Showcasedag 2014. Ikea – Nissing

255 views

Published on

En juleaktivitet for å bygge engasjement og glede internt.

Published in: Marketing
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
255
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Showcasedag 2014. Ikea – Nissing

 1. 1. IKEA - Nissing ! IKEAs hemmelige førjulsnisser
 2. 2. IKEA - Nissing Juleaktivitetene til IKEA skal skape anledninger for å være sammen, hvor produktene gir opplevelsen av det å være sammen bedre.
 3. 3. IKEA - Nissing IKEA ønsket å bygge engasjerte ambassadører og motivere sine medarbeiderne til å spre julestemning blant sine kunder frem til jul.
 4. 4. IKEA - Nissing For å sikre at medarbeiderne var motiverte til å hjelpe kundene til å ha det fint sammen i førjulstiden, måtte vi sørge for at medarbeiderne også har det fint sammen på jobb.
 5. 5. IKEA - Nisising De gjorde vi ved å tilrettelegge for nissing på IKEA
 6. 6. IKEA - Nisising ! ! Nissing handler om å overraske, glede og om å ta vare på hverandre på jobb.
 7. 7. IKEA - Nisising ! Å nisse; å gi sine kollegaer hyggelige overraskelser i form av gaver når de minst venter det. Nissing skjer alltid i hemmelighet, uten at det noen gang blir avslørt hvem den hemmelige førjulsnissen er eller hvor overraskelsene egentlig kommer fra.
 8. 8. IKEA - Nissing Nissing skulle gjøre ventetiden frem til jul litt finere for IKEAs medarbeidere, ved at kollegaer sprer juleglede blant de andre kollegaene som de er på jobb sammen med.
 9. 9. IKEA - Nisising Den tradisjonelle utfordringen er å klare å skape internt engasjement på varehusene. ! For å kunne klare å involvere de ansatte viste vi at vi måte gjøre nissingen enkelt, lekent og hemmelig !
 10. 10. IKEA - Nisising Vi startet med å velge en nissesjef på vært varehus, for å sette igang en nissebevegelse ! Som igjen rekrutterte 10 hemmelige nissehjelpere ! !
 11. 11. IKEA - Nisising Varehusene mottok 100 førjulspakker, i tillegg til at det ble opprettet et hemmelig nisseverksted på hvert varehus
 12. 12. God jul Du har nå blitt nisset for av en kollega som setter pris på å jobbe sammen med deg. I tillegg til at du får denne gaven får du mulighet til å gi en gave til en annen kollega som du vil overraske. Du er nemlig nå en del av IKEAs hemmelige nissebevegelse. Det betyr at du skal holde dette hjertet hemmelig, tenke på hvem du vil overraske og ta kontakt med nissesjef Gry Nokjeve i HR-avdelingen innen kort tid. Her vil du få mer informasjon om nissebevegelsen og ditt oppdrag. PS: Vær så snill, ikke fortell dette til noen. Hysj... vær stille som mus. Hjertet er en kvittering på at du har fått gaven fra din hemmelige nissevenn. Ta derfor vare på det til du forlater varehuset. 3. IKEA - Nisising
 13. 13. IKEA - Nisising
 14. 14. IKEA - Nisising
 15. 15. IKEA - Nisising
 16. 16. IKEA - Nisising
 17. 17. IKEA - Nisising
 18. 18. IKEA - Nisising
 19. 19. IKEA - Nisising GOD JUL!

×