUND TË JETË E NEVOJSHME" ["Njoftimi Obamës e Ndërprerja "] s ubmitted në vëmendjen e Shteteve të Bashkuara të Amerikës Barak Obama, Shtetet e Bashkuara të Amerikës Kentucky Palit senatorin Rand dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës Shefi i Shtabit Admiral Mullen Michael: http://www.slideshare.net/VogelDenise/022712-updated- links-for-obama-eviction-notice-011012final
 22. 22. në të cilin Presidenti Barack Obama u përpoq të shkatërrojë dëshmitë e duke u shërbyer [theksimi është shtuar], megjithatë, kishte Green Card "Regjistruar" përsëri së bashku VETEM PAS PUBLIKUT do Newsome mbi ose rreth 27 janar, 2012 dhe 1 shkurt, 2012. http://www.slideshare.net/VogelDenise/011012-usps- mailing-receipts-green-cardreturned VAZHDOJNË ACTION: Në hakmarrje, Shtetet e Bashkuara të Amerikës Barak Obama dhe mbrojtësit të tij ligjor / Këshilltar Baker Donelson mbështeten mbi një tjetër firmë "fronting" Ligjit - i e tani bëjnë biznes si Rezolutës Firma Inc Garretson Group.. (Megjithatë, edhe pse herë në biznesin e praktikimin e ligjit, nuk duan të jenë të shihet si një firmë ligjore tani) për të sjellë një padi kundër Newsome për të mbajtur atë nga Informimi i PUBLIC- AT-LARGE/WORLD e shkeljeve penale / civile rrafshoi kundër saj, si dhe NEXUS / LIDHJA dhe roli i korruptuarTIRANE Shteteve të Bashkuara të Amerikës zyrtarë të qeverisë në sulmet SHTEPIAK Terroriste më 11 shtator 2001 e r Botërore të Tregtisë Cente dhe objektivat e tjera të pretenduara dhe degët [Dega Ekzekutive / Shtëpinë e Bardhë, Dega legjislative / KONGRESI, dhe Gjyqësi / GJYKATA SUPREME] i Qeverisë përfshirë dhe e Bashkuara se si ata veprojnë për të mbuluar "krimet e urrejtjes! "Shtetet të Qeverisë amerikane po RUN / e kontrolluar nga një firmë BARDHE ligjit racist simbolit Baker Donelson) dhe hebre / sionist i cili duket orkestruar dhe kryen 911 sulmet e vendosura siç përcaktohet në janar Newsome i 10, 2012 "Njoftimi Obamës e largimit."(Vi) M ka kërkuar të dini se si George Zimmerman ishte në gjendje për të marrë jashtë nga vepra të tjera penale për rekordin e tij. Informacioni u lirua se babai i George Zimmer jam një është një gjyqtar. Pas kërkuar në këtë, Newsome ishte në gjendje për të gjetur sa më poshtë: 1) Robert Zimmerman (dmth. baba Georg e Zimmerman-së) është një ish-gjyqtar në Gjykatën Supreme të Virxhinias. 2) Sipas informatave të marra nga Website Baker Donelson e: (a) Baker Donelson duket VET / Kontrolli i Eme Supr Gjykatës së Virxhinias dhe (b) Baker Donelson punëson dhe / ose ha ve njerëzit që punojnë dhe / ose kanë lidhje / lidhje të Gjykatës Supreme Gjykata e Virginia: http://www.slideshare.net/VogelDenise/baker-donelson- listing-of-judgesjustices http://www.slideshare.net/VogelDenise/bd-oilfield-patents(Vii) VAZHDOJNË ACTION: S anketuarve GRG dhe konspiratorët MStaffing i / Co-komplotistët dmth Shtetet e Bashkuara të Amerikës Barak Obama, administrata e tij, avokati i tij ligjor / Këshilltar Baker Donelson, Shtetet e Bashkuara të Amerikës Departamenti i Drejtësisë / Byroja Federale e Hetimeve) duket të lëvizin dhe angazhohen në praktika të
 23. 23. vazhdueshme diskriminuese dhe RETALITORY, si dhe shkeljet penale / CIVIL rrafshoi kundër afrikano-amerikanët dhe COVER-UP i "krimet e urrejtjes" në çështje të profilit të lartë si çështje Martin Trayvon. FAIL ING për të të treguar prindërit Trayvon Martin dhe avokatët e tyre që Shtetet e Bashkuara Departamenti i Drejtësisë / Byroja Federale e Hetimeve duket të jenë të kontrolluara / PRONE nga Baker Donelson (a WHITE supremacist / Firma raciste Ligji) - dmth Baker Donelson vendos njerëzit e saj në pozitat e larta / KEY të tilla si "Këshillit të lartë / Shefi i STAFIT "për drejtorin e Byrosë Federale të Hetimeve (Robert Mueller): Shpresojmë, informacione të tilla si kjo mund të ndihmojë në të kuptuarit se si policia Sanford Records Departamenti lidhur me çështjen Martin Trayvon mund të ketë qenë komprometuar: http://www.slideshare.net/VogelDenise/rawlsw-lee-ties-to- baker-donelson http://www.slideshare.net/VogelDenise/rawlsw-leebioinfo Tentimi për të pikturuar Trayvon Martin si një "Përdoruesi i drogës" - dmth duke pretenduar se marihuana u gjet në sistemin e tij dhe në përpjekjet për të përputhen me telefononi 911 bërë nga George Zimmerman u përpjekur për ta bërë atë të duket se Trayvon Martin ishte në drogë apo diçka pra sipas. informacion në internet ka një duhanxhi Marijuana - dmth Shtetet e Bashkuara të Amerikës Barak Obama - Në Shtëpinë e Bardhë:(Viii) Kjo Baker Donelson, Shtetet e Bashkuara Departamenti i Drejtësisë / FBI dhe Agjencive të Inteligjencës Qendrore duket të
 24. 24. jetë DITA MODERN Kuklusklan dhe kundërshtojnë të DrejtatCivile Akti, Emancipimi Shpallja, etj - pra me fjalë të tjera lirinë eskllevërve dhe çdo pretendon afrikano- Amerikanët dhe / ose Njerëzit-e-Colormund të pretendojë për barazinë, drejtësinë barabartë para ligjeve, proces tërregullt gjyqësor etj - duke përdorur pozicionet e tyre të COVER-UPshkeljet penale / civile në rastet LARTË profilizuar si TrayvonMartin siç është bërë në vrasjet / vrasje e Martin Luther King Jr,Malkolm X, Medgar Evers, etj. Për më tepër, këto zyrtarët e korruptuaragjenci qeveritare kanë qenë prapa Mbi 20 vjet VAZHDIMPadrejtësitë racore dhe diskriminuese rrafshoi kundër Newsome.Newsome ka dorëzuar afro pesë (5) Ankesat FBI penale: 26 qershor 2006 Ankesa FBI: http://www.slideshare.net/VogelDenise/062606-fbi-complaint- mississippi-matter 10/13/08 - ANKESA FBI (Kentaki Matter GMM): http://www.slideshare.net/VogelDenise/101308-fbi-complaint-gmm- properties 09/24/09 - FBI ANKESA (Ohio stor-ALL Matter): http://www.slideshare.net/VogelDenise/092409-fbi-complaint- storall 12/28/09 FBI Ankesa Kundër Gjyqtarët Ohajo Gjykatës së Lartë: http://www.slideshare.net/VogelDenise/122809-fbi-complaint-ohio- supreme-court 06/09/10 Byroja Federale e ANKESËS HETIMIT - RUAJTJA PUBLIKE: http://www.slideshare.net/VogelDenise/060910-fbi-complaint- public-storagedhe nuk një herë ishte ajo bëri të njohur Newsome në "konflikt të interesave",që ka ekzistuar për shkak të Baker Donelson dhe vënien e saj punonjës s dmthsi W. Lee Rawls) në pozicionet si këshilltar i lartë / Shefi i Shtabit të Drejtorittë Federal Byroja e Hetimeve (Robert Mueller). Baker Donelson është avokati ipalës kundërshtare në Newsome vs Entergy (dmth. një 1999 Padi në të cilënBaker e Donelson KONTROLLUAR / PRONE dhe fajësuan gjykatësin G.Thomas Porteous kryesoi) dhe një çështje e hedhur nga Departamenti iShteteve të Bashkuara të Punës / Mundësi të Barabarta Punësimi Komisionit: http://www.slideshare.net/VogelDenise/ex-33-docket-sheet- entergy http://www.slideshare.net/VogelDenise/020900-complaint- entergy http://www.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8a706489606572a56b9 f http://www.slideshare.net/VogelDenise/impeached-judge-g- thomas-porteous
 25. 25. Carrier Sigurimeve të përfshira për çdo / të gjitha Për më tepër, se ato në të cilat akuzat penale janë sjellë të qenit KOMPANI SIGURIMI LIRIA RECIPROK.(Ix) Një person i arsyeshëm dhe / ose mendje mund të konkludohet se me Presidenti Barak Obama, administrata e tij dhe avokat ligjor / Këshilltar Baker Donelson NUK duke e bërë këtë informacion të njohur për PUBLIK-AT- SHUMICE DHE PERSONALE tyre, BIZNESI DHE FINANCIARE interesat, që ata të vepruar me keqbesim për qëllime të kryer krime të mëtejshme dhe Mashtruar PUBLIK-AT-SHUMICE përmes korrupsionit dhe COVER-UP e gabimet PENALE / CIVIL kundër Trayvon Martin, familjen e tij dhe PUBLIK- AT-SHUMICE ! Për më tepër, që Carrier SIGURIMI (dmth si Kompania e Sigurimeve Lirisë Reciproke) të përfshirë në këtë çështje është një TOP / KEY Klienti i Baker Donelson. Me fjalë të tjera, komplekse banimi (Tërheqje Në Liqene binjake) në të cilin George Zimmerman ishte Watch në Lagjes mund të sigurohen përmes Kompania e Sigurimeve LIBERTY NDËRSJELLË dhe / ose Qyteti i Sanford Departamenti i Policisë mund të jetë një siguruari i kompanisë Sigurimeve LIBERTY reciprok! Baker Donelson më shumë gjasa Për më tepër, do të përdorin firmat fronting Ligji për të përfaqësuar interesat e klientëve të tyre dhe do të merrni / Blerje një gjyqtari që ata kontrollojnë / VET, por sigurisht nuk mund të gjeni ata kanë rekord të mirë-krijuar / Historia e mbuluar këtë, sepse dhe / ose fshehur aktivitetet e tyre kriminale dhe lidhjet / lidhjet për padive për qëllime të Shmangia PËRGJEGJËSI - dmth Paditë janë ngritur kundër Baker Donelson dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës për shkeljet e tyre penale / civile. Për shembull, në rastin e rrëmbimit të Newsome më February 14, 20 06 çështje në Jackson, Mississippi ku Baker Donelson ka një zyrë lokale, ajo përdoret firmë fronting (s) se ai kishte lidhje të ngushta / lidhjet për të bërë ofertave e tyre të pista dhe përfaqësimin në emër të klientit të tyre (s). Që Baker Donelson mori tillë SHELLACKING një si këshilltar ligjor në këtë çështje Newsome vs Entergy në New Orleans, Louisiana, ajo nuk ka dashur të tregojë fytyrën e tij (në turp / EMBARASSMENT / turpësia) në padi që dalin nga shkurtit Newsome i 14, 2006 rrëmbimit! Pra, çfarë Baker Donelson nuk u mbështetet në shtrembër dhe të tjera Korruptuar Firmat WHITE raciste të ligjit (si vetë) të veprojë si fronte për atë mënyrë që Newsome nuk do të bënte lidhjen. Newsome gjetjen e mëposhtme nëpërmjet hulumtimit rreth Ekuipazheve Newsome vs melodi, Pranvera Apartamente Liqeni, et al. çështje: (1) Kompania e Sigurimeve Liberty reciproke është bartës i sigurimit për Kompleksin Apartament përfshira. (2) Padia përfshin Hinds County (Mis sissippi) Departamenti Sherif. (3) Padia përfshin H inds Qarkut gjykatës (Mississippi).
 26. 26. (4) Padia përfshin Hinds Qarkut polic, etj (5) Padia është caktuar për një të Gjyqtarëve Baker Donelson s (Tom S. Lee), por ky informacion nuk është bërë i njohur për Newsome. Emri gjykatësit Lee është në listën e gjyqtarëve që u shfaq të jenë në pronësi / e kontrolluar nga Baker Donelson. http://www.slideshare.net/VogelDenise/baker-donelson- ties-to-judgesjustices-as-of120911-11566964 Gjykatësi Lee në padi të tjera RECUSED veten për shkak të elationships r me Baker Donelson: http://www.slideshare.net/VogelDenise/lee-judge- recusal-orders-11574531 megjithatë, kur Newsome solli padisë saj, JUDG e-Lee REFUZON të tërhiqet veten edhe pse kërkohet për ta bërë këtë. Për më tepër, avokati i palës kundërshtare nuk arriti të bëjë të njohur e konfliktit të interesave të njohur të Newsome. (6) Gjatë punësimit Newsome i me Page Kruger dhe Holanda ("PKH") [punësimit dmth u ndërpritet pas duke u kontaktuar dhe njoftohet e angazhimit Newsome në aktivitetet e mbrojtura], ajo të punësuar të birin (Gjoni Noblin) e Gjykatës së Shteteve të Bashkuara e Qarkut / qarkut jugor i të Misisipi Clerk (JT Noblin). http://www.slideshare.net/VogelDenise/page-kruger- holland-phone-directory http://www.slideshare.net/VogelDenise/jt-noblin-clerk- of-court-usdcsoutherndistrictmississippi Faqja Kruger dhe Holland ka lidhje Special / lidhjet me Baker Donelson dhe gjithashtu të sigurojë që anëtarët e saj mbajnë poste TOP / KEY me Misisipi MBROJTJE Avokatët Shoqata: http://www.slideshare.net/VogelDenise/mississippi- defense-lawyers-association-pagekruger-holland dhe agjencive të tjera / organizata në mënyrë që kur Newsome sjellë veprime ligjore ata "swing në veprim" për të penguar punimet nga shkuarja përpara. Për shembull:a. . Në Ekuipazheve melodi Newsome k, Pranvera Apartament Liqeni, et al, çështje KËRCËNIMET janë bërë për të gjason Newsome e avokatit një (Brandon Dorsey) e këshilloi atë që ai kishte për të "jetojnë në Misisipi dhe ushqyer familjen e tij" - shih faqen 58 të " ANKESA EMERGJENTE DHE KËRKESA PËR legjislaturës / KONGRESI ndërhyrjes; gjithashtu të kërkojë për hetime si dhe degjimeve dhe gjetjet " http://www.slideshare.net/VogelDenise/071408- emergency-complaints-withexhibits- reversedorderreduced
 27. 27. Z. Dorsey paligjshme / në mënyrë ilegale duke u përpjekur për të tërhequr si avokat Newsome dhe pastaj lëviz për tu bërë avokat për gjykatës (William Skinner) të përfshirë në rrëmbimin e saj më 14 shkurt, 2006. Baker Donelson përdorur STUDIO saj fronting simbolit DunbarMonroe) që pastaj të bëjë KËRCËNIMET në një tjetër avokat simbolit Wanda Abioto) Newsome ruhet për të përfaqësuar atë. Kërcënimi znj Abioto nëse ajo nuk tërhiqet Newsome e padisë: http://www.slideshare.net/VogelDenise/ex-40- 02-08-letterstoabiotofrommonroe Paditë paraqitur: http://www.slideshare.net/VogelDenise/021407- complaint-sla-99 http://www.slideshare.net/VogelDenise/092107- complaint-sla560 Lënia Newsome për të vazhduar me të paturit për ta përfaqësuar veten PRO SE - S përfaqësim kukudh.b. Në dhjetor 2010, Newsome sjellë veprime ligjore kundër ish-nëpunës të saj McNutt e Mitchell dhe sams: http://www.slideshare.net/VogelDenise/120310- complaint-mmsexhibits Mitchell McNutt & Sams kenë punonjës (s) duke shërbyer në Bordin e Shoqatës PPI Mississi avokatët mbrojtës si. Shtetet e Bashkuara Departamenti i Punës / EEOC, pagave dhe Ore dhe OSHA mbuluar shkeljet penale / civile e Mitchell McNutt dhe sams ("MMS") kur Newsome dorëzuar i Ngarkuari s, megjithatë, Newsome ishte në gjendje për të marrë dëshmie për Mitchell McNutt dhe sams / përfaqësuesit përfaqë pranuar në nënshtrimin e saj për të DISCRIMINAT praktikat ory dhe shpagimi - dmth MMS pastaj lëvizin menjëherë pas kësaj për të mbyllur dyert e Zyrës Jackson saj, Misisipi. http://www.slideshare.net/VogelDenise/ex-83- transcript-mms Për më tepër, Newsome ishte në gjendje të gjeni informata se ku Baker Donelson eshte nje TOP / KEY Kontribues financiar i Shteteve të Bashkuara Kentucky McConnell senatori Mitchell - burri i atëhershëm Chao Sekretari i Punës Elaine i cili u shërben në kohën e Departamentit Newsome së Ngarkesa e Punës s në lidhje me Mitchell McNutt & Sams:
 28. 28. dhe ishte përgjegjës për lëshimin dhe PUBLIKIMI ING një të rreme në Scribd.com me njohuri Vendimi ishte marrë me aktivitete kriminale - ryshfet dmth, shantazh, grabitjes, shtrëngimit, etj:c. Në ose rreth 12 maj, 2012, Newsome paraqitur padisë kundër saj Page Kruger dhe Holanda per paraqitjen. Faqja Kruger dhe Holandë kanë për VJET parë për atë që punonjës të saj (s) janë duke shërbyer në Bordin e Shoqatës së Mbrojtjes Misisipi Avokatëve. FLETE rend dite: http://www.slideshare.net/VogelDenise/051912- docket-sheet-pkh http://www.slideshare.net/VogelDenise/mississippi- defense-lawyers-association-pagekruger-hollandd. Pastaj ju duhet Baker Donelson - dmth PIN KING - Vendosja punonjës të saj (ë) në pozitën e Drejtorit të Zyrës administrative të Shteteve të Bashkuara Gjykata s (P.sh. për shembull Duff James C.): http://www.slideshare.net/VogelDenise/duff- jamescjudicialpositionsheldresignation http://www.slideshare.net/VogelDenise/duffjam eswikipediaresignhighlighted-copy në Shtetet e Bashkuara të Shtëpisë së Bardhë, Gjykata Supreme e Virxhinias, Prokurori i Përgjithshëm Zyra, etj - pra si Lance B. Leggitt dhe
 29. 29. http://www.slideshare.net/VogelDenise/leggitt- lance-bresearchinfo http://www.slideshare.net/VogelDenise/leggittla ncesr-advisortopresidenthhscounselorgovofva Eric Thiessen:në Kongresin e Shteteve të Bashkuara dhe Shteteve të BashkuaraGjykata Supreme si dhe Shtetet e Bashkuara të Departamentit tëDrejtësisë / FBI kështu që kur fotografi Newsome vepër penale, siçajo e bëri me: 26 qershor 2006 Ankesa FBI: http://www.slideshare.net/VogelDenise/062606-fbi- complaint-mississippi-matter 10/13/08 - ANKESA FBI (Kentaki Matter GMM): http://www.slideshare.net/VogelDenise/101308-fbi- complaint-gmm-properties 09/24/09 - FBI ANKESA (Ohio stor-ALL Matter): http://www.slideshare.net/VogelDenise/092409-fbi- complaint-storall 12/28/09 FBI Ankesa Kundër Gjyqtarët Ohajo Gjykatës së Lartë: http://www.slideshare.net/VogelDenise/122809-fbi- complaint-ohio-supreme-court 06/09/10 Byroja Federale e ANKESËS HETIMIT - RUAJTJA PUBLIKE: http://www.slideshare.net/VogelDenise/060910-fbi- complaint-public-storageata angazhohen në aktivitete të tjera penale për të mbajtur PUBLIK-AT-SHUMICE nga gjetja e rreth Baker Donelson s dhe të klientëve
 30. 30. të saj të Aktivitetet kriminale si për atë që është me të vërtetë ndodh: http://www.slideshare.net/VogelDenise/rawlsw-lee-ties- to-baker-donelson http://www.slideshare.net/VogelDenise/rawlsw- leebioinfo http://www.slideshare.net/VogelDenise/clantonbradley- commission-oncivilrightsappointment http://www.slideshare.net/VogelDenise/clantonbradley- sinfocommission http://www.slideshare.net/VogelDenise/bradleyclanton- baker-donelson-mississippi-advisorycommittee(X) Tani me lirimin e Rekordeve të pretenduara mjekësore dhe / ose dokumente në Zimmerman Xhorxh dhe Trayvon Matter Martin: http://youtu.be/ma2xBKB_UUo http://www.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8a70648f595e6ebd73 9c Newsome beson, dhe është e bindur, se në bazë të mirë-krijuar "model-e- PENALE Praktikës-" dhe "duart e pista" i Baker Donelson dhe klientëve të saj (dmth. të tilla si Shtetet e Bashkuara të Amerikës Barak Obama,
 31. 31. sigurimi Liberty ndërsjellë, JP Morgan Chase Bank, etj) që t ai të dhënat mjekësore mund të jenë të rreme dhe në më tepër i komploteve, korrupsioni dhe sistematike penale dhe Shkeljet civile me zyrtarë qeveritarë dhe abuzim të fuqive më tepër, në mbështetje të ". model-E-SISTEMATIK-PENALE Praktikave" PAPASTER duart POLITIKA Konform Ligjit Instrumenti Precision Mfg Co v Automobilistikë Mirëmbajtja Machinery Co, 65 S.Ct. 993 (1945) - Një gjykatë kapitali mund të ushtrojë gamë të gjerë të gjykimit në refuzimin për të ndihmuar Pala që vijnë në gjykatë me duar të papastra. New York Giants Futboll, Inc v Los Angeles Chargers Football Club, Inc, 291 F.2d 471 (CA5. Miss, 1961) - Ai që vjen në kapitalin neto duhet të vijë me duar të pastra. Bein v Heath, 47 US 228 (1848) - Ai që kërkon lehtësim në arkiv DUHET kanë vepruar në mirëbesim, pasi që fuqitë e barabarta nuk mund të ushtrohet në emër të atij që ka vepruar me mashtrim, ose që, me mashtrim apo ndonjë padrejtë të thotë, ka fituar një avantazh.a. Newsome është e bindur se anketuarit GRG dhe MStaffing mund të pritet që të angazhohen në procedurat EEOC me duart e pista! Për më tepër, të anketuarit do të jetë në kërkim për Baker Donelson dhe lidhjet e tij / lidhjet me Shtetet e Bashkuara të Amerikës Barak Obama, Shtetet e Bashkuara të Amerikës Kongresit, Shtetet e Bashkuara Departamenti i Punës, etj për të marrë ato nga ANKESËS / Charge ngritur kundër tyre - dmth konsideruar ata mund të kenë qenë duke vepruar si agjentë të për funksionarët e lartë të Qeverisë Power ata komplotuan me të kryejnë raciste e tyre, Praktikat diskriminuese dhe shpagimi ndaj Newsome.b. Baker Donelson ishte prapa krijimin dhe / ose që kanë ngritur akuza të rreme penale kundër Newsome për qëllime të siguruar një mbrojtje në emër të klientit të saj, LIRIA reciprok, dhe Duke Siguruarit (s) me Padi Civile (s) ngritur nga Newsome. Tyre akuzat penale ngritur kundër Newsome për qëllime të mbuluar aktet penale të polic simbolit Jon Lewis), Hinds Zyrtarët Qarkut dhe të tjerët. http://www.slideshare.net/VogelDenise/ex-41-071107-criminal- charges-sla Megjithatë, Paraqiten akuza penale kundër Newsome u hodhën nga PA Newsome pasur nevojë të jenë të pranishëm: http://www.slideshare.net/VogelDenise/ex-44-criminal- charges-dismissed-sla S o ka shkuar Baker e Donelson, klientët e tyre "dhe komplotistët / mbrojtje bashkëkryesuesit komplotistët për të padisë civile (s) ngritur nga Newsome. Vuajtja tjetër SHELLACKING nga Newsome, se Baker Donelson dhe konspiratorët e tij / Co-komplotistët drejtuar me praktikat
 32. 32. PENALE - ryshfetit dmth, grabitjes, shantazh, frikësimit, shtrëngimi, etj - i zyrtarëve të gjykatës për të marrë favore në emër të klientëve të saj.c. Baker Donelson duket se ka qenë prapa FALSE / FAKE / fallsifikuara Certifikata e lindjes live lëshuar nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës Barak Obama i cili do të vijë në dritë përmes procedimit Ligjore (s) të sjellë nga dhe / ose Newsome të sillen me Newsome në Tribunalin integrimi rnational (nëse ka nevojë) në se kjo është një çështje e politikës publike dhe çështje të interesit publik / GLOBAL. http://www.slideshare.net/VogelDenise/devine- robertbioinfocolb http://www.slideshare.net/VogelDenise/devine- robertchowobamagotcolbd. Baker Donelson duket të ketë luajtur një rol të madh / TOP / KEY në "gënjeshtra", tha në lidhje me vrasjen e Osama Bin Ladenit në ose rreth 1 maj, 2011, që do të vijnë në dritë përmes procedimit Ligjore (s) të sjellë nga Newsome dhe / apo të sillen me Newsome në Tribunalin Ndërkombëtar nëse është e nevojshme) në se kjo është një çështje me interes publik / GLOBAL. Vrasja e supozuar / vrasja e Osama Bin Ladenit vijnë afërsisht nëntë (9) ditë pas 22 prill, 2011 thirrje Newsome marrë nga Administrata Shteteve të Bashkuara Kentucky Senatori së: http://www.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8a7064 89606073b9a766 afërsisht gjashtë (6) ditë pas Gjykatës së Lartë të Shteteve të Bashkuara ka marrë lutur të drejtë Newsome-së, "Reagimi Për të 17 mars, 2011 Gjykata e Lartë e Shteteve të Bashkuara Letrës": " http://www.slideshare.net/VogelDenise/042211-s-ct- filing-exhibits-proof-of-mailing rreth katër (4) ditë pas lëshimit të një dokumenti të rreme / FAKE "krijuar" për Shtetet e Bashkuara të përfaqësuesit ligjor në Amerikën e Presidentit Barak Obama / Këshilltar dhe pastaj Lies tha në PUBLIK World / se Osama Bin Laden ishin vrarë / vranë në ose rreth May 1, 2011 - dmth Kompjuter generated dhe / ose llogari KRIJOI e supozuar xhiruar me Osama Bin Laden i cili mbështet Shtetet e Bashkuara të Departamentit të aftësisë së Drejtësisë për të krijuar dokumente false / rremë për COVER-UP aktet e tyre kriminale dhe pastaj lirojë atë nëpërmjet burimeve të mediave të saj! Baker Donelson dhe Administrata Obamau mbështetur mbi Shtetet e Bashkuara të marinës amerikane për të kryer gënjeshtra të tilla skandaloze. Pse? Sepse Sekretari i Marinës - Raymond
 33. 33. Mabus - është një punonjës i Baker Donelson: (Theksi është shtuar) http://www.slideshare.net/VogelDenise/baker- donelson-wikipedia-info http://www.slideshare.net/VogelDenise/mabus- raymondemploy-ties Veprat penale në mbështetje të mbuluar së korrupsionit dhe Komplotet e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në lidhje të tij "SHTEPIAK Terroriste" sulme mbi territorin e vet dhe ndaj qytetarëve të saj dhe të tjerët. Pulë T lëvizur përpara për të fajësuar dhe / ose të tjerët për FRAME / PENALE CIVIL dhe shëmtuar 911 sulme.e. Interesante se si PUBLIK WANTED të shohin fotografitë e të trupit të Osama bin Laden, megjithatë, presidenti Barak Obama REFUZON TË PËRGJIGJET PËR SHTYP ATO FOTOGRAFI - Tani atë që duket të jetë roli Baker Donelson në lirimin e të dhënave FALSE / FAKE mjekësore të George Zimmerman. Newsome është e bindur se të dhënat mjekësore George Zimmerman së lëshuar për media të lëndimeve pohohet të ketë qenë e qëndrueshme gjatë muajit shkurt të tij 26, 2012 sulm dhe brutal VRASJA / Vrasja e T rayvon Martin mund të kundërshtohet - dmth më tepër, hidhet jashtë! Të dhënat mjekësore George Zimmerman, mund të kundërshtohet Definitely, dhe për më tepër, nuk mund të kapërcejë Vrasjet me paramendim / vrasjen dhe / ose shkallës së parë vrasjen e Trayvon Martin. Për më tepër, dështimi për të njoftojë publikun World / e mundshme "konflikt të interesave" dhe NEXUS / LIDHJE që duket se ekziston me Departamentin e Policisë Sanford, Tërheqje Në Liqene binjake dhe Sigurimeve NDERWRITER U George Zimmerman http://www.slideshare.net/VogelDenise/zimmerman- george-shooting-infoinsurance-underwriterhighlighted qenë Kompania e Sigurimeve LIRIA RECIPROK - dmth Top / Key Klienti i Baker Donelson i cili është avokat ligjor / Këshilltar i degëve të qeverisjes (dmth. Ekzekutiv Zyra - Shtetet e Bashkuara të Amerikës Presidenti Barak Obama, Shtetet e Bashkuara Departamenti i Drejtësisë / Byroja Federale e Hetimeve / Agjencia Qendrore e Inteligjencës, etj; Anëtarët e Shteteve të Bashkuara të Amerikës KONGRESIT dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës Gjykatës Supreme). Informacion lidhur me çështjen / PËRKATËSE dhe shkon në motivin dhe qëllimin kriminal se pse MEDIA dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës Barak Obama, avokati i tij ligjor / Këshilltar Baker Donelson ka mbajtur / i mbajtur në burim këtë informacion nga PUBLIC- AT-LARGE/WORLD! (Xi) Baker Donelson Shkon / KONTROLLET Governorships shtetërore. Për shembull, Baker Donelson është Këshilltar Legal / Këshilltar për Guvernatorin (s) e Misisipit - pra gjatë vitit 2006 hidhur Newsome i rrëmbimit të bëjë Qarkut
 34. 34. Hinds Sherif s Departamenti / Hinds Qarkut polic simbolit Jon Lewis), MisisipiGuvernatori Haley Barbour ishte në zyrë dhe Jon Lewis [Dmth një ngarrëmbyesit shumë Newsome i] s erved si Kryetar i Komisionit AthleticMisisipi: http://www.slideshare.net/VogelDenise/mississippi -athletic-commission-jon-lewisNewsome paraqitjen CRI Ankesa MINAL me FBI: http://www.slideshare.net/VogelDenise/062606-fbi- complaint-mississippi-matterAshtu si në çështje të Newsome, Baker Donelson Ekzekuton / KONTROLLETe guvernatorit Te Sta në Virxhinia: http://www.slideshare.net/VogelDenise/leggitt- lancesr-advisortopresidenthhscounselorgovofva http://www.slideshare.net/VogelDenise/bd-oilfield- patents http://www.slideshare.net/VogelDenise/baker-donelson- ties-to-govt-officals-whitehouseBabai i Xhorxh Zimmerman është një ish-gjyqtar për Magjistratures GjykataSupreme e Virxhinias dhe Baker Donelson ka lidhje / lidhjet me Gjyqtarët ekësaj gjykate:
 35. 35. Tani në këtë çështje MARTIN TRAYVON, Baker Donelson duket të jetëFUNKSIONIMIN / e kontrollojnë shtetin e guvernatorit Florida - Rick Scott.Baker Donelson ka një histori të mirë-krijuar për përdorimin e ryshfetit,shantazh, grabitjes, kërcënimet, Shtrëngimi, etj për të marrë atë që duan nëemër të klientëve të tyre. Guvernatori Rick Scott shkoi në zyrë me duart e pista!Baker Donelson dhe Administrata Obama përdorur Florida GuvernatoriRick Scott (dmth. një guvernatori me një rekord i prishur dhe llojin eaktiviteteve kriminale që Baker vendpushimet Donelson kur "gjarpërues armët"për të marrë atë që ata duan) të vijnë pas Florida A & MUniversity në shenjë hakmarrjeje ndaj veprimeve juridikeNewsome e kundër Shteteve të Bashkuara i Amerikës Presidenti Barak Obama,mbrojtësi i tij ligjor / Këshilltar Baker Donelso n, dhe komplotistët e tyre / Co-organizatoreve me: http://www.slideshare.net/VogelDenise/famu-governor-rickscott http://www.slideshare.net/VogelDenise/famu-snub-governor- rick-scottw hich u takuan shpejt me janar New disa të 10, 2012, "Njoftimi për largimin -Kërkesa për të fajësimit të presidentit Barak II Hussein Obama - përgjigjendaj sulmeve kundër Florida A & M University LIDHUR incidentit tësupozuar hazing - Kërkesa për NDËRHYRJES NDËRKOMBËTAREUSHTARAKE SI MUND TË JETË E NEVOJSHME" http://www.slideshare.net/VogelDenise/011012-obama- eviction-notice-finalsignedNewsome do të sugjeroja që Guvernatori Rick Scott ShutUp dhe HAPI DOWN vetë konsideruar FORMALE /lejuar kërkesa janë lëshuar për Shtetet e Bashkuara tëAmerikës Barak Obama të japë dorëheqjen nga 10 shkurt,2012 (shihfaqe 3, 279 të "Njoftimi Obama e përfundimit"); se anëtarët eShtetet e Bashkuara Dhoma e Përfaqësuesve me më shumë sepesë (5) vjeçar në HAPI Office DOWN nga 16 prill, 2012 (Shihfaqen 284 të "njoftimit Obama e përfundimit"); që Anëtar i Senatit tëShteteve të Bashkuara me më shumë se pesë (5) vjeçar në HAPIOffice DOWN me 15 qershor, 2012 (Shih faqen 284 të "Njoftimi

×