Zoals de dagen van Noach
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 

Zoals de dagen van Noach

on

 • 1,353 views

 

Statistics

Views

Total Views
1,353
Views on SlideShare
1,353
Embed Views
0

Actions

Likes
1
Downloads
3
Comments
0

0 Embeds 0

No embeds

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Microsoft PowerPoint

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

Zoals de dagen van Noach Zoals de dagen van Noach Presentation Transcript

 • “ Want zoals het was in de dagen van Noach”  De waarschuwing voor vandaag luidt: Noach waarschuwde de toenmalige wereld voor het komende onheil . En in die dagen geloofden slechts Zij die het niet geloofden , kwamen allemaal om. 7 mensen Noach.
 • God wil vandaag ook waarschuwen voor de oordelen die spoedig over deze wereld zullen gaan komen . De vraag is: laat u zich waarschuwen of legt u het naast u neer .
 • Er waren honderden jaren vóór de geboorte van Jezus meer dan 300 verschillende voorspellingen betreffende Zijn geboorte , Zijn leven , Zijn sterven en Zijn opstanding . Al deze voorspellingen zijn op de letter nauwkeurig uitgekomen en ze zijn ook allemaal zeer nauwkeurig controleerbaar , hetgeen toch een overtuigende “waarheidsnorm” genoemd mag worden.
 • Betreffende de wederkomst van Jezus zijn eveneens zeer vele voorspellingen gedaan. Velen komen nu reeds letterlijk uit , zoals b.v. de terugkeer van Israël vanaf 1948 naar het land Kanaän en dat Jeruzalem een stad zal worden waar een enorm conflict om ontstaat. Dit alles is duizenden jaren geleden voorzegd en wij kunnen het vandaag met onze eigen ogen zien .
 • Wat zijn nu deze “Tekenen der Tijden” ? Waarom moet zo’n “eindtijd scenario” er komen? Hoe zal die komende tijd er uit gaan zien ? Wat zal de meest indrukwekkende gebeurtenis van deze eeuw zijn?
 • Het klinkt misschien vreemd , maar op al deze vragen zijn, duizenden jaren geleden, de antwoorden reeds gegeven en op papier gezet. Om uw interesse iets op te wekken, even een heel korte vooruitblik .
 • Er zullen, op een bepaald moment , plotseling vele mensen , op onverklaarbare wijze , van deze aarde verdwenen zijn. (onverklaarbaar voor diegenen die achterblijven) Dit is geen science fiction maar dit staat, als een voorspelling , zwart/wit op papier .
 • En deze voorspellingen gaan verder: uit die ontstane verbijstering , paniek en verwarring zal een wereldleider opstaan, die de hele wereld vrede en rust zal brengen, ook in het Midden Oosten . Ja, . . . . . . . ook tussen Israël en de Palestijnen komt vrede ! Deze tijd wordt in de Bijbel genoemd: “ de ure der verzoeking ”
 • Deze wereldleider zal een zevenjarig verbond sluiten met Israël , hij zal de Joodse tempel doen herbouwen op de berg Moria te Jeruzalem en hij zal met grote tekenen , krachten en wonderen de mensen verbazen . Deze wereldleider zal zieken genezen , …… zal blinden laten zien , …… zal lammen laten lopen , …… zal doden opwekken , en hij zal dit veelal doen in de naam van Jezus!
 • Velen zullen deze wereldleider vereren , accepteren en achterna lopen! Hij is echter de zoon van satan : de antichrist In de Bijbel ook wel “het beest” genoemd.
 • Deze wereldleider zal de mens verplichten , om een merkteken op de rechterhand of op het voorhoofd te nemen. Ook dit is vandaag reeds mogelijk in de vorm van een chip , ter grootte van een rijstkorrel, hetgeen reeds in vele landen gebeurd . Straks zal men niet meer kunnen kopen of verkopen , dan uitsluitend met dit merkteken .
 • De mensen zullen ook heel makkelijk dit merkteken accepteren ! Het wordt gezien als een perfecte creditcard , men kan het niet meer verliezen en vervalsing is totaal uitgesloten .
 • De antichrist zal het allemaal zeer mooi en vooral simpel weten te brengen. Maar . . . . ., indien men het merkteken weigert , da n zal men gedood worden . Dus zo mooi en simpel is het in werkelijkheid niet !
 • De Bijbel waarschuwt hier zeer duidelijk voor, om niet deze leider of zijn beeld te aanbidden en zeer zeker niet het merkteken van zijn naam te ontvangen . Openbaring 14:9-11 “ Indien iemand het beest en zijn beeld aanbidt en het merkteken op zijn voorhoofd of op zijn hand ontvangt, die zal ook drinken van de wijn van Gods gramschap, die ongemengd is toebereid in de beker van zijn toorn; en hij zal gepijnigd worden met vuur en zwavel ten aanschou-wen van de heilige engelen en van het Lam.”
 • In veel kerken en gemeenten zwijgt men hierover, terwijl het allemaal zeer duidelijk in de Bijbel staat. Men leest het , men hoort het , maar men gelooft het niet , net zoals in de dagen van Noach .
 • Deze wereldvrede zal van zeer korte duur zijn. Dan breekt er hier op aarde een tijd aan , welke nog nooit op aarde is geweest, zo vreselijk zal het zijn . Deze tijd wordt genoemd: “ de grote verdrukking” .
 • Dit alles , deze vreselijke gramschappen van God , staat de mens te wachten, wanneer men het verzoenende bloedoffer van Jezus afwijst . Daarom zijn deze oordelen rechtvaardig . God heeft de mens DE oplossing geboden , door het dierbaarste wat Hij bezat te geven , Zijn eigen Zoon, Jezus Christus .
 • Neem dan toch Zijn genade aanbod aan nu het nog vrijwillig kan . . . . want het zal zijn . . . . . . . . . . . zoals in de dagen van Noach! Die mensen toen konden in de Ark gaan, en daardoor gered worden . Echter, zij geloofden het niet en ze kwamen allemaal om . “ Hoe staat het met u . . . . . . . ?” Hebt u uw hart en leven aan Jezus gegeven? Of bent u net zoals die mensen toen in die dagen van Noach .