Your SlideShare is downloading. ×
050113   fax to judy clarke (boston marathon bombing) - dutch
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×
Saving this for later? Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime – even offline.
Text the download link to your phone
Standard text messaging rates apply

050113 fax to judy clarke (boston marathon bombing) - dutch

99
views

Published on

De Verenigde Staten van Amerika's WHITE Huis en het Congres probeerde DISCREDIET Klokkenluidersregeling Edward Snowden, want hij is een 'hoge schooluitval. "Toch werd deze High School dropout krijgt …

De Verenigde Staten van Amerika's WHITE Huis en het Congres probeerde DISCREDIET Klokkenluidersregeling Edward Snowden, want hij is een 'hoge schooluitval. "Toch werd deze High School dropout krijgt een echt goed werk met TOEGANG tot de overheid records / computers van de Verenigde Staten van Amerika National Security Agency (NSA). ALLEEN een High School Dropout ZONDER goede zin zou terugkeren naar de Verenigde Staten van Amerika en zijn dwaas genoeg om VERTROUWEN de Verenigde Staten van Amerika's terreurregime run regering en rechtssysteem. Kijk en zie voor jezelf op www.slideshare.net/VogelDenise en www.vogeldenisenewsome.net hoe JUSTITIE in de Verenigde Staten van Amerika is een GRAP en is BIAS!

Kijk naar wat er met Klokkenluider Bradley Manning. Voor EDWARD SNOWDEN het zal waarschijnlijk DEATH / MOORD zijn in de handen van de Verenigde Staten van terreurregime van Amerika! Edward Snowden kan de WARE High School Dropout zijn en SHOW zijn onwetendheid als hij dat wil door te vertrouwen Verenigde Staten van Amerika's president Barack Obama (dwz een drugsgebruiker - Marihuana / Pothead en CRACK Smoker ...), het Congres en het gerechtelijk systeem dat is GECONTROLEERDE en RUN door joodse zionisten en hun blanke racist Tegenposten als Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz! Edward Snowden moeten GETELD de COST en beschouwd als de GEVOLGEN in naar voren komen. Hij zou zeker zijn geweest van de WARE High School Dropout had hij VERTROUWDE naar de Verenigde Staten van Amerika's CONGRES met deze informatie FIRST!

Newsome vindt het erg moeilijk dat internationale organisaties zoals de Verenigde Naties (VN), de Europese Unie (EU), Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (NAVO). . . zich niet bewust zijn van de Verenigde Staten van terreurdaden Amerika's en zeer goed partij kunnen zijn om dergelijke criminele activiteiten van de Verenigde Staten van Amerika en hun corrupte staatshoofden en advocaten Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz. Niet alleen dat, dat er zorgen dat deze Internationale Organisaties kan heel goed PARTY aan het stimuleren van de PERVERTED daden van wat lijkt op de Verenigde Staten van FIRST GAY Voorzitter van Amerika (Barack Obama) en het gebruik van hun MILITAIRE zijn om deel te nemen in PERVERTED acts aan de perverse seksuele neigingen van hun MILITAIRE VOLDOEN.

http://www.slideshare.net/VogelDenise/abu-ghraib-urination-scandal

http://www.slideshare.net/VogelDenise/barack-obama-christian-or-heathen-dutch

Verenigde Staten gebruiken WARS om "blanke racist" Leden TRAINEN: http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-us-wars-used-to-train-white-supremacist-dutch


Published in: News & Politics

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
99
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

  • 1. FACSIMILE OM: JUDY CLARKE, Esq.(619) 86 VAN: Vogel Denise Newsome RE: Dzhok arTsarnaev – Boston Marathon Bomaanslagen Geval DATUM: 1 mei 2013 Mevrouw Clarke: In dat blijkt dat Tamarlan Tsarnaev en Dzhokhar Tsarnaev kan zijn ingelijstvoor de afgelopen15 april, 2 013BOSTON MARATHON BOMAANSLAGEN,Vogel Denise Newsome is u te voorzien van koppelingen als service aan documenten die onlangs zijn gepost op www.vogeldenisenewsome.net en / of www.slideshare.net/VogelDenise ter ondersteuning van de volgende Evenementenkalender rondom de Boston Marathon bomaanslagen: http://www.slideshare.net/VogelDenise/calendar-of-events-the-boston-marathon-bombings http://www.slideshare.net/VogelDenise/040113-response-to-supreme-courts-010113-letter-pkh-pkh http://www.slideshare.net/VogelDenise/040113-response-to-return-of-010413-pleading-storall http://www.slideshare.net/VogelDenise/041413-public-notice-031113-fax-to-barack-obama-dutch
  • 2. M etOVER20jaarvan AANVALLENop Newsome'sHet leven,Vrijheden,Pursuit of Happiness,Karakter,Reputatie,enreligie,enz. - dat wil zeggen, evenals pogingen om VERFhaar als eenSERIAL pleiter,LUNATIC,PARANOIDenCRAZY - f rom het advocatenkantoor Baker DonelsonBearman Caldwell & Berkowitz ("Baker Donelson") en zijn samenzweerders / mede-samenzweerders en Newsome's Eerste handkennisvanhoezehetgebruiken Overheidsinstellingen zoals deFederal Bureau of Investigation(FBI)en deCentral Intelligence Agency(CIA)naarFRAMEAfro- Amerikanenen / ofPeople-Of-Color- Dat wil zeggen met hunHEDEN MissieszijndeWARStegenISLAM/MOSLIMenCHRISTENEN- Hopelijk zowel u als deOPENBARE / WORLDzal de informatie in dit ogenblik Facsimilebeneficial vinden! Newsome heeft eerste handkennisenervaring vanHOE de Law Firm s (dwz als Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz) dat de president van de Verenigde Staten (dwz het verzamelenEXECUTIVE Branchleden) VERTEGENWOORDIGT, Congres(wetgevende machtde leden) en de Supreme Court(JUSTITIEEL Branchleden) en haar cliënten hebben een gevestigdePATROON-of- practiceingebruikOverheidsinstellingen zoals deFederal Bureau of Investigation,United StatesDepartment of Treasury,Verenigde Statenministerie van Arbeid,enz.uittevoeren Misdrijvennamens hun evenals gaat zo ver te brengen VALSEaanklachten tegen haar tebedekkenhun14 februari 2006KIDNAPP INGvan Newsomeen devernietigingvan deCassetteopnameverbeteringwaarin misdaden worden gepleegd tegen haar gevangen: I n dit specifieke voorval dit ookbetrokken lid(Jon Lewis) - dat wil zeggen wie het lijkt had boeten / KOSTEN naar zijn huis gestuurd voor citaten uitgegeven in zijn Constable capaciteit: http://www.slideshare.net/VogelDenise/ex-117-constable-jon-lewis van de voormaligeMississippi gouverneurHaley Barbour's Administration - Jon Lewis die als voorzitter van de Mississippi Athletic Commissie: http://www.slideshare.net/VogelDenise/mississippi-athletic-commission-jon-lewis en hun VASTEG eschiedenisvanFRAMINGBurger (s) door bewust toestaan VALSE/meinedige getuigenis van hun criminele daden geuit tegen Afro-Amerikanen en / of mensen-van-Color ondersteunen. Dergelijke TERRORIST advocatenkantoren als Baker Donelson het lijkt zijn RUNNING de Verenigde Staten van Amerika's regering en dachten dat ze het publiek verborgen en INTERNATIONALE SPOTLIGHT kon blijven. Echter, dankzij de sociale fora als www.slideshare.net/VogelDenise en www.vogeldenisenewsome.net , de internationale exposure en BELANGEN zijn overweldigend!
  • 3. Five NationsMETHET MIDDEN-OOSTENBELANGEN: Oliën, mineralen, goud, steenkool, wapens en andere middelen... RUSLAND Russische president Vladimir Poetin en president Barack Obama Rapporten beweren dat de burgers van Rusland nietwilde Poetin in Office, maar het meest waarschijnlijk doorCORRUPTE POLITIEKhij is opnieuw CANADA Canada's premier Stephen Harperand President Barack Obama Toevallig de recente FOILED Trein Plot - dwz ontleend Al-Qaeda leden uit Betrokkenheid van Iran. BELANGRIJK OP TE MERKEN:IranenSyriëneem eengoede kijkop uw ALLIES.Zewetenhoe zeBOTER-The-BROOD O nBEIDEKANTEN! CHINA China's vice-president Xi Jinping met president Barack Obama In de Boston Marathon Bombing Plot het gewoontoevalligtoevallig eenCHINESEwiens auto werd gekaapt zijn!
  • 4. ISREAL Amerikaanse minister van Defensie Chuck Hagel met de Israëlische premier Benjamin Netanyahu tijdens een bijeenkomst in Jeruzalem op23 april 2013 Amerikaanse minister van Defensie Chuck Hagel zei dinsdag dat de VS en Israël moeten ervoor zorgen dat hun alliantie is "dichterbij dan ooit"... "Dit is een moeilijke en gevaarlijke tijd. Dit is een tijd waarin vriendenen bondgenotendichtmoetblijven,dichterbij dan ooit. Ik ben vastbesloten te blijven om deze relatie te versterken ... Volgens Hagel, de verkoop waarborgt Israël zal "militaire handhaven superioriteit over een vijand staat, non-staat of coalitie, "en breidt de IAF's vermogen om ver opereren vanuit het land. - Met ingang van 04/28/13: http://www.timesofisrael.com/hagel-us-israel-ties-must-grow-closer-than-ever/ DeREAD MY LIPS-OBAMAFRAUDEGATEPresentatie is een eye- openeren een metINTERNATIONALInteresses: http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-read-my-lips-obama-fraudgate-dutch-18955674 ANDEREFederal Bureau of Investigation(FBI) en / of Central Intelligence Agency COVER UPSMET DE HULPVAN DE VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA President Barack Obama, CONGRES IONELE LEDEN en ADVOCAAT BAKER DONELSON bearman CALDWELL & Berkowitz Verenigde Staten van Amerika President Barack Obama en zijn Legal Counsel Baker Donelson proberen COVER-UP wat lijkt op moord met voorbedachten rade zijn Lasten in de Florida zaak - dwz Trayvon MARTIN en GEORGE ZIMMERMAN. Kijk hoe de volgende FOTO dat ze was vrijgelaten verschijnt zijn veranderd:
  • 5. JA, Verenigde Staten van Amerika President Barack Obama en zijn CROOKED Advocaten Baker Donelson had zelfs het lefomNAFlorida A & M University komen en gebruik maken van de dood van Robert Champion temaskerenhunracistischeenSTRAFhandelingen. Denkt u dat president Barack Obama vertelde Florida A & M University Ambtenaren 's en het OPENBARE/WORLD van zijn ROL in de COVER-UPvan een dergelijkeAFSCHUWELIJKEHAAT misdaad?NO! Toch werd het een ontmoeting met een weerlegging en BEEINDIGING /ontruimingsbevel van Newsome die een Alumnus van Florida A & M University: http://www.slideshare.net/VogelDenise/022712-updated-links-for-obama-eviction-notice-011012final Het is ook een goede zaak dat de OPENBARE/WORLD is zich bewust van de Verenigde Staten van ROL vermeende eerstezwarte president van Amerika is geboekt in deCOVER-UPvan dergelijkeRACISTISCH/ haatmisdrijven. Ja dit facsimile wordt ook GEPLAATST in sociale fora op www.vogeldenisenewsome.net en / of www.slideshare.net/VogelDenise want je bent niet van plan om deze WAARHEID en het type vordering krijgen door de Verenigde Staten van Amerika's MEDIA! Mevrouw Clarke we hopen dat u deze informatie VRUCHTBARE! Deze fax wordt GEPLAATST vanwege het OPENBARE/INTERNATIONALbelangen in de BINNENLANDSE Terrorist Attacks van de Boston Marathon Bomaanslagen en wat lijkt op de verwoording van Tamerlan te zijn Tsarnaev en Dzhokhar Tsarnaev voor deze misdaden! Met hartelijke groet, Vogel Denise Newsome