01/28/13 US Supreme Court Response (albanian)

100
-1

Published on

Published in: News & Politics
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
100
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

01/28/13 US Supreme Court Response (albanian)

 1. 1. Versioni anglisht i këtij lutur ekspozitave mund të gjenden në:http://www.slideshare.net/VogelDenise/012813-response-pkh-finalfor-translation RE NË Vogel Denise Newsome Lutës Lënda Nr _____________ NË TË GJYKATËS SUPREME TË SHTETET E BASHKUARAPeticion (s) për: Bibël Origjinal - Bibël i Mandamus - Bibël i Ndalimin - Bibël i Conspiracy - Bibël i Exigi Facias -Bibël i urdhër - Bibël i Mandamus - Bibël i Rishikimit - Bibël i Supe r sedeas - Bibël i Kontrollit Mbikëqyrës -Bibël i Sekuritate Pacis - urdhërave ekstrateritoriale - në Gjykatën e Shteteve të Bashkuara e Qarkut për Qarkutjugor të Misisipit (Jackson Div i Sion) / nderuari Tom S. Lee (gjykatësi), Faqja Kruger dhe Holanda PA,Thomas Faqja Y., Louis G. Baine III, Linda Thomas dhe A 1 deri 100 Respondent (s)PËRGJIGJA PËR 27 NËNTOR 2012 GJYKATA E LARTË E SHTETEVE TË BASHKUARA SHKRONJËN - KËRKESA PËR TË NJOFTOHEN PËR ÇDO / TË GJITHA KONFLIKTET E INTERESIT [1] Vjen tani Paditësi, Denise Newsome Vogel ("Newsome"), pa të drejtat e saj dhe heqjen argumente / çështjetdhe mbrojtjet ngritur dhe / ose të përcaktuara në paraqitjen e parë dhe origjinale e 19 nëntor 2012 "Peticion (s) për:Origjinal Bibël - i Bibël - Bibël i Mandamus - Bibël i Ndalimin - Bibël i Conspiracy - Bibël i Exigi Facias - Bibël iurdhër - Bibël i Mandamus - Bibël i Rishikimit - Bibël i Supersedeas - Bibël i Kontrollit Mbikëqyrës secur I TatePacis - urdhërave ekstrateritoriale "(" PFOW-WOM-WOP ... "), dhe paraqet për paraqitjen, kjo e saj: PËRGJIGJJA NË 27 NËNTOR 2012 GJYKATA SUPREME E DOKUMENTIT E SHTETEVE TË BASHKUARA - KËRKESË PËR TË NJOFTOHEN PËR ÇDO / TË GJITHË KONFLIKTIT TË INTERESAVE("RT1 1 2712 SCT"). JU LUTEM marrë njoftim se Gjykata e Lartë e Shteteve të Bashkuara ishte e duhur, të rregullt dheadekuate kërkuar për të këshilluar të gjitha Newsome "Konfliktit të interesit" që mund të jetë i pranishëm në trajtimine kësaj Gjykate e padisë së saj. Në mbështetje të mëtejshme të këtij dorëzimi konkret, Newsome deklaron si më poshtë: 1. Ky çast "RT11 2712 SCT" është dorëzuar në besim të mirë dhe nuk është dorëzuar për pu r përbën, ngacmim vonesë, procedurat që pengojnë, siklet, për pengimin e një shërbimi d e drejtësisë, gjyq shqetësues, duke rritur koston e procesit gjyqësor, etj dhe është ngritur për të mbrojtur dhe ruajtur të çështjeve dhe të drejtat e siguruara Newsome / e garantuar me Kushtetutën e Shteteve të Bashkuara dhe ligjet e tjera të Shteteve të Bashkuara. Për më tepër, për të adresuar çështjet e PUBLIK / GLOBAL / NDËRKOMBËTARE rëndësia dhe interesat. 2. Që Gjyqtarët e Gjykatës së Lartë të Shteteve të th e Bashkuara të Amerikës ishin në kohë, të rregullt dhe adekuate kërkoi të "largohet" nga e premte, korrik 22, 20 11, megjithatë, deri më sot mbeten në stol me njohuri të veprave penale ata kanë kryer dhe vazhdojnë të kryejnë jo vetëm kundër Newsome por PUBLIK-AT-SHUMICE nëpërmjet korrupsionit të tyre dhe praktikat mashtruese për të fshehur / fshehin penale / civile gabimet e tyre Këshilltari Ligjor Këshilltar / dhe komplotistët / Co-komplotistët Baker Donelson Bearman CALDWELL & Berkowitz ("Baker Donelson") - dmth dhe Baker Klientët Donelson siç bashkohen Shteteve të d Barak Obama dhe gjykatës tyre fronting (Tom S. Lee) dhe Firma Ligji (Phelps Dunbar) për qëllime të mbrojtur interesat e tyre personale / FINANCIARE në këtë padi. Për më tepër, fronte të tilla janë thjesht duke shërbyer si putrave dhe derëtarët të mbajtur t ai PUBLIKE / WORLD në errësirë në lidhje me "Praktikat e Holokaustit" e çifute Zionist dhe mbinjerëzimit të bardhë Grupet (dmth. si Baker Caldwell Donelson Bearman & Berkwotiz ["Baker Donelson"]) që kanë arritur të vijnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe të rrëmbej Qeverinë dhe tani janë duke përdorur Shtetet e Bashkuara të Amerikës Ushtarak të angazhohen në luftë S (Dmth në emër të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Izraeli, dhe aleatët e tyre), dhe për të promovuar Sulmet dashakeqe kundër të krishterëve dhe Islami / Musliman kombet me: Krimet e luftës, Gjenocidi PRA praktikat c, krimet kundër njerëzimit, krime kundër paqes, etj http://www.slideshare.net/VogelDenise/nuremberg- principle-albanian
 2. 2. Informata të Interesit Publik / NDËRKOMBËTARE: A make-up i Gjykatës së Lartë tëShteteve të Bashkuara të përbërë nga vetëm Gjykatësit hebraike dhe katolike. Me fjalë të tjera, NUK është Çifut OSE Katolike ata nuk janëduket se në qoftë se një djalë r pezgjedhur për një vend vakant që mund të lindin në këtë Gjykatë. Për mëtepër, kjo make-up një dardha p të siguroj se Gjyqtarët e këtij akti të Gjykatës së si Derëtarëpër të mbajtur lidhje me të vërtetën e zyrtarëve të korruptuar të qeverisë dhe ligjoree tyre Kėshillit / Prokurori Baker Donelson Bearman CALDWELL & Berkowitz dhe organizatoreve/ Co-komplotistët Praktikat PENALE nga vijnë jashtë për BOTË publike / tëparë. Më tepër, se PUBLIKE / WORLD NUK do të shihni se si Shtetet e Bashkuara të Amerikësregjimit të korruptuar e Qeverisë (Dega EKZEKUTIVE / Shtëpia e Bardhë, LEGJISLATIVDega / Kongresi, dhe GJYQËSOR Dega / Gjykata e Lartë) ka realizuar një nga më të shëmtuarkriminal dhe Veprat në historinë botërore në vendosjen e një kandidat presidencial pakualifikuar -Barack Hussein Obama II - për qëllime të , Mashtrim mashtrim dhe mbështetje të Shteteve tëBashkuara të Amerikës Agjendës KRIMEVE TË LUFTËS (N u Parimi VIOLATIONS remberg).Për më tepër, vetëm se sa larg duket se Shtetet e Bashkuara të Amerikës Barack Obama dhembrojtësi i tij ligjor / Baker Donelson mund të ketë shkuar për të siguruar që GAY presidentitObama / homoseksuale jetesës është mbajtur e fshehur nga bota PUBLIKE/: http://www.slideshare.net/VogelDenise/barack-obama-christian-or-heathen-albanian duke pasur atame njohuri të preferencës së tij SEKSUAL vrarë dhe / ose për të heshtur vrarë ata - VENDOSURdmth në "listën sekrete të vrarë" të Obamës - http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-secret-kill-list-13166139Newsome mbledhur se lirimin e informacionit në lidhje me Presidentin Barack Obama dhe / ose eadministratës së tij "KILL listë" mund të ketë qenë bërë për të kërcënuar atë dhe të trembë e saj nëmbajtjen e heshtur. Megjithatë, si PUBLIKE / WORLD mund të shihni, Newsome nuk ka dhënënë aktet e terroristëve të tilla  vend, dhe është duke lëvizur FULL SPEED-përpara!Newsome mesazhi merr nga sulme të tilla vicioz ngritura kundër saj ", ështëse ajo është duke bërë gjënë e duhur!" B e shkaktojnë sulme të tillavicioz NUK janë barazoi ndaj një personi, nëse ajo që ata janë duke thënëse nuk është e vërtetë dhe nuk ka një ndikim dhe / ose përfundim pozitiv përata që e r siderojnë këtë informacion.
 3. 3. Ndërsa Shtetet e Bashkuara të Amerikës Barack Obama dhe cou tij Ligjor n / sel Prokurorit BakerDonelson dhe organizatoreve / Co-komplotistët nuk duan të tallën për të qenë kaqqesharake, picking Wars gabuar për të luftuar dhe veprimet e tyrekriminale të bëra publike, ata janë vetëm "korr nga ajo që ata kanëmbjellë!" e keqja e tyre dhe ligësia janë thjesht duke bërë publike për të botës për të parë.Rëndësishme të theksohet PSE KY INFORMACION është erëndësishme: Në se dështimi për të ndjekur penalisht të Newsome padive paraqiturpër regjistrim dhe / ose pengimin padi Newsome kanë çuar në grupet BARDHE supremacist si Baker lidhjet e tyre / lidhjeve të zyrtarëve tëCaldwell Donelson Bearman & Berkowitz dhekorruptuar të Qeverisë për rrëmbimin Agjencitë qeveritare (dmth. Në sajëtë informacionit të dhënë nga Sekretarja e Shtetit Hillari ton cli n -Nëpërmjet përdorimit të Shteteve të Bashkuara të your fronting terroriste tëAmerikës - AL ) Për qëllime të promovimit të dhe zbatimin e VERSIONET Ptyre ER / P ER shndërruar "DEMOKRACIA" Axhendat në Lindjes sëMesme dhe / ose Kombet aziatike si ata janë përpjekur për të bërë përmespraktikave kriminale në Shtetet e Bashkuara të Amerikës nën presidentinBarack Obama. http://www.slideshare.net/VogelDenise/albanian-hillary-clinton-stingersÇfarë ERVERTEDNESS P dhe pse ishin PENALE Veprat e angazhuar për tëvendosur atë që duket të jetë presidenti i parë GAY / homoseksual në Shtëpinë eBardhë? Për të promovuar shqetesimeve tilla. Me fjalë të tjera, këta zyrtarët e korruptuarqeveria nuk mund të merrni atë që ata donin sipas ligjeve të Shteteve të Bashkuara, në mënyrëqë ata rrëmbyen Qeverinë (Dmth si ata janë duke u përpjekur për të bërë nëLindjen e Mesme duke përdorur qelisë së tyre TERRORIZMIT [Al Kaeda]) dhe nën mashtruese dhe praktikavevendosi Presidentin Barack Obama në Shtëpinë e Bardhëkriminale për të nxitur dhe promovuar pe r Axhenda shndërruar (KUJDESITSHËNDETËSOR dmth BILL për të fshehur / maskës gjenocid PRA marrëse C, të drejtat ehomoseksualëve, etj) poshtë fyt e atyre në oppos tion i për të ndihmuar dhe dhembështet supremacists tilla si White Baker Bere l birin Bearman CALDWELL &Berkowitz, Izraeli dhe çifute / WHITE supremacist Kombe me sulme barazoi kundërIslamit / MUSLIMAN Kombeve dhe të krishterët:
 4. 4. http://www.slideshare.net/VogelDenise/022712-updated-links-for-obama-eviction-notice-011012final(Shih në faqet 163-167).
 5. 5. Informacione Shtetet e Bashkuara të Amerikës Qeverisë korruptuar Off Unë zyrtarëtdhe kombeve evropiane tyre Ally janë duke luftuar me b kauzën e donin për të mbajturmotivet e tyre dashakeqe dhe të sëmurë fshehur nga të Lindjes së Mesme dhe LeaNation Asian / d këndvështrimi qytetarëve. Pra, Shtetet e Bashkuara të Amerikës Barack Obamadhe Ligjor tij Këshilltari Baker Donelson Bearman Caldwell Berkowitz përdorur një prej firmave tëtyre përballë ligjit (Keating Muething Klekamp) të godasin NE W disa me një padi për të duke pretenduar dhunimit të sëmbajtur atë nga ndajnë këtë informacion me botën publik /drejtës së autorit per Vogel Denise Newsom e e PRODUCT PUNA dhe / oseinformacion i marrë nga forume publike / sociale dhe janë çështje tëinteresave publike / GLOBAL.http://www.slideshare.net/VogelDenise/020912-garretson-resolution-group-motion-to-vacate-stampedhttp://www.slideshare.net/VogelDenise/020912-notice-ofnonattendancehearinggarretsonstampedMarrja akuzat se ndarjen e fotografi të tilla si ato më lart janë pornografia - dmth, kur këto janë nëmënyrë të qartë fotografitë e personelit të Shteteve të Bashkuara Ushtarake dhe / ose personelit tëvendit Ally Ushtarake të angazhohen në të tilla zvetënuar Veprave penale! Megjithatë, në një përpjekjepër të mbajtur publikun / Bota prej shohim këtë informacion, Presidenti Barak Obama, mbrojtësi i tijligjor / Prokurorit Baker Donelson me një Sista s nce e Gjykatës së Lartë të Shteteve tëBashkuara KONGRESI dhe janë bërë më të mirën e tyre për të mbajtur këto çështje jashtë sistemitgjyqësor - p.sh. në se fletëthirrjet e duhur e dokumentacionit do të jetë i ekspozuar më shumëterroristë AKTET, Praktikave diskriminuese dhe krime lufte të kryera nga zyrtarët e korruptuarqeveritare Qeveria dhe atyre me të cilët ata komplotojnë! Atëherë kur këto përpjekje dështuan në sjelljen e pavlerë Padi (S) kundër Newsome,Presidenti Barak Obama dhe ligjor i tij Këshilltari Baker Donelson pastaj u zhvendos për të bërëkërcënime dhe vijnë pas FORUMET SOCIALE - Dmth, si dhe scribd.comOneWebHosting.com dhe BlueHost.com - ku Vogel shkëmbejnë informata Denise Newsome përqëllime të mbajtjes om fr saj për ndarjen këtë informacion. Në fakt, Presidenti Barak Obamashkon aq larg sa të shohim se forumet Social Newsome janë marrë poshtë me anë tëaktiviteteve kriminale dhe pastaj ka faqet e tij kryesisht adve r tised për të dërguarasaj një mesazh:Megjithatë, mesazhi për Shtetet e Bashkuara të Amerikës Barack Obama, mbrojtësi i tijligjor / Avokatët Baker Donelson Bearman Cal d mirë dhe Berkowitz, dheorganizatoreve / Co-komplotistët është, ata kanë ardhur pas të gabuar "A F R A N IC c-Ameri një. " Ashtu siç kanë zgjedhur betejat gabuar / luftrave në Lindjen eMesme, në mënyrë që ata kanë bërë me vjen pas Vogël Denise Newsome. Shtetet eBashkuara të Amerikës zyrtarët e korruptuar menduar duke marrë Liderët e tilla të shquar si
 6. 6. MUSLIMAN Civile aktivist i të drejtave Ma X l Colm do të zgjidhë problemet e tyre. Megjithatë, ata kanë mësuar ata ha d Mjerisht gabuar Në fakt, MUSLIMAN Aktivistja Drejtat Civile Malcolm X parathënë e kryengritjeve dhe revolucioneve -. Dmth dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës rënies dhe paaftësia për STOP!Përsëriti PËR QËLLIME përkthim: Gazetari: Ministri Malcolm ju kanë sugjeruar se nuk janë të gjitha llojet e lëvizjeve në Harlem në rritje që ju dhe unë nuk e di rreth. Malcolm X: Oh po. Frustrimi vetë ka qenë i mjaftueshëm. Gjithçka që ishte e nevojshme për të bërë Negroes kuptojnë rëndësinë e ndalimit BASHKU. Dhe Negroes kanë ndaluar së bashku. Gazetari: Ndalimi ther toge në çfarë lloj lëvizje? Malcolm X: Llojet e ndryshme të lëvizjeve. Të gjitha llojet e lëvizjeve dhe ata mbeten pothuajse të padukshme. Ata mbeten pothuajse të panjohura. Por ata janë ende atje. Kur them të padukshme, të padukshme them në kuptimin e ekzistencës së tyre është e panjohur dhe nuk ka rëndësi se sa shumë ju përpiqeni dhe udhë ato, ju nuk mund ta gjeni, dhe nuk përpiqen për të gjetur ata nëpërmjet Liderëve Zi Liderët e Zi janë njohur si apologjistëve Nëse ju kujtohet, një nga udhëheqësit më të famshëm zezak në vitin 1959, u pyet nga ju në lidhje ZI.. MUSLIMAN Lëvizja dhe ai tha se nuk dinte asgjë në lidhje me të dhe momentin tjetër që ju flashed një foto në ekran me atë shtrëngimi i duarve me mua. Nëse ju do të kujtohet. Pra, kjo është l po akullt tyre - ky është reagimi i tyre. Ata kurrë nuk e di se çfarë po ndodh në Komunitet Zi. Gazetari: Dhe çfarë formë do veprimtaritë e këtyre ndryshme ashtu-quajtur lëvizjet e padukshme të marrë këtë verë? Malcolm X: pra një shembull, Komisioneri Murphy. Pothuajse çdo deklaratë që bën Komisioneri Murphy do të ju jap përshtypjen se ai po inkurajon policinë. . Fotografi. Policë të marrë çfarëdo apo metoda masat e nevojshme për të mbajtur në kontroll Negroes! Ai FEEDS llojin e STASTICS për publikun e Bardhë për të bërë ato të mendojnë se Harlem është një zonë plotë PENALE. . . Se gjithkush është i prirur drejt dhunës. Kjo i jep policinë përshtypja se ata pastaj mund të shkojnë dhe brutalizojė s Negroe ose shtypur E Negro s apo edhe trembin s Negroe. Kurdo që ndodh diçka, 20makina të policisë konvergojnë në një fushë. Kjo nuk trembin Negroes. Pra, kjo do të thotë se dikush është ose keqinformim Komisionerin Murphy dhe duke e bërë atë të përdorë taktika të këtij viti se ai nuk do të përdorë katër vjet më parë ose formë e policëve që Kennedy nuk do të përdorë, dhe kjo forcë e cila është aq e dukshme në komunitetit Harlem krijon një frymë e pakënaqësi në çdo Zi. Ata mendojnë se ata janë duke jetuar në një shtet policor dhe ata bëhen armiqësore ndaj policëve Ata mendojnë se policët është atje që të jetë kundër tyre sesa për ti mbrojtur ata;. Dhe këto mendime, këto frustrimet, këto kufizime automatikisht janë të mjaftueshme për të bërë këto Negroes
 7. 7. FORMULARI mënyra për të mbrojtur veten në rast se policia vetë të merrni shumë larg nga LINE! http://www.slideshare.net/VogelDenise/malcolm-x-we-are-living-in-a-police-stateVini re se si gazetari u përpoq të NJOFTIM PËR INFORMACIONE KU këto lëvizje do tëjetë - dmth për qëllime mbylljen e tyre poshtë dhe / ose marrjen / Vrasja ata që mund të kenëndikime në proçesin e ndryshimit dhe të marrë poshtë të Regjimeve terroriste, si në Shtetet eBashkuara të Qeveria e Amerikës. Jo vetëm se, MUSLIMAN Aktivistja Drejtat Civile Malcolm X dinte se Shtetet e Bashkuara të Amerikës WARS ishin të motivuara për qëllime sëmurë - Sulmet dmth kundër kombeve Muslimane / Islam dhe aziatike në të cilën ata dëshironin KONTROLLIN për qëllime të fituar qasje për burimet e tyre (të naftës, qymyr, bizhuteritë, ari, Paratë, etj) Përsëriti për përkthim: Nëse dhuna është e gabuar në Amerikë, dhuna është e gabuar JASHTE! Në qoftë se kjo është e gabuar që të jenë të dhunshëm të mbrojtur gratë e zezë dhe fëmijët zeza dhe b zi a bies dhe njerëzit e zezë, atëherë ajo është e gabuar për Amerikën për të Drafti ne, dhe MAKE US dhunshme jashtë vendit në mbrojtje të saj. Dhe nëse kjo është e drejtë për të hartuar Amerika na, dhe të mësojnë se si të jetë SHBA Dhunshme në mbrojtje të saj, atëherë ajo është e drejtë për ju dhe mua që të bëjë çdo gjë që është e nevojshme për të mbrojtur tonë Njerëzit VET drejtë këtu në këtë vend -. Malcolm pak / Ma lcolm X / El-Haxhxh Malik el-Shebaz 3. Newsome beson se saj 19 nëntor 2012 "PFOW-WOM-WOP. . . "Është përgatitur në përputhje me Rregulloren e Gjykatës së Lartë të Shteteve të Bashkuara. Për më tepër, Newsome mbështetur mbi informacionin e marrë nëpërmjet kërkimit dhe të sigurohet në praktikën gjyqësore Lartë - edicionin e nëntë dhe burimeve të tjera ligjore. Prandaj, për shkak kjo Gjykatë s DËSHTIMI / MOSKUJDESIN për të siguruar Newsome me një letër përcjellëse në compl i siguracionit me rregullën 14.5 e tha Gjykatës përcaktimit me s specifike për defektet me "e saj PFOW-WOM WOP. . . ", Newsome ka qenë i privuar nga informatat e kërkuara për të përcaktuar se çfarë ly e saktë mund të jetë i gabuar me tha Peticion (s) (nëse diçka) për të mbështetur dështimit të kësaj Gjykate për dosjen e saj" PFOW-femrat-WOP. . . " Prandaj, Newsome është kërkuar që kjo gjykatë të sigurojë atë me korrespondencë dhe / ose informacionit (në bazë të Rregullës 14.5) Rregulla 14.5: Nëse Clerk konstaton se një peticion dorëzuar me kohë dhe në mirëbesim është në një formë që nuk është në përputhje me këtë Rregull ose me Rregullën 33 ose Rregullën 34, Klark do të kthehet me një letër që tregon mangësi. Një peticion korrigjohet dorëzuar në përputhje me rregullën 29.2 jo më shumë se 60 ditë pas datës së letrës nëpunës do të konsiderohet në kohën e duhur.
 8. 8. si për atë mangësi (nëse ka) kjo Gjykatë është pretenduar me "PFOW-WOM WOP. . . " marrë nga kjo Gjykatë në ose rreth No nëntor të 27, 2012, që deri më sot, nuk është bërë i njohur për atë që Newsome mangësive Defi (nëse ka) ka me 19 nëntor 2012 u lutur.4. Newsome këtë përsëris kërkon që kjo Gjykatë këshillojnë atë për çdo / të gjitha konfliktet e interesit që ekziston-në trajtimin e kësaj çështjeje siç kërkohet në "e saj PFOW-WOM WOP. . . "- Shiko në faqet 2 (nr 2), 3 (nr 7), 4 (Nr. 8), 7 (nr 21), 33 (b), 39 (Nr 2), 43 -6 6 (A), 8 1 -8 2. http://www.slideshare.net/VogelDenise/111912-petition-for-original-writ-et-al-pkh-supreme-court-stamped 5. Ju lutemi të këshilluar se në këtë kohë, Newsome është duke kërkuar me shkrim nga e hëna, FEBR OVL 18, 2013, se Gjykata e Lartë e Shteteve të Bashkuara William / K. Suter sigurojë atë me arsyen (s) për pse 19 nëntor 2013 e saj, "PFOW -WOM-WOP. . . " me mbështetjen Shtojcën nuk është paraqitur Kjo Gjykatë me anë letrën e saj datë 27 nëntor 2012 deklaroi në pjesë.: Peticioni sipër të drejtë për një lehtësim të jashtëzakonshme shkrim që kërkon të papërcaktuar është marrë më 27 nëntor 2012. Dokumentet janë kthyer për arsyen e mëposhtme (s): Dështimi për të pasqyruar ndryshimet e kërkuara në korrespondencën paraprak. Shikoni në shtojcën "A" bashkangjitur inkorporuar me referencë sikur të përcaktuara në këtë dokument të plotë. Prandaj, nuk është e qartë për atë që Newsome korrespondenca PARA kjo Gjykatë është duke iu referuar në atë 19 nëntor 2012 "PFOW-WOM-WOP. . . " është NE W disa e regjistrimit të parë dhe origjinale në këtë çështje THASH: Peticion (s) për: Bibël Origjinal - Bibël i Mandamus - Bibël i Ndalimin - Bibël i Conspiracy - Bibël i Exigi Facias - Bibël i urdhër - Bibël i Mandamus - Bibël i Rishikimit - Bibël i Supersedeas - Bibël i Kontrollit Mbikëqyrës - Bibël i Sekuritate Pacis - urdhërave ekstrateritoriale - në Gjykatën e Shteteve të Bashkuara e Qarkut për Qarkut jugor të Mississi p PI (Jackson Division) / nderuari Tom S. Lee (Gjykatësi); Page Kruger dhe Holanda PA, Thomas Faqja Y., Louis G. Baine III, Linda Thomas dhe A 1 deri 100 Megjithatë, nëse kjo Gjykatë duhet të ketë prova për të mbështetur çdo rekord PARA dhe / ose paraqitjen e mëparshme në këtë padi, Newsome, si një çështje të së drejtës, kërkesë që kjo Gjykatë edhe të sigurojë atë me informacion mbështetës kërkesë kjo gjykatë (s). 6. Duket nga dokumentet shtesë të pranuara me letrën nëntor 27, 2012 kësaj Gjykate, Newsome është dhënë me paraqitjen e një ORIGJINALE (A) Peticion për shkrim të CERTIORARI në njerëz të shtetit të Miçiganit vs Dedrick Lavonz MCCAULEY - dmth një kopje të kopertinës është dhënë VETEM, (B) Kontrollo ORIGINAL përmban tarifë depozitimit të $ 300,00, (C) Prova e Ser vesit dhe (D) Fjalë-Numërimi Certifikimi për peticionit për Certiorari. Shih shtojcën "B" bashkangjitur inkorporuar me referencë sikur të përcaktuara në këtë dokument të plotë. Kështu, duket se kjo gjykatë është e qartë përzierjen deri padisë Newsome me ot h këndvështrimi (p.sh. padi të veçanta të cilat ajo ndalon). PLEASE NOTE: Kjo, ndërsa informatat e tilla është e turpshme dhe poshtëruese në ekspozimin e cilësisë dhe paaftësisë Anëtarët e kësaj gjykate e Stafit (dmth. siç Redmond K. Barnes që ka padurim hap ped në ku Ruth paaftësisë Jones lënë jashtë), ky informacion është një çështje e interesit publik / WORLD në atë që më tej ekspozon në Botë f kësaj Gjykate e kalatë të pengojë administrimin e drejtësisë. më tepër, për WORLD PUBLIKE / për të parë për veten e tyre se si gjykata më e lartë në Shtetet e Bashkuara të Ame r ICA zhvillon biznes dhe dërgon informacion personal (kontrollet dmth, tallash metali, etj) në çështjet e tjera të palëve ndërgjyqëse gabuar për atë padi. 7. "Newsome i PFOW-WOM-WOP. . . " Bashkohet "multiples" raste dhe është compl i siguracionit me rregullën 12.4 të kësaj Gjykate. Për më tepër, është përgatitur në përputhje me 6,22 e Procedurave në kërkesën për Certiorari: X. Peticion - Procedura kur ka raste të shumta
 9. 9. 6.22 Nëse tek File Një ose më shumë ankesa në Rastet KONSOLIDUARA ose të lidhura . . . Peticione të veçanta janë të justifikuara vetëm nëse palët dëshirojnë të ngrenë pyetje të ndryshme apo argumente, ose nëse avokati për palët e ndryshme janë në gjendje për të u n pajtohen për një peticion të përbashkët. . . Rregulla 12.4 parasheh që edhe më tej "[w] ur dy ose më shumë gjykime janë kërkuar që të shqyrtohet në një shkrim të certiorari të njëjtës gjykatë dhe të përfshijë i njëjtë ose nga afër Pyetjet e lidhura ", një peticion mjafton vetme. Shihni Rregulla 18,2. . . Kjo kursen edhe gjykatës dhe burimet e palëve. Peticioni SINGLE do të thotë kosto më të ulët shtypi, një tarifë të depozitimit, dhe ndoshta çmime më të ulëta ligjore për përgatitjen e dokumentit NJE, dhe kjo zvogëlon ngarkesën në Gjykatën e .. . . Dhe fakti që oficerët e ndryshme qeveritare janë të përfshira në procedurë më poshtë nuk përjashton Shtetet e Bashkuara apo nga një shtet parashtruar një kërkesë të konsoliduara në përputhje me 12,4. . . një peticion ngle SI për certiorari maj Nuk do të jetë ngritur në lidhje me NDRYSHËM e gjykimeve n regjistruar nga gjykatat të veçantë më poshtë, pa marrë parasysh sa identike ose të lidhura mund të jenë pyetjet e unë n përfshira. Gjykimet e futura nga gjykata të ndryshme janë konsideruar të jenë raste të ndryshme për qëllime të rishikimit Supreme Gjykatës, dhe një peticion të veçantë (me tarifë 300 $ docketing) duhet të dorëzohen në çdo rast .. . Sigurisht, nëse peticioni që lidhet me vendimin e gjykatës së parë plotësisht shpjegon çështjet dhe jeni një bij pse rishikim duhet të kishte, peticioni tjera që lidhen me gjykatës DYTË s gjykimit, duke supozuar çështjet janë shumë të lidhura ngushtë, mund të të jetë shumë e shkurtër dhe të përmbledhur thjesht dhe inkorporuar me referenca shumë atë një dardha p në dokumentin e parë. Shih shtojcën "C" në Faqe s 441 -442, bashkangjitur inkorporuar me referencë sikur të përcaktuara në këtë dokument të plotë.8. Shtojca Mbështetja Newsome i shoqëron "PFOW-femrat-WOP. . . "Gjithashtu u hartua me rregullën 12.4 të kësaj Gjykate dhe në mirëbesim me kosto të shpëtuar es purpo s në mendje. Për më tepër, për shkak të natyrës voluminoze e shtojcës të përbashkëta, "Newsome i PFOW-WOM-WOP. . . " Newsome beson se ka qenë i hartuar në pajtim me Rregullën 12.4 dhe, kështu, referenca për informacionin e dhënë aty janë bërë duke vënë në dukje ku ajo mund të gjendet në shtojcë. Nëse kjo është Gjykata mbajtjen paraqitjen e "Newsome e PFOW-WOM WOP. . . "Për shkak të mangësive (nëse ka), kjo Gjykatë gabon në atë që një Shtojcë INT JO mund të paraqitet më vonë: III. Konventat citim 12.3 Marrja Referencat në informon në një Përbashkët shtyrë një pendix p apo procesverbali Kur shtojcë është përgatitur paraprakisht e informon mbi meritat, të CITIATIONS rekord në të shkurtër do të, natyrisht, i referohen në faqet aktual të shtojcë. . . Praktika shtyrë shtojcë mund të pyesin se si për të vendosur në citate të shkurtër në një shtojcë që ende nuk është përgatitur. Rregulla 26.4 (b) pr o siguron dy zgjidhje alternative për këtë problem. (A) Duke cituar Record sesa Shtojcën Rule26.4 (b) së pari sugjerojnë se, në vend që të përpiqet të përmendin faqet e një shtojcë nuk është përgatitur ende, cou n sel thjesht të bëjë referenca në të shkurtër për "numrin e faqes ku e procesverbalit që materiali mund të gjendet. . . " Shih shtojcën "C" - Faqe 678 -679, bashkangjitur inkorporuar me referencë sikur të përcaktuara në këtë dokument të plotë. Prandaj, Newsome është duke kërkuar këtë Gjykatë nga e hënë, shkurt 18, 2013, QARTË përcaktojnë mangësitë (nëse ka) në 19 nëntor 2012 "PFOW-WOM-WOP. . ". Paraqitur në këtë Gjykatë për paraqitjen dhe ka marrë nga kjo Gjykatë në ose rreth 27 nëntor 2012: http://www.slideshare.net/VogelDenise/111912-petition-for-original-writ-et-al-pkh-supreme-court- stamped
 10. 10. Informacioni është kërkuar për të ndihmuar Newsome në përcaktimin nëse kostot e lidhura me riprodhimin e korrigjimit të "PFOW-WOM WOP. . . " . (Nëse është e nevojshme) PLEASE NOTE: Kjo ndërkohë Newsome dhënë një shtojcë me "PFOW-WOM WOP. . . " nëse kjo Gjykatë po dështon të paraqesë në bazë të ndonjë defekt (nëse ka) me shtojcën, atëherë ai është në gabim për të bërë kështu në atë Shtojcë mund të korrigjohet (nëse i lindur d ed) dhe paraqiten më vonë. 9. Newsome, për qëllime kosto efikase, siç kërkohet me Rregulloren e kësaj Gjykate, me anë të kësaj përsërisë çështjet dhe mbrojtëse të përcaktuara në nëntor të saj 19, 2012 "PFOW-WOM-WOP. . . " dhe mbështetjen shtojcën në këtë Gjykatë sikur të përcaktuara në këtë dokument të plotë. 10. Kërkesa Newsome më tej një përgjigje nga kjo Gjykatë në atë që duket se asistenca ndërkombëtare (p.sh. nga Kombet e Bashkuara, INTERPOL, huaj N / A tions Krerët) mund të jenë të nevojshme për shkak të madhe Interesave publike / GLOBAL / ndërkombëtar në gjuhën angleze, si ajo e paraqitur në këtë Gjykatë për paraqitjen. E qartë se ka një interes NDËRKOMBËTARE në të shohim se Shtetet e Bashkuara të Amerikës korruptuar Qeverisë ficia O f ls / krerëve të shteteve të ndiqen penalisht për violë e tillë penale / civile a tions si ato të adresohen në këtë çast padi - dmth në atë që kjo gjykatë është si DËSHTIMI gjykatë më e ulët për të vepruar vetëm INKURAJON vepra penale si ajo v le eLED kundër Newsome si PUBLIK-AT-SHUMICE siç është përcaktuar në "e saj PFOW-WOM WOP. . . " dhe kjo lutje çastit. 11. KAQ në marrëzisë dhe pasojat e Gjykatës Supreme të veprimeve të Shteteve të Bashkuara në trajtimin e kësaj çështjeje si ajo vazhdon të veprojë si një portier për Shtetet e Bashkuara të regjim terrorist të Amerikës ka luajtur një rol të madh në kërcënim për Shtetet e Bashkuara e Sigurimit të Amerikës për atdheun, si dhe qytetarët e Shteteve të Bashkuara të Amerikës. [2] Për më tepër, shih se si tre njerëz të korruptuar dhe organizatoreve / Co- komplotistët janë lejuar të mbajnë peng Shtetet e Bashkuara të Qeverisë së Amerikës (EKZEKUTIVE dmth, legjislativ dhe gjyqësor Dega) për qëllime të kryerjes së praktikave të tyre raciste / diskriminuese dhe kanë çuar në Shtetet e Bashkuara të angazhimit të Amerikës në krimet e luftës të cilat tani kërcënojnë Sigurisë Kombëtare. Kush MIRË do të dinë si Newt Gingrich (a brendshëm Washington DC) se si POLITIKA punojnë dhe i cili është në fakt drejtimin e Qeverisë. http://www.slideshare.net/VogelDenise/newt-gingrich- wikipedia-informationhttp://youtu.be/oxQ63rD7ir8 dhe / ose https:// www.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8a726a8f59676db2a0a9 David Gregory: mjaftueshme Fair. Gjuha Gingrich, keni menduar këtë marrëveshje fiskale Cliff ishte një katastrofë për republikanët. I pyetur Kreu McConnell në lidhje me ndarjen brenda partisë republikane. Si rëndë mendoni se është dhe çfarë është ndikimi i saj? Newt Gingrich: Po, unë mendoj se ka një të vërtetë të brendshme Argumenti u n derway dhe kjo është pjesërisht mbi natyrën, të cilën ne jemi ngritjen e një herë, prej këtyre lloj të negociatave. Ne jemi tani do të kalojnë 60 ditë ose 90 ditë fiksuar plotësisht në media në lidhje me krizën tjetër i madh. Dhe pastaj kriza do të hyjë në Shtëpinë e Bardhë. Dhe pastaj do të ketë takime të fshehta. Dhe pastaj në minutën e fundit, ne do të edhe një herë të prodhojë 2.400 faqet e askush nuk do të ketë lexuar. Kjo është pikërisht e kundërta e vetëqeverisjes shëndetshme. Dhe unë mendoj se pe o shembull janë të ngopur. Nëse ju jeni një anëtar House dhe keni menduar ju keni fituar zgjedhjet dhe keni ardhur këtu për të bërë diçka dhe ju jeni i tha, "Akti u aleat, puna juaj është për të ulur rreth e rrotull për dy ose tre javë ndërsa të gjithë puna e vërtetë është bërë nga tre persona në disa dhoma ju nuk jeni lejohet në. " Ju në thelb të ndërtuar armiqësi. Dhe unë mendoj se ne po shohim valle njëjtë të fillojë përsëri. Thashë 11 muaj më parë, ne do të përfundojë deri në minutën e fundit duke bërë diçka në fshehtësi e cila askush nuk do të ketë lexuar, sepse
 11. 11. ju mund të shihni vetëm valle. - 6 janar 2013 Meet The Press pamje Inte r Me ish kryetari i Newt Gingrich House Prandaj, ambientet konsideruar, Newsome në mirëbesim ia dorëzon këtë PËRGJIGJE të MENJËHERSHME për27 NËNTOR 2012 GJYKATA SUPREME E DOKUMENTIT E SHTETEVE TË BASHKUARA - TË KËRKOJË QË TËNJOFTOHET PËR ÇDO / TË GJITHA KONFLIKTET E INTERESIT dhe kërkesës që ky pr Gjykata o vide saj me një listë idefekte (nëse ndonjë) në 19 nëntor 2012 Peticion (s) për: Origjinal Bibël - Bibël i Mandamus - Bibël i Ndalimin -Bibël i Conspiracy - Bibël i Exigi Facias - Bibël i urdhër - Bibël i Mandamus - Bibël i Rishikimit - shkrim iSupersedeas - Shkrimet e Kontrollit mbikëqyrës - Shkrimet e Sekuritate Pacis - urdhërave eksterritoriale " si dhekërkesën për të njoftuar të konfliktit të interesave që është qartësisht i pranishëm këtu. Ju lutem, ndalo NJOFTIM: Në ndërkohë, ndërsa Vogel Denise Newsome pret reagimin e kësajgjykate, ajo beson se kjo është e rëndësishme dhe me interes publik / NDËRKOMBËTAREUdhëheqësit Jashtme për komb / qytetarët të kërkesës përmes paraqitjen e ankimeve përmesudhëheqësve të vendit të tyre dhe / ose marrjen e masave VETË me Kombet e Bashkuara, INTERPOL (PenaleNdërkombëtare Policia e organiz a tion) dhe NATO (Organizata e Traktatit të Atlantikut Verior), etj për të marrë njëshpjegim, HETIMET dhe ndjekjen e Kryetarëve të Shtetit për Shtetet e Bashkuara të Amerikës KRIME TËLUFTËS, rolet në terroristët AKTEVE (Vendore dhe ndërkombëtare) një nd Veprat penale. Qartazi, prova rekorddo të mbështesë se derisa Gjykata e Lartë e Shteteve të Bashkuara dhe subjektet e tjera korruptive të Qeverisë janëPengojnë Prokuroria ING gjyqësor të kriminelëve të tilla si të anketuarve në këtë padi, si dhe Shtetet e BashkuaraPresidenti Barack Hussein Obama II, mbrojtësit të tij ligjor / Prokurori Baker Donelson Bearman Caldwell &Berkowitz, JASHTE ndihmë ndërkom bëtare duket të jetë e nevojshme tëdetyrueshme për të "GET këta kriminelë / terroristëve nga pushteti! "Për mëtepër, 10 janar 2012 kërkesa për dëbim http://www.slideshare.net/VogelDenise/022712-updated-links-for-obama-eviction-notice- 011012finalse do të mbështesë Shtetet e Bashkuara të Amerikës udhëheqësit e Kongresit ka pasur më shumë se një vit në shtëpitë pastër, megjithatë, ka dështuar për ta bërë këtë. Prandaj, duket se ndihmë nga Kombet e JO-Ally(dmth. si Koreja e Veriut, Irani, Siri, etj - Kombet që nuk kanë frikë nga Shtetet e Bashkuara të Amerikësdhe nuk janë të gatshëm të jetë një pjesë e krimeve të tyre të luftës në Kombet e tjera dhe civilë) janë tënevojshme për të ndihmuar në sjelljen e këtyre kriminelëve / terroristëvetë Drejtësisë. Nuk ishte një arsye për të gozhdë në shitje Gun kur Presidenti BarackObama mori detyrën në vitin 2008. http://www.slideshare.net/VogelDenise/gun-sales-surge-after-obama-2008-win
 12. 12. Shumë qytetarë e dinte se Shtetet e Bashkuara të Amerikës me dështimin e tij në Zyrën do të çojë në më tej Vepratpenale për shkak të praktikave mashtruese drejtuar në manipulim të zgjedhjeve dhe duke hedhur atë në Shtëpinëe Bardhë për qëllime mashtruese dhe penale., kur një vend si Shtetet e Bashkuara të Amerikës ka një qeveri tëkorruptuar / PENALE, ajo që ju shihni në News mund të pritet! Pretendimet se Shtetet e Bashkuara të Amerikës kabërë më / ndahet gjithnjë e gjithë linjave racore që prej Shteteve të Bashkuara të Amerikës Barack Obama, u hodhnë Zyrën për promovimin e GAY / homoseksual dhe shëndeti i tij CARE / GJENOCID Axhenda, etj - flet përveten Denise Newsome Vogel është thjesht një nga të dërguarit ZGJAT dërgimin e Lajme! Nëse administrataObama dhe Ligjor tij Këshilltari / Prokurori Baker D o nelson Bearman CALDWELL & Berkowitz dhe organizatoreve/ Co-komplotistët e b lieved në çështjet e tyre se ata janë duke u përpjekur të fus poshtë fyt tarëve të BashkuaraShteteve ci t, si dhe promovimin e tyre në demokraci të ndërtojë-up në Lindjen e Mesme dhe Kombeve të Azisë,atëherë pse ata duhet të pranoj për Veprat mashtruese dhe kriminale në vendosjen Presidentin Barack Obama nëShtëpinë e Bardhë? Pse nuk thanë popullin amerikan dhe botën se Kujdesit Shëndetësor Bill /GJENOCID plani është hartuar dhe krijuar nga Baker Caldewell Donelson Bearman & Berkowitz i cili ështëkëshilltari ligjor Presidentit Barack Obama, si edhe Këshilltari ligjor / Prokurorit të anëtarëve të Kongresit dhegjyqtarët e Gjykatës së Lartë të Shteteve të Bashkuara dhe gjyqtarët e tjerë / Gjyqtarët (shtetërore dhefederale). Le Pull off Hoods kështu që PUBLIKE / WORLD mund të shihni tre fytyra Newt Gingrichthotë po kalon KONGRESI! BOTTOM LINE: Duket sipas ligjeve të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, që për shkak sepresidenti Barak Obama nuk është Ligjërisht / ligjshme në Shtëpinë Bardhë, ndonjë / gjitha faturat dhe / oseLIGJET miratuar dyshohet se nën firmën e tij janë të pavlefshme / NULL. më tepër, vendimet eGjykatës së Lartë të Shteteve të Bashkuara që kanë qenë kompromentuar nga marrëdhëniet Gjyqtarët me BakerDonelson dhe dështimi për të njoftuar PUBLIKE / WORLD e konflikteve të interesave, merrvendime nga ana e Gjykatës së Lartë të Shteteve të Bashkuara NULL / pavlefshëm -Pra me fjalë të tjera nuk mund të zbatohet dhe mund të kundërshtohen throug h një proces i paprekurGJYQËSOR dhe jo media, si Administrata Obama është përpjekur në mënyrë të përsëritur për të bërë!
 13. 13. Si Presidenti Barak Obama tha: "Ju nuk mund të ndryshoni Uashingtonin nga brenda!" Prandaj, duket që Shtetet eBashkuara të Amerikës dhe qeverisë Sistemi gjyqësor janë të paaftë për të trajtuar çështjet e veta, JASHTE /NDËRKOMBËTARE ndërhyrje është e nevojshme për tu kthyer përsëri Qeverinë për qytetarët e Shteteve tëBashkuara të Amerikës dhe të marrë përsëri kontrollin e dalë nga duart e terroristëve / Bardh SUPREMACIS TS /hebreje ZIONIS TS drejtimin Shtetet e Bashkuara të Amerikës Qeverisë që është duke shkaktuar kërdi këtu dhejashtë vendit! Dorëzuar këtë respekt th 28 dita e janar, 2013. __ ___________________________________ Denise Newsome Vogel - Kërkuesi Pro Se Box Post Office 14731 Cincinnati, Ohio 45250 Telefoni: (513) 680-2922
 14. 14. CERTIFIKATA E SHËRBIMIT Nënshkruari nëpërmjet kësaj vërteton se një kopje e vërtetë dhe e saktë e heqjes dorë parashtrese është postohetme anë Mail amerikane të klasit të parë për: I nderuar Tom S. Lee - Gjyqtar JT Noblin - Clerk USDC-qarkut jugor MS (Jackson) 501 E. Gjykata Street - Suite 2.500 Jackson, Mississippi 39.201 PHELPS Dunbar LLP c/o Thomas W. Siler, Jr, Esq. Jason T. Marsh, Esq. Box Post Office 16114 Jackson, Misisipi 39236-6114 Avokati i Përgjithshëm i Shteteve të Bashkuara [3] Shtetet e Bashkuara Departamenti i Drejtësisë 950 Pennsylvania Avenue, NW - Room 5614 Washington, DC 20530 Barack H. Obama - presidenti i SHBA [4] Zyra Ekzekutive e Presidentit 1600 Pennsylvania Avenue, NW Washington, DC 20500-0005 Dorëzuar me respekt këtë ditë 28 janar 2013. _________________________________ Denise Newsome Vogel [1] shkrim me germa të zeza, italik, theksoj, CAPS / Caps Të vogla, etj shtuar për theksim. [2] Tani që është e qartë se Shtetet eBashkuara të Amerikës është financiarisht thyen dhe duket duan PUBLIKE / WORLD të mendojnë se ajo është e shëndoshë financiarisht(kur nuk është) me anë të saj "prapa-me dyer të mbyllura" Merret në ha n dling e çështjes "Cliff FISKAL", PUBLIKE / WORLD duhet tëvazhdojë shikuar zyrtarët e Shteteve të Bashkuara korruptuar të qeverisë që janë running / kontrollin e vendin dhe për të kuptuar se sa të aftëdhe dinak ata janë në gjenerimin "FALSE RAPORTET FINANCIARE "- dmth, si duket me Bernard" Bernie Madoff "(ish-kryetar iNASDAQ që bëri histori për një nga mashtrimet më të mëdha financiare / INVESTIMEVE qëndrueshme për dekada të tëra dhe mbështetenmbi Bankën e tij dhe la w yer (s) [JP Morgan Chase Bank - klient i firmës ligjit të njëjtë (Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz) qëpërfaqësojnë Presidentin Barack Obama, Shtetet e Bashkuara e Anëtarëve Kongresit dhe gjyqtarët e Gjykatës së Lartë të Shteteve tëBashkuara të Amerikës] për të mbuluar veprimet e tij UP-PENALE - Jo, në qoftë se Shtetet e Bashkuara të Amerikës Barack Obama dhe Shtetet eBashkuara shtëpinë e Kryetares përfaqësues i Boehner John HOUSE mendoj se ata janë të qarë tani, vetëm të vazhdojë për të parë Presidenti BarackObama është duke kërkuar për më shumë para - dmth për tavan borxh për të ngritur-pretendon kështu që Shtetet e Bashkuara të Amerikës mund tëpaguajë faturat e saj ose përndryshe DEFAULT Kur duket se ajo që presidenti Barack Obama mund të vërtetë të jenë të shqetësuar rreth është fakti seqelizave terroriste (dmth. si Al-Kaedën - që sipas Sekretarja e Shtetit Hillari Klinton u krijua nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës AGJENCISËQENDRORE INTELIGJENCË [CIA]) duan Paratë e premtuar, megjithatë, Shtetet e Bashkuara të Amerikës nuk mund të përballojë për tëvazhduar për të paguar për aktivitetet e tij terroriste (dmth. përmes përdorimit të amerikanëve dollarë tatimpaguese dhe duket se mund të jetë nëkërkim të vendeve të huaja të tyre aleat të vazhdojë për të ndihmuar dhe mbështet në krime luftë të tillë të tmerrshme. Këtë javë duket se Shtetet eBashkuara të your terroriste Amer kam ca s (Al-Kaidës) duke u ngjitur për paratë dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës Paaftësia për të Financavetë Akteve Terroriste your saj e filloi kërcënimet e ofruar bujarisë së Shteteve të Bashkuara për një Ambass Dor (s) / Shtetet e Bashkuara ushtarnëpërmjet pagesës në ari (dmth nuk CASH!) https://www.slideshare.net/VogelDenise/al-qaeda-bounty-on-head-of-us-ambassadorus-soldiershttp://www.slideshare.net/VogelDenise/taliban-paid-360-million-us-tax-dollars and http://www.slideshare.net/VogelDenise/taliban-us-paysterrorist2 [3] Konfirmimi USPS dorëzimit Nr 03110240000100550480 [4] Konfirmimi USPS dorëzimit Nr 23061570000105859653

×